Automatització dels vostres comptes de mitjans socials per al vostre lloc de WordPress: tot d’una!

Automatització de xarxes socials per llocs de WordPress

En tots els casos, els venedors de xarxes socials i tots els professionals de fora, intenten trobar maneres d’automatitzar tasques repetitives. Estalvia una enorme quantitat de temps! I el temps és diners: dediqueu el vostre temps a alguna cosa que us faci més productiu.


També de tant en tant, és possible que de vegades sentiu la necessitat de descansar en les xarxes socials. Però no voldreu que el vostre públic noti la vostra absència. Què feu en una situació així? L’automatització de mitjans socials té la solució gairebé perfecta que garanteix que no perdis el temps en tasques repetitives i que puguis evitar de forma eficaç la teva absència de les xarxes socials.

Amb les eines d’automatització de xarxes socials, podeu programar les publicacions i els comptes perquè s’actualitzin automàticament en moments preprogramats. Un cop heu posat una publicació o un comentari a la cua, podeu apagar l’ordinador i fins i tot fer vacances si voleu. Continua llegint i descobriràs com fer-ho.

Però abans d’afanyar-vos a fer plans de vacances, heu de tenir en compte algunes coses següents:

 • Les eines d’automatització de mitjans socials funcionen molt bé per a individus i per a empreses de màrqueting de xarxes socials que han de gestionar el contingut de les xarxes socials per a molts clients, de vegades amb centenars..
 • És molt important mantenir un perfecte equilibri entre automatització i interacció personal amb els clients. Quan s’ha d’automatitzar i quan s’ha d’actuar s’ha de treballar clarament. La publicació de contingut, especialment les publicacions que no són sensibles al temps, es poden automatitzar en gran mesura i us permetrà crear un gran contingut..
 • Les fonts RSS de la majoria de publicacions del bloc es poden automatitzar, ja que la majoria del contingut del bloc de totes maneres és una forma de dirigir-se a les xarxes socials. En aquest cas, heu de tenir cura que les publicacions siguin formatades adequadament per a les xarxes socials. L’automatització és especialment útil quan voleu publicar diverses vegades al dia.
 • Una regla cardinal en l’automatització és Mai automatitzar la interacció amb els clients. Els clients poden dir-los sobretot quan estan tractant un sistema en lloc d’una persona i no volen que se li faci cap mena de client..
 • Ditto per a la resolució de problemes: automatitzeu només el risc de perdre un client.
 • La majoria de canals de xarxes socials tenen l’opció de notificar-vos qualsevol activitat que tingui lloc al vostre compte. No desactiveu aquesta opció mecànicament. Consulteu quina d’elles és rellevant per a vosaltres i opta per activar-la per millorar el temps de resposta i el compromís.
 • Deixa de banda un temps periòdicament per controlar tota l’activitat.
 • Assegureu-vos de no programar-vos gaire en el futur i estar al dia de les novetats actuals. És possible que vulgueu aturar el flux automatitzat o, fins i tot, frenar-lo breument com a resposta a alguna notícia o esdeveniment.

Tingueu en compte el que s’ha dit anteriorment, heu de triar amb prudència les vostres eines d’automatització de xarxes socials. Hi ha un bon grapat al mercat i heu de triar el que s’ajusti a les vostres necessitats. He comentat algunes eines una mica més avall en aquest article.

A continuació, heu de finalitzar amb molta cura la vostra programació de publicacions. El moment en què les publicacions de les xarxes socials es transmeten en directe ha de triar-se en referència al temps en què el màxim nombre de seguidors estan actius. Les zones horàries són importants aquí, així que no en ignori. També s’ha de determinar el temps de resposta per assegurar el màxim compromís amb el públic.

Assegureu-vos de mantenir el dit sobre el flux de converses. Una eina com Menció aquí pot ser d’ajuda. Fa el seguiment del vostre nom a través de les xarxes socials, així com dels blocs i llocs web i us avisa. Podeu respondre directament des del Tauler de menció.

Les opcions d’automatització es classifiquen en 2 grups:

 1. Eines d’automatització que cobreixen tota una gamma de canals de mitjans socials
 2. Eines que cobreixen un nombre limitat de canals, de 5 a 10, o fins i tot un, com en el cas dels plugins específics del canal.
Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Eines d’automatització social: opcions de diversos canals

Si voleu automatitzar tots els vostres comptes de xarxes socials, potser us resulti millor totes les eines que englobin. A continuació, es mostren algunes opcions diferents per considerar pel vostre lloc WordPress.

Si això és així

El primer que em ve al cap no és un complement sinó un servei anomenat IFTTT, que s’expandeix a Si això és així. Amb aquest servei, podeu crear un conjunt de disparadors que, en desactivar-los, poden iniciar un conjunt de respostes.

ifttt2Inicieu la sessió al lloc web i creeu-ne un compte. Per entendre com funciona, consulteu la captura de pantalla següent.

IFTTT3

A tall d’exemple, podeu triar WordPress a “Això” com es mostra a continuació

Connexió Wp

Després d’haver omplert les dades del vostre lloc, podeu triar el canal de mitjans de comunicació social al qual vulgueu publicar-lo a “Això”. Alguns dels canals de xarxes socials coberts són,

IFTTT 7

Un cop fet això, heu establert els canals als quals voleu publicar el vostre contingut automàticament. Perquè funcioni aquest servei, també heu de configurar el lloc de WordPress perquè es publiqui automàticament. Això és bastant senzill Configuració general> Escriptura i habilitar XML-RPC. Per a versions de WordPress 3.5 i versions posteriors, aquesta funcionalitat està habilitada automàticament.

I recordeu que aquest servei també es pot fer de manera inversa, canviant les opcions “Això” i “Això”. Invertint, podeu fer servir aquesta funció per reunir tots els blocs de xarxes socials sobre vosaltres mateixos i arxivar-la en un sol lloc.

Pòster automàtic de xarxes socials (SNAP)

SNAP és un complement de Next Scripts que connecta molts canals de xarxes socials al vostre bloc, de manera que quan publiqueu contingut fresc es publica automàticament als canals socials.

SNAP 4

Podeu canviar la configuració en funció de la vostra comoditat i podeu publicar automàticament a Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ i molts més canals de xarxes socials. Un cop finalitzada la publicació, es publicarà a totes les xarxes escollides tota la publicació o l’anunci formatat amb enllaç enllaç. Els missatges es poden personalitzar per a cada xarxa.

Es necessita una mica de temps per crear la configuració adequada per als canals individuals, com també es pot veure a la captura de pantalla de configuració de Twitter a continuació, però un cop feta aquesta configuració, la vida és molt més fàcil.

SNAP 3

També es poden publicar imatges i es poden tornar a publicar publicacions antigues. Compta amb 100.000 instal·lacions actives i una classificació de estrelles de 4.2. Una versió professional també està disponible.

Buffer

Buffer

Buffer és una eina que es pot utilitzar per gestionar els seus canals de xarxes socials des d’un quadre de comandament. Es pot compartir contingut durant tot el dia a les hores més adequades i es pot afegir text per personalitzar-lo per a diferents canals. També es poden publicar imatges i vídeos.

No s’ofereix cap prova gratuïta de 30 dies sense obligació i els plans comencen a partir de 10 dòlars mensuals per 10 comptes socials i pugen a 300 dòlars mensuals per a 200 comptes socials.

Hi ha un complement anomenat lliurement WordPress a buffer que permet carregar publicacions noves automàticament a Buffer. Aquest complement només admet canals selectes com Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+. Compta amb més de 4.000 instal·lacions actives amb una classificació de 3.6. La versió professional d’aquest complement suporta fins i tot Pinterest.

Només Wire

Només Wire

Només versió professional de Wire, et permet publicar automàticament a 50 canals, tots els principals inclosos. El nombre de canals a la secció versió gratuïta és limitat. Podeu veure i respondre als comentaris de la consola de Monitorització. S’inclouen eines d’analítica i informes socials. La versió gratuïta té més de 8.000 instal·lacions actives i una classificació de 4.8 estrelles.

Zapier

Zapier

Zapier té un enfoc lleugerament diferent. Disposa d’una biblioteca d’aplicacions d’aplicacions populars que podeu explorar. A continuació, podeu combinar aplicacions segons el vostre requisit, una mica com aquest si això és així. Amb un dipòsit de més de 500 aplicacions, segur que en trobaràs les que vulguis. Ofereixen un paquet bàsic gratuït per a 100 tasques al mes, fins a 125 dòlars per 50.000 tasques al mes.

Eines d’automatització social: opcions de canal únic o limitat

Voleu automatitzar només un parell de comptes de xarxes socials? Consulteu aquestes opcions per afegir automatització de compartició social focalitzada al lloc de WordPress.

Reviu el missatge antic

Reviu el Old Post Lite

Amb Revive Old Post, podeu publicar automàticament a Titter, Facebook i LinkedIn. Es poden compartir publicacions antigues i noves i es pot definir l’interval de temps entre les publicacions. Es poden proporcionar enllaços enrere al vostre lloc i es poden excloure categories i publicacions especificades. Té més de 80.000 instal·lacions actives i una classificació per estrelles de 3.9. Una versió professional també està disponible.

WP a Twitter

WP a Twitter

WP a Twitter és específic per publicar-los a Twitter. Es proporcionen etiquetes de plantilla personalitzades per personalitzar el tweet. L’URL es pot escurçar. Té 90.000 instal·lacions actives i una qualificació de 4.1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule és un complement que us permet publicar les vostres publicacions automàticament a Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer i Tumblr. És un tipus de calendari editorial que us ajuda a planificar visualment les publicacions fàcilment amb una funció d’arrosseguament i de descàrrega. Té 10.000 instal·lacions actives i una classificació de 4.7 estrelles. És un servei basat en subscripcions premium, amb una oferta de prova gratuïta durant 14 dies.

Programa posterior

programa 1

Programa posterior està dissenyat per superar la restricció d’Instagram a les publicacions de tercers. Latergramme funciona al voltant d’aquesta restricció mitjançant la publicació d’una notificació a les hores programades per recordar-vos que publiqueu manualment a Instagram. Podeu configurar un programa complet de publicacions a Latergramme.

Arrel viral

ViralWoot

Arrel viral funciona igual que Latergramme, però és un planificador per a Pinterest. Podeu programar pins a Pinterest mitjançant Viral Woot.

Etiqueta viral

Etiqueta viral

Etiqueta viral funciona com a planificador tant d’Instagram com de Pinterest. És una opció fantàstica si es basa en el màrqueting en xarxes socials basat en fotografies (o si actiu en els altres comptes i només necessiteu una mica d’ajuda addicional per a aquests dos).

Mencions d’honor

També cal destacar algunes altres eines d’automatització com a part del nostre resum:

 • Mitjans de comunicació publicats automàtics– es pot publicar automàticament a Facebook, Twitter i LinkedIn amb imatges. Les categories i les publicacions es poden filtrar amb aquest complement. Compta amb més de 10.000 instal·lacions actives i una classificació de estrelles de 4.2.
 • Pòster de microblogs– Admet prop de 10 xarxes socials, incloses les principals. Té 10.000 instal·lacions actives i una classificació per estrelles de 4.1.
 • Jetpack– si utilitzeu un lloc de WordPress, molt probablement haureu instal·lat aquest complement. Té una funció de Distribució que ajuda a publicar automàticament a Twitter, LinkedIn, Facebook i Tumblr. Compta amb més d’un milió d’instal·lacions actives amb una classificació de 4 estrelles.
 • Social Auto Poster: aquest complement us permet automatitzar completament les publicacions en xarxes socials configurades. Els comptes de diversos titter i tots els comptes de Facebook enllaçats són compatibles. Té un preu de 29 dòlars.

Pensaments finals

Les eines d’automatització de xarxes socials ajuden a tonificar l’eficiència i utilitzar el temps amb prudència. No vol dir que deixi de treballar íntegrament els vostres esforços en les xarxes socials, sinó que sigueu més eficients. Tasques que no són pràctiques, poden i han de ser automatitzades. Us permet dedicar més temps a tasques que requereixen atenció personal.

Doncs bé, aquesta és la nostra llista d’eines d’automatització de xarxes socials per a WordPress. Hem trobat a faltar res? Voleu saber-ne els comentaris a sota de ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map