Aprofiteu el futur amb aquests complements de WordPress de l’editor de front-end en línia

Els editors de publicacions i pàgines de WordPress solen sentir-se com una part del programari que es queda enrere de la resta de la plataforma. Canviar constantment entre l’editor i la vista frontal d’una publicació és una forma menys que ideal de treballar, sobretot quan intenteu que la presentació del vostre contingut sigui correcta.


Tenint en compte això, és emocionant saber que l’equip de desenvolupament de WordPress treballa per afegir l’edició en línia – on treballes a les publicacions a mesura que apareixen als lectors, a través del front-end del vostre lloc- al programari..

En una publicació recent, Tom va tractar les implicacions de la imminent arribada de l’inici de línia en línia front-end a WordPress; però si no podeu esperar fins que es converteixi en una part de la funcionalitat principal, aquí teniu algunes opcions d’edició de contingut front-in-line que podeu provar avui.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Editor front-end de WordPress

Editor front-end de WordPress

Aquest complement és treballant d’alguns dels membres de l’equip de desenvolupament principal de WordPress, i s’espera que s’inclogui en el nucli funcional de WordPress en el futur. Això vol dir que l’edició de contingut en línia frontal arriba finalment a WordPress!

Les funcions fins ara us permeten editar el títol i el contingut d’una publicació del bloc directament des del front-end del vostre lloc web, sempre que hagueu accedit al lloc. Per afegir i editar contingut, només cal fer clic sobre el text i escriure – és sorprenentment fàcil d’utilitzar.

Aquest complement afegeix una barra de menú horitzontal fixa a la part superior de la pantalla, que conté totes les eines d’edició de publicacions. Inclou opcions de format, botons per inserir enllaços i imatges i la possibilitat de gestionar categories i etiquetes, a més de més. També podeu desar o publicar la publicació des del front-end i, si voleu canviar a l’editor de publicacions de WordPress tradicional, hi ha un botó útil..

Si ara no podeu esperar i voleu començar a editar contingut en línia al vostre lloc, podeu instal·lar el complement de l’editor front-end de WordPress. Cal advertir, però, que aquest és un treball en curs i encara no és el producte acabat.

Pros: Interfície gratuïta, fàcil d’utilitzar, agradable i sembla que funciona bé.

Contres: Encara hi ha una feina en curs, no inclou opcions de disseny de pàgines, només d’editar i formatar contingut.

Els usuaris que vulguin una cosa més polida poden trobar més atractius els altres complements d’aquesta llista, però si voleu una vista prèvia del futur, podeu instal·lar aquest complement directament des del vostre tauler d’administració de WordPress..

Obteniu un editor de front-end de WordPress

Visual Compositor

Visual Composer, creador de front-end

Visual Composer de WP Bakery és un complement excel·lent que podríeu haver sentit a parlar; principalment a causa del fet que és un dels 3 primers complements venedors del mercat de CodeCanyon. Tot i que aquest complement és un creador de pàgines de fons de WordPress molt popular des de fa temps, una recent actualització va afegir l’edició de contingut front-end a Visual Composer, cosa que el converteix en una més que digna addició a aquesta llista.

A més dels més de 40 elements de contingut que es poden afegir fàcilment a les vostres pàgines i, a continuació, posar-se en posició amb l’editor d’arrossegar i deixar anar, ara podeu editar el contingut tal com ho podrien veure els vostres lectors, gràcies al veritable “El que veieu és L’editor del que obteniu, tot del front del vostre lloc. WPExplorer està integrant l’editor front-end de Visual Composer en els temes més populars, cosa que us hauria de donar una bona idea del bé que és aquest complement.

Pros: provat per 1.000 usuaris d’usuaris, molts elements de contingut, edició frontal d’arrossegar i deixar anar, molts plugins per ampliar les funcions.

Contres: no gratuït, moltes funcions per familiaritzar-se.

Obteniu Visual Composer

Orley – Plugin d’edició en línia per a WordPress

Editor en línia de l'origen frontal de l'ordi

L ‘ordi és un editor de contingut de primera línia que ara està disponible per a WordPress. Aquesta opció funciona de manera semblant al complement de l’editor front-end de WordPress i, un cop instal·lat, els usuaris que inicien la sessió poden fer clic al contingut de la publicació per començar a editar-lo a través del front-end del seu lloc..

Es pot editar qualsevol part de la publicació incloent el títol, simplement fent clic i després escrivint. En lloc de mostrar una barra d’eines fixa que conté les opcions de format, Barley mostra un menú sensible al context, en funció del que facis. Com l’editor de front-end en desenvolupament, podeu editar les categories i les etiquetes d’una publicació a través de la vista front-end. També és fàcil afegir imatges i definir una imatge destacada a través del front-end.

Tot i que Barely funciona realment bé, no hi ha molt per separar-lo del treball en curs WP Front-end Editor, i si aquest complement s’enrotlla al nucli de WordPress, és difícil veure on es troba amb prou feines WordPress?.

Pros: funciona molt bé, interfície agradable, fòrums de suport, vídeos d’ajuda i entrades.

Contres: no gratuït, no és capaç de crear dissenys avançats.

Obtén un editor en línia de l’ordi

Compositor en viu

Constructor de pàgines Live Composer

Live Composer és un complement premium assequible que us permet crear dissenys personalitzats per a les vostres pàgines a través del front-end del vostre lloc de WordPress. Hem publicat recentment una visió general de Live Composer, on podreu conèixer totes les seves característiques, per la qual cosa avui només veurem la seva funcions d’edició de front-end.

Tot i que aquest complement inclou moltes més funcions que les dues opcions incloses fins al moment, això suposa el cost de la facilitat d’ús i la senzillesa. Real Compositor no es pot considerar realment un editor en línia, ja que si bé podeu editar els tipus de lletra i altres aspectes de presentació a la portada del vostre lloc, no podeu editar text directament a la pàgina. Per fer-ho, heu d’activar una finestra de superposició modal i començar a escriure.

Si voleu una eina creadora de pàgines frontals que us ofereix una visualització prèvia dels vostres dissenys i dissenys a mesura que es conformen, tot a través d’una interfície d’arrossegar i deixar anar, Live Composer podria ser una bona opció per valor. Però, per a aquells que només volen una manera senzilla d’editar el seu contingut directament en línia, aquesta no és la millor opció.

Pros: crear dissenys de pàgina, canviar tipus de lletra i estil de text, afegir diversos mòduls a la pàgina, relativament assequibles per a un complement premium.

Contres: No hi ha edició de text en línia real, interfície ocupada, falta de simplicitat, no gratuïta.

Obtén compositor en directe

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPage té més en comú amb Live Composer que el plugin WordPress Front-end Editor, gràcies principalment a les seves eines de creació de pàgines. Tot i així, com aquest complement té l’objectiu de prescindir de la interfície d’administrador de WordPress, l’edició en línia és definitivament una àrea que els desenvolupadors tenen a la vista.

Un cop instal·lat en un lloc, els usuaris que inicien la sessió que vegin una pàgina poden fer clic al botó “Edita” per començar a fer canvis al contingut en línia des del front-end. La interfície per editar contingut de pàgines és similar a l’ordi, ja que es visualitza un menú sensible al context quan interacciona amb el contingut. Tot i això, aquest complement va més enllà de permetre editar contingut en línia.

VelocityPage es pot utilitzar per crear dissenys, inserir molts elements diferents a les pàgines i inclou una selecció de plantilles de pàgines d’alta qualitat. Però, ignorant les altres funcions, com només un editor en línia, aquest complement fa un gran treball. Tot i això, una gran omissió és que només funciona en pàgines i no en publicacions. Si simplement cerqueu una manera d’editar el vostre contingut en línia des del front-end, VelocityPage pot ésser excessiu per a les vostres necessitats i pressupost. Tanmateix, si voleu crear dissenys i afegir una gamma d’elements de pàgina a les vostres pàgines, és un producte de qualitat.

Pros: fa que l’edició de contingut en línia sigui fàcil, fàcil d’utilitzar, se sent com una part de WordPress, moltes funcions del creador de pàgines.

Contres: no funciona a publicacions, relativament cares, potser excessives per als que busquen només un editor en línia.

Obteniu VelocityPage

Conclusió

Com podeu veure, hi ha diversos desenvolupadors que treballen per afegir l’edició de contingut en línia a WordPress. Tant si us agrada aquesta forma d’utilitzar WordPress com si no, amb el programari que aviat inclourà l’edició front-end, sembla que aquesta funció està aquí per mantenir-vos.

Què en penseu dels editors de primera gamma per WordPress? Feríeu servir aquesta funció al vostre lloc?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map