30+ Millors temes de WordPress d’Església i sense ànim de lucre

Les organitzacions sense ànim de lucre i relacionades amb les esglésies requereixen opcions de lloc web assequibles que els permetin mantenir la major part dels recursos disponibles per al treball que van ser creats. WordPress és ràpid, fàcil d’aprendre i utilitzar i ofereix un gran nombre d’opcions de temes del lloc web. A més, WordPress és probablement una de les opcions de lloc web més assequibles disponibles, ja que qualsevol nivell d’usuari pot comprar i carregar un tema per crear el seu lloc web (no és necessari desenvolupador).


Per a un tema de WordPress sense ànim de lucre o d’església, hi ha algunes funcions que heu de tenir. És molt important tenir informació organitzada. Els visitants han de ser capaços d’entendre fàcilment el missatge o el propòsit. És ideal un disseny amb funcions clau enfocades (com a missió, programes, serveis, etc.) i un disseny responsiu. Un sistema de donació integrat també és una característica fantàstica que cal buscar, però penseu en això com una bonificació, ja que sempre podeu instal·lar un plugin de WordPress de donacions més tard.

Tot tenint present, he cercat opcions temàtiques fantàstiques que pensava que us agradaria. Feu una ullada a les nostres millors opcions per a 30 temes de WordPress més importants sense ànim de lucre i relacionats amb l’església de WordPress!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Jubileu

Tema WordPress de l'església del jubileu

Jubilee és un tema ràpid de WordPress amb església creativa. Trieu entre formes orgàniques, angulars o quadrades per donar al vostre lloc web de l’església l’aspecte “avui” que voleu. Disposa d’un menú “enganxós” i un disseny senzill per a mòbils per fer que la seva navegació sigui un plaer per als visitants. El jubileu és un tema preciós i fàcil d’utilitzar per ajudar a més gent a través de les portes de l’església. Aquest tema de WordPress utilitza el complement gratuït de Church Church per publicar sermons (podcasting), esdeveniments, ubicacions del campus i perfils d’equip. És un personalitzador altament personalitzable i construeix una pàgina d’inici amb una vista prèvia en directe que no pot ser més fàcil d’utilitzar.

2. Terra

Tema de WordPress Eco Ambiental

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema sense ànim de lucre de la Terra creat per WPExplorer, va ser creat amb les agències ecològiques i mediambientals en ment, però és ideal per a tots els sense ànim de lucre. Aquest tema té una creador de pàgines d’arrossegar i deixar anar front, Script del programa Aqua Resizer per a imatges, ginys personalitzats i molt més. Aquest tema fàcil d’utilitzar també inclou un calendari integrat a Ajax i tres plantilles de pàgines de calendari exclusives (calendari, llista i quadrícula d’esdeveniments).

3. Guardat

Es va desar el tema WordPress de l'església

S’ha desat un tema sofisticat i fàcil d’utilitzar de WordPress a l’església. La característica més impressionant és el creador de pàgines d’inici en temps real. En comptes d’haver de comprar un complement complicat per a crear pàgines, només cal que introduïu el personalitzador i organitzeu widgets. La pàgina principal és una àrea de widget a la qual podeu arrossegar qualsevol widget. Els ginys centrats en l’església amb què s’incorpora el tema han estat dissenyats especialment per utilitzar-los a la pàgina principal. El vostre lloc web de l’església tindrà un aspecte molt personalitzat amb el tema Desat de WordPress.

Com a tema de WordPress per a esglésies, Desat té funcions per a coses com sermons i esdeveniments. Els tipus de publicació d’aquests provenen del complement de contingut de temes de l’Església, que és el plugin de sermons amb més puntuació a WordPress.org. És gratis. Podeu publicar sermons d’àudio, vídeo i text. Es poden classificar per sèries, tema, altaveu i llibre. Els arxius automàtics estan disponibles per als visitants per navegar per aquestes taxonomies o poden veure sermons del més nou al més antic.

Els esdeveniments es poden mostrar en un calendari mensual i en un format de llista. Es poden configurar esdeveniments recurrents per estalviar temps. Altres funcions útils Desades per crear un lloc web de l’església són ubicacions amb mapes, perfils de personal, llistats de ministeris i testimonis. També podeu podcastar els vostres sermons i personalitzar els colors i els tipus de lletra. Desat és un tema de WordPress amb església fàcil per a mòbils. Passa la prova mòbil de Google amb colors voladors per a l’ús dels usuaris del telèfon i del rànquing del motor de cerca de la vostra església.

4. Divulgació Pro

divulgació-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Outreach Pro és un tema de WordPress net i senzill sense ànim de lucre i de beneficència creat per StudioPress. El tema és una opció excel·lent per a llocs web per a organitzacions benèfiques, esglésies, sense ànim de lucre, grups auxiliars, grups ecologistes, recolzadors de fons escolars, evangelistes i molt més..

Aquest tema és un inici perfecte per a un lloc web sense ànim de lucre. La divulgació inclou una pàgina principal que inclou un control lliscant destacat, enllaços de pàgines importants i una secció de trucada. D’aquesta manera podeu afegir la informació més important a la pàgina que veuen els usuaris primer. Com a objectiu sense ànim de lucre, és possible que vulgueu incloure enllaços a pàgines sobre la vostra organització, la vostra missió, quan i on es reuneix, el personal o els bios de membres, o potser un enllaç al vostre projecte de recaptació de fons o crowdfunding actual. També podeu inserir diversos fitxers multimèdia a qualsevol publicació o pàgina mitjançant la biblioteca de suports de WordPress per afegir enregistraments de sermons, fulletons d’esdeveniments pdf o fins i tot vídeos promocionals per compartir amb els vostres lectors..

Outreach Pro és un tema infantil construït per al Genesis Framework. Això vol dir que fora del quadre Outreach Pro inclou opcions per a tipus de lletra, publicacions per pàgina, comentaris roscats, publicitat, redimensionament d’imatges automàtiques, diversos ginys i molt més. A més, el tema ofereix funcions addicionals, incloses pells de color, icones socials de capçalera i una capçalera personalitzada.

5.Premia política

politicpress-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

PoliticalPress és un tema de WordPress relacionat amb les polítiques i les campanyes relacionades amb les campanyes disponibles a ThemeForest. Aquest tema és una manera fantàstica d’aconseguir el suport del vostre partit o representant. En política, la imatge és tot, per la qual cosa és imprescindible tenir un lloc web de primer nivell. PoliticPress ofereix tots els fronts. El tema és elegant i elegant, però completament funcional. La pàgina principal és atrevida, però no aclaparadora, i inclou punts destacats que voleu compartir amb els vostres lectors (com ara publicacions recents del bloc i nous articles de galeria). El control lliscant de la campanya és un complement excel·lent a la pàgina principal, ja que mostra als usuaris exactament on estaràs tu o la teva organització durant els propers mesos (amb etiquetes i imatges personalitzades per a cada data).

Podeu afegir tota la informació que necessiteu sobre el vostre candidat o la vostra causa mitjançant la plantilla de pàgina inclosa de PoliticalPress per a una pàgina de biografia. El tema també inclou suport per al complement gratuït de WordPress per a calendaris d’esdeveniments tot en un per time.ly de manera que podeu afegir un fantàstic calendari filtrable amb totes les vostres properes aparicions, discursos, reunions de fons i altres esdeveniments..

6. Biosfera

biosfera-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Donar suport a les seves causes ecològiques i ambientals amb la Biosfera. Aquest tema de crowdfunding alegre i alegre facilita afegir cadascun dels vostres diferents projectes, afegir galeries i recollir donacions. A més, el tema inclou suport per a les xarxes socials BudyPress, les botigues de comerç electrònic WooCommerce i molt més!

7. Èxode

Tema de l'església de l'Èxode

L’èxode és un tema de WordPress premium i modern, creat per ChurchThemes.com, a l’església moderna i sense ànim de lucre. El disseny flexible i les excel·lents funcions fan que aquest tema sigui perfecte per a grups religiosos i comunitaris, sense ànim de lucre i fins i tot per a petites empreses.

La creació i la gestió del lloc web no han de tenir hores i hores al final. I amb l’Èxode no ho farà. ChurchThemes.com té una gran opció que facilita la configuració del vostre lloc web. A més d’afegir contingut és una brisa. Els tipus de publicacions personalitzades inclosos per a esdeveniments, sermons, ubicacions, personal, galeries i bloc garanteixen que afegiu el vostre contingut on pertanyi perquè els vostres lectors puguin trobar ràpidament el que busquen. L’Èxode també admet diversos formats de publicació, inclosos sermons de text, àudio i vídeo, així com opcions meta útils com esdeveniments recurrents o ubicacions d’esdeveniments..

Voleu personalitzar també l’aspecte del vostre tema? No hi ha problema: el personalitzador integrat de tema de WordPress treu les endevines per fer retocs de color i canvis de tipus de lletra. Simplement, navegueu al personalitzador des del tauler de WordPress i feu les modificacions del vostre disseny (només clics, sense codi). La millor part és que podeu veure els canvis en una vista prèvia en directe abans de comprometre’ls. Altres funcions temàtiques inclouen un disseny de pàgina d’inici personalitzada, pàgines il·limitades, càrrega de logotip personalitzada, un disseny pla, banners de seccions, cerca avançada i molt més. L’Èxode inclou fins i tot widgets de tipus d’església personalitzats per afegir sermons, esdeveniments, persones, regals, galeries i molt més a la barra lateral o al peu de pàgina.

8. Evangelista

evangelista-església-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Evangelist és una església preciosa i un tema de WordPress sense ànim de lucre creat per ThemeFuse. Aquest tema és perfecte per a organitzacions benèfiques, grups comunitaris, esglésies i altres objectius sense ànim de lucre. Una característica clau és el calendari d’esdeveniments. La majoria d’esglésies i organitzacions de beneficència es construeixen al voltant de la comunitat de persones que hi participen activament. Amb el calendari d’esdeveniments detallat codificat per colors, podeu mantenir als membres informats sobre properes reunions, esdeveniments i ajuntaments. Fins i tot hi ha una secció d’esdeveniments propers que podeu afegir a la pàgina principal perquè els visitants puguin veure ràpidament el que passa. Una altra característica destacable d’Evangelist és l’opció de penjar fitxers d’àudio. Es pot utilitzar per afegir sermons, cançons, llistes de reproducció, memòries de reunió, podcasts i molt més que es poden descarregar. Cada un es mostra amb un títol i botons de reproducció / descàrrega.

9. Perdó

perdó-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Perdó és un tema de WordPress amb estil elegant i modern, amb moltes característiques útils que qualsevol grup social o religiós li encantarà. Un personalitzador de pàgines, un creador d’arrossegar i deixar anar, controlador de revolució premium, potents opcions de sermó, assistència de botigues de comerç electrònic de WooCommerce, esdeveniments personalitzats i pàgines de personal, a més són tots els motius pels quals aquest tema seria excel·lent per al vostre lloc de l’església..

10. Maranatha

Tema WordPress de l'església de Maranatha

Maranatha és un tema de WordPress de l’església amb una impressionant pàgina d’inici amb desplaçament llarg i totes les funcions que necessita un lloc web de l’església. És molt agradable per a mòbils i utilitza un menú “enganxós” que s’uneix a la part superior de la pantalla mentre es desplaça de manera que sempre estigui a l’abast. Això és especialment útil per als usuaris del telèfon. La pàgina principal inclou múltiples seccions amb fons de fotos i un efecte inspirat en paralaxis. Utilitzeu-los per ressaltar el contingut principal de la vostra església, com ara un missatge de benvinguda, la vostra ubicació, sermons, esdeveniments, etc. És molt personalitzable: només arrossegueu i deixeu anar.

Parlant de personalització, teniu control sobre els colors, tipus de lletra i molt més. Carregueu el logotip o utilitzeu text amb un tipus de lletra personalitzat. S’inclouen una selecció de tipus de lletra d’alta qualitat. I ja que utilitza la funció de personalització de WordPress, podeu veure els canvis en una previsualització en directe abans de publicar-los als vostres visitants (consulteu la demostració per exemple personalitzacions). Podeu actualitzar el vostre lloc web de l’església amb un disseny que coincideixi amb la personalitat de la vostra església amb aquest tema de WordPress. Tingueu en compte també els botons arrodonits de línia fina i l’àrea de contingut estreta per a una lectura més còmoda. Maranatha està dissenyat per als usuaris actuals.

Aquest tema WordPress de l’església utilitza el complement de contingut de temes de l’Església d’alta qualificació per gestionar sermons, esdeveniments, persones i ubicacions. Podeu publicar sermons com àudio, vídeo i text, a més d’incloure notes PDF. Classifica els sermons per sèries, temes, llibres de la Bíblia, altaveu i etiqueta. Les seves plantilles d’índex fan que aquest tema de l’església sigui únic respecte d’altres. Podeu utilitzar-les per crear una pàgina on es llistin les vostres darreres sèries, un índex tòpic, un arxiu de sermons per data i més. Altres funcions són un calendari d’esdeveniments complet i una plantilla feta per a la llista dels vostres ministeris.

11. ressuscitar

ressuscitar-tema-església-caritat-wordpress-tema

Resurrect és un tema de WordPress premium i sense ànim de lucre desenvolupat per a persones habituals, no heu de ser un dissenyador o un codificador per utilitzar Resurrect per crear el vostre lloc web. ChurchThemes.com us ha facilitat la creació d’un lloc web perfecte per a la vostra església o sense ànim de lucre mitjançant la plantilla de pàgina d’inici integrada i els ginys personalitzats. A continuació, hi ha el personalitzador de temes que fa que sigui fàcil i ràpid d’editar colors, configuració del control lliscant i altres canvis i veure’ls en directe abans de desar-los. Resurrect també inclou tipus de publicacions personalitzades per a esdeveniments, persones, ubicacions i sermons, a més del bloc, per afegir i organitzar el contingut de forma senzilla.

Què serveix de contingut fantàstic si els vostres lectors no poden trobar el que buscaven? Resuscita les opcions per cercar sermons per tema, sèrie, altaveu o data. A més, podeu afegir categories i etiquetes a les vostres publicacions de manera que els vostres lectors i membres puguin veure els temes que interessen. Altres opcions excel·lents inclouen perfils de personal, assistència d’esdeveniments recurrents i suport d’ubicacions múltiples (aquesta és una característica fantàstica si teniu més d’una ubicació, un conjunt d’ubicacions on us trobeu regularment o ubicacions d’esdeveniments recurrents importants).

Resurrect presenta moltes altres funcions que es mostren a continuació, com ara moltes opcions de personalització (esquemes de colors, fons, tipus de lletra, etc.). a més és fàcil començar amb la documentació de temes en línia, les dades d’exemple incloses i el gran suport que rebrà del personal de ChurchThemes.com. Aquest fet és el que fa que Resurrect sigui un tema fantàstic per a qualsevol ànim de lucre!

12. Maisha

Tema de WordPress de la Caritat de Maisha

Informació i descàrregaVeure la demostració

Maisha és una impressionant pàgina benèfica i sense ànim de lucre de WordPress amb funcions per a donacions, integració de butlletins, la xarxa social BuddyPress i la botiga WooCommerce. El millor de tot aquest tema és fàcil d’utilitzar, de manera que el vostre lloc web benèfic pot funcionar al màxim. El tema es va crear amb el suport complet del popular connector WP. Això vol dir que podeu recollir donacions benèfiques dels vostres patrons directament al vostre lloc web. Voleu oferir productes o serveis per recaptar fons? Cap problema: Maisha també és compatible amb WooCommerce, de manera que podeu crear fàcilment la vostra pròpia botiga en línia.

Quan feu servir el tema, podeu personalitzar fàcilment el personalitzador de WordPress en directe. Utilitzeu opcions per a la vostra disposició, lliscants, vídeo, logotip, esquema de colors i molt més per dissenyar el vostre lloc web per adaptar-se a la vostra marca. El tema també està preparat per a la traducció i inclou suport RTL, per la qual cosa hauria de funcionar molt bé amb la majoria dels idiomes.

13. Legislador

Legislatiu Tema de WordPress Caritat

Informació i descàrregaVeure la demostració

El legislador és un tema de WordPress potent i d’estil polític perfecte per a polítics i agències governamentals. 6 pells de color, disseny sensible, plantilles de pàgines personalitzades, integració MailChimp, carteres i galeries filtrables, esdeveniments personalitzats i molt més són algunes de les fantàstiques opcions incloses amb aquest tema..

14. Església real

el tema real de chuch-carity-wordpress

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’Església real és un tema religiós de WordPress que arrossega i seria fantàstic per a qualsevol església, comunitat o un altre grup. El tema inclou moltes opcions fantàstiques que faciliten la creació del lloc web de la vostra organització. Feu servir funcions integrades per a tipus de lletra personalitzats, tres dissenys de blocs, 6 dissenys de pàgina de pàgina, colors il·limitats, barres laterals il·limitades i molts tipus de publicacions personalitzades (esdeveniments, sermons, galeries, carteres, etc.) per començar..

15. RegalaAHAH

giveahand-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Give A Hand és una temàtica creativa sense ànim de lucre i sense ànim de lucre de WordPress que té funcions atrevides. El creador d’arrossegament i arrossegament és molt fàcil d’utilitzar, els lliscadors paral·lela personalitzats fan que les vostres pàgines destaquin, la integració social facilita que els vostres lectors difonguin la vostra causa i el suport de donació de PayPal significa que podeu obtenir finançament directament. lloc.

16. ressuscitat

augmentar-església-caritat-wordpress-tema

Risen és un tema de WordPress flexible i sense ànim de lucre disponible a Themeforest. Aquest tema està ple de funcions fantàstiques, com ara múltiples esquemes de colors, arxius de sermons, tipus de lletra personalitzats, ginys personalitzats, entre d’altres, de manera que podeu crear un lloc web que s’adapti a la vostra missió. El tema és sensible, per la qual cosa té un aspecte excel·lent en dispositius mòbils i d’escriptori. Podeu triar entre un esquema de colors clar o fosc, triar entre centenars de fonts personalitzades i fins i tot pujar un fons personalitzat (o triar entre colors il·limitats). D’aquesta manera es pot crear un aspecte personalitzat en cap moment.

Una de les millors funcions de Risen és el tipus de missatge en sermó (o multimèdia). Aquest tipus de publicació admet molts formats de suports, de manera que podeu afegir tones d’informació al vostre lloc web perquè la vostra congregació, els seguidors i els membres puguin accedir sempre que vulgueu. Carregueu vídeos, fitxers d’àudio, descàrregues de MP3 i fins i tot PDF. Podeu compartir sermons, oracions, vídeos d’esdeveniments i gairebé qualsevol cosa que us agradi o creieu que els lectors us semblaran interessants.

Una altra característica destacable és el calendari d’esdeveniments de l’església. Aquí podeu afegir els vostres horaris de servei, esdeveniments especials, horaris d’oficina, oportunitats de voluntariat i molt més. A més, els widgets personalitzats de Risen faciliten la possibilitat d’afegir enllaços ràpids al calendari, sermons i esdeveniments a qualsevol pàgina perquè els lectors sempre sàpiguen les novetats i què passa.

17. WP de beneficència

Caritat WP Tema WordPress

Charity WP és un tema WordPress excel·lent creat específicament per a campanyes sense ànim de lucre, organitzacions no governamentals, organitzacions benèfiques o captació de fons.. Aquest tema ja inclou un importador de demostració d’un clic. El tema també inclou 6 demostracions de la pàgina principal, un sistema de donació robust, la gestió d’esdeveniments, el rellotge en compte, el menú de la campanya independent i una barra de progrés per a vosaltres i el vostre financer. I el botó “Dona ara” sempre està a punt perquè els visitants facin clic. Se li demana una informació senzilla i, a continuació, podeu obtenir el vostre fons mitjançant molts mètodes de pagament com Paypal, Stripe o AuthorizeNet. Molt ràpid i convenient!

18. Pena

Caritat Pena i Tema de WordPress sense ànim de lucre

Informació i descàrregaVeure la demostració

Pena és un tema benèfic versàtil, modern i fàcil d’utilitzar inspirat en el documental “Living on One Dollar”. Per tant, la demostració de temes es crea mitjançant contingut real relacionat amb el documental i la seva missió. Esperem que això també ajudi a difondre la paraula i, d’aquesta manera, donar suport a aquesta gran causa. Si aquest tema aconsegueix motivar almenys una persona per ajudar i fer donació a aquesta noble causa, ens faria molt feliços.

El tema en si es construeix utilitzant funcions de WordPress estàndard; pàgines, publicacions, widgets, pàgines secundàries, etc. No cal que hi hagi plugins creadors de pàgines pesades per crear dissenys presentats a la demostració. Pena ofereix diferents dissenys de blocs, diferents opcions d’encapçalament, opcions de colors extenses i molt més. Ofereix moltes plantilles de pàgines molt ben dissenyades. El tema admet visualment el complement de Give que és el complement de WordPress més popular, flexible i fàcil d’utilitzar per acceptar donacions.

19. No adequat

orgànic sense ànim de lucre-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tema no benefici per temes orgànics és una opció ideal per a molts sense ànim de lucre. Les capçaleres i fons personalitzats i diverses opcions de pàgina d’inici us ofereixen una manera més senzilla de fer que el vostre lloc web destaqui.

20. Elevació

Tema de WordPress Caritat, sense ànim de lucre i amb recaptació de fons

Elevació perfecta per als llocs web de beneficència. Va ser creat per simplificar el procés de creació d’un lloc web fantàstic. El tema és adequat per crear un lloc web sense ànim de lucre, a més de moltes funcions personalitzables i flexibles. Per exemple, Causes principals, Galeria impressionant, Secció d’esdeveniments, Secció de socis, etc. Els autors del tema l’han integrat amb un botó de donació PayPal en funcionament. Els vostres visitants poden donar qualsevol quantitat amb PayPal. Obtindreu la major part de totes les seccions i funcions necessàries per a un lloc web benèfic o de recaptació de fons.

Mostra els propers esdeveniments a la pàgina principal i convida el públic a assistir-hi. És necessari mostrar cares reals darrere d’una organització benèfica o sense ànim de lucre, de manera que el tema té una secció de voluntaris afegida. Va ser desenvolupat mitjançant un tipus de publicació personalitzada. Afegiu-ne el nombre que necessiteu i mostreu-los a la pàgina principal. També hi ha una opció per a vídeo a la pàgina principal. Si teniu un vídeo oficial, és fantàstic fer-lo visible per a altres. Pengeu-lo al lloc web per compartir vídeo com YouTube o Vimeo i, a continuació, afegiu l’enllaç al vostre vídeo per a la pàgina principal.

21. Edició ràpida de caritat

Caritat Edició ràpida del tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Charity és un tema de WordPress ràpid d’edició ràpid creat per Templatic. Aquest tema fàcil d’utilitzar et permet la creació d’un lloc web d’aspecte personalitzat en pocs minuts. El tema de la caritat QuickEdit de Templatic és un recurs excel·lent per a qualsevol ànim de lucre, gràcies al fàcil creador visual que permet canviar també dissenys, colors i altres elements de pàgina amb un clic d’un botó. No cal codificar! A més, la compatibilitat afegida de WooCommerce significa que podeu vendre productes o acceptar donacions des del vostre propi lloc web. Altres funcions temàtiques excel·lents inclouen el suport WPML per a traduccions d’idiomes, taules de preus, carteres, tones de creadors de pàgines, integració de butlletins, enllaços socials i molt més..

22. Fundació

fundació-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Foundation by Organized Themes és un tema sense ànim de lucre carregat per funcions. Aquest tema té un gran butlletí de notícies i barra de donació a la pàgina principal, així com integrat en correu electrònic, SEO i opcions de pàgines de personal. El tema també està preparat per a la traducció i inclou widgets personalitzats i mitjans socials integrats.

23. Filantropia

Tema WordPress de filantropia

Informació i descàrregaVeure la demostració

Filantropia és un tema primordial de WordPress sense ànim de lucre i de crowdfunding creat per ThemeFuse. Aquest tema és una manera fantàstica d’aconseguir el suport i el finançament de la vostra causa, ja sigui si estalvieu les balenes, construïu pous o proporcioneu alleugeriment. La filantropia és un bon fonament per al vostre lloc web. Les plantilles de pàgina incloses i el marc de fusibles fàcil d’utilitzar faciliten l’afegit de contingut i l’elaboració d’elements del tema.

A més, Philanthropy inclou preciosos control lliscants personalitzats perquè pugueu afegir fotos inspiradores a la pàgina d’inici, a les pàgines de donació i molt més. I parlant de donacions, aquest tema inclou plantilles útils de pàgines de donació on podeu explicar els projectes, objectius de la vostra organització, afegir galeries, mostrar el vostre nivell de finançament actual i incloure enllaços a PayPal per recollir tot el que els vostres lectors puguin donar. Això no és tot, aquest tema també és totalment responsive i retina a punt, inclou molts codis ràpids, té un calendari d’esdeveniments útil (amb funcions d’esdeveniments recurrents), opcions il·limitades de colors (només cal fer servir la selecció de colors per trobar la seva ombra perfecta). i més.

24. Eco Natura

Tema de WordPress Eco Nature

Informació i descàrregaVeure la demostració

Eco Nature és un tema de WordPress premium i ecològic i alegre, alegre i alegre, de Themeforest. Aquest tema va ser creat per ajudar els vostres usuaris sense ànim de lucre a difondre la paraula, facilitant el disseny del vostre lloc web. Utilitzeu els tipus de publicació personalitzada inclosos per a projectes, perfils i molt més per afegir contingut de forma fixa. Una altra gran característica de Eco Nature és el suport integrat de PayPal i WooCommerce. Això significa que podeu afegir botons de donació de PayPal als vostres projectes, així com iniciar la vostra pròpia botiga en línia per recaptar fons..

El tema pot fer molt més. Vostè té l’opció de crear dissenys de llocs web d’una sola pàgina o de diverses pàgines, utilitzar dreceres per afegir molt d’estil (hi ha 99 codis breus per a coses com ara comptadors, avisos, icones, etc.), crear formularis personalitzats per a qüestionaris i formularis de contacte, i fins i tot afegeix widgets personalitzats per al vostre Flicker, Facebook, Twitter i molt més.

25. Advocat

advocat-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Advocate és un tema de WordPress sense ànim de lucre a ThemeForest. Aquest tema és ideal per a tot tipus de ànim de lucre, incloses agències ambientals, afiliacions polítiques, organitzacions benèfiques, activistes i altres. Algunes de les funcions més destacables són el complement del calendari d’esdeveniments, la pàgina de donació, molts dissenys de galeria i cartera i opcions de color il·limitades..

26. Candidat

El tema Candidat de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El candidat és un tema de WordPress premium i modern d’estil polític. Aquest tema seria perfecte per promoure una figura política, una organització benèfica, sense ànim de lucre o una altra campanya. Simplement instal·leu-hi, afegiu el vostre contingut i ja esteu preparats per anar-hi!

Una característica excel·lent d’aquest tema són els complements integrats. El sistema WooCommerce CrowdFunding us ofereix l’opció d’afegir les vostres campanyes i projectes a la vostra botiga WooCommerce. A més, amb Visual Composer i Easy Form for Visual Composer, podeu crear qualsevol pàgina, publicació o formulari que necessiteu, des dels perfils candidats fins a les aplicacions del personal. Altres funcions temàtiques inclouen moltes plantilles de pàgines, widgets personalitzats i codis directes, integració de fonts icòniques, suport de MailChimp i molt més..

27. OrganicWeb

Organicweb-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Organic Web és un tema mediambiental a ThemeForest. Els widgets personalitzats per a anuncis i donacions ajuden a maximitzar la recaptació de fons de la vostra ànim de lucre i els tipus de pàgina personalitzada i els codis drecers permeten fer el lloc que necessiteu. Una altra característica fantàstica és un control lliscant generat automàticament a la pàgina principal.

28. Linea de vida

línia de vida-tema de captació de fons-caritat-wordpress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Lifeline ONG és un tema de WordPress sensible de Themeforest que podeu utilitzar per al vostre lloc web de beneficència, església o sense ànim de lucre. Amb grans funcions, inclòs el slider premium Revolution, 8 dissenys de pàgines d’inici i la integració de WooCommerce, podeu crear qualsevol lloc sense ànim de lucre que necessiteu.

29. Salvador

salvador-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Saviour per ThemeBuddies és un tema impressionant sense ànim de lucre. Les funcions clau inclouen un control lliscant destacat, el bloc d’esdeveniments (amb dates personalitzades), un formulari de contacte integrat i un tauler d’administració personalitzat. Diverses galeries i widgets personalitzats també són opcions excel·lents dins d’aquest tema.

30. Ajuda de WordPress

aid-carity-wordpress-theme

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema WordPress sense ànim de lucre de WordPress a Themeforest és un gran tema sense ànim de lucre i de beneficència. Aquest impressionant tema té moltes funcions úniques: marques de donacions, trucades a l’acció, caixa d’alerta d’emergència i molt més. Les opcions il·limitades de colors i el fantàstic plafó d’administració (utilitzant el complement OptionTree) posen aquest tema a la part superior i us proporcionen la possibilitat de personalitzar completament el vostre lloc.

31. Campanya

campanya-caritat-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema de WordPress polític de la campanya a ThemeForest està carregat d’estils i funcions excel·lents. El tema inclou un calendari d’esdeveniments integrat i una captura de correu electrònic de WP. Opcions com 6 fons, 4 esquemes de colors, 2 estils de cos i molt més per combinar aquest tema és fàcil de canviar i d’estil al vostre gust.

32. Betlem

Temari WordPress de Betlem Església

Betlem és un WordPress de l’Església que pot ser utilitzat per institucions sense ànim de lucre i amb fins de lucre per recaptar donacions o per emprenedors socials per finançar els seus projectes mitjançant Give que és el complement WordPress per gestionar donacions. Els propietaris de botigues els poden fer servir per vendre productes en línia mitjançant WooCommerce. Les empreses de gestió d’esdeveniments poden utilitzar-les per llistar i gestionar els seus esdeveniments mitjançant el calendari d’esdeveniments de tribu. A més, el tema també ofereix funcions relacionades amb l’església com a sermons, ministeris, històries i equip. I inclou 3 demostracions diferents amb 8 estils de capçalera diferents i 3 estils de peu de pàgina.

33. Benedicció

Benedicció del tema WordPress de l'Església

Informació i descàrregaVeure la demostració

La benedicció és un tema de WordPress religiós i sense ànim de lucre. Els elements clau d’aquest tema són el calendari d’esdeveniments exquisit i el mòdul de subscripció de butlletins de butlletins interminables. Per a qualsevol organització, és important mantenir tothom implicat i assegurar-se que tinguin fàcil accés a una programació. D’aquesta manera es garanteixen sopars puntuals, recaptadors de fons, subhastes, reunions, assajos de vestits, qualsevol cosa. La benedicció integrada al calendari d’esdeveniments és perfecta per a això. Podeu afegir tota la informació rellevant per a cada esdeveniment: data, hora, ubicació (esdeveniment un mapa), etc. Fins i tot podeu configurar esdeveniments recurrents per a coses com a reunions setmanals o festes anuals. Aquesta és una característica fantàstica que voldreu aprofitar!

Addicionalment, Blessing compta amb un subscriptor de correu electrònic per mantenir informats i actualitzats els membres de les notícies i esdeveniments actuals. Podeu enviar fàcilment un correu electrònic per notificar als membres d’un nou esdeveniment, ja que l’abonat està integrat amb la programació d’esdeveniments. Altres funcions de la benedicció són molts codis breus, tipus de publicació, widgets i un tauler avançat d’opcions per personalitzar el tema. Blessing també inclou el control lliscant Revolution i el control lliscant Flex, que són slider molt potents i útils. A més, Blessing té una resposta completa, localitzada i inclou un constructor de formularis de contacte.

34. Èpica

èpica-església-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Epic Church de temes organitzats és un tema increïble i sensible, pensat amb les esglésies en ment. Els widgets personalitzats per a podcasts, integració de ximpanys de correu i un fitxer de traducció localitzat faciliten la distribució del vostre missatge.


Esperem que trobeu el tema perfecte per al vostre lloc web benèfic, sense ànim de lucre, d’església o polític. Si heu utilitzat algun d’aquests temes, feu-nos saber què us agrada (o no) al respecte. I si us vam perdre un tema, ens deixeu una nota a la secció de comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map