Els 10+ millors complements de WordPress afiliats

Els millors complements de WordPress afiliats

Abans d’executar i instal·lar una dotzena de complements de WordPress afiliats, què passa amb un minut per centrar-te en el que voleu aconseguir amb el vostre programa de referència. Per què? És l’única manera de triar el complement d’afiliació perfecte per a les vostres necessitats.


Aquí hi ha un hipotètic escenari. Teniu un tema, un complement, un allotjament o una altra cosa que oferir al món, però no sembla que trobeu l’estratègia de màrqueting perfecta. Ara, teniu els ulls entrenats en el màrqueting d’afiliació i les vostres idees diuen que és exactament el que necessiteu per impulsar el vostre producte endavant..

Potser no és així. Potser, el dissenyador té l’encàrrec de crear un sistema de gestió d’afiliació. Esteu al mercat d’un plugin de WordPress afiliat que podeu personalitzar segons les vostres necessitats. La raó per la qual estàs aquí és menys important; és un fet acceptat que un programa d’afiliació t’ajuda a augmentar el trànsit i les vendes.

Plàcids a part, aquí teniu més de 10 bells complements de WordPress afiliats i gestors de referències per crear un programa d’afiliació i fer créixer el vostre negoci.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. AffiliateWP

Millors complements de WordPress d’afiliació: AffiliateWP

AffiliateWP és un sistema de gestió d’afiliacions completament àmplia i fàcilment de configurar, però sorprenentment àgil. Fa que tot el procés de gestió del vostre programa de derivació sigui fàcil com hauria de ser. Tant les àrees d’afiliació com d’administració són un goig de treballar. Utilitzeu els informes a simple vista, els gràfics en temps real i el quadre de comandament afiliat avançat per mantenir la organització i la rendibilitat del vostre programa.

AffiliateWP s’integra perfectament amb moltes solucions populars de comerç electrònic, incloses les descàrregues digitals fàcils, WooCommerce i iThemes Exchange només per citar-ne algunes. Això significa que és fàcil fer un seguiment del que venen els afiliats sense haver de canviar la botiga que teniu ara mateix. I podeu fer un seguiment senzill de qui són els vostres afiliats més importants, quins són els vostres venedors més importants i podeu veure les referències amb el temps com un gràfic fàcil d’entendre.

Aquest fantàstic complement fa molt més que això. AffiliateWP també inclou opcions per afegir manualment afiliacions i traduccions. Si afegiu el complement premium, podeu afegir referències d’afiliació a nivells. Podeu configurar els percentatges de comissions, la durada de les galetes, les pàgines d’afiliació i altres coses fàcilment. Podeu integrar encara més AffiliateWP amb una gran quantitat de plugins fantàstics com el formulari de contacte 7, WooCommerce, descàrregues digitals fàcils, MemberPress, botons PayPal i molt més per empènyer el vostre programa d’afiliació a grans altures..

Connectors de WordPress de King of Affiliate

A més, podeu configurar fàcilment formularis d’inscripció d’afiliats, així com correus electrònics de benvinguda que s’adapten a les vostres necessitats. Altres opcions diverses inclouen reCAPTCHA per evitar els bots i una sèrie de configuracions automàtiques només per a una bona mesura. Els vostres afiliats s’ho passaran d’allò més bé amb un programa d’afiliació que funciona amb AffiliateWP.

La gent, inclosa Chris Lema, de la indústria, diu grans coses sobre AffiliateWP:

De debò, de tots els complements de WordPress afiliats que he trobat, està ple de funcions, ben codificades i bastant fàcils d’instal·lar per a un complement lleuger que s’ofereix amb totes les coses fantàstiques que obteniu. AffippWP és el reconegut desenvolupador de complements de WordPress Pippin Williamson, que ens va aportar altres grans plugins com les esmentades descàrregues digitals fàcils i Restringir contingut de Pro entre d’altres.

Obteniu AffiliateWP

2. Publicar Affiliate Pro

Publicar Affiliate Pro

En considerar el sistema d’afiliació que voleu utilitzar per al vostre lloc, heu de buscar alguna cosa fàcil d’implementar amb funcions per al seguiment d’encàrrecs, la gestió de campanyes, la càrrega de banners i, per descomptat, la generació d’informes. Post Affiliate Pro és així que passa per oferir tots aquests punts clau, a més d’oferir tones més per al vostre programa d’afiliació impulsat per WordPress.

Per què publicar Affiliate Pro? Bé, hi ha més de 170 CMS i passarel·les de pagaments compatibles, inclòs WordPress (per descomptat), que és prou útil Publica el connector Pro Affiliate Pro que podeu utilitzar per connectar el vostre sistema d’afiliació al vostre lloc. I s’integra amb els complements més populars de comerç electrònic i membres. Inclou (sense limitar-se) WooCommerce, descàrregues digitals fàcils, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro i molt més. Així que, tot i així, trieu obtenir ingressos al vostre lloc, podeu configurar fàcilment un programa d’afiliació per promocionar-lo!

I amb Post Affiliate Pro, teniu una gran quantitat d’opcions disponibles per adaptar el vostre programa d’afiliació a les vostres necessitats. Podeu crear els vostres propis estils d’enllaç (escollint entre àncora, paràmetres d’URL, reescripcions de mod, directes o redirigides), afegir codis de seguiment d’afiliats personalitzats, habilitar la matriu de força (de manera que els afiliats realitzen un percentatge de vendes de subafiliats), crear campanyes privades, definiu l’estructura de les vostres comissions (incloses accions, comissions de tota la vida o recurrents, recompenses de rendiment i molt més), creeu cupons, afegiu tot tipus de banners (imatge, flaix, rotatiu, HTML, caixa de llum i molt més), configureu un idioma / moneda i molt més. Això només és part del que ofereix Post Affiliate Pro!

Obtén Post Affiliate Pro

3. Gestor d’afiliació

Millors complements de afiliats de WordPress: gestor d’afiliació

Per a un sistema gratuït de gestió d’afiliats, aquest complement compta amb un gran impacte. Vull dir, rivalitza amb els complements de WordPress afiliats de primera qualitat, amb una sèrie de funcions que et tornaran boig. Instal·lar i utilitzar aquest nadó és senzill, ja que tot està clar.

Administrar els vostres afiliats i referències és tan fàcil com A, B, C, ja que teniu un control complet de tot, des del registre d’afiliats fins als pagaments i les comissions individuals només per esmentar-ne algunes. Podeu fer un seguiment fàcil dels clics i fer pagaments massius mitjançant PayPal, que és un protector vital.

La pantalla de configuració de l’administrador de WordPress està carregada de totes les funcions que necessiteu per executar un sistema d’afiliació amb èxit. Això, a més del complement, funciona bé amb plugins de WordPress com WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member i JigoShop, entre d’altres. A més, pot fer un seguiment d’un nombre il·limitat d’afiliats en temps real!

A més, podeu crear anuncis i anuncis publicitaris per als vostres afiliats, integrar el complement a MailChimp, fer el seguiment de les impressions d’anuncis i personalitzar els missatges d’afiliació entre altres coses. El gestor d’afiliats està disponible per a la traducció, és a dir, el vostre programa d’afiliació està obert a tot el món.

Obteniu el gestor d’afiliats

4. Afiliats

Millors complements de afiliats de WordPress: afiliats

Afiliada per itthinx i Kento, Affiliates és un complement de WordPress per a afiliats que és ideal si busqueu un sistema de gestió d’afiliacions que funcioni directament. Ofereix molts altres complements de WordPress afiliats per guanyar diners, amb eines excel·lents per a venedors, botigues en línia i llocs de membres.

Anem a descobrir el que ha de oferir el complement WordPress Afiliats. Per començar, afegir nous afiliats és tan fàcil, el vostre programa d’afiliació hauria de guanyar diners en molt poc temps. I gràcies a un milió i un d’integracions, podeu connectar aquest complement a qualsevol plataforma de comerç electrònic o de membres que tingueu.

Eres lliure de fer un seguiment d’un nombre il·limitat d’afiliats i les estadístiques de trànsit us permeten fer un dit sobre el que funciona i el que no. De la mateixa manera que els complements de WordPress afiliats d’aquesta llista, Afiliats és fàcil de configurar i utilitzar. Al cap i a la fi, més de 7 quilòmetres usuaris actius no poden equivocar-se.

Com que es veu afiliat és fàcil de personalitzar i inclou una API, els desenvolupadors poden dedicar-se a aquest complement per crear programes de gestió d’afiliacions personalitzats, sense fer massa pes. Vull dir, tot el que necessiteu per executar un programa d’afiliació ja està disponible al connector. I tot això gratis.

Obteniu afiliats

5. Pro Ultimate Affiliate Pro

Millors complements de WordPress d’afiliació: Ultimate Affiliate Pro

Dels principals complements de WordPress d’afiliats que he trobat, Ultimate Affiliate Pro es guanya amb una llista impressionant de funcions que apunten a una solució completa de gestió d’afiliacions que sigui alhora barata i flexible. Phew, això és llarg ��

A través de l’autor d’elit, Azzoco, el connector Ultimate Affiliate Pro compta amb les millors funcions d’afiliació com ara el rànquing d’afiliació, el nombre il·limitat d’afiliats, comissions personalitzades, bonificacions i ofertes especials per al rendiment, els pagaments de franges i PayPal i les comissions de tota la vida..

Altres funcions notables inclouen pancartes, comissions de nivells, referències de registre, compartició social, múltiples integracions, codis directes, camps de formularis personalitzats, informes, notificacions, cupons, comissions de pàgines de destinació, una cartera, suport multilingüe, codis QR i enllaços afiliats amistosos entre d’altres..

L’ideal és que aquesta sigui una opció líder entre els complements de WordPress afiliats al mercat (a més que el complement té una qualificació de comprador força impressionant).

Obteniu Ultimate Affiliate Pro

6. Afiliació i derivació de WordPress

Millors complements de WordPress d’afiliació: afiliació i derivació de WordPress

Tot buscant els principals complements de afiliació de WordPress de tots els temps, vàrem optar pel connector de afiliació i referència de WordPress i vam quedar impressionats o què? Especialment senzill, em venc fàcil gestionar el vostre programa d’afiliació mitjançant aquest complement.

És bonic i net, és a dir, tot allò que necessiteu perquè el vostre programa d’afiliació tingui èxit, és aquí, a la intempèrie. Afegir i fer el seguiment d’afiliats és tan fàcil com és, i gràcies als pagaments massius de PayPal, podeu pagar tots els vostres afiliats sense haver de suar..

Aquest complement és barat i té un cost de només 20 dòlars, però no deixeu que la vostra etiqueta de preu us enganyi. Aquest complement de WordPress afiliat proporciona un gran impacte. Gaudeix de funcions com ara informes en temps real, referències il·limitades, codis ràpids impressionants, una aplicació per a Android per fer el seguiment del vostre programa en moviment, botons de compartició social, notificacions i cookies entre d’altres..

Obteniu afiliació i referència de WordPress

7. Afiliacions YITH WooCommerce

Millors complements de WordPress d’afiliació: afiliacions a YITH WooCommerce

Si treballeu exclusivament amb WooCommerce, aquí teniu un complement d’afiliació 100% gratuït només per a vosaltres. YITH WooCommerce Affiliates fa un treball i ho fa increïblement bé. El complement amplia WooCommerce permetent crear perfils d’afiliació i comissions de configuració.

YITH WooCommerce Affiliates es refereix a la facilitat d’ús des de la instal·lació fins a l’empaquetament de la primera remissió. Té totes les funcions que necessiteu per executar un programa d’afiliació amb èxit per a la vostra botiga basada en WooCommerce.

Per començar, podeu configurar que les cookies caduquen en qualsevol moment, el que significa que podeu fer el seguiment de la derivació durant els propers dies. En segon lloc, podeu habilitar el registre d’afiliats fàcilment mitjançant codis drecers, crear afiliats als usuaris existents i aprovar / prohibir qualsevol afiliació sempre que us agradi.

A més, podeu definir els imports diferents de la comissió i calcular automàticament els reembossaments. Els afiliats tenen un tauler de control intuïtiu des d’on poden fer un seguiment del seu progrés. Tot plegat, YITH WooCommerce Affiliats reforça la vostra botiga WooCommerce en la mesura que generen trànsit i vendes..

Obteniu afiliacions YITH WooCommerce

8. Affiliate Royale

Millors complements de WordPress d’afiliats: filial real

L’últim, però sens dubte no és menys important és Affiliate Royale, un veritable concursant pel que fa als complements de WordPress afiliats. S’integra amb WordPress oferint-vos sistemes de gestió d’afiliació que contribueixen directament a la línia de fons.

Amb Affiliate Royale, podeu llançar un programa d’afiliació totalment funcional en qüestió de minuts. El vostre programa comptarà amb les coses habituals i després algunes. Sense perdre l’atractiu de marca, els vostres afiliats poden supervisar fàcilment clics, vendes i pagaments des d’un tauler de taula personalitzat.

Podeu integrar fàcilment Affiliate Royale amb els gustos de MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp i molt més. Per resumir-ho, Affiliate Royale és una solució de gestió d’afiliació que funciona com a publicitat. No em prenguis les paraules per això, has de comprovar-ho per creure-ho.

Afegeix-te a Royale

9. Feu referència a un amic de WooCommerce de WPGens

Millors complements de WordPress afiliats: refer-amic per a WooCommerce de WPGens

Alguns programes d’afiliació ofereixen incentius que no ofereixen efectivament efectius. Un exemple és oferir beneficis als clients actuals per referir els seus amics i familiars al vostre lloc web. Amb Refer-A-Friend de WPGens, podeu recompensar els vostres clients actius amb cupons exclusius.

Simplement instal·leu i activeu el complement gratuït Refer-A-Friend i configureu els vostres beneficis. El complement genera automàticament enllaços personalitzats per a clients registrats. Els vostres clients poden compartir aquest enllaç amb els amics, enviar-lo per correu electrònic a la família, publicar-lo a les xarxes socials o qualsevol altra cosa. Aleshores, quan algú faci una compra, obtindrà un cupó.

Hi ha opcions fàcils de gestionar per establir un valor de cupó, tipus i comanda mínima. I si actualitzeu la versió premium també podreu afegir una data de caducitat, compartir-la amb un amic (el client i el seu amic obtenen un cupó) i molt més.

Obteniu un amic de referència

10. ReferènciaCandy per a WooCommerce

Millors complements de WordPress afiliats: ReferralCandy per a WooCommerce

ReferralCandy per a WooCommerce és un altre complement d’afiliació de tipus recompensa. Esteu orientats a clients interessats (o fins i tot a clients potencials) per compartir la vostra botiga WooCommerce amb persones de la seva xarxa. L’única incògnita és que aquest complement gratuït funciona conjuntament amb un pla ReferralCandy, per la qual cosa haurà de registrar-se al seu lloc (hi ha un judici gratuït, però les membres mensuals comencen a uns 4 dòlars / mes)..

Tot i això, ReferralCandy és un servei impressionant i potent. Primer creeu una promoció i després podeu afegir-la al vostre lloc web amb una inscripció al butlletí. Quan una persona nova s’inscriu, rep un missatge de correu electrònic amb la vostra promoció (ex: 10 $ de descompte en la compra), així com l’incentiu de compartir la promoció amb els seus amics. Per a cada amic que utilitza el seu enllaç, s’obté una altra promoció al seu compte (per exemple: es recompensa amb una suma addicional de 10 dòlars per a cada amic).

Obteniu ReferralCandy per a WooCommerce

11. Signes virals Ups de iRefer

Millors complements de WordPress afiliats: inscripcions virals d’iRefer

El complement Viral Sign Ups és un gestor de programes de referència única per a WordPress. Quan instal·leu el complement només heu de seguir juntament amb l’assistent de configuració per crear la vostra promoció de referència. També creareu un formulari de registre per al vostre lloc web que es pot inserir a qualsevol lloc amb el codi curt d’ús fàcil.

Amb el formulari Ups de signes virals del vostre lloc web, només haureu d’esperar que els nous usuaris s’hi subscriguin. Quan una persona envia el formulari rebrà un missatge de correu electrònic per avisar-los que pot rebre una recompensa especial, un descompte, un producte gratuït o qualsevol cosa que vulgueu oferir si es refereixen a tants amics (ex: refer 5 amics per desbloquejar una 25% de descompte).

Haureu de registrar-vos en un compte iRefer, que comenci a partir de 19 dòlars el mes. Però tenen una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu provar i comprovar si és un bon avet per al vostre negoci..

Obteniu Ups de Signes Virals

Paraules finals

Tant si escolliu un plugin de WordPress afiliat com si inicieu un programa mitjançant una xarxa com ShareASale, l’afiliació és important com a estratègia de generació de trànsit i de lideratge. Només cal centrar-se en el producte que els usuaris en surten fora. Al final del dia, l’usuari guanya una comissió i realitzes vendes. Tothom guanya.

Teniu previst o voleu executar un programa d’afiliació al vostre lloc web de WordPress? Quins són els vostres complements preferits de WordPress per a afiliats? Tens alguna pregunta o suggeriment sobre aquesta publicació? Si us plau, no dubteu en comunicar-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per endavant i felicitacions pel vostre èxit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map