8 millors plugins emergents de WordPress

L’optimització dels tipus de conversió és la prioritat primera per a la majoria dels venedors digitals. Atreure i “enganxar” un futur seguidor lleial pot ser una forma d’art: la que ens molesta el millor de nosaltres. Afortunadament, hi ha una gran quantitat d’eines per ajudar-vos a assolir els vostres objectius; sobretot dins de la comunitat de WordPress. En aquest article explorarem la crema de la collita.


Més concretament, ens endinsarem en el món dels plugins emergents. Un cop acabat això, passarem a explorar com podeu aprofitar al màxim el vostre nou connector emergent i maximitzar els percentatges de conversions al vostre lloc web de WordPress. Comprovem!

Què és un pop-up Optin?

Les opcions emergents d’optin són una forma demostrada de convertir els visitants en seguidors lleials. Els optins permeten als visitants introduir informació de contacte per subscriure’s a un butlletí o sol·licitar més detalls sobre un tema en particular.

Popups que dius? Però són molestos com l’infern, oi? Eines de màrqueting llauna siguis cansat (no hi ha dubte al respecte), però en mans d’un gran pescador, l’esquerre correcte pot ser la clau del seu èxit. Només vostè pot decidir si val la pena el mètode dels resultats. Amb això, comencem a explorar els principals plugins emergents de WordPress.

Hi ha un gran nombre de complements emergents de WordPress disponibles, i ordenar el blat a la papada pot ser una perspectiva una mica desconcertant. Afortunadament, ja hem realitzat els elevats treballs amb la nostra cura acurada a continuació.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Popups Ninja

Popups Ninja per a WordPress

Ninja Popups és un creador de popups personalitzable per a WordPress. Amb aquest complement, podeu crear pàgines emergents al vostre lloc web per a subscripcions a butlletins, seguiments socials, articles recomanats o relacionats, i molt més..

Els popups són una manera fantàstica de cridar l’atenció dels lectors i Ninja Popups facilita afegir a la vostra pàgina web elements personalitzats. El complement us ofereix moltes opcions emergents que estan preparades per a mòbils, traduïbles completament i amb funcions. Afegiu elements emergents que bloquegen el contingut fins que el lector se subscrigui o es comparteix. O bé afegir finestres emergents per a ofertes especials, descomptes o codis de cupó. Les possibilitats són infinites. Una de les millors característiques són les estadístiques que proporciona Ninja Popups per mostrar-vos quines solucions emergents i que podeu ajudar.

Necessiteu més opcions de disseny emergent? Obtén el paquet d’expansió. L’autor del plugin va crear un paquet temàtic addicional per a aquells que necessiten una mica més de varietat. Si teniu moltes promocions o voleu utilitzar diferents dissenys per a cada tipus emergent, el paquet d’expansió seria útil. Però, atès que són només uns dòlars addicionals, només cal afegir-lo al vostre equip d’eines per a una data posterior.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker és un complement que us permet introduir qualsevol contingut que pugueu imaginar a les vostres finestres emergents. A més, té una sèrie de funcions com:

 • Popup d’obertura animacions
 • Control de posicionament i mida complet
 • Constructor de temes
 • Contingut desplaçable i molt més

3. Floració

Floreu

Informació i descàrregaVeure la demostració

Bloom és un complement molt elegant dels rockstars de Elegant Themes. També és premium, de manera que obtindreu el que pagueu: un producte de qualitat. No importa com voleu afegir formularis d’optin al vostre lloc, Bloom té moltes funcions integrades integrades per facilitar el procés de creació:

 • Sis estils optins fàcils; com a finestra emergent, activar el widget
 • Més de 100 plantilles d’inici
 • Fàcil importació i exportació per compartir amb els altres llocs
 • Seguiment d’estadístiques per mantenir les pestanyes a les vostres conversions
 • I més: consulta el nostre comentari de Bloom per obtenir més informació

4. Popups – Popup WordPress

Popups WordPress

Popups: Popup de WordPress és un potent complement emergent que s’ha descarregat més de 60.000 vegades i té un augment del 40% dels seguidors. Les característiques inclouen:

 • Múltiples filtres de visualització per distingir els hàbits dels usuaris
 • Opcions per mostrar o no mostrar les finestres emergents
 • Configuració per a la ubicació, el calendari i l’amagat
 • Dreceres per a xarxes socials

5. PopupAlly

Popup Ally

PopupAlly és ideal per ampliar el nombre de subscriptors. Aquest complement de WordPress permet personalitzar ràpidament formularis d’inscripció professional avançats, fins i tot si no teniu coneixement del codi.

 • Compatible amb la majoria de sistemes de màrqueting de correu electrònic
 • Té una opció professional amb suport premium
 • Ofereix tutorials pas a pas per començar i funcionar
 • Curs gratuït de 30 dies per ajudar-vos a crear la vostra llista

6. PopUp Per Supsystic

Descarregueu Popup de Supsystic

PopUp By Supsystic permet un disseny creatiu fàcil i il·limitat per obtenir més subscriptors i seguidors socials.

 • Popups sensibles amb opcions amigables
 • Temes personalitzables
 • Sortiu de les finestres emergents per captar visitants perduts

7. Samurai opcional

Plug-in Samurai

Informació i descàrregaVeure la demostració

Creeu formularis emergents d’opció bella a WordPress amb Samurai Opt-in. Samurai Opt-in és un altre complement excel·lent desenvolupat per Intense WP que permet crear belles formes emergents d’opció per al vostre lloc web de WordPress.

Ve amb més de 100 formularis d’inclusió predissenyats amb imatges i detalls de text personalitzables. Totes les formes d’inclusió estan completament provades per respondre i es mostren perfectes en tots els dispositius. Juntament amb totes les funcions que ofereix l’Opt-in Samurai, també inclou 20 formularis d’inscripció específica de la barra lateral.

Creeu formularis il·limitats i envieu dades de referència al llarg dels 19 serveis de correu electrònic més populars, com ara MailChimp, Aweber, Obteniu resposta, Contacte constant, iContacte, Resposta vertical, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Monitor de campanya, Active Campanya, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot i Mad Mimi. Les dades de subscriptors també s’emmagatzemen a la base de dades local de WordPress. Per tant, podeu exportar a CSV des del vostre Tauler de control Opt-in Samurai. Les estadístiques detallades us mostren els formularis més convertidors i les impressions / visualitzacions.

Samurai també pot enviar els seus clients directament a Sugar CRM. A més del formulari emergent, els formularis també es poden col·locar directament a la pàgina (sense aparèixer) en cas que vulgueu mostrar el formulari de desactivació al mig del contingut mitjançant codi curt. El tauler de control del connector us ofereix analítiques detallades dels formularis, que obté visualitzacions i les que més en converteixen. Samurai amb opció activa és un dels connectors fàcils d’utilitzar per configurar els formularis emergents d’opció. No només aquests, el complement admet les finestres emergents amb intenció de benvinguda i sortida. I també podeu definir la caducitat de la galeta per a cada finestra emergent.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Informació i descàrregaVeure la demostració

Optin Ninja és un complement de WordPress premium dissenyat de manera que us ajudarà a emprar nous subscriptors de correu electrònic. Recolliu adreces de correu electrònic i emmagatzemeu-les en una base de dades local, utilitzeu respostes automàtics mitjançant una clau API o utilitzeu qualsevol formulari personalitzat. El complement us permet fer servir un procés de dos o dos passos per convertir els visitants en subscriptors.

Cada caixa de contingut es pot dissenyar de manera diferent. Es poden personalitzar els detalls de les pàgines d’esborrar; utilitzeu pàgines autònomes o obriu-les en finestres emergents, personalitzeu fons, colors, tipus de lletra, etc. Si voleu provar diferents opcions, Optin Ninja us permet crear proves d’A / B simples que us poden ajudar a decidir quin mètode utilitzar..

El complement és fàcil d’instal·lar i funciona bé amb la majoria de temes i complements de WordPress. Feu una ullada a la demostració del complement per visualitzar totes les demostracions fantàstiques de les pàgines d’optin i per veure captures de pantalla reals del gràfic d’analítica, del resposta automàtica, de les opcions de disseny i dels més de 300 gràfics inclosos..

Hipòtesi?

Després de tota la selecció de complements, personalització de finestres emergents i redacció de butlletins, com saps que funciona alguna cosa? Tot i que es disputarà la fórmula màgica durant molts mil·lennis que hi hagi, hi ha alguns experiments que la majoria dels experts estan d’acord en produir els resultats desitjats. Això es presenta en forma de Prova d’hipòtesis estadística.

La prova d’hipòtesis estadística no té absolutament res a veure amb un mamífer gran, majoritàriament herbívor, que es troba generalment a les zones de l’Àfrica subsahariana. Tot i això, sí ho fa tenen una mica a veure amb la investigació científica en el camp de l’estadística.

La prova A / B es refereix a un experiment aleatori que consta de dues variants: A i B, mentre que el primer representa el subjecte “control” i el “tractament” el representa el segon..

Confós? Bé, per sort, no haureu de ser un científic de coets per tenir un lloc web amb èxit. Això és per a què serveixen els complements! Tot i que molts complements emergents tenen funcions de seguiment integrades, hi ha un complement dissenyat específicament per ajudar-vos a definir, gestionar i fer un seguiment dels experiments de proves d’A / B:

Eina de prova de divisió Nelio AB per WordPress

Nelio A / B Testing és un servei d’optimització de conversions potent i versàtil per a WordPress. El propi plugin és gratuït, però el servei que necessita és premium. Aquí teniu el que pot fer la prova del Nelio A / B:

 • Millora les pàgines de destinació
 • Escriu millors publicacions
 • Prova temes nous i diferents menús
 • Títols i títols de prova

I el millor és que tot això es pot fer des de dins del vostre Tauler de control de WordPress. Una altra gran característica que us escalfarà són els fulls de calor.

Aquesta característica permet literalment analitzar les àrees més calentes de qualsevol pàgina perquè pugueu entendre millor els vostres clients. I perquè el Nelio A / B Testing està dissenyat com a servei (encara que premium), tot el processament s’elimina del lloc web i permet al seu núvol gestionar la càrrega. Això fa que els temps de càrrega del lloc siguin molt més ràpids.

Posant al damunt el pastís de conversions

Així doncs, estem parlant de finestres emergents en aquesta publicació, però també vull oferir un plus afegit. Una de les maneres més provades d’augmentar la vostra llista de subscriptors i de tornar a obtenir-ne més és una de les més senzilles: digues gràcies.

Les proves demostren que incloure una pàgina d’agraïment al final d’una transacció (ja sigui financera o d’una altra manera) genera un gran impacte en tots els clients. També crea una gran oportunitat per incloure enllaços a algun contingut d’altres.

Una altra manera fantàstica d’agrair el temps que hem passat junts és, ja ho heu endevinat: un complement de WordPress. Thank Me Later envia realment correus electrònics d’agraïment a qualsevol que deixi un comentari.

Hi ha funcions fantàstiques:

 • Convida els lectors al vostre bloc
 • Enllaça al vostre Twitter o Facebook per obtenir més seguidors
 • Personalitzar correus electrònics per categories
 • Enllaça al vostre feed RSS
 • Inclou traducció de diversos idiomes

De la mateixa manera que al món real, un agraïment recorre un llarg camí perquè el lector, el subscriptor o el client se sentin benvinguts i t’estimaran per això.

Convertir enganxador, línia i fregador per als visitants

Així, els visitants del lloc web famolencs han agafat l’esquer i els heu enrotllat. Heu augmentat la vostra llista de subscriptors amb opcions emergents, heu creat més interès en el vostre lloc web, arribeu a una comprensió completa dels vostres clients i les seves necessitats i fins i tot heu trigat en el temps. fora del vostre dia ocupat per dir gràcies.

Ara podeu procedir a la conquesta del món. O si encara tens més gana, fes un cop d’ull a la nostra llista de complements dels complements de l’opció de correu electrònic. Té alguna pregunta, suggeriment o crítica? Dispara a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map