Els 9 millors complements de versió frontal de WordPress

Millors complements de versió frontal de WordPress

Una de les grans raons de la popularitat de WordPress és la seva interfície d’administració fàcil d’utilitzar. Tot i això, per a alguns usuaris (sobretot persones no tècniques), crear publicacions i pàgines amb el tauler de control de WordPress pot ser aclaparador.


Afortunadament, hi ha molts plugins frontals de WordPress disponibles, que ofereixen a aquells amb menys coneixements tècnics una manera de crear contingut i personalitzar dissenys sense tocar mai la versió posterior de WordPress..

En aquesta publicació, veurem diversos complements útils (per a l’edició de disseny i contingut) i us oferirem els avantatges i els contres de cadascun. Al final, tindreu una idea sòlida de quins complements són adequats per a vosaltres. Comencem!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Connectors de disseny de pàgina frontal

Els complements de disseny de pàgina frontal us permeten tenir un control complet sobre el disseny del vostre lloc web. Mentre tu llauna utilitzeu-los per afegir i editar contingut, també us permeten afegir elements de disseny com ara files i columnes, així com altres elements de contingut, com els botons lliscants. Vegem tres dels corredors davanters.

1. WPBakery (abans conegut com Visual Composer – inclòs amb el tema total del WP)

Complement Visual Composer

El creador de pàgines WPBakery (abans Visual Composer) és probablement un dels complements de creadors de pàgines més coneguts per WordPress. Per només 45 dòlars, podeu afegir aquest potent complement al vostre lloc web. O podeu considerar un tema premium que inclogui Visual Composer. Alguns temes, com el tema Total WordPress, inclouen mòduls d’elements de pàgina d’afegició i personalitzacions com a part del seu paquet que us proporciona encara més opcions de creació.

Podeu canviar entre els editors de final i de final de Visual Composer: feu clic per canviar els dissenys de la graella, afegir files i columnes i arrossegar els elements de contingut a la pàgina, reordenant-los segons calgui. Tots els elements també tenen diverses opcions i variacions per personalitzar l’aspecte i la funcionalitat de la pàgina.

Necessiteu ajuda per començar amb el Visual Composer? Consulteu la nostra guia definitiva de Visual Composer que us recorre tot el procés d’instal·lació, configuració i creació de pàgines.

Característiques clau

 • Més de 45 elements de contingut arrossega i deixa anar
 • Més de 150 complements de tercers disponibles
 • Més de 60 dissenys preconstruits
 • Pros: Fàcil d’utilitzar, previsualització en directe, compatible amb la majoria de temes de WordPress
 • Contres: Pot tenir una mica de corba d’aprenentatge, sovint requereix complements de temes o complements per a una funcionalitat addicional

Obteniu el WPBakery Page Builder

2. Elementor (gratuït)

Complement del creador de pàgines elementor

Quan es tracta d’una opció gratuïta de creació de pàgines i creació de contingut, Elementor segurament em ve al cap. Aquest potent complement es carrega amb elements útils per a la creació de contingut, com ara columnes, encapçalaments, imatges, espaiats, llistes i altres funcions claus que podeu afegir a les vostres publicacions. El complement també inclou plantilles preconstruïdes que podeu utilitzar per a un inici encara més ràpid, així com l’opció per a CSS personalitzats (per a ajustaments d’estil).

Per aquells que tenen codis experimentats, Elementor està ben desenvolupat i de codi obert. Si voleu fer uns quants canvis i compartir-los, no us oblideu, tot i que és força sòlid, per tant és més necessari si teniu una solució personalitzada).

Característiques clau

 • 23 blocs de construcció gratuïts
 • +24 blocs més constructors professionals
 • Plantilles preformatades fàcils d’utilitzar
 • Traducció a punt
 • Pro: Fàcil d’utilitzar, plantilles d’inici ràpid, compatibles amb la majoria de temes
 • Contres: Les millors funcions estan disponibles amb Pro (per tant, voldreu actualitzar-lo)

Baixeu-vos el Elementor Builder

3. Editor de continguts de MotoPress (gratuït)

Editor de contingut de MotoPress

L’editor gratuït de contingut de MotoPress us permet crear pàgines web visualment arrossegant i deixant anar elements de contingut. Utilitzat en més de 10.000 llocs web, el connector té una qualificació de satisfacció de 4,8 estrelles, cosa que val la pena tenir en compte. També hi ha una versió premium del complement disponible, que afegeix elements de contingut addicionals i suport premium.

Tot i que l’editor de contingut MotoPress és molt fàcil d’utilitzar, el connector només funcionarà amb pàgines de nova creació en lloc del contingut existent. Podeu obtenir més informació sobre aquest complement a la nostra revisió del constructor de MotoPress.

Característiques clau

 • Més de 30 elements de contingut arrossega i deixa anar
 • Extensible mitjançant complements
 • Disposicions prefabricades
 • Pros: Molt fàcil d’utilitzar, previsualitzacions en directe disponibles, Gratuït
 • Contres: No funciona amb el contingut existent

Obteniu l’editor de contingut MotoPress

4. Compositor en viu (gratuït)

Constructor de pàgines Live Composer

Live Composer és un creador de pàgines frontals amb edició d’arrossegar i deixar anar. S’utilitza en més de 10.000 llocs web i té una qualificació de satisfacció de 4,8 estrelles, la qual cosa val la pena fer-ho.

Habiliteu l’editor fent clic al verd Activa l’editor botó de la pàgina, que us permet arrossegar i deixar anar elements a la pàgina. Tot plegat, és senzill d’utilitzar, i tots els elements es poden personalitzar en termes d’estil i de funcionalitat.

Característiques clau

 • Més de 30 elements de contingut arrossega i deixa anar
 • Importa i exporta seccions o dissenys
 • Pros: Fàcil d’utilitzar, previsualització en directe, gratuïta, no s’utilitzen codis dreceres per crear elements
 • Contres: No es pot utilitzar amb contingut existent. Afegeix tipus de publicació personalitzats a la instal·lació

Descarregueu el compositor en viu

Edició de contingut de front end

Si bé la selecció anterior de complements us permet editar el contingut i una mica més limitats els vostres dissenys d’edició de contingut de front end és una mica més limitats. Simplement, aquests plugins permetre als usuaris actualitzar el text, les imatges i altres continguts de les vostres publicacions i pàgines sense fer servir el tauler de control de WordPress. Vegem tres dels millors que hi ha.

1. Editus (abans Lasso)

Complement Editus

Editus es coneixia originalment com a Lasso i ens arriba a les persones que hi ha al darrere Aesop Story Engine (ASE) És un editor de portada que us permet visualitzar els canvis en temps real. A partir de 99 dòlars per utilitzar-los en fins a tres llocs, Editus és una potent eina.

Utilitzar Editus és senzill i s’accedeix amb un clic des d’una petita barra d’eines que es mostra a les publicacions i pàgines. A partir d’aquí, seleccionant el contingut rellevant es mostra una barra d’eines de format per a una major edició.

Característiques clau

 • Edició en temps real de text, enllaços, imatges i altres continguts
 • Suport d’imatges destacades
 • Funciona tant en publicacions com en pàgines
 • Compatible amb diversos llocs
 • Pros: Interfície fàcil d’utilitzar, extensible mitjançant complements ASE, compatible amb la majoria de temes
 • Contres: Relativament car

Obteniu Editus WP

2. Editor de front-end (gratuït)

Editor de front-end

El format de text és fàcil amb el complement de l’editor de front-end.

L’editor de front-end es va desenvolupar originalment com a complement de funcions per a una possible inclusió al nucli de WordPress. Tot i que això no sembla ser el pla, el complement encara està disponible per utilitzar-lo; al final, hi havia més de 2.000 instal·lacions, amb una qualificació de 4,2 estrelles de satisfacció..

L’editor de front-end és senzill d’utilitzar, amb configuració zero necessària després de la instal·lació. Un cop activat, un usuari amb permisos d’edició que visiti qualsevol publicació o pàgina del vostre lloc web pot utilitzar-los Edita la pàgina enllaçar a la barra d’eines a la part superior de la pantalla i a un Edita enllaçar sota el contingut per habilitar l’edició.

Característiques clau

 • Edició en temps real de text i enllaços
 • Suport d’imatges destacades
 • Funciona tant en publicacions com en pàgines
 • Pros: Interfície fàcil d’utilitzar, Gratuïta
 • Contres: Funcionalitat limitada (per exemple, no podeu editar imatges), no funciona amb tots els temes

Baixeu-vos l’editor de front-end

3. Gestor de contingut per a WordPress

Gestor de contingut per a WordPress

Amb el Gestor de contingut OTW per a WordPress, podeu crear dissenys de resposta ràpids per a les vostres publicacions i pàgines. Utilitzeu opcions d’estil personalitzat, més de 50 dreceres per a la creació de pàgines fàcils, l’edició de front-end (per descomptat) i fins i tot creeu els vostres codis drecers personalitzats per utilitzar. Simplement inseriu els codis drecers de creació de pàgines, arrossegueu-los i deixeu-los lloc, realitzeu edicions ràpides sobre l’estil i publiqueu-les. És tan fàcil!

Per a més opcions, Content Manager es pot apilar amb altres complements OTW com ara la seva barra lateral i widget manager o el Portfolio Manager Pro.

Característiques clau

 • 50+ dreceres
 • Edició de portada i posterior
 • Barres laterals Cusomtizables
 • Pros: Es pot estendre fàcilment amb altres plugins OTW
 • Contres: Disseny datat de la interfície d’usuari

Obteniu el Gestor de contingut per a WordPress

4. Post de frontera (gratuït)

Complement de Frontier Post

Frontier Post és un complement gratuït dissenyat per permetre la gestió completa de les publicacions des de la portada del vostre lloc web. Va més enllà de l’edició de contingut de la publicació, permetent als usuaris amb els permisos adequats també crear i suprimir publicacions. El complement s’utilitza actualment en més de 2.000 llocs web actius i té una qualificació de satisfacció de 4,9 estrelles.

Utilitzant el complement, els administradors poden controlar com i quan s’editen les publicacions, així com quines opcions estan disponibles per als usuaris del front end. A més, teniu un control complet sobre els permisos d’usuari de Frontier Post. La norma Edita els enllaços mostren la interfície Frontier, que és un editor de text similar a l’editor de WordPress TinyMCE. També podeu previsualitzar la publicació abans de publicar-la.

Característiques clau

 • Possibilitat d’editar text, enllaços, imatges i molt més
 • Suport d’imatges destacades
 • Funciona en publicacions, pàgines i tipus de publicacions personalitzades
 • Possibilitat d’afegir categories i etiquetes
 • Pros: Interfície d’editor de WordPress familiar, configurable, gratuïta
 • Contres: No hi ha una previsualització en directe

Descarregueu Frontier Post

5. Gutenberg (gratuït)

Blocs de contingut de Gutenberg

Per últim, cal esmentar Gutenberg. Aquest complement de gestió gratuïta de contingut aviat es integrarà al nucli de WordPress, per la qual cosa ara és un bon moment per intentar-ho. En essència, Gutenberg és similar a molts altres creadors de continguts i pàgines. Hi ha blocs inclosos que podeu inserir per crear el disseny que vulgueu.

Característiques clau

 • Blocs de contingut senzills
 • Compatibilitat posterior
 • Pros: Lliure i aviat serà bàsic
 • Contres: No és tan intuïtiu com altres constructors

Descarrega Gutenberg

Conclusió

Tot i que la interfície d’administració de WordPress està dissenyada per ser senzilla d’utilitzar, molts usuaris no tècnics encara resulten complicats. L’ús de complements que permeten als usuaris crear i editar contingut del lloc des de la portada, més que el tauler de control de WordPress, simplifica el procés i redueix la tensió per a aquells que naveguen per un entorn poc conegut..

Ens agradaria saber les vostres experiències amb els complements de WordPress d’edició frontal, així que compartiu els vostres consells i trucs a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map