45+ Millors temes de comerç electrònic de botigues en línia

25+ Millors temes de comerç electrònic de botigues en línia

La disponibilitat de sistemes CMS flexibles i gratuïts com WordPress significa que mai no ha estat més fàcil deixar de banda com a empresari creatiu i impulsar tant vendes de productes com nous negocis a través del vostre lloc web. Com a empresari creatiu, necessites més que un tema de comerç electrònic optimitzat per a mòbils. Necessiteu un dels millors temes de WordPress de comerç electrònic per a una experiència de client notable.


Per què heu de triar un tema premium de WooCommerce? Fàcil. En primer lloc, podeu esperar trobar un nivell global més alt qualitat, estilisme i flexibilitat juntament amb una àmplia gamma de funcionalitat no es troba a la majoria de temes gratuïts. La majoria de temes premium també ofereixen suport excel·lent de manera que si teniu alguna pregunta, podeu preguntar al desenvolupador de temes en lloc de confiar en fòrums gratuïts.

El ventall d’empresaris en què es poden participar empresaris específics és molt extens, però hem creat una llista sòlida dels millors temes de WordPress de comerç electrònic que haurien de poder gestionar qualsevol cas d’ús. Comprovem!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Total

Demostració global de comerç electrònic Glitz & Glam

Informació i descàrregaVeure la demostració

La nostra elecció màxima per a un tema premium és un dels temes premium de WordPress més coneguts del mercat (o almenys aquí a WPExplorer), i inclou funcions més que suficients per tal de mantenir feliços els empresaris creatius més exigents. El nostre propi tema total de WordPress és una solució central construïda amb grans funcions que la de crear fàcil un lloc de comerç electrònic!

Total és totalment compatible amb WooCommerce, i una ràpida revisió de les demostracions del tema us permetrà comprendre bé el nivell de potència i flexibilitat que el tema posa a la vostra disposició. Un creador de pàgines arrossega i deixa el control de tots els aspectes del disseny de pàgines, amb un creador front-end per implementar turbocharge. Més de 100 mòduls de contingut també estan al vostre abast (quan activeu WooCommerce), incloent opcions senzilles per a control lliscant, testimonis, esdeveniments i molt més..

Com és de suposar, el tema respon de manera predeterminada i, a més, us permet controlar directament la combinació de la vostra marca existent mitjançant una enorme varietat d’opcions de personalització ben integrades que no requereixen que us ajusteu directament en CSS. La majoria de les opcions es poden previsualitzar còmodament en directe, la qual cosa permet experimentar amb confiança.

2. eLab

eLab - Tema de WordPress de la botiga d’electrònica

Informació i descàrregaVeure la demostració

Quan busqueu un tema fantàstic de comerç electrònic, cal tenir en compte algunes funcions clau: disseny dissenyat, disseny personalitzable, creador de pàgines fàcil d’utilitzar i, per descomptat, compatibilitat amb WooCommerce (o suport per a un altre complement de potent comerç electrònic). Tot i així passa que el tema de l’eLab inclou totes aquestes funcions, com ara suport sensible i de retina, dissenys personalitzats a través de StylemixThemes X-Builder, tones d’opcions de personalitzador en directe i, després, algunes.

Amb el tema de l’eLab podeu crear un lloc de comerç electrònic que converteixi. Creeu la vostra botiga i activeu opcions com un mode de catàleg per a navegar fàcilment, mega menús per afegir enllaços de navegació encara més útils, aparences emergents promocionals per promoure millor vendes o nous productes, cerca avançada de productes (i filtres) i comparacions de productes. El tema també és compatible amb una gran quantitat de complements populars, incloent-hi (sense limitar-se) WPML per a traduccions fàcils, Revolució lliscant, llistes de desitjos YITH WooCommerce i comparació de productes de WooCompare, així com amb el complement de redirecció Woo Login per enviar els usuaris a pàgines específiques d’inici de sessió..

I en cas de necessitar ajuda, l’equip de StylemixThemes proporciona suport excel·lent i actualitzacions de temes de tota la vida, de manera que el vostre lloc estarà sempre en la millor forma..

3. StoreFront (Gratuït)

Botiga de comerç electrònic de botiga de comerç electrònic

El aparador és el tema GRATU flagT de WooCommerce, i està bé per començar amb una opció gratuïta. Compta amb un disseny senzill i senzill de la botiga, amb opcions de WooCommerce fàcils per a categories, productes recents i molt més.

Però si realment voleu portar el tema del comerç electrònic al següent nivell, considereu l’actualització a un d’aquests premium Temes infantils a l’aparador. WooCommerce ofereix 14 bells temes infantils que afegeixen estil, dissenys, opcions i molt més que es codifiquen amb els mateixos estàndards que el mateix complement del complement WooCommerce..

4. ShopKeeper

Butxetí Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El botiguer és una opció assequible i elegant, dissenyada específicament per treballar amb WooCommerce. La seva versió de demostració posa de manifest la gamma de combinacions de pàgines i menús disponibles per jugar. Els creadors de temes han fet un esforç més a l’hora de proporcionar un conjunt complet d’opcions per a la personalització de la capçalera i els dissenys de la graella de cartera per ajudar-vos a segellar realment l’acord en termes de venda de les vostres mercaderies.

Els compradors s’envien amb una versió gratuïta del complement Revolution Slider inclòs, i també s’ofereix una àmplia documentació que inclou una guia completa de configuració de la botiga.

5. Tyche (gratuït)

Tema de WordPress de comerç electrònic gratuït Tyche

Tyche és un preciós tema de comerç electrònic gratuït que inclou opcions d’estil senzilles i un suport complet de WooCommerce. Utilitzeu els ginys inclosos per dissenyar la vostra pàgina d’inici única amb control lliscant, categories de botigues, anuncis, publicacions de blocs, articles de venda i molt més. També hi ha moltes opcions d’estil visual disponibles a través del personalitzador en directe.

6. Woostroid

Consells senzills de WooCommerce: menú aplanat amb Woostroid

Quan es busquen els millors temes de WordPress de comerç electrònic, heu de consultar Woostroid a TemplateMonster. Aquest potent tema multifuncional de WooCommerce & Ecwid inclou 10 demostracions de botigues preparades, el creador de pàgines Arrossegar i deixar anar i plugins Jet premium. Concretament, Jetelements per afegir funcions, mòduls de contingut fàcil de Jetmenu per als menús i Jetwoobuilder per afegir widgets WooCommerce impressionants.

Altres funcions temàtiques inclouen quatre estils de capçaleres, configuració del personalitzador en directe, disseny receptiu i retina preparat, comparació de la funcionalitat dels productes, navegació de miniatures avançada del producte, llista de desitjos de botiga, opcions de lletra, icones, suport bbPress i BuddyPress, integració social i suport 24 hores.

7. Tokoo

Tema de Toooo Electronics Store WooCommerce

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si els temes polivalents són com els ganivets de l’exèrcit suís, Tokoo és com el ganivet d’un xef. Està construït amb un únic propòsit: proporciona un lloc web de comerç electrònic d’aspecte clàssic per a llocs web d’afiliació, dropshipping o multivendedors. El tema és lleuger i carrega un raig ràpidament quan s’utilitza amb plugins de memòria cau i d’optimització. Les pàgines d’inici es creen amb plantilles de pàgines incloses o mitjançant constructors de pàgines compatibles com Elementor o King Composer.

Altres funcions importants del tema inclouen 5 pàgines d’inici diferents, capçaleres diferents, peus de pàgina i una capçalera exclusiva per a mòbils. El tema també s’integra fàcilment amb els complements populars de WooCommerce sense necessitat de compatibilitat addicional. També es proporcionen algunes funcions temàtiques habituals com el megamenu, la importació de demostració d’un clic, el color primari, definit per l’usuari, etc..

8. WooPress

WooPress Tema de WordPress de comerç electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb prop de dues dotzenes de dissenys per escollir, WooPress és un elegant tema habilitat per a WooCommerce, dissenyat per ajudar-vos a canviar greus quantitats de producte amb facilitat. Aquest tema molt ric en funcions té tot el que necessites per crear la teva botiga en línia avui per començar a vendre productes!

En primer lloc, WooPress utilitza el popular i gratuït complement de WordPress de comerç electrònic de WooCommerce per fer una botiga en línia bonica. Afegiu productes, productes relacionats, productes variables (com ara articles de diverses mides o colors), cupons, tarifes d’enviament i molt més. WooCommerce treu el més difícil de crear una botiga electrònica. Plus WooPress ha dissenyat tot el aspecte modern i elegant.

Una altra gran característica són els diversos estils de tema inclosos. N’hi ha prou amb triar una de les versions del tema per donar un nou aspecte al vostre lloc web. Trieu entre la barra lateral predeterminada, d’amplada completa, esquerra, paralaje, una pàgina o llibre de visualització. Cada estil és únic i ha estat creat per fer ressaltar els vostres productes.

El tema és compatible amb WPML, bbPress i Visual Composer (inclòs amb el tema), de manera que teniu algunes opcions d’integració habituals. Actualment, EightTheme també ofereix un servei d’instal·lació gratuït que podeu aprofitar com a propietari d’un lloc amb menys experiència.

WooPress és totalment responsive, retina a punt i s’envia amb plantilles de Photoshop completament editables si voleu que les mans s’embruten en termes de disseny. També inclou plugins complementaris com Màquina lliscant, Control lliscant i reixeta essencial.

9. Nova York (bloc i botiga)

Tema WordPress de Blocs i botigues de Nova York

Informació i descàrregaVeure la demostració

Nova York és un impressionant tema de WordPress sobre blocs i comerç electrònic dissenyat específicament per als bloggers de moda i bellesa. Amb el tema WordPress de Nova York, podeu monetitzar fàcilment el vostre bloc amb el suport inclòs de WooCommerce.

El tema ofereix un munt de funcions fantàstiques per a un control lliscant de publicacions amb pàgines d’inici, integracions socials, diversos dissenys de pàgines d’inici, feed de pàgina d’Instagram i més. Però el més important, el tema ofereix una impressionant integració de WooCommerce. Voleu començar amb el vostre blog WOrdPress i comprar en cap moment? El tema també inclou facilitats d’ús de dades d’exemple que podeu importar perquè el vostre lloc web s’assembli a la demostració!

10. Ushop (gratuït)

Tema gratuït de botigues WooCommerce Ushop

El tema gratuït de comerç electrònic WordPress Ushop és una opció simple i neta de botigues en línia. Com que aquest tema manté les coses senzilles a l’hora de dissenyar, és un tema molt flexible. Hi ha opcions integrades per a l’estil de capçalera, colors, pa ratllat, configuració del producte i molt més. Però si es combina amb un creador gratuït com Elementor, podeu personalitzar les pàgines de temes per adaptar-se a les necessitats de la vostra botiga. ushop també està a punt per a la traducció, cosa que la converteix en una excel·lent opció per a botigues a tot el món.

11. No

Neto eCommerce WordPress Tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Voleu crear un lloc web de comerç electrònic fantàstic i tenir accés a TONS d’altres temes de primer nivell? Compra Neto per CSSIgniter. Aquest bonic tema de WooCommerce és píxel perfecte per a qualsevol lloc web de la botiga.

El seu disseny net i mínim farà que la navegació sigui brisa per als vostres visitants i els permeti centrar-se en el que més importa, els vostres productes. La pàgina de la botiga en si presenta diversos dissenys, incloent-hi un disseny d’amplada completa amb una àrea de filtre fora del lloc, o una barra lateral esquerra / dreta. No creeu un lloc de comerç electrònic, sinó que voleu mostrar la vostra obra o productes? Cap problema, Neto ofereix un mode de catàleg, amb el clic d’un botó, podeu ocultar tots els preus i la funcionalitat del carretó a tot el lloc.

El tema inclou centenars d’opcions per a colors, tipus de lletra, fons, elements de pàgina i molt més perquè realment pugueu crear la botiga que vulgueu. Totes les opcions del tema estan integrades al personalitzador de WordPress que us permetrà tenir un control complet sobre diverses àrees temàtiques us proporcionen més de 100 opcions. A més, s’inclouen codis ràpids super fàcils per inserir productes, llistes i carrusels a qualsevol pàgina. A més de dotze ginys personalitzats integrats al tema per crear dissenys únics per a les publicacions i productes de la pàgina principal o qualsevol altre widgetized. El tema també és compatible amb una gran varietat de complements de creadors de pàgines populars, i ofereix una integració completa amb Visual Composer, Divi, Elementor i SiteOrigin..

T’agrada més d’un tema de CSSIgniter? Trieu el club temàtic al finalitzar la caixa Amb el club temàtic CSSIgniter, tindreu accés a tots els seus temes increïbles de WordPress, i si aneu a l’abonament de tota la vida, obtindreu tots els temes de WordPress, plantilla HTML, fitxer PSD i totes les actualitzacions per sempre (més suport continuat). És un acord que realment no hauríeu de rescindir.

12. Setwood

Tema de WordPress de comerç electrònic Setwood

Informació i descàrregaVeure la demostració

Setwood és un tema de blog modern i net per a WordPress que és totalment compatible amb el complement de comerç electrònic WooCommerce. El tema ofereix un disseny net que respon, optimitzat al rendiment, SEO amigable i (per descomptat) compatible amb WooCommerce. El El tema també té tones de característiques i opcions fàcils. El tema utilitza el personalitzador de WordPress en directe per facilitar la selecció de les vostres opcions. Trieu entre opcions per a la disposició del lloc personalitzada, colors i fons personalitzats, fonts de Google personalitzades (hi ha més de 700 + per triar) i molt més.

A més, afegir contingut és fàcil. Hi ha formats de publicació integrats per afegir pressupostos, àudio, vídeo i galeries, que formategen de forma fantàstica. Els formats especials fins i tot mostren una bonica icona a les seves entrades (com la icona de reproducció que es mostra a les entrades de publicacions de vídeo). Setwood també és totalment compatible amb el popular plugin de comerç electrònic de WooCommerce per a WordPress. Això significa que podeu vendre els vostres propis productes i serveis o bé utilitzar la capacitat de WooCommerce per enllaçar-vos a productes afiliats. Es pot combinar amb el widget d’anuncis de Setwood amb l’obtenció de diners del vostre bloc. Altres funcions del tema inclouen assistència dedicada al tema, documentació útil i actualitzacions de tota la vida.

Voleu que el tema coincideixi amb la vostra marca? Utilitzeu les opcions de Setwood integrades per a colors, tipus de lletra i molt més al personalitzador de temes per modificar les funcions. O afegir un complement de tercers com el llapis groc per facilitar les vostres personalitzacions.

13. elegant

Tema elegant de blocs de WordPress i botigues

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Chic de WordPress és una opció fantàstica per crear el vostre blog de WordPress i obtenir ingressos monetaris. Utilitzeu les opcions del bloc integrat del tema per a un control lliscant de la pàgina d’inici, columnes personalitzades i amplades del lloc, tres estils de capçalera diferents, centenars de fonts de Google, opcions de color il·limitades (amb recollidors de colors), ginys personalitzats, secció de peu de productes recents i molt més per crear el vostre bloc perfecte A continuació, monetitza el lloc web amb WooCommerce.

El tema presenta tones d’opcions per afegir els vostres productes únics, variables, descarregables i afiliats de WooCommerce. A continuació, utilitzeu la secció de peu de pàgina personalitzada de WooCommerce per a articles destacats, afegiu els vostres productes a les barres laterals mitjançant els widgets WooCommerce i fins i tot inseriu col·leccions de productes a publicacions o pàgines amb els dreceres inclosos de WooCommerce..

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress Tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu construir una botiga de comerç electrònic per al vostre negoci de bellesa, no busqueu més que Beauty WP. Aquest preciós tema tenia moltes opcions per crear un lloc web per al vostre negoci i vendre productes i serveis amb WooCommerce.

Beauty WP és perfecte per a spa, negocis de cosmètica, estudis de fitness, salons i fins i tot bloggers que són afiliats a altres empreses. El tema inclou un creador de pàgines fàcil d’utilitzar, un complement lliscant premium, un complement útil de reserva de cites, ginys personalitzats, compatibilitat amb traducció WPML, fonts de lletra personalitzades, opcions de color, suport d’imatges de retina i molt més. I, per descomptat, Beauty WP és totalment compatible amb el complement de comerç electrònic de WooCommerce, de manera que podeu crear ràpidament la vostra botiga en línia..

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Shoppe de Themify és una bona opció per als professionals per construir la seva botiga en línia. El tema inclou el popular creador de pàgines Themify de manera que pugueu crear des de zero una publicació i unes pàgines més amples, a més d’opcions fantàstiques com un carretó ajax, caixes de llum, cerca ràpida, llista de desitjos de productes i un zoom d’imatge de galeria creativa que sens dubte impressionarà als vostres clients..

Però les funcions no s’aturen aquí. El tema de Shoppe inclou 14 dissenys de capçalera preconstruïts, 9 dissenys de pàgines d’arxiu, 6 estils de peu de pàgina, enllaços de compartició social del producte, cerca ràpida ajax, assistència de menú mega i més de 100 dòlars en complements bonus. El millor de tot és que si compreu una membre del Club Themify, tindreu accés a Shoppe, així com a tots els altres temes i complements creats per Themify. Què no és estimar?

16. Flatsom

Tema flexible de WooCommerce, amb un gran objectiu polivalent

Informació i descàrregaVeure la demostració

Flatsome és un dels temes més importants de WordPress per a llocs de comerç electrònic per una raó. Aquest tema de la botiga inclou característiques específiques de WooCommerce per a les llistes de desitjos de botiga, visualització ràpida del producte, llençol o carro desplegable, mode de catàleg d’un fabricant de productes personalitzat. També inclou la biblioteca Flatsome Studio de més de 300 dissenys de pàgines predefinides i un creador de pàgines si voleu crear un lloc web que sigui el 100% del vostre propi disseny. Insereixi elements per a la vostra cartera, mapes, vídeo, botons, files, productes de columnes, etc. A continuació, ajusta els colors, els encavalcaments, la posició, els tipus de lletra i molt més mitjançant les opcions d’elements integrats. Flatsome també està a punt per a la traducció, utilitza càrregues mandroses, compatible amb el formulari de contacte 7,

17. Mercat

Marketify Tema WordPress del Mercat Digital

Informació i descàrregaVeure la demostració

Per als empresaris que busquen iniciar el seu propi mercat en línia, el tema Marketify és una excel·lent opció. Aquest tema de WordPress de comerç electrònic multi-venedor es va dissenyar per treballar amb el paquet d’extensions Easy Market Descàrregues digitals (comprades per separat). Utilitzant les plantilles de pàgina integrades de Marketify, widgets personalitzats i registre d’usuaris, podeu tenir el vostre mercat EDD ràpidament en funcionament i en funcionament en molt poc temps..

18. nord

Tema nord-americà responsiu de WooCommerce

Informació i descàrregaVeure la demostració

North és un tema net i mínim de WooCommerce, ideal per crear una botiga en línia bonica i de baix manteniment. El tema inclou plantilles fàcils per crear-vos una botiga clàssica, un lookbook, una pàgina de destinació de productes, reixes de botigues i molt més. Amb 5 estils de pàgines de producte únics, serà brisa mostrar els vostres articles. A més de diversos estils de llistats amb filtres i càrrega Ajax faciliten la compra dels clients. Altres funcions exclusives inclouen una barra lateral lateral ràpida, una cerca avançada de productes, filtres de tela, opcions de paginació, estils de capçalera i complements premium inclosos (creador de pàgines, control lliscant, preus dinàmics, facturació pdf i molt més).

19. Stocky (botiga de fotos)

Stocky: un tema del mercat de la fotografia

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tens fotos amb què no saps què fer? O algun fotògraf amic amb el seu propi material fotogràfic? Stocky és una forma ideal de llançar el vostre propi mercat de fotografies d’accions. Totalment integrat amb les extensions EDD Marketplace, Stocky us permet vendre (i altres creadors) les vostres fotos en línia. Els venedors poden crear un compte, pujar un avatar i afegir la seva cartera. Stocky també admet galeries de productes si voleu oferir un paquet fotogràfic. Altres funcions temàtiques inclouen suport de retina, opcions de color, visualització opcional de dades EXIF ​​per a imatges, compatibilitat amb descàrregues d’imatges de filigranes, integració de xarxes socials i molt més..

20. Mòdul

Tema Modus WooCommerce Modern Furniture

Informació i descàrregaVeure la demostració

Creeu un showroom en línia per a la vostra botiga de mobles amb el tema Modus WooCommerce. Creat tenint en compte les botigues de mobles, el tema Modus inclou funcions útils de la botiga, com ara dissenys de més de 12 pàgines d’inici, importació de demostració ràpida, panell d’administració Arrowpress, creador de pàgines potent, opcions de color il·limitades i ??? A més, el tema inclou funcions específiques de la botiga WooCommerce per al càlcul de preus, botiga d’Instagram i imatges dinàmiques destacades. El tema és fins i tot GDPR llest convertint-lo en una opció ideal per a aquells del Regne Unit.

21. Organik

Tema de WooCommerce Organic, de granja i fleca Organik

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Organik WooCommerce és un inici perfecte per a qualsevol mercat d’aliments ecològics, forns de pa i fins i tot agricultors. El tema inclou 6 pàgines d’inici dissenyades prèviament amb opcions per filtrar per preu, llista o vista de botiga de graella, comparació de productes, vista ràpida d’elements, llistes de desitjos, articles recents i relacionats. Fins i tot podeu especificar quant de temps es titula un producte com a “nou” i podeu afegir finestres emergents personalitzables per a les vostres promocions. Així, crear vendes estacionals és fàcil! Organik també inclou el creador de pàgines de Visual Composer i el control de control lliscant per dissenyar un lloc fàcil i sensible.

22. Zass (Productes artesanals)

Tema Zass WooCommerce per a productes fets a mà

Informació i descàrregaVeure la demostració

Zass és un encantador i únic tema de WooCommerce creat per a artesans. Creeu el vostre propi mercat multi-venedor d’estil Etsy mitjançant el creador de pàgines de Zass i WC Marketplace (amb una compatibilitat temàtica afegida per a WC Vendors Pro i Dokan Multivendor). Detalls com ara el tall de paper brut en seccions, una funció d’oferta / cupó de temps limitat i opcions fàcils d’estilar temàtiques fan que Zass sigui un guanyador. El tema també està llest per a WPML i RTL, de manera que podreu posar a la vostra disposició els clients a gairebé qualsevol regió.

23. Llibrells

Editoria Booklovers i llibreria Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Vendre llibres o altres publicacions en línia amb el tema WordPress de Booklovers. El tema és una opció fantàstica per a editorials i llibreries. La compatibilitat de WooCommerce facilita la venda d’inventaris en línia. Necessiteu només dissenyar el vostre lloc de comerç electrònic mitjançant el compositor de pàgines inclòs, el creador de pàgines Visual Composer, el gestor de contingut multimèdia, els control lliscants premium, els drecers i la configuració personalitzada del tauler d’opcions del tema. Els booklovers també estan preparats per Gutenberg i per GDPR.

24. Welldone

Tenda de WordPress: botiga d'esports, fitness i nutrició Welldone

Informació i descàrregaVeure la demostració

Dissenyeu una botiga en línia única per al vostre negoci de nutrició esportiva o fitness amb Welldone. Aquest tema preparat per WooCommerce és una opció fantàstica, ja que ja està preparat per GDPR, de manera que disposeu de totes les eines necessàries per assegurar-vos que el vostre lloc compleix els vostres mètodes. El tema de Welldone inclou 9 dissenys de pàgines d’inici, galeries, bloc complet i pàgines personalitzades prèviament per a productes, sobre nosaltres, equip, serveis i taxonomies. Però no és tot, el tema té moltes opcions integrades fàcils que de ben segur que us encantarà. Com ara menús enganxosos, suport de retina, control lliscant de vídeo, icones de Fontello, codis directes, generador de pàgines i arrossegueu.

25. KIDZ

Tema WooCommerce de la botiga de nadons i nens de KIDZ

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si busqueu un dels millors temes de WordPress de comerç electrònic per a la botiga de roba o botiga de joguines per a nens, aquest podria ser el tema per a vosaltres. Kidz es va desenvolupar per tenir un disseny lúdic amb opcions fàcils de construir la vostra botiga. Comença ràpidament amb qualsevol de les seves 6 botigues de demostració de funcions completes. A continuació, personalitzeu els dissenys de pàgines (o creeu-ne la vostra) amb el creador visual FrontPage. El tema Kidz també inclou dos dissenys de productes, 3 estils de llista, mega menús, filtre de colors, cerca Ajax, vista ràpida i llista de desitjos del producte, suport RTL i compatibilitat de traducció WPML..

26. Botiga de mascotes

Botiga de mascotes WooCommerce Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema WordPress de Pet Store és exactament el que sona: un tema de WooCommerce per a botigues de mascotes. Amb el creador de pàgines SiteOrigin podeu crear qualsevol disseny que vulgueu, o bé ajustar fonts i colors del tema mitjançant el personalitzador de WordPress. Botiga de mascotes inclou 10+ ginys personalitzats, control lliscant de capçalera, suport de traducció, barres laterals personalitzades, graelles de productes, mòduls destacats o best seller, productes de marca i molt més. Tens alguna pregunta sobre el tema? Els desenvolupadors de temes tenen tutorials de vídeo per ajudar-vos a començar.

27. Drone

Drone: Tema de WordPress de producte únic

Informació i descàrregaVeure la demostració

Vendre un producte? Drone és un increïble tema de WooCommerce per a un producte dissenyat per mostrar i promocionar els vostres articles. Completat amb el popular creador de pàgines de Visual Composer i Slider Revolution, les opcions de pàgina de destinació del vostre producte són infinites. Trieu entre tres dissenys de capçaleres, més de 500 fonts de Google, opcions de color il·limitades, amplades de lloc personalitzades i barres laterals. Plus Drone inclou funcions de WooCommerce per a llistes de desitjos, vista ràpida i cistella de la compra ajax.

28. ShopIsle Pro

Tema de WordPress de comerç electrònic ShopIsle Pro

Informació i descàrregaVeure la demostració

ShopIsle és un fantàstic tema polivalent per a llocs web de comerç electrònic. Apareix amb un aspecte molt elegant i enganxós, que s’adapta a persones que es preocupen molt per la seva presència en línia. El tema és modern i té un control lliscant animat a pantalla completa, cintes de vídeo, una secció de botigues netes i un sistema de revisió integrat dels productes. El desplaçament es realitza de manera elegant mitjançant l’efecte paralaje suau. En general, un tema molt elegant, amb un disseny impressionant i fàcil d’utilitzar, que fa que la navegació dels vostres clients sigui fàcil i agradable.

Pel que fa a les funcions, ShopIsle Pro us ofereix un paquet excel·lent. Té un disseny sensible, el que significa que va ser creat per adaptar-se a la pantalla dels telèfons mòbils. El tema és compatible amb WooCommerce, de manera que vens fàcilment i ràpidament els seus productes des del vostre lloc. A més, permet crear el contingut amb opcions d’arrossegar i deixar anar (és totalment compatible amb el connector SiteOrigin Page Builder). A més, ShopIsle està optimitzat per a la velocitat i el SEO, inclou mega menús, un peu de pàgina widget i ja està disponible.

Per últim, però no per això menys important, el tema ofereix un bon nombre d’opcions de personalització, de manera que podeu fer que el vostre lloc tingui l’aspecte desitjat. Podeu fer totes les personalitzacions mitjançant el personalitzador en viu, que us permet veure els canvis en temps real.

29. Luxe

Tema WordPress de luxe de la botiga electrònica WooCommerce

Informació i descàrregaVeure la demostració

El luxe és un tema modern de WordPress de primera línia de comerç electrònic de WooCommerce de Templatic. Aquest tema és una forma ràpida de crear una botiga en línia personalitzada per vendre els vostres productes o serveis.

Crear una botiga en línia no ha de ser difícil, i amb luxe no serà així. Aquest tema té tot el que necessiteu per crear una bonica botiga en línia optimitzada per a les conversions. El tema inclou una impressionant pàgina d’inici, completa amb el control lliscant d’amplada completa, els darrers productes, els anuncis (ideal per a qualsevol anunci que publiqueu), productes destacats i molt més. El luxe també inclou pàgines d’arxiu i productes d’estil, de manera que el vostre lloc sembla cohesionar sense esforç.

El luxe està totalment integrat amb el complement gratuït de WordPress de comerç electrònic de WooCommerce. I amb això podeu crear pàgines de productes avançats amb productes estàndard, productes variats (on es canvien els preus en funció de les opcions seleccionades per l’usuari), productes promocionats de manera creuada, una botiga de productes afiliats recomanats, etc. per combinar el tema: valoracions, botons, panellets, cintes de venda, ginys i tot. De les vostres opcions de tema que us encantarà, són les opcions de color, tipus de lletra personalitzats, ginys WooCommerce dissenyats, compatibilitat amb WPML, actualitzacions i suport de temes, i molt més..

30. Flatshop

Tema WordPress de FlatShop

Informació i descàrregaVeure la demostració

FlatShop és un tema de WordPress de paralaça de comerç electrònic creat per Themify. Aquest tema és una manera única de compartir els vostres productes amb clients potencials. Aquest tema sensible és una forma ideal de crear la vostra botiga en línia. Creeu una pàgina d’inici impressionant amb seccions de paralaxis apilades per a diferents productes, creeu una botiga animada de columna de 2-4 columnes de maçoneria i, fins i tot, afegiu imatges de paralaxis a les vostres pàgines de productes. A més, podeu afegir una divertida icona del carretó de la compra a la navegació principal. D’aquesta manera es pot crear una botiga realment única que destacarà dels seus competidors.

FlatShop admet WooCommerce, una de les solucions de comerç electrònic més populars per als llocs web de WordPress. Les pàgines de productes, el carro, la caixa i fins i tot els widgets de WooCommerce han estat dissenyats per combinar el disseny mínim del tema..

El tema també inclou l’opció d’una diapositiva al menú. En lloc de mostrar el menú de navegació a la part superior de la pàgina, només pot tenir una icona. Quan els lectors fan clic a la icona del menú, el menú s’obrirà des de la dreta, juntament amb enllaços socials i una cerca filtrable. Altres funcions temàtiques inclouen el fantàstic generador de pàgines Arrossega i deixa anar, mapes de Google, suport de desplaçament infinit i molt més.

31. Flavia

Tema WordPress de WooCommerce Flavia Responsive

Informació i descàrregaVeure la demostració

Esteu buscant un tema de WordPress sensible per a la vostra botiga en línia que està equipat amb les darreres eines potents per gestionar tots els nínxols de les compres? Flavia ofereix més de 8 dissenys per a habitatges basats en nínxols, ofereix molts estils de publicacions únics per gestionar diferents tipus de productes al mateix lloc web. També podeu gestionar categories, marques, equip, fets divertits, testimonis, serveis i qualsevol altra cosa relacionada amb una botiga en línia. Us ofereix opcions per gestionar i organitzar les categories de productes de manera excel·lent amb l’ajuda d’una secció amb pestanya.

Un sistema de compres en línia fàcil d’utilitzar inclou totes les funcions de la gestió del carretó, la caixa i el compte. Per comoditat, la secció de capçalera inclou carret compatible amb una vista emergent del contingut del carretó. I amb el widget de cerca filtrada de producte, els clients poden arribar al producte que trien amb un clic. Mentrestant, hi ha més de 6 estils de publicacions i un disseny de producte afiliat.

A la pàgina de detalls del producte únic, podeu incloure informació com ara disponibilitat, diverses ressenyes, valoració general, preu, codi de producte, descripció breu, definidor de quantitat i botons com a Llista de desitjos i Afegir al carret. També és possible mostrar vídeo, categories i etiquetes. Passant al costat de personalització, Flavia compta amb un potent panell de fons que conté centenars d’opcions de personalització i també proporciona la funcionalitat d’arrossegar i deixar anar del creador de pàgines de Visual Composer. Per tant, és molt fàcil personalitzar el disseny, la disposició i els elements de contingut.

Considerat una característica indispensable de gairebé qualsevol tipus de lloc web, també s’inclou el sistema de gestió de blocs que podeu utilitzar per a promocions de productes o per a publicar notícies i ressenyes. Hi ha dissenys predefinits de blocs per a un bloc d’una sola o diverses columnes amb o sense barra lateral a l’esquerra o a la dreta. També podeu utilitzar les variants YouTube i Sound Cloud del bloc.

32. Ducan

La botiga en línia Ducan Tema WordPress de WooCommerce

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema de la botiga WordPress Ducan premium es pot utilitzar per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web, des d’històries d’homes i dones, fins a botigues de cuina i de cuina. També hi ha dissenys especials per a botigues d’animals, llibreria, botiga d’articles de neteja, botiga d’equips esportius, botiga de joguines, botiga de cosmètics, botiga d’electrònica, botiga mòbil / portàtil, botiga de mobles i dissenyador d’interiorisme, etc. El tema requereix un mínim esforç personal. de la vostra part. Es deu principalment a que hi ha al voltant de dues dotzenes de dissenys de pàgines d’inici específiques de nínxol com a funció integrada del tema. Només cal triar un disseny adequat i utilitzar-lo immediatament després de personalitzar el contingut.

Però no és tot, teniu més de tres dotzenes de dreceres llestes per utilitzar. Apliqueu aquests blocs de creació de pàgines amb l’ajuda del creador de pàgines d’arrossegació i visualització de pàgines per crear dissenys d’habitatges nous amb uns clics en pocs segons. Hi ha totes les funcions de compra avançades i fàcils d’utilitzar, incloses les funcions Afegeix a la cistella basades en Ajax, Vegeu la llista emergent de la cistella en una capçalera, sessió d’inici de sessió basada en finestres emergents, gestió fàcil del compte i sortida fora, múltiples opcions de pagament, etc. També es proporcionen altres funcions d’accessoris, com ara la gestió de la llista de desitjos i la comparació de la funcionalitat del producte. Mentrestant, amb diversos dissenys disponibles, podeu mostrar cada tipus de productes d’una manera diferent i única.

Ducan també inclou un paquet de plugins gratuïts i gratuïts amb l’objectiu principal d’afegir la versatilitat funcional del tema i facilitar la personalització. Els complements premium inclouen el creador de pàgines de Visual Composer, la revolució del control lliscant i el control lliscant. D’altra banda, WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML i RTL (de dreta a esquerra) són alguns complements gratuïts que realment necessiteu per a una botiga en línia totalment modernitzada..

33. a.dot

a.dot Tema WordPress de comerç electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

a.dot és un tema de WordPress creatiu de comerç electrònic premium que podeu utilitzar per crear ràpidament una botiga en línia. Simplement instal·leu a.dot, activeu WooCommerce, afegiu els vostres productes i comenceu a guanyar diners!

La petita empresa s’ha convertit en una gran empresa en els darrers anys. Amb l’arribada de les xarxes socials, mai no ha estat més fàcil promocionar els vostres articles artesanals o únics en línia. Tot el que necessiteu és un aparador en línia per dirigir els vostres clients a les vendes. Allà és on apareix a.dot. Aquest tema és la resposta a les vostres necessitats de comerç electrònic.

El tema està completament integrat amb WooCommerce, de manera que podeu afegir productes, galeries, valoracions, descripcions, ressenyes, vendes creuades i molt més. A més, ja que el tema compta amb més de 9 demostracions, només podeu escollir un disseny de botiga que us agradi i importar les dades de mostra per començar més ràpidament. Altres funcions temàtiques excel·lents inclouen el producte de resguard, el carro dissenyat, el compte enrere de vendes (excel·lent per a ofertes especials!), La cartera, el bloc complet (amb opció de línia de temps), un disseny sensible i molt més..

34. Macaron

Tema WordPress de Macauon Sweet WooCommerce

Informació i descàrregaVeure la demostració

Macaroon és un alegre i vistós tema de WordPress de primera línia per a comerç electrònic WooCommerce. Aquest tema seria excel·lent per a qualsevol fleca en línia, botiga de roba o qualsevol altra botiga.

Creat amb el potent complement de Visual Composer, podeu crear qualsevol disseny que vulgueu. Només cal fer clic per afegir, arrossegar i deixar anar elements de la pàgina. Macaroon també inclou plantilles de pàgines útils per a equips, oficines, història, serveis, testimonis i preus perquè pugueu començar en pocs minuts.

El tema també inclou molts complements de WooCommerce de forma gratuïta. És correcte, obté tots els complements de createIT per afegir llistes, visualitzacions de 360 ​​productes, catàlegs i mida. A més de totes les altres funcions estàndard de WooCommerce (com ara valoracions, ressenyes, vendes creuades, etc.), podeu crear una botiga realment impressionant. Macaroon també inclou pells de 7 colors, efectes de cremades de paralaje i ken, animacions personalitzades, icones impressionants de tipus de lletra, suport de Formulari de contacte 7 i molt més.

35. Maquinària

Tema WordPress de comerç electrònic de màrqueting

Informació i descàrregaVeure la demostració

Makery és un tema agosarat i excel·lent de WordPress del mercat de comerç electrònic de Themeforest. Aquest tema és una forma ideal de crear el vostre propi mercat en línia perquè els venedors puguin afegir els seus productes i serveis en venda.

Els llocs web de comerç electrònic són fàcils de crear amb WordPress, sobretot perquè molts temes donen suport a WooCommerce per crear la vostra pròpia botiga en línia. Però amb Makery podeu crear tones de botigues dins del vostre propi mercat en línia (igual que Themeforest, Etsy o Creative Market). D’aquesta manera, podeu donar suport a les petites empreses donant al lloc on vendre els seus productes i ajudant-los a arribar a un públic més gran. O podeu utilitzar el vostre mercat per oferir una varietat de productes mitjançant els enllaços afiliats als lectors.

Una característica clau de Makery és el suport per a botigues il·limitades de WooCommerce. Juntament amb botigues il·limitades, podeu afegir diversos carretons, comissions de botigues i molt més. A més, el tema amplia els perfils d’usuaris de WordPress inclosos, de manera que podeu afegir fotos, preferits a les botigues, detalls addicionals i molt més.

36. OneCart (gratuït)

OneCart Tema gratuït de WordPress

OneCart és un tema net de WordPress premium i de comerç electrònic net i mínim. Aquest tema llest per a WooCommerce és perfecte per crear la vostra pròpia botiga en línia avui. OneCart és una manera neta i senzilla d’obtenir la configuració de la botiga en línia avui en dia. Aquest tema mínim inclou tot el que necessiteu per iniciar-vos sense que us ofegui opcions.

OneCart està preparat per WooCommerce, per la qual cosa només cal que instal·leu el complement gratuït de WordPress de comerç electrònic de WooCommerce. Amb aquest complement podeu afegir els vostres productes, categories de productes, valoracions i ressenyes fàcilment. A més, el connector inclou suport per a diverses monedes, arxiu de botigues, descomptes, productes variables (per a colors i mides), a més de més. I amb el suport de OneCart per a opcions d’estil en el personalitzador de temes en viu, podeu fer que la vostra botiga coincideixi amb la vostra marca. El tema també inclou un FlexSlider activat amb un toc lliscant, 2 menús personalitzables, un bloc complet, fonts i icones integrades, missatge de benvinguda de barra superior i molt més.

37. Sastre sastre

Tema de WordPress de comerç electrònic de sastre

Informació i descàrregaVeure la demostració

El sastre és un tema primordial de WordPress per al comerç electrònic completament receptiu de Themeforest. Aquest impressionant tema no pot deixar d’impressionar clients i dissenyadors. Tots els maons i morters han de considerar una botiga en línia. Podeu recórrer a un mercat més ampli que ven el mateix inventari que teniu a la vostra disposició. Posar en marxa una botiga de comerç electrònic és una manera excel·lent de fer créixer el vostre negoci ja que els vostres clients fidels podran compartir el vostre lloc i els vostres productes amb tots els seus amics. El sastre és només la plantilla del lloc web per començar.

El tema inclou tot el que necessiteu per iniciar la vostra botiga en línia (excepte els vostres productes, per descomptat). El tema és completament responsive i retina, de manera que podeu afegir imatges detallades del producte que es veuran perfectes en qualsevol dispositiu. A més, hi ha moltes opcions excel·lents per fer que el tema s’ajusti a la vostra botiga com ara la càrrega de logotip personalitzat, una bonica capçalera enganxosa, colors personalitzables, suport d’imatges de paralaxis, lliscants integrats i fins i tot una llista de desitjos opcional que podeu habilitar per als vostres compradors..

A més, que es tracta d’un tema de comerç electrònic, Mr Tailor és totalment compatible amb WooCommerce (un dels millors complements gratuïts de WordPress de comerç electrònic disponibles). Amb WooCommerce i Mr. Tailor podeu vendre productes físics, digitals o fins i tot afiliats, fent que la vostra botiga en línia sigui molt flexible. A més, el complement gestiona els trossos i peces complicades d’una botiga de comerç electrònic (compra, enviament, impostos, seguiment de comandes, qualificacions, cupons i molt més) estan integrats. La millor part és que totes les funcions han estat dissenyat per adaptar-se a la resta del tema Mr Tailor, de manera que els vostres clients experimentin una experiència de compra perfecta al vostre lloc des del principi fins a la finalitat.

38. Barri

Tema WordPress de comerç electrònic de barri

Informació i descàrregaVeure la demostració

Neighborhood és un tema de WordPress de comerç electrònic blanc i cruixent disponible a Themeforest. Aquest tema mínim és perfecte per a botigues en línia, botigues i mercats.

El barri es construeix al voltant del complement WooCommerce. Això vol dir que teniu moltes tones de característiques basades en productes. Afegir productes a categories, incloure etiquetes, crear vendes, afegir informació, incloure galeries, permetre la qualificació i revisió, i molt més. A més, l’estil és fàcil per als ulls, per la qual cosa als usuaris els encantarà fer servir el vostre inventari.

Barri també inclou una gran cartera amb tones d’opcions. Trieu les vostres columnes i creeu pàgines d’elements de cartera personalitzats mitjançant els drecers per mostrar promocions o esdeveniments. O bé que els clients sàpiguen què passa amb el bloc! Un cop més, hi ha moltes opcions de personalització, com ara barres laterals, alineació a l’esquerra o a la dreta, un mini bloc, disseny de maçoneria, dissenys de publicacions individuals i molt més.!

39. Cartsy

Tema de WordPress de comerç electrònic de Cartsy

Informació i descàrregaVeure la demostració

Cartsy és un tema senzill de WordPress de comerç electrònic dissenyat per Templatic. Aquest tema seria excel·lent per a qualsevol botiga o catàleg en línia.

El tema es va crear mitjançant WooCommerce, de manera que saps que tindràs una aparador en línia molt fàcil i ric d’utilitzar. Afegir articles és fàcil i podeu incloure descripcions, múltiples imatges, ressenyes, etiquetes, adreces d’interès social, descomptes, articles relacionats i molt més. Cartsy facilita que els vostres compradors explorin el vostre inventari i esbrinin exactament el que busquen.

Cartsy també inclou un fantàstic bloc basat en formats de publicacions. Quan afegiu diferents tipus de contingut al vostre bloc, seleccioneu el format de publicació correcte per optimitzar la informació que es mostra. Afegiu pressupostos, enllaç, galeria, imatge, àudio i, per descomptat, publicacions estàndard. Cadascuna també té la seva pròpia icona per navegar fàcilment.

40. Reuneix

Recull el tema WordPress de comerç electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

Gather és un tema de WordPress de primera línia de comerç electrònic de ThemeTrust. Aquest tema sensible de comerç electrònic ve carregat de funcions per configurar la vostra pròpia botiga en línia. El disseny net i mínim és perfecte per mostrar articles, i el tema també inclou una cartera i un bloc molt bonics. Els tipus de publicació personalitzats per a vídeos, imatges, control lliscants i carteres us ofereixen moltes opcions per afegir contingut per als vostres clients.

Amb el tema podeu configurar una botiga completa al vostre lloc web en un instant. Reuneix una excel·lent configuració que inclou elements destacats (com ara articles de venda), la possibilitat de mostrar puntuals en els preus, una excel·lent cistella de la compra i un filtre molt útil. I ja que està preparat per WooCommerce, ja podeu començar a vendre articles ara. Reuneix WooCommerce, de manera que només heu de fer el plugin gratuït i afegir els vostres articles.

41. Botiga de botiga

StoreBox Tema de WordPress de comerç electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

Molta gent pensa en WordPress com una plataforma de blocs, però, és molt més potent que això. Tenint en compte el tema i els complements adequats, podeu crear qualsevol tipus de lloc web. El tema StoreBox de Templatic transformarà la instal·lació de WordPress en una botiga de comerç electrònic complet, de manera que pugueu gestionar i vendre fàcilment els vostres productes en línia.

Storebox ve amb una funció d’instal·lació automàtica. Ja van passar els dies en què teníeu que configurar cada secció del vostre lloc. Simplement activeu el tema i us farà que el vostre lloc sembli automàticament com la demostració per aconseguir la configuració del vostre lloc ràpidament i fàcilment. I amb Store Box podeu vendre productes físics, productes digitals o fins i tot crear una botiga de tipus afiliat.

Amb el tema també podeu crear pàgines detallades per a cadascun dels vostres productes. Afegiu el pes, els colors, les mides, el preu, l’impost i la disponibilitat d’estoc. També podeu penjar diverses imatges per producte, afegir les vostres descripcions i, fins i tot, mostrar els preus de venda. El checkout també és fàcil, ja que els compradors poden triar entre diverses opcions d’enviament i pagament. Envia’t per tarifa plana, gratuïta, basada en preus i pesada. I teniu PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, transferència bancària i efectiu en lliurament com a opcions d’entrada de pagament..

42. Xing

Tema de WordPress de comerç electrònic Xing

Informació i descàrregaVeure la demostració

Xing és un tema de WordPress per a empreses i comerç electrònic de ThemeForest. Aquest tema modern i net és prefecte per crear una botiga en línia de béns o serveis. Múltiples opcions de disseny i nombroses ubicacions del control lliscant, faciliten la visualització dels vostres productes de manera elegant gairebé allà on vulgueu. Xing està optimitzat per a WooCommerce, per la qual cosa és fàcil configurar la vostra botiga en línia i el seu carretó de la compra. Altres funcions de tema útils inclouen un bloc funcional, una gran cartera de quadrícules i integrats en compartició social.

43. Botiga Kidz

Tenda de comerç electrònic Kidz Store

Informació i descàrregaVeure la demostració

La botiga Kidz és un tema de comerç electrònic que inclou un disseny molt divertit i fàcil d’utilitzar. A més, el tema s’ha carregat de grans funcions que faran que la creació d’una botiga en línia amb WordPress sigui fàcil i ràpida. Instal·lació d’un clic, passarel·les de pagament múltiples, visualitzacions de productes de graella i llista, mode catàleg, suport de cupons i molt més. La botiga Kidz transformarà la vostra instal·lació WP bàsica en una botiga de comerç electrònic completament funcional completada amb l’administració de botigues de fons perquè pugueu vendre productes intangibles i digitals en línia.

44. Emporium

Tema WordPress de comerç electrònic de Emporium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Emporium és el vostre tema de WordPress de comerç electrònic tot-en-un. Aquest tema wp premium inclou tot el que necessitareu per crear fàcilment la vostra pròpia botiga en línia amb WordPress i transformar la instal·lació de WordPress en una solució de gestió de contingut de comerç electrònic totalment funcional, de manera que podreu començar a vendre els vostres productes en línia..

Emporium inclou una funció d’instal·lació d’un clic, de manera que no haureu de passar per tots els passos a l’hora d’activar el vostre tema. Simplement activeu Emporium i generarà automàticament productes, categories de mostra i feu tot tipus de paràmetres bàsics. Això us permetrà comprendre millor el funcionament del tema i començar més ràpidament.

El tema també us permet utilitzar tres estils de carretons de compra diferents. Carro normal de la compra, botiga digital i mode catàleg. La cistella de la compra estàndard permetrà als usuaris afegir productes a una cistella amb opció de compra ara, la botiga digital (si voleu vendre icones, pdfs, documents, música o altres productes digitals) crearà automàticament un compte d’usuari quan algú compra alguna cosa. de manera que es poden descarregar en qualsevol moment i el mode de catàleg us permetrà mostrar articles sense vendre-los directament encara que el lloc.

45. La Botiga

El tema WordPress de la botiga de comerç electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema de la botiga és un tema elegant i mínim de WordPress de comerç electrònic per temes orgànics. Aquest tema és un inici senzill per a qualsevol botiga o negoci en línia.

Configureu la vostra botiga en línia i comenceu a vendre productes tan aviat com avui amb el tema WordPress de la botiga de comerç electrònic. Gràcies a la pluja integrada de WooCommerce, podríeu identificar pàgines detallades d’elements amb gran informació com descripcions de productes, galeries de fotos, ressenyes de clients i articles relacionats. A més, podeu utilitzar el giny per afegir elements addicionals a la barra lateral o al peu de pàgina del vostre lloc web.

La botiga inclou moltes altres funcions temàtiques fora dels productes. Hi ha un fantàstic bloc i una cartera útil incorporada. A més, aprofiteu les altres plantilles com la pàgina d’amplada completa, la presentació de diapositives, la pàgina d’arxius o la pàgina de tres columnes (a més dels dreceres i widgets personalitzats) per afegir contingut addicional al vostre lloc web..

46. ​​Regència

Tema WordPress de la botiga de comerç electrònic Regency

Informació i descàrregaVeure la demostració

Regency és un tema de WordPress premium i de comerç electrònic adequat per a qualsevol botiga en línia o mercat. Aquest tema té totes les eines necessàries per crear una bonica aparador en molt poc temps i començar a fer vendes.

La creació d’una botiga en línia pot ser aclaparadora. Teniu tones de productes a afegir a la tasca de dissenyar tot el vostre lloc. Doncs bé, Regency treu la part difícil de crear un lloc web amb aparença personalitzada. Aquest tema inclou el Visual Composer, un dels constructors de pàgines més potents que hi ha. Amb aquest complement podeu crear els vostres dissenys de pàgines personalitzades per a la vostra botiga, de manera que és fàcil fer una pàgina personal, personal o de contacte.

El tema també inclou el suport bbPress, que podeu utilitzar per incloure el vostre propi fòrum de suport personalitzat. Aquesta és una manera fantàstica d’afegir preguntes freqüents sobre comandes, enviament, devolucions, dimensionament i molt més al vostre lloc web. I el suport de BuddyPress inclòs és una manera fantàstica d’incloure membres al vostre lloc. Regency inclou altres funcions, com ara 300 codis breus, el complement de Visual Composer, opcions de capçalera, tres dissenys de llocs, una pàgina personalitzada properament i molt més.

Acabem la nostra llista dels millors temes de WordPress de comerç electrònic

Fer un camí al món en línia com a empresari creatiu no ha estat mai fàcil. A més, la gamma d’opcions disponibles en aquests dies per manejar que a WordPress no ha estat mai forta. Pensem que hem tractat algunes de les millors opcions de temes de WordPress de comerç electrònic per a emprenedors creatius. Però, si no trobeu el que necessiteu, també pot ser que vulgueu fer la comanda aquesta llista de plantilles de WPThemesChecker per a opcions de tema més impressionants.

Si tot just comenceu, proveu una de les opcions gratuïtes que us ajudarà a començar a volar per 0 $. Quan voleu portar les coses al següent nivell, la combinació de temes premium WooCommerce i increïblement personalitzables, com ara Divi, hauria de ser més que suficient per satisfer les vostres necessitats durant els propers anys..

Ens agradaria escoltar el que feu servir actualment per fer una impressió en línia com a empresari creatiu. O fes-nos saber que hem trobat a faltar candidats sòlids al nostre millor tema de reunió de temes de WordPress de comerç electrònic. Posa’t en contacte mitjançant els comentaris i fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map