Creeu comunitats en línia impressionants amb membres últims per a WordPress

Si voleu crear un lloc web on la gent es pugui registrar i esdevenir membre, hi ha un nou complement disponible que us facilitarà la vida. Membre final és un complement de perfil d’usuaris i comunitaris que facilita afegir perfils d’usuaris al vostre lloc i crear comunitats en línia avançades.


perfil hum

El complement és extremadament versàtil i us permetrà crear una àmplia varietat de llocs on els usuaris es puguin registrar i fer-ne membres. Va ple de funcions i funcionalitats, però segueix sent fàcil d’utilitzar i lleuger.

Encara que hi ha massa funcions per esmentar en aquesta publicació, les principals característiques del complement inclouen: rols d’usuari personalitzats; múltiples formularis de registre amb assignació de funcions; camps de formulari il·limitats per capturar les dades dels usuaris; lògica condicional per a camps; un creador avançat de formularis d’arrossegar i deixar anar; perfils d’usuari bells; menús condicionals; directoris de membres amb filtres de cerca opcionals; pàgina de compte perquè els usuaris gestionin el seu propi compte (canviar la contrasenya, eliminar el compte, privadesa, etc.); restricció de contingut amb redireccions de pàgines; plantilles de correu electrònic i molt més.

Direccions de membres

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Configuració instantània

La gran cosa del complement és que podeu obtenir el lloc de la vostra comunitat en funcionament en qüestió de minuts amb la configuració instantània del complement, que afegirà automàticament totes les pàgines bàsiques necessàries per permetre que les persones es registrin i es facin membres..

Extensions

Per mantenir la seva senzillesa i mantenir el complement lleuger i lliure, el complement utilitza el model d’extensions que és el mateix model que utilitzen els complements populars com WooCommerce, Easy Digital Downloads i Ninja Forms. Actualment el membre últim ofereix el següent Extensions de membres últimes amb més previst per al futur:

Accés social

Si voleu deixar que els usuaris es registrin o inicien la sessió al vostre lloc a través de les xarxes socials per la qual cosa no cal que recordeu un altre conjunt de detalls d’inici de sessió, podeu fer-ho amb l’extensió d’inici de sessió social que permet als usuaris registrar-se / iniciar sessió a través de Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Podeu decidir quines xarxes heu de fer servir i podeu mostrar els botons dels formularis d’inici de sessió i registre o en qualsevol lloc del lloc mitjançant codis drecers.

hum-sociallogin

MailChimp

L’extensió MailChimp integra MailChimp amb el complement i permet als usuaris subscriure’s a les teves llistes de correu quan es registrin al seu lloc. Els usuaris es poden subscriure a diverses llistes i poden donar-se de baixa de les llistes directament des de la seva pàgina de compte. Amb aquesta extensió també podeu sincronitzar la meta dels usuaris amb la vostra llista MailChimp.

um-mailchimp

bbPress

Quan es creen llocs basats en comunitats és habitual tenir un fòrum on els usuaris puguin interactuar entre ells. Aquesta extensió integra perfectament els membres últims amb bbPress i mou la informació del perfil bbPress al perfil de membre final.

um-bbpress

Opinions d’usuaris

L’extensió d’opinions d’usuaris de Ultimate Member proporciona un sistema de valoració i revisió de cinc estrelles al vostre lloc que permet als usuaris valorar-se i revisar-se. Amb aquesta extensió, podeu ordenar directoris de membres per usuaris més valorats, permetre als usuaris filtrar directoris per puntuació, afegir widgets al vostre lloc on es mostren els usuaris més valorats i més valorats i molt més..

vistes de um-user

myCRED

Si voleu jugar el vostre lloc i recompensar els usuaris, podeu fer-ho fàcilment integrant Ultimate Member amb myCRED que, al meu parer, és el millor sistema de gestió de punts per WordPress. Aquesta extensió permet recompensar els usuaris amb punts per accions específiques i també mostrar els punts, les insígnies, la classificació i el comptador de progrés dels usuaris al seu perfil..

um-mycred

Avisos

Hi ha molts complements que us permetran afegir avisos a tot el lloc al vostre lloc web, però no molts poden mostrar avisos a determinats rols d’usuaris o usuaris connectats / tancats de sessió. Amb aquesta extensió, teniu un control complet sobre els usuaris que poden veure cada avís. També podeu mostrar avisos a tot el lloc o en pàgines específiques només mitjançant codi curt.

um-avisos

Notificacions en temps real

Si voleu afegir un sistema de notificació similar als que es troben a Facebook i Twitter al vostre lloc, aquesta extensió us permetrà fer-ho. El sistema de notificacions en temps real permet als usuaris rebre notificacions en temps real directament al vostre lloc sobre esdeveniments que els siguin rellevants.

notificacions

Usuaris en línia (gratuïts)

Si voleu permetre als usuaris veure quins altres usuaris estan en línia, aquesta extensió gratuïta us permetrà mostrar qui està connectat actualment al vostre lloc. Com en molts altres elements del complement, aquesta extensió permet als usuaris controlar la seva pròpia privadesa, de manera que si un usuari no vol que els altres usuaris sàpiguen que es troba en línia, es poden amagar a través de la pàgina del seu compte..

Usuaris en línia

Google reCAPTCHA (gratuït)

Si bé el connector ja inclou mesures anti-spam per als formularis d’inici de sessió i registre, aquesta extensió gratuïta us permet afegir la reCAPTCHA oficial de Google als vostres formularis que us ajudaran a combatre encara més el correu brossa..

um-recaptcha

Galeria per a UM (extensió de tercers)

Galeria per a membres últims

El complement WordPress Galeria per a membres últims és una de les millors galeries disponibles per al complement de la xarxa social de Ultimate Member. És fàcil de configurar i d’utilitzar. L’ús d’aquesta galeria UM permet a qualsevol xarxa social una experiència més moderna amb suport de fotografies i vídeos, comentaris i control d’àlbums.

Aquest complement és perfecte per a qualsevol xarxa social, ja que manté els usuaris actius en qualsevol xarxa social mantenint-los involucrats a través d’àlbums i fotografies il·limitats. A més hi ha 2 modes; Mode Únic àlbum i Mode il·limitat. Al mode Àlbum únic, els usuaris carreguen totes les seves fotos a un àlbum mentre que el mode Il·limitat els dóna l’opció d’organitzar fotografies i vídeos en àlbums il·limitats. El complement també compta amb la seva lightbox dissenyada a mida que permet als propietaris de suports editar la descripció de l’àlbum i el subtítol de la foto.

Si el lloc no requereix suport de vídeo, es pot desactivar fàcilment a la secció de complements de la galeria de l’administrador. Des d’aquesta secció, també es pot habilitar el complement de comentaris que permetria afegir l’opció per escriure comentaris a les fotos des de la caixa de llum.

Amb el complement de membres últims Activitat social activada, l’administrador pot habilitar el complement del mur d’activitats per a la Galeria UM. Un cop activat, els àlbums nous es mostraran a la paret de l’activitat.

El connector té uns quants ganxos disponibles per als desenvolupadors, inclosos els ganxos després de la càrrega de fotos, l’edició de l’àlbum, l’àlbum creat etc.


Si busqueu una manera fàcil d’afegir funcions com a comunitats al vostre lloc, el membre final pot ser només el vostre complement. Tot i que el connector no permet crear actualment una xarxa social com ho pot fer amb BuddyPress, la flexibilitat del complement, a més del seu nombre creixent d’extensions, significa que el membre final serà una opció ideal per a molts usuaris de WordPress que busquen crear comunitats en línia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map