5 complements de WordPress que poden impulsar la participació del lector al vostre bloc de WordPress

Crec que la participació en la blogosfera està massa infravalorada.


En poques paraules, la qualitat del vostre públic és molt més important que la quantitat. I per qualitat, vull dir essencialment el compromís amb la vostra “marca”.

Feu-vos aquesta pregunta: els vostres lectors realment es preocupen pel vostre bloc o consideren que és un recurs de desaparició? La vostra resposta pot marcar la diferència entre les vostres possibilitats d’aconseguir els vostres objectius (que suposo que és guanyar diners).

Tenint en compte això, vaig pensar que aprofitaria aquesta ocasió per esmentar els meus complements de WordPress preferits que us poden ajudar a relacionar-vos millor amb els vostres lectors. Tot i que la qualitat del contingut i la personalitat que teixiu al vostre bloc tindran un gran paper a l’hora de dictar el nivell en què la gent es relaciona amb vosaltres., els següents complements us poden ajudar també.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Subscriviu-vos als comentaris carregats

Tinc una regla senzilla amb el meu propi bloc a l’hora de fer comentaris, si algú s’ha aprofitat el temps per compartir les seves opinions, hauria de prendre el temps per respondre en espècie. Com a tal, responc a la gran majoria de comentaris del meu lloc.

Però, tret que els lectors del vostre blog marquin els vostres comentaris i tornin periòdicament per veure si heu respost, mai no podran llegir el que heu dit com a resposta. I ensopegem, el compromís és un carrer a dues bandes.

Tenint en compte això, us recomano molt que instal·leu Subscripció als comentaris recarregats. Aquest complement fa exactament el que espereu – notifica a les persones (per correu electrònic) quan s’ha respost el seu comentari. També inclou un quadre de comandament complet on podreu gestionar els vostres subscriptors i totes les vostres opcions.

Subscriviu-vos als comentaris carregats

2. Comentaris de Facebook

Si bé hi ha diversos plugins de comentaris de tercers disponibles per a WordPress, el meu grup (sobretot pel que fa a la participació dels usuaris) és Facebook Comments.

Per què? Perquè fa que els comentaris siguin molt socials i, per tant, fomenti el compromís. És probable que la gran majoria dels possibles comentaristes tinguin ja un compte de Facebook i, com a tal, trobareu comentaris al vostre lloc (a) molt fàcils i (b) molt familiars..

Plugin de comentaris de Facebook

A més, es mostraran comentaris al vostre blog a Facebook i el vostre contingut pot estar exposat a una audiència molt més gran. Aquest tipus d’integració és especialment útil en llocs que ja són altament socials (per exemple, un lloc per compartir imatges).

Tot i que no utilitzo personalment els comentaris de Facebook, potser ho pot fer en un futur projecte, és sens dubte una alternativa viable al sistema de comentaris de WordPress per defecte i tindrà un efecte positiu en la participació dels usuaris..

3. Millor cerca d’enllaços interns

Millor cerca d'enllaços

Quan es tracta de potenciar el compromís amb els usuaris, crec que això una de les millors coses que podeu fer és enllaçar-se prolíficament. Les persones poden ser cegues amb elements de navegació i similars (només cal prendre un moment per observar conscientment els seus propis hàbits de navegació), però els enllaços al contingut són molt més difícils d’evitar.

La connexió es fa millor quan sigui molt rellevant: voleu posar les persones en una situació on tenen deu pestanyes obertes al navegador i acabar al vostre lloc durant mitja hora. Però el motor de cerca d’enllaços interns per defecte de WordPress, en una paraula, és terrible.

És aquí on entra la Millor cerca d’enllaços interns. Aquest simple complement ajusta la cerca d’enllaços interns per localitzar el contingut només per títol. També inclou publicacions programades. Personalment el considero el complement més subestimat de WordPress.org: fa que l’enllaç intern tanmolt més fàcil.

4. Un altre complement de publicacions relacionades

Quan es tracta de millorar el compromís amb els usuaris, tenir una secció de publicacions relacionada a la part inferior de les publicacions no és important. Si algú li agrada una publicació suficient per llegir-la fins al final i se li presenta publicacions similars, pot ser que aprofiti l’oportunitat per llegir.

Tanmateix, un altre complement (o YARPP per a publicacions relacionades) és, segons la meva humil opinió, el complement de publicacions relacionades amb WordPress. Si bé els altres es centren en la formatació eficaç, YARPP obté un factor clau: la rellevància.

No us equivoqueu – un complement de publicacions relacionades és tan bo com el seu algorisme de concordança. Si no presenteu als seus lectors publicacions addicionals realment rellevants, la probabilitat que en llegeixin sigui molt reduïda. Assegureu-vos que utilitzeu YARPP i configureu-lo de manera que només doni els resultats més rellevants.

5. Fàcil Tweet incrustar

En interès de la divulgació completa, hauria de mencionar que he desenvolupat aquest complement. Tanmateix, realment pot fer una gran diferència en la participació dels usuaris, com he descobert diverses vegades.

Aquí hi ha l’oferta: els usuaris de Twitter els agraden tuitejar. Més important encara, els agrada tuitejar interessant coses. Un títol de publicació no sempre és tan interessant. Però si els podeu donar un pressupost o una saviesa per transmetre als seus seguidors, només pot ser que estigui massa content de fer-ho.

És aquí on entra Easy Tweet Embed: et permet incorporar tweets poblats prèviament a les publicacions, de la mateixa manera: Tuit incrustat

Tuit incrustat

És molt similar al servei Feu clic a piulades, però facilita la creació de tweets, ja que us permetrà fer-ho mitjançant l’editor de text. També s’insereix automàticament el enllaç permanent. He trobat que els tweets de publicacions es podrien incrementar gairebé un 30% en alguns exemples mitjançant l’ús de Easy Tweet Embed – és una forma senzilla i ràpida d’impulsar el compromís.

Les opcions són infinites

La varietat d’opcions anteriors és indicatiu de diverses formes en què podeu impulsar el compromís, de manera que no us limiteu. Diferents coses funcionen per a diferents blocs: la clau és experimentar i provar.

Si teniu les vostres idees per impulsar el compromís amb els usuaris, compartiu-les amb nosaltres a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map