Els 6 millors complements gratuïts per afegir un fòrum al teu bloc de WordPress

Millors complements gratuïts per afegir un fòrum al vostre bloc de WordPress

Si intenteu construir una comunitat d’usuaris, la interacció regular és un component necessari d’aquesta relació. No només la interacció amb tu, oh líder savi, sinó la interacció entre els membres de la comunitat. Els fòrums són una forma demostrada d’aconseguir que la gent parli sobre temes d’interès, com el tràiler de la darrera pel·lícula d’una saga espacial clàssica, per exemple.


Hi ha moltes plataformes de fòrum diferents que podríeu utilitzar, però sabem que us agrada WordPress i que voleu que totes les coses s’integrin amb ell. Per sort, també hi ha plugins de WordPress que faciliten la creació i la gestió dels fòrums de discussió.

Aquest article contempla els millors plugins gratuïts disponibles per crear fòrums al vostre lloc web de WordPress per tal de que pugueu començar a crear la vostra comunitat impressionant d’amants de bocce o qualsevol cosa que sigueu.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Els millors complements gratuïts del fòrum

A continuació, hem seleccionat els nostres sis millors fitxers de complements del fòrum. Són un grup mixt, amb alguns valorats una mica inferior al que ens agradaria (sí, som exigents). Per resoldre això, hem fet tot el possible per posar en relleu els problemes amb els connectors amb una qualificació inferior i per què encara pensem que cal tenir-los en compte. Comprovem!

1. DW Pregunta i resposta

Complement de la pregunta i la resposta DW
A l’espai del fòrum, hem vist com el creixement de plataformes de preguntes i respostes és com Desbordament de pila i Quora. Amb més de 10.000 instal·lacions actives, DW Pregunta i resposta és un complement molt popular per afegir aquesta funcionalitat als llocs web de WordPress. Altre a la llista amb una qualificació de satisfacció de 4,3 estrelles.

Com a sistema complet de preguntes i respostes, DW Pregunta i resposta permet enviar, filtrar, ordenar, editar i eliminar les preguntes. Els usuaris poden respondre preguntes o comentar altres respostes, així com votar i triar la millor resposta de les ja proporcionades. Les preguntes i respostes poden definir-se en privats o públics, i els usuaris poden seguir una pregunta o resposta per ser notificades de les respostes.

Els revisors han plantejat alguns problemes de compatibilitat entre aquest complement i altres complements i temes, però, segons els seus crèdits, els desenvolupadors són prou sensibles i estan oberts a comentaris. Si us agrada el format de preguntes i respostes i esteu disposats a treballar amb les pàgines predeterminades creades pel complement, pot ser que la vostra pregunta sigui correcta i adequada..

2. BuddyPress

Plugin BuddyPress

Aquest complement no és un complement de fòrum per sé – BuddyPress és el gegant de les xarxes socials al món de WordPress, però es pot utilitzar com a fòrum comunitari. Es beneficia d’una comunitat mundial de milers que utilitzen i treballen amb BuddyPress, per la qual cosa vam decidir incloure-la.

BuddyPress és un complement de comunitat extremadament potent i flexible per a WordPress. Inclou funcions com ara perfils d’usuaris, grups, fluxos d’activitats i notificacions. De manera que la seva funcionalitat per defecte es podria utilitzar, en realitat, per proporcionar un fòrum de discussió comunitari. S’integra amb altres plugins (com bbPress, a continuació) si voleu crear una comunitat de fòrums amb funcions completes.

3. Muut

Reimagina els comentaris i els fòrums de Muut
El debat és el nom del joc, però plugins com Muut estan reimaginant quina forma hauria de prendre. Amb només 1.000 instal·lacions actives, Muut segueix sent nou en l’espai del fòrum de debat, però la qualificació de 4,3 estrelles ens va fer pensar que valia la pena revisar-la.

Muut es descriu a si mateix com una plataforma de comunitat millor i han analitzat com es produeixen les converses als llocs web de WordPress. Combinant el poder dels fòrums de discussió amb la immediatesa de fer comentaris, Muut proporciona fòrums en temps real amb funcions de comentaris planificats o filats, filtres de correu brossa i notificacions de correu electrònic. També és totalment personalitzable amb CSS per combinar amb el vostre lloc.

L’ús de Muut és completament gratuït, tot i que podeu actualitzar a un compte premium per obtenir més funcionalitats. Això ha causat certa confusió en el passat, però els desenvolupadors han actualitzat la seva documentació i les notificacions ho fan més clar. El complement encara està en els seus primers dies, però representa una adreça interessant si no us agrada el concepte estàndard del fòrum de discussió.

4. AnsPress

Complement Pregunta i resposta AnsPress
El següent complement de la nostra llista també utilitza el format de preguntes i respostes, similar al de DW Pregunta i resposta. Amb més de 3.000 instal·lacions actives i una qualificació de satisfacció de 4,2 estrelles, AnsPress és clarament una bona opció per a molts llocs web de WordPress.

Igual que DW Pregunta i resposta, AnsPress proporciona un sistema complet de preguntes i respostes per a WordPress. La funcionalitat bàsica com ara afegir, editar, ordenar, respondre i votar preguntes es complementa amb bones funcions com les etiquetes (per exemple, obrir, tancar, duplicar), afavorir les preguntes i un sistema de punts d’usuari..

Les versions anteriors d’AnsPress semblen lluitar amb errors i suport deficient, però els desenvolupadors van escoltar comentaris i van millorar els seus processos de desenvolupament, de manera que no hauríeu de tenir problemes principals en treballar amb aquest complement. Si busqueu un sistema de preguntes i respostes flexible i personalitzable, AnsPress pot ser digne de tenir en compte.

5. bbPress

Plugin bbPress

No hi ha manera de poder parlar de fòrums de discussió a WordPress i no mirar bbPress. Amb més de 300.000 instal·lacions actives, és el líder clar en aquest espai i té el suport de temes més populars de WordPress (inclòs el total). Amb una qualificació de 3,9 estrelles de satisfacció, és propi contra els nous participants, però té alguns àmbits de preocupació.

Els desenvolupadors han descrit bbPress com a centrats en la facilitat d’integració, la facilitat d’ús, els estàndards web i la velocitat. Per aconseguir-ho, han mantingut el complement bàsic petit i lleuger, alhora que l’han completat extensible mitjançant plugins. Evidentment, aquest enfocament té problemes, i si voleu replicar la funcionalitat completa d’un altre sistema de fòrum, és possible que hàgiu d’implementar molts complements diferents amb bbPress..

Moltes de les queixes sobre bbPress provenen d’usuaris que potser no han entès totalment que bbPress no estava dissenyat per proporcionar un sistema complet de fòrums. La funcionalitat principal és potent per si sola, però gairebé segur que voldreu afegir altres funcions.

6. Respostes CM

Complement de respostes CM

Al següent de la nostra llista hi ha un altre complement d’estil de preguntes i respostes. CM Respostes té més de 2.000 instal·lacions actives i una qualificació de satisfacció de 3,8 estrelles.

Abans hem cobert la funcionalitat bàsica de preguntes i respostes, però CM Answers afegeix algunes funcions interessants per ajudar a la participació dels usuaris, com ara la visualització del compte de visualitzacions de cada pregunta, les notificacions dels usuaris i el registre de xarxes socials mitjançant Facebook, Twitter, LinkedIn i Google.+.

Hi ha hagut problemes d’assistència i molts usuaris han tingut preocupacions sobre la profunditat de funcionalitat que només està disponible amb la compra de la versió Pro o de complements addicionals. Com que la versió gratuïta està disponible, us recomanem instal·lar-la en un lloc de prova per comprovar si compleix les vostres necessitats.


No hi ha cap pregunta real que un fòrum ben planificat i gestionat pugui ajudar-vos a construir una comunitat d’usuaris compromesa. Si utilitzeu un complement us permetrà configurar un de senzill perquè pugueu interactuar directament amb els usuaris.

De la nostra llista anterior, hauríeu de poder triar el complement de fòrum adequat a les vostres necessitats. Així que si teniu pensat a configurar un fòrum, en seleccioneu un i inicieu-lo!

Ja teniu un fòrum i, si és així, quin complement utilitzeu per utilitzar-lo? Si no en teniu, què us atura? Compartiu els comentaris de les vostres experiències amb els complements del fòrum i de qualsevol cosa que cregueu que ens hem perdut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map