35 Educació, aprenentatge i gestió de cursos Temes de WordPress

Ja caurà, cosa que vol dir que tothom tornarà a l’escola aviat si no ho és. Això també significa que és hora que les escoles i els educadors puguin reunir les seves coses per preparar-se per al nou curs escolar. Quin millor moment que ara per actualitzar el vostre lloc web o un catàleg de cursos en línia?


Hem recollit alguns dels nostres temes preferits de WordPress sobre educació, aprenentatge i gestió de cursos per ajudar-vos a començar. Només cal fer clic sobre les imatges del tema per obtenir més informació!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. BuddyBoss

Aprenentatge en línia BuddyBoss

Creeu el vostre millor lloc d’aprenentatge en línia amb BuddyBoss. Aquesta plataforma rica en funcions inclou tot allò que necessiteu per crear, publicar i fins i tot vendre els vostres cursos en línia. El tema de BuddyBoss funciona perfectament amb Gutenberg i Elementor, de manera que podeu crear un disseny personalitzat que vulgueu. A més, el suport integrat per a LearnDash pot oferir cursos amb opcions avançades de requisits previs, notificacions per correu electrònic, cursos de diversos nivells, gestió de tasques, caducitat d’accés i molt més. Altres funcions temàtiques inclouen grups socials, achaments de membres, temes de discussió, cursos preparats per a mòbils i integracions compatibles amb plugins populars com BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress i formularis Gravity.

2. WPLMS

wplms-educació-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

WPLMS és un tema complet de WordPress del sistema de gestió d’aprenentatge desenvolupat per VibeThemes i que es pot vendre a ThemeForest. Aquest fantàstic tema és un complet marc acadèmic i educatiu per gestionar cursos, proves, avaluacions, estadístiques i molt més. Aquest és el tema perfecte de WordPress per a escoles, institucions educatives o programes de certificació.

WPMLS té tot el que es pot pensar per a un lloc educatiu i més. El tema inclou suport per a cursos, així com descripcions de cursos, unitats, preus de cursos, durada, valoracions, ressenyes, instructor i fins i tot nombre d’estudiants inscrits. Amb el complement integrat de comerç electrònic WooCommerce, serà fàcil vendre els vostres cursos després d’haver-los afegit. A més, quan els estudiants realitzen cursos reben avaluacions, puntuacions, insígnies i certificacions mitjançant el sistema en línia.

Una característica excel·lent d’aquest tema són els perfils d’usuari. Els estudiants poden crear els seus propis perfils per registrar-se als cursos, participar als fòrums bbPress o participar a la xarxa social BuddyPress. Tanmateix, els professors tenen un quadre de comandament d’usuaris encara més potent des del qual poden fer un seguiment de l’activitat del curs, veure les preguntes de proves i proves, veure les estadístiques del curs i contactar amb els estudiants. WPLMS fa que els estudiants i professors puguin interactuar completament en línia.

Aquest tema és realment un marc. Inclou estadístiques completes per a administradors i professors, fòrums i grups privats (perfectes per a grups d’estudi), un creador de pàgines arrossegar i deixar anar fàcilment, assistència personalitzadora en directe, tones de widgets personalitzats i codis directes, a més de molt més.

3. Acadèmia

tema acadèmic-educatiu

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’Acadèmia facilita l’ensenyament i l’aprenentatge en línia. El tema inclou opcions per a perfils d’usuaris, cursos i plans de lliçons, integració WooCommerce, fonts i colors personalitzats, funcions del curs (subscripcions, certificats, qualificacions, etc.), codis drecers personalitzats i molt més. Amb tot això i molt més, podeu crear un fantàstic lloc edu en molt poc temps.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment Tema WordPress

eLumine és un tema elegant i ric en funcions que és totalment compatible amb LearnDash. Utilitzeu les opcions integrades del tema per cursos LearnDash, testes personalitzables, dissenys elegants, taulers de classificació, compartició social, fòrums bbPress, xarxes BuddyPress, barres laterals dinàmiques i molt més. eLumine està complet amb una configuració i funcions fantàstiques (a més d’un creador visual) que facilita la creació del vostre lloc.

5. LMS

lms-educació-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

LMS és un sistema de gestió sensible de l’aprenentatge per a WordPress i, ja que ofereix cursos, perfils de professors, preguntes, valoracions, perfils d’usuaris, seguiment de cursos i molt més, és un bon començament per al programa educatiu en línia. A més amb la compatibilitat Sensei, BuddyPress, Calendari d’esdeveniments, WooCommerce i MailChimp, podeu afegir tot tipus de funcions al vostre lloc web..

6. Gurú

guru-educació-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Guru és un tema d’educació neta que utilitza el popular connector de Sensei per a una gestió fàcil de cursos, així com WooCommerce, per tal de guanyar diners al vostre lloc venent els cursos que afegiu. Què més pot fer aquest tema? Un munt! Com ara la creació de pàgines amb Visual Composer, perfils de professors complets, esdeveniments mitjançant el complement del calendari d’esdeveniments, suport de prova i test i tones més.

7. Varsita

varsita-educació-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

La creació d’un lloc web per a la vostra escola o universitat és fàcil amb el tema WordPress Varsita Education. Hi ha una gran quantitat d’eines d’aprenentatge en línia excel·lents incloses amb aquest tema com ara el complement Themeum LMS, integració de PayPal, gestió de cursos i lliçons, perfils de personal, esdeveniments personalitzats, reproductor de mitjans integrat i fins i tot Visual Composer per a pàgines personalitzades..

8. Edubase

edubase-education-theme

Informació i descàrregaVeure la demostració

El disseny net i professional del tema de WordPress d’aprenentatge i esdeveniments d’Edubase la converteix en una excel·lent elecció per a qualsevol programa o instal·lació educativa. El tema respon completament, de manera que els vostres llistats de cursos sempre es veuen excel·lents, i cinc plantilles us faciliten. Altres funcions inclouen pàgines de lliçons, 2 estils d’encapçalament, perfils de professors, cursos, compatibilitat BuddyPress i plugins de control lliscants premium Visual Composer & Revolution..

9. CleverCourse

clevercourse-education-theme

Informació i descàrregaVeure la demostració

Clever Course és un encantador tema de WordPress LMS perfecte per crear i vendre cursos en línia i fora de lloc. A més, amb el suport integrat per als perfils d’usuaris, és fàcil que els instructors i els estudiants es mantinguin en contacte i gestionin els seus cursos. El tema també inclou certificats de finalització del curs, assistència de la comissió d’instructors, creador de pàgines personalitzades, panell d’administració avançat i molt més.

10. Hàbilment

magistralment educatiu-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Es tracta d’un tema de WordPress que permet utilitzar una gestió d’aprenentatge hàbilment per crear, visualitzar i vendre els vostres cursos i entrades per a esdeveniments. Els filtres de categories faciliten la cerca de cursos, els seleccionadors de colors fan que es creï un aspecte personalitzat i és compatible amb els formularis Sensei, WooCommerce, Events Calendar Pro i Gravity per a funcions de tema encara més.!

11. EduLMS

edulms-educació-tema

EduLMS WP és un encantador tema de WordPress d’educació que és perfecte per crear un lloc web d’escola, universitat o programa de tutories. El tema inclou funcions que us agradarà com els tastos (més criteris de superació), lliçons, tasques i molt més. D’aquesta manera els estudiants i professors poden romandre en el camí! Altres funcions inclouen la certificació de finalització, assistència RTL, codis drecers personalitzats, inclòs el creador de pàgines, 5 dissenys, WooCommerce i més.

12. MasterStudy

temàtica magistral-educació

Si voleu crear un lloc d’educació, MasterStudy és una opció fantàstica. Els desenvolupadors van fer la seva recerca i han empaquetat totes les funcions que necessiteu per excel·lir. Aquest tema LMS és ple de funcions i opcions per a cursos gratuïts i de pagament, 2 capçaleres, ressenyes de cursos, perfils de personal, pells de colors predefinides i esdeveniments propers. A més, el Visual Composer inclòs facilita la creació de pàgines i el control lliscant Revolution significa que també podeu crear lliscants personalitzats.

13. Faula

fabula-educació-tema

Creeu un lloc web d’escola infantil, jardí d’infants o preescolar amb el tema Fable WordPress. Aquest divertit i simpàtic tema inclou un instal·lador de demostració d’un clic per facilitar la vostra vida, a més d’una creació de pàgines d’arrossegar i deixar anar integrades per personalitzar-les fàcilment. Però no tot és així: el tema també inclou Slider Revolution, un calendari integrat, un panell d’opcions de tema potent, un pla d’estils de temàtica i molt més..

14. eLearn

elearn-education-theme

eLearn és un tema de WordPress d’educació multiús amb múltiples dissenys i pàgines de destinació incloses per a una configuració fàcil i ràpida. El tema és preparat per a la traducció, completament adaptat i alimentat pel marc Unyson per a dissenys personalitzats. Només heu d’afegir vídeos i publicacions dels vostres cursos i, a continuació, afegir la inscripció per als usuaris que es subscriguin.

15. epsilon LMS eLearning

tema d'ensenyament-educació

LMS eLearning és un potent tema per crear un LMS amb WordPress. El tema fa que sigui fàcil oferir cursos en línia de forma gratuïta o de venda, sempre que triïs hi ha tones de funcions com ara el suport del plugin LearnPress LMS, la integració de fòrums bbPress, diversos mètodes de pagament (WooCommerce, PayPal, Stripe) i 8 pre-elaborats demostracions que podeu importar per a la configuració ràpida!

16. KIDIX

tema d'educació per a kidix

Creeu un lloc web dolç per a la vostra escola, jardí d’infants, guarderia o campament en molt poc temps amb el tema WordPress de l’educació Kidix. Utilitzeu les opcions del personalitzador integrades per fer canvis en el disseny en directe dels colors, tipus de lletra i molt més del lloc web. Afegiu els vostres professors, classes i fins i tot àlbums de fotos utilitzant els tipus de publicació personalitzats inclosos. Ah, i Kidix és WPML preparat per a traduccions fàcils.

17. Inventar

inventar-educar-tema

Invent és un tema WordPress d’educació i curs creat per a llocs web d’universitat i universitat. El tema ofereix un suport complet de LearnDash per poder afegir els vostres cursos sense enganxament. Invent inclou tipus de publicacions personalitzades per a cursos, notícies, esdeveniments, departaments, professorat i fins i tot una cartera. D’aquesta manera es pot mantenir el contingut molt ben organitzat. I amb el generador de codi curt integrat, no és cap problema la creació de pàgines personalitzades!

18. Universitat

universitat-educació-tema

Informació i descàrrega

Creeu un lloc web impressionant per a la vostra instal·lació educativa amb el tema WordPress de la Universitat. Amb el suport per a cursos, lliçons i qüestionaris de LearnDash, podeu afegir tot tipus de programes d’educació en línia. A més, amb la botiga integrada de WooCommerce, podeu vendre accés a cursos així com entrades a propers esdeveniments i conferències. Altres funcions inclouen la creació de pàgines, opcions de color, disseny sensible i retina, calendari personalitzat i molt més.

19. Educampus

educampus-educació-tema

Educampus és un tema de WordPress d’educació i universitat senzill, amb un disseny mínim i opcions útils perquè el vostre lloc web de l’escola funcioni ràpidament. El tema és totalment responsive, retina a punt, inclou el control lliscant Premium Visual Composer & Revolution, cursos i fins i tot un calendari d’esdeveniments bàsics..

20. Petites persones

tema de l'educació petita

Little People és un tema divertit i funcional de cura infantil, campament de dia, tutoria, preescolar i jardí d’infants a l’estil de jardí. Little People proporciona tones de funcions perquè pugueu crear el lloc web perfecte per al programa educatiu dels vostres fills, com ara un creador de pàgines fàcil, el control lliscant Premium Revolution, el complement de programació de programació de temps, tipus de lletra personalitzats i suport complet per a la traducció..

21. Driveme

driveme-education-theme

També hi ha escoles de conducció, i per a aquells Driveme és una opció fantàstica. Aquest tema educatiu de nínxol és perfecte per a editors de conductors, entrenament de motos, instruccions de camions o fins i tot escoles de conducció d’equips de construcció. Tot el que estigueu ensenyant a la gent de conduir, Driveme té opcions per a disposicions de pàgines d’inici, forma de pagament, reserva, colors, llistats de cursos i molt més.

22. Centre d’Educació

centre educatiu-tema-wordpress-tema

El tema WordPress del Centre d’Educació facilita la creació d’un lloc web (amb cursos de formació) per a la vostra universitat, universitat o escola en línia. Els sistemes avançats de gestió d’aprenentatge ofereixen navegació intuïtiva, cursos flexibles i accés limitat només per a clients (o estudiants). A més, hi ha plantilles de pàgines, colors il·limitats, tones d’estils de bloc i molt més per un aspecte personalitzat.

23. Politècnica

Tema politicoeducatiu

Aquest tema WordPress i educació LMS té totes les funcions que necessiteu per crear un lloc web educatiu en molt poc temps. Polytechnic permet afegir pàgines detallades de professors, perfils d’usuaris ampliats, un catàleg complet de cursos, navegació per llocs de menús de menú i molt més. A més, amb el suport Sensei & WooCommerce, podeu afegir i vendre cursos fàcilment!

24. Baby Kids

tema d’educació per a nadons per a nadons

Informació i descàrregaVeure la demostració

Baby Kids és un tema de WordPress d’educació i aprenentatge premium a Themeforest que podeu utilitzar per crear un lloc web encantador per a la vostra guarderia, escola, campament o programa educatiu per a nens..

Aquest tema utilitza el complement Visual Composer, de manera que podeu arrossegar i deixar anar elements per crear-vos pàgina d’inici, pàgina de contacte i molt més. A més amb tipus de publicació personalitzada integrada per a esdeveniments, professors, excursions, cursos i molt més, és fàcil afegir tota la informació del programa al vostre lloc.

Una altra gran característica d’aquest tema és la Taula de temps inclosa per a WordPress. Aquest complement facilita la planificació i codificació de colors dels vostres cursos o classes en conseqüència. Això facilita que els pares vegin què oferiu i quan. Baby Kids també inclou funcions fantàstiques per a opcions de color il·limitades, opcions de peu de pàgina, pàgines d’esdeveniments, perfils de professors, bloc de maçoneria i molt més.

25. La meva Universitat

la meva universitat-educació-tema

La meva universitat és un tema d’educació sensible construït amb el suport de Bootstrap i Visual Composer per a una base sòlida de rock i personalitzacions fàcils. Altres funcions que us resulten útils inclouen la cerca avançada de cursos, les opcions de color i de lletra, suport de traducció i documentació ampliada (per respondre a qualsevol pregunta que pugueu tenir).

26. Cursos d’educació escolar especialitzats

Cursos d’educació escolar especialitzats

El tema especialitzat està dirigit tant a organitzacions més grans com ara escoles i universitats i també tutors individuals. Pel que fa a les preferències de disseny, aquest tema té molt a oferir, des de 4 demostracions disponibles i 6 pells de colors, fins a trucades prèviament a pancartes d’acció que són una part necessària de cada lloc web..

Habilitat un tema compatible Sensei que aprofita WooCommerce per a la funcionalitat de comerç electrònic i les vendes de cursos. Els desenvolupadors d’aquest tema el van concebre i dissenyar especialment per a la venda de cursos en línia, inspirant-se en llocs d’alt perfil com Coursera, Udemy, CodeAcademy i Lynda.

A més de Sensei i WooCommerce, el tema és compatible amb Calendar Calendar Pro i Contact Form 7, i inclou paquet de Visual Composer i LayerSlider. Hi ha disponibles quatre pàgines d’inici de demostració diferents i el tema inclou suport per a perfils de professors.

27. Educació moderna del temps escolar

Tema de l'educació moderna del temps escolar

Independentment de la mida o la finalitat de l’escola, cadascú ha d’aconseguir un lloc web completament operatiu per mostrar informació bàsica d’entrada, ubicació i personal o proporcionar lliçons i cursos en línia i l’horari escolar és la solució perfecta..

Incloent nombroses funcions premium dissenyades específicament per a llocs web d’escola com ara Compositor visual, fonts de Google, esdeveniments de programació, formulari de contacte 7, control lliscant de capes, capçalera de Mammoth i constructor de peus: qualsevol pot configurar un lloc web d’escola bonic i totalment funcional..

Les pàgines essencials d’una plantilla d’horari escolar inclouen: Pàgina inicial del vostre lloc web amb informació bàsica sobre la vostra escola, Sobre Nosaltres amb informació detallada sobre admissions i personal, Cursos i programes, bloc per mantenir informats els vostres alumnes i pares sobre les últimes novetats, contacte. per poder arribar fàcilment a l’administració, esdeveniments per a l’any natural i galeries per mostrar l’ambient i l’entorn del vostre campus.

28. Pack educatiu

Tema del Pack Educatiu

Education Pack és un primer tema polivalent per a l’educació i, gràcies al complement “Curs d’aprenentatge”, permet la gestió completa de cursos, professors i lliçons..

Cada demostració ha estat pensada i pensada per a àmbits específics de l’educació com: Universitat, Campus, Col·legi, Escola d’aprenentatge electrònic, Escola de música, Acadèmia d’aliments, Autoescola, Escola de disseny, Escola d’idiomes, Llar d’infants i Acadèmia de ball. Això el converteix en el tema de WordPress d’educació perfecte per al vostre centre d’aprenentatge.

Education Pack us permet començar a vendre cursos en línia i organitzar classes a nivell local, ja sigui especialista en tallers locals o cursos en línia, gratuïts o premium, per a qualsevol àmbit educatiu. Aquest tema extremadament potent també us ofereix una funció d’importació de demostració senzilla d’un clic per ajudar-vos a començar immediatament i començar a vendre cursos en línia.

El paquet Educatiu utilitza el seu propi marc personalitzat que utilitza el personalitzador en viu per facilitar la personalització i el vostre lloc pot semblar perfecte en pocs passos. Al paquet també hi ha el famós i potent creador de pàgines “Visual Composer” que podeu utilitzar per crear pàgines personalitzades increïbles amb tones de components predeterminats i personalitzats. No cal que conegueu el codi que aquest constructor de pàgines us agraeix a les eines fàcils de arrossegar i deixar anar.

Amb el complement LMS, els estudiants poden deixar la qualificació dels cursos per ajudar-vos a mantenir els màxims estàndards i també poden comparar el curs perquè els usuaris puguin triar el millor curs per a cada necessitat. Els vostres usuaris també poden pagar cursos mitjançant transaccions segures amb PayPal. Més tones més, cosa que fa que el paquet Educatiu sigui una opció fantàstica!

29. Eduma WP Education

Tema WordPress d’Eduma

Eduma Education WP és un impressionant Tema de WordPress d’Educació construït amb LearnPress LMS, el LMS # 1 a WordPress.org, cosa que el converteix en una solució web perfecta per a centres educatius, escoles, universitats i llocs web d’aprenentatge en línia.

Amb nombroses funcionalitats i 10 plantilles pre-dissenyades, és tan versàtil i potent que, sempre que creeu un lloc web d’educació, sempre podeu crear-lo de manera eficaç amb aquest tema fent la menor quantitat de temps i esforç..

El creador de pàgines Arrossegueu i deixeu anar i la quantitat il·limitada d’opcions i personalitzacions que ofereix l’educació WP, que us permetrà treballar perfectament. Tot i que encara teniu un control complet sobre el rendiment i el rendiment del lloc, encara podeu aplicar aquestes personalitzacions fàcilment amb la potència de SiteOrigin Arrossegar i deixar anar PageBuilder..

A més, la raó final per la qual coincideix amb el vostre projecte de lloc web d’educació és que serveix per a la vostra demanda de buscar un gran LMS de WordPress. Education WP es construeix amb el millor LMS de WordPress – LearnPress. Actualment, hi ha més de 10.000 llocs web i educadors actius que utilitzen aquest complement. LearnPress és famós pel seu brillant sistema de gestió de cursos que es classifica en unitats / seccions, lliçons, preguntes, enllaços i vídeos de Youtube. També inclou molts addons i funcions excel·lents, com ara Col·lecció de cursos: us oferim una col·lecció de cursos relacionats, o Revisió de cursos / qualificació, o Gestió de preguntes amb molts tipus de preguntes i moltes altres funcions..

30. Acadèmia

Tema WordPress de l'Acadèmia

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’Acadèmia és un tema educatiu especialment dissenyat per a instituts educatius com escoles, col·legis i centres d’idiomes. Aquest tema és fàcil d’utilitzar i és una excel·lent elecció per al lloc web del vostre institut.

No desaprofiteu el vostre temps d’aprenentatge de codi i d’implementar alguna cosa nova. Academia arriba amb el poderós Visual Composer, un dels millors fabricants de pàgines arrossegables i arrelades del mercat. Afegir contingut, curs i suports és tan fàcil com arrossegar i deixar anar elements.

Acadèmia també inclou tres variacions de la pàgina d’inici per permetre’t començar més ràpidament. A més, és totalment compatible amb WooCommerce. La integració de WooCommerce us permet vendre el vostre curs o materials. A més de tot això, Academia és un dels primers temes que presenta efectes Apple TV per als vostres productes WooCommerce.

El tauler d’opcions de tema també inclou diversos encapçalaments, codis directes, integració MailChimp, posicions de widget i molt més. Feu una ullada a la llista de funcions que hi ha a continuació per veure per què Acadèmia és, efectivament, una elecció sòlida per al vostre institut educatiu.

31. Educació de Buntington

Tema WordPress de Buntington Education

Informació i descàrregaVeure la demostració

Buntington és un tema de WordPress premium i acadèmic educatiu disponible a Themeforest. Primer i adequat, aquest tema seria una excel·lent opció per a qualsevol escola, tutor, universitat, escola tècnica o un altre programa educatiu.

Educar ments – joves i grans – és una feina difícil. Així que no perdis el temps intentant crear un lloc web acadèmic pel vostre compte, en lloc d’utilitzar Buntington. Aquest tema fresc i net té tot el que necessiteu per crear un lloc web per a la vostra escola o programa. Afegir cursos, galeries i esdeveniments és una brisa gràcies als tipus de publicacions personalitzades incloses amb Buntington.

Una altra cosa fantàstica de Buntington és la facilitat de personalitzar el tema de la vostra escola. Utilitzeu el creador de pàgines d’inici integrat per crear la pàgina principal perfecta per al vostre lloc web. Trieu les columnes, afegiu codis directes per al contingut i molt més. També podeu crear blocs de contingut reutilitzables amb el tipus de publicació de trossos de contingut, de manera que només podeu inserir el contingut duplicat sense haver de tornar a escriure-ho cada cop que afegiu una publicació o una pàgina nova..

Buntington també inclou funcions excel·lents, com ara el suport AddThis, deslizadors personalitzats, molts codis drecers, widgets personalitzats, opcions de barra lateral dreta i esquerra i molt més.

32. Elemental

Tema elemental de WordPress

Informació i descàrrega

Elementary és un tema de WordPress acadèmic i educatiu premium creat per Academia Themes. Aquest tema net és perfecte per a escoles, instal·lacions de formació, guarderies, col·legis, escoles tècniques i qualsevol altre equipament educatiu.

Al centre de qualsevol centre educatiu hi ha el personal i els estudiants que l’integren, però el lloc web de l’escola és la manera de mantenir-los informats i connectats. Creeu un lloc web bonic i útil per a la vostra instal·lació educativa mitjançant Elementary. Aquest preciós tema inclou funcions que necessiteu perquè el vostre lloc web escolar sigui divertit i divulgatiu.

Les pàgines de cursos personalitzats del tema faciliten l’afegiment de la llista de cursos i de la informació completa del curs (descripció, ubicació, crèdits, etc.) al vostre lloc web. I la plantilla de pàgina de personal és perfecta per afegir a tots els professors, professors, administradors o degans. Però això no és tot, també hi ha plantilles de pàgines per afegir galeries i testimonis perquè els estudiants potencials puguin veure com és el vostre campus i llegir els pensaments de la gent real sobre la vostra institució..

33. Pissarra

Tema WordPress de Pissarra

Informació i descàrrega

Blackboard és un tema de WordPress educatiu i d’estil acadèmic creat per AcademiaThemes. Creat per a escoles i organitzacions, aquest tema us ofereix moltes opcions per crear un catàleg complet de cursos, programar esdeveniments, afegir galeries i molt més.

La creació d’un lloc web informatiu i d’ajuda és clau per a qualsevol escola o institució educativa. Què és útil un lloc web per als vostres estudiants si no disposa de tota la informació que necessiten? Amb Pissarra, és fàcil crear i mantenir contingut rellevant per als usuaris. A més, si necessiteu ajuda per començar la compra del tema també inclou una hora de codificació personalitzada (per ajustar i ajustar el tema), més un any de suport i actualitzacions.

Com dèiem, cal que tingueu informació rellevant per als vostres estudiants / usuaris. A la pissarra es facilita afegir tot allò que un estudiant típic cercaria. Un catàleg complet de cursos (amb codis de curs, crèdits, durada, semestre i més), directori de personal (afegir bios, dades de contacte, títol i número d’oficina), testimonis, esdeveniments passats i futurs i fins i tot galeries. La pissarra inclou plantilles de pàgines que permeten afegir pàgines d’arxiu principals per a cadascun dels tipus de publicacions esmentats de forma ràpida i senzilla. Només heu de seleccionar la plantilla i desar-la.

Pissarra és una bona manera de mostrar la vostra empresa o instal·lació acadèmica. Tant si sou un col·legi, un programa d’aprenentatge professional, un centre de tutoria o un altre programa educatiu relacionat amb la pissarra, és un excel·lent tema de WordPress que segur que impressionarà els vostres estudiants, professors i fins i tot els vostres competidors..

34. Lectura

Lectura Tema WordPress

Informació i descàrrega

Lectura és un tema de WordPress net i modern per a l’educació creada per AcademiaThemes. Aquesta plantilla és perfecta per crear un lloc web per a la vostra escola, col·legi, programa de certificació, campament d’estiu o una altra organització.

Abans de comprometre’s amb un programa a llarg termini o costós, la majoria de les persones primer investigaran. Quan els usuaris busquen la vostra organització, què troben? Hauríeu de tenir un lloc web fàcil d’utilitzar completament de contingut, inclosos els vostres cursos o programes, respostes a preguntes més freqüents, una manera de contactar amb vosaltres i molt més. Lectura és una forma fantàstica de crear un lloc web modern i utilitzable que els estudiants, pares i possibles inscrits adoraran.

Lectura és fàcil i ràpid de configurar. Utilitzeu les plantilles de pàgines incloses per confeccionar els vostres arxius principals per al vostre bloc, membres del personal, cursos, esdeveniments i molt més. I si teniu dubtes, sempre podeu contactar amb AcademiaThemes per obtenir ajuda: quan compreu Lectura, també rebeu 1 any de suport i 1 hora de codificació personalitzada gratuïta. Això és increïble si teniu problemes, o bé si necessiteu modificacions, o bé no us sentireu còmodes per codificar-vos vosaltres mateixos..

El tema també és fàcil de canviar per adaptar-se a la vostra marca. Trieu entre variacions de color il·limitades, afegiu widgets personalitzats, inclogueu els vostres enllaços de xarxes socials, afegiu vídeos promocionals i molt més. Amb Lectura estareu preparats per començar a promocionar la vostra organització en molt poc temps.

35. Erudito

Tema WordPress Erudito

Informació i descàrregaVeure la demostració

Erudito és un tema de WordPress d’educació i negocis dissenyat per WPZoom. Aquest tema completament sensible té un aspecte excel·lent a la majoria de dispositius i és ideal per mostrar la vostra escola, universitat, negocis o altres organitzacions.

Erudito és un tema net amb moltes funcions útils, com ara plantilles de pàgines personalitzades i tipus de publicacions que faciliten l’afegit de pàgines per a esdeveniments actuals, departaments o un bloc al vostre lloc. Una barra lateral i un peu de widget faciliten la navegació pel tema i us permeten triar el que es mostra. Alguns dels aspectes més funcionals d’aquest tema són una capçalera neta, una pàgina amb estil i una integració en mitjans socials.


Doncs ja ho és per ara! Esperem que hi hagi un tema de WordPress per satisfer perfectament les vostres necessitats. I si no, us recomano molt que feu una segona ullada al tema WPLMS anterior, ja que inclou un Visual Composer potent per a dissenys personalitzats a qualsevol publicació o pàgina. O si heu trobat un tema diferent que trobem a faltar, feu-nos-ho saber a continuació. Molta sort amb el curs escolar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map