30+ Millors directoris Temes de WordPress per al 2020

Millors temes i llistats de directori de WordPress

WordPress ofereix molts avantatges en crear un lloc web: és fàcil, fàcil d’utilitzar, a més, hi ha molts temes i plugins de qualitat disponibles per afegir qualsevol funció imaginable. Així, si voleu crear un conjunt de llistats en línia, la llista següent amb els millors temes de WordPress del directori és plena d’opcions fantàstiques per triar.


Hi ha molts temes de directori disponibles relacionats amb temes variats com esdeveniments, festivals, publicitat, empreses, turisme, publicacions, immobiliari, mercat, etc. Aquests temes faciliten la creació d’un directori en línia gràcies a opcions integrades com a testimonis, classificats. , comentaris, ressenyes, mapes de Google i molts altres.

Però, sorgeix la pregunta: com es poden trobar temes rellevants de WordPress per crear un directori personalitzat? Hi ha molts llocs de mercat i fonts disponibles en línia que poden proporcionar-vos temes beneficiosos de WordPress per al vostre projecte. Però hem pensat que us estalviarem els problemes i que trobaríem el millor per a vosaltres.

Hem buscat alguns dels principals llocs de mercat de WordPress per trobar els nostres temes preferits. Aquí teniu la nostra col·lecció dels millors 30 directoris de WordPress i temes llistats disponibles al 2019.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. El directori

Tema de directori de WordPress: Millor directori de temes de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Aquest marc de directori flexible de WordPress facilita la creació d’un lloc web d’estil de directoris o llistats. Amb opcions per a visualitzacions de categories, passadors de mapes, perfils d’usuaris, personalitzacions, suport per a mòbils i més de 15 temes infantils d’estil nínxol disponibles El directori té alguna cosa per a tots. El directori és una solució completa de directori que s’incorpora en un tema de WordPress creat per Templatic. Aquest tema incloïa complements i temes infantils per facilitar-vos l’ús per a diversos propòsits basats en fitxes i ubicacions.

El directori inclou el connector d’aplicació principal de Tevolution, que admet complements, el complement de llistats de directoris i el complement de suport a la ciutat de multi-ciutat de Manager (tot de Templatic). Amb aquests complements, el tema de directori de WordPress us ofereix la possibilitat de gestionar esdeveniments, llistats, reunions i molt a tot el món.

Aquest tema es pot utilitzar fàcilment per a tants llocs web diferents, com una empresa d’esdeveniments amb promocions en diverses ciutats o països. O per un bloc de viatges que mostra els millors llocs per menjar, beure i dormir en diverses ciutats. O una empresa turística que ofereix diversos tours o creuers en una ubicació exòtica. El tema també faria un excel·lent lloc web de llistats immobiliaris, i la secció d’esdeveniments es podria utilitzar per mostrar cases obertes. O una entitat benèfica podria utilitzar el tema per compartir novetats sobre recaptadors de fons propers, passejades o marxes de la comunitat i molt més. Les possibilitats estan limitades només a la vostra imaginació.

2. FindMe

Tema del llistat de directoris FindMe

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb FindMe podeu crear llistats fantàstics per crear el vostre propi directori en línia. Amb potents funcions de llistats, codis ràpids d’ús fàcil, bloc complet, suport de comerç electrònic, galeries, cartera, capçalera fixa o enganxosa, suport de traducció, Google Maps i tipus de lletra, a més, FindMe és un tema de directori excel·lent..

El que fa que aquest tema destaqui són les increïbles funcions. Hi ha una cerca avançada completa amb suport per a paraules clau, ubicacions, adreces (amb opció de radi), categories i etiquetes que facilita als usuaris trobar el que busquen. A continuació, hi ha els bonics dissenys amb opcions de carrusel, maçoneria o caixa per ressaltar els vostres anuncis. I el bon accés social i el registre d’usuaris proporcionen al lector opcions fàcils d’accedir al vostre lloc.

Però espera – n’hi ha més. FindMe està construït amb una compatibilitat completa per al complement del WP Manager, el suport per a OpenTable (només cal enganxar al vostre identificador per al formulari de reserva) i està preparat per utilitzar-lo amb el complement de llistats pagats de WooCommerce. Amb FindMe podríeu convertir ràpidament el gir lateral en el vostre principal embragament gràcies a ells moltes maneres fantàstiques de guanyar diners al vostre directori.

3. Wyzi

Tema del llistat de directoris de cerca d'empreses i aspectes socials de Wyzi

Informació i descàrregaVeure la demostració

Wyzi és un tema de directori premium dirigit a aquells que vulguin crear el seu propi cercador d’empreses, directori de serveis o un altre lloc d’estil de fitxa. Aquest tema és ple de funcions potents perquè les empreses puguin afegir els seus propis llistats, novetats, actualitzacions, esdeveniments i fins i tot ofertes de treball. Al mateix temps, Wyzi és fàcil d’utilitzar. Només heu d’utilitzar la instal·lació amb un clic per començar. A continuació, simplement trieu 2 impressionants dissenys, personalitzeu els vostres camps de presentació de fitxes, dissenyeu un formulari d’inscripció, afegiu els vostres paquets de subscripció o servei (fins i tot Wyzi és compatible amb WooCommerce), activeu el calendari de reserves (i les comissions d’administració) i esteu bàsicament a punt per anar.

Altres funcions temàtiques inclouen capçaleres d’imatges o de mapes, fitxes verificades, cerca personalitzada, geolocalització, integració de YouTube, suport de traducció i WP Bakery Page Builder per a una màxima flexibilitat..

4. Escoltar

Escriviu el tema del directori de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Listify és un dels temes més importants de WordPress i el millor directori de WordPress. Per què? Disposa de tot el que necessita per crear un llistat de fitxers personalitzats i un directori completat amb etiquetes, ressenyes, favorits, regions, contacte de llistats, geolocalització i fins i tot estadístiques. El kit d’estil inclòs i el creador de dissenys d’arrossegament fan que la personalització sigui brisa. A més de les potents funcions per enviar / reclamar una fitxa, subscripcions, anuncis, reserves i accés pagat, faciliten la seva transformació del directori en una empresa.

Aquest tema es basa en el complement gratuït de WP Job Manager i WooCommerce per afegir fitxes i productes. A més, Listify admet una gran quantitat de fantàstics plugins gratuïts i premium per afegir encara més funcionalitats. Utilitzeu formularis Gravity per crear preciosos formularis de contacte personalitzats, o OpenTable per afegir un widget de reserves als vostres anuncis de restaurants o, fins i tot, afegir comentaris mitjançant WooCommerce o l’extensió WP Job Manager. El cel és el límit del que feu amb Listify un cop comenceu a afegir connectors.

Altres funcions temàtiques excel·lents inclouen fons de vídeo, mapes de fitxes, molts ginys, integració social, menús dobles, pells de colors i molt més. Doneu un cop d’ull a la demostració per obtenir idees per al vostre següent lloc web d’estil de directori mitjançant Listify.

5. Llista Pro

Tema del directori de WordPress Llista de Pro: Millor directori Temes de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

ListingPro és un tema de WordPress de directori modern que inclou funcions fàcils d’utilitzar, cosa que el converteix en una opció ideal per a qualsevol lloc web de directori nínxol. Als visitants els agrada la cerca de radi “prop de mi”, la ubicació suggerida a prop d’ells, l’ordenació avançada i una potent experiència mòbil com l’aplicació. El tema inclou suport per a funcions útils, com ara enviaments front-end d’usuaris, integració de butlletins i maneig de pagaments integrat.

El millor de tot: amb ListingPro no cal comprar cap complement. Totes les vostres necessitats estan incloses. Els desenvolupadors de ListingPro volien crear alguna cosa que els usuaris puguin comprar sense haver de preocupar-se de cap complement addicional per a la creació d’un lloc de llistats de directoris. I van fer exactament això. Van crear una extensió multifuncional tot-en-un per permetre als usuaris afegir llistats de front-end i back-end, els usuaris poden reclamar una llista de front-end i l’administrador pot acceptar o rebutjar del backend, l’administrador pot generar ingressos carregant als usuaris quan actualitzin la llista de pagaments o, fins i tot, quan vulguin promoure la seva fitxa mitjançant un sistema d’anuncis estàndard integrat en la indústria.

6. Directori+

Directori + llistats i directori Tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Directory + és un tema de WordPress que s’utilitza per executar qualsevol tipus de pàgines grogues, ja que admet una llista de dissenys de fitxa. Bdifondre el vostre propi directori en línia de botigues, restaurants, rutes de senderisme, parcs o qualsevol altra cosa.

Aquest tema ofereix un ús polivalent per a un tipus diferent de portal de directoris. Amb aquest tema, qualsevol pot configurar fàcilment un portal de directori en línia que inclogui articles categoritzats de qualsevol tipus: empreses, botigues, llocs web, etc. La personalització també és fàcil gràcies a l’innovador AIT Page Builder. L’ajuda no només amb la creació del vostre següent lloc web del directori, sinó també amb qualsevol configuració important que hagueu de configurar.

Amb aquest tema teniu l’opció de crear la vostra pròpia capçalera, o escollir un mapa (amb diversos tipus de visualització), o bé podeu fer servir un control lliscant: lliscant fàcil creat per Ait Themes o el control lliscant Revolution de tercers. Et correspon a tu! Amb Directory + Theme podeu crear un gran negoci en línia a la vostra ciutat o estat. Només penseu en una idea de la qual us apassiona, després utilitzeu Directori + per implementar-la!

7. Louisiana

Directori de llistats de responsabilitat personal a Louisiana Tema WordPress

Aquest tema facilita la creació i gestió del vostre directori. El tema utilitza un disseny net i mínim de resposta per facilitar la lectura de les fitxes. A més, amb funcions premium afegides com el creador de pàgines de Visual Composer, més de 100 elements de creació de pàgines, més de 20 pàgines predefinides, 3 estils de disseny, 3 estils de capçalera, un constructor de peu de pàgina, un importador de demostració fàcil i moltes més opcions de creació de directoris excel·lents..

8. EVE (Esdeveniments)

EVE Directory Directory Tema de WordPress

Aquest és un tema de directori de WordPress excel·lent dissenyat específicament per llistar esdeveniments perquè els usuaris puguin esbrinar fàcilment què passa, quan i on. El tema utilitza WooCommerce i Listing Manager perquè els vostres llistats admetin opcions avançades de classificació d’estrelles, ressenyes, enviaments frontals, paquets, preus i molt més..

9. Publicable

Temes de WordPress del Directori amistós que es mostra: Temes de WordPress del millor directori

És un directori de WordPress de qualitat i el tema de la llista ofereix les opcions de filtració ràpida de dades dins d’un disseny i permet a l’usuari trobar la seva categoria cercable a la llista o al directori. Amb opcions úniques, com ara icones de categoria, puntuacions, trucades de notes, adreçament de marques i molt més, aquest tema és una opció ideal per a qualsevol directori.

10. Directory Builder Pro

Tema de WordPress Pro Directory Builder

Informació i descàrregaVeure la demostració

Directory Builder és un tema de WordPress eficaç creat per a anuncis, esdeveniments i qualsevol altra llista a afegir al directori. Ofereix nombroses funcions que el converteixen en el directori de llistats del mercat, incloent elements d’anunci útils, punts publicitaris, comentaris, valoracions, assistència de reserva, registre / registre d’usuaris frontals, vista de la graella o del mapa i fins i tot del creador de pàgines de Visual Composer..

11. LlistaGo

ListGo Directory WordPress Theme: Millor directori Temes de WordPress

List & Go és un tema de directori de WordPress completament responsiu basat en un esquema d’estil de graella que es pot utilitzar per mostrar tot tipus de llistats al vostre lloc. Aquest tema us permet mostrar contingut de manera creativa i moderna gràcies als més de 500 tipus de lletra Google, animacions CSS3 personalitzades, codis drecers útils, mapes, hors operacions multiples, pagaments premium / recurrents, integració del missatger de Facebook i molt més..

12. DirectoriEngine

Tema WordPress de directori flexible de directori

Informació i descàrregaVeure la demostració

DirectoryEngine és un encantador i organitzat tema premium de directori de WordPress creat per EngineThemes. Creeu un fantàstic lloc de directoris en línia per a restaurants, botigues, destinacions de viatges o qualsevol altra cosa per proporcionar als vostres lectors consells útils sobre on han d’anar.

Coneixeu els millors llocs de la ciutat per aconseguir una fantàstica hamburguesa? O potser teniu una llista impressionant de les destinacions turístiques que no podeu perdre a Roma. Doncs hauríeu de compartir la vostra saviesa amb els altres! Avui en dia, la majoria de les persones investiguen els seus itineraris abans que marxin, cosa que significa que hi ha un gran potencial per a directoris en línia complets de recomanacions. Comenceu el vostre dia d’avui amb el tema DIrectoryEngine, que us facilita la creació del vostre directori en línia en cap moment.

Punt de tot, el tema inclou tones de plantilles i blocs de contingut integrats per afegir el contingut fàcil. A més, a l’hora d’afegir ubicacions al vostre lloc, podeu afegir vídeos, galeries, enllaços socials i fins i tot un mapa a més de la descripció més tradicional. A cada publicació també hi ha l’opció de carregar més entrades, de manera que els lectors poden veure ubicacions més relacionades sense haver de navegar cap a una pàgina nova. Aquesta és una manera excel·lent de mantenir els visitants al vostre lloc més temps.

Altres funcions temàtiques excel·lents inclouen un giny personalitzat de llocs destacats, enllaços ràpids per agradar o compartir una ubicació, una cerca avançada detallada i molt més.

13. Javo

Tema WordPress del directori Javo

El directori Javo és un tema eficaç de llista de WordPress basat en Visual Composer i les seves funcions d’arrosseguament i desplegament. El tema proporciona diversos camps personalitzats, pàgines de llistats i sistema de qualificació per utilitzar-los per al propòsit previst. A més de Javo està inclòs amb plugins premium per a la creació de pàgines, lliscants i reixes.

14. Directori de Wisem

Tema de WordPress del directori local de Wisem

Aquest tema és útil per crear una llarga llista de llocs que tracten en mercats quotidians, botigues en línia de productes físics, botigues de regals, etc. Dóna flexibilitat per afegir camps personalitzats, formularis de presentació i perfils públics. I amb les eines de disseny front-end podeu personalitzar els colors, tipus de lletra, fons i animacions fàcilment.

15. Spotter

Tema de directori universal de Spotter

Aquest tema del directori de WordPress és adequat per utilitzar-los per llistar diverses empreses. Permet fer una llista d’empreses com béns immobles, restaurants, hotels, llocs de treball, concessionaris de vehicles, etc. És perfecte per llistar ubicacions perquè els usuaris puguin trobar llocs nous per menjar, comprar, relaxar-se i molt més..

16. Venedor

Tema de WordPress del directori de venedors

Si utilitzeu aquest tema del directori de WordPress, obtindreu un llistat de proveïdors i parelles de casaments. Permet als venedors crear la seva fitxa de negoci en línia perquè les parelles puguin planificar el casament des d’un lloc web. Aquesta és una manera excel·lent perquè els planificadors de casaments recomanin els seus favorits i que les empreses petites puguin exposar més als clients del casament.

17. Llista meu

Directori MyListing i llistat de temes de WordPress

El tema de MyListing és perfecte per a diversos llocs de directoris i llistats. El tema inclou funcions beneficioses per a la vostra empresa, incloses opcions premium i de reclamació de llistats, personalitzacions fàcils de resultats de cerca, opcions de comanda de fulls de llistats, tipus de llistat global, xarxes socials i molt més. El tema també és compatible amb Google Maps, Yoast SEO, Elementor i Contacte. Formulari 7.

18. Guia de la ciutat

Guia de la ciutat Directori de llistat Tema de WordPress

Aquest increïble tema de WordPress us permet crear la vostra pròpia guia de la ciutat, per la qual cosa es troba a la nostra llista de millors temes de directori de WordPress. Aquest tema compta amb un disseny sensible, un entorn d’administració de qualitat i múltiples opcions de cerca. És el tema perfecte per mostrar els punts més destacats de la vostra ciutat mitjançant mapes 3D, lliscadors animats, vista al carrer, classificacions d’estrelles i molt més..

19. SpotGuide

Tema WordPress del directori d’alt rendiment del SpotGuide

SpotGuide és un valuós tema del directori de WordPress que es centra en llistar la funcionalitat del lloc. Aquest tema presenta diversos camps que us permeten crear metabòlics nous i enumerar-los amb precisió. A més, no et permet editar el codi font per afegir nou camp. Altres funcions temàtiques excel·lents inclouen mapes avançats de Google, comparació de llistats, favorits, paquets i notificacions.

20. Superllista

Tema WordPress de directori superlist

El tema del directori SuperList inclou les funcions clau que heu de buscar als millors temes de WordPress del directori. Com ara un gestor de llistats, enviaments d’usuaris de primera línia, paquets de llistats premium, metabòlics fàcils d’utilitzar, col·leccionista de llocs de Google, capacitat de reclamar llistats, processament de pagaments múltiples i opcions de moneda, estadístiques avançades, ressenyes, geolocalització i molt més. N’hi ha prou d’instal·lar el tema, utilitzeu l’importador de demostració de 1 clic per començar i després afegiu contingut per començar el vostre directori ràpidament.

21. Menjador

DiningEngine Restaurant Directori Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

DiningEngine és un dels millors temes de WordPress del directori, ja que està enfocat i dissenyat específicament per a restaurants, cafeteries i llocs de bistrot. Ofereix funcions altament personalitzades per a aquest tipus de llocs web, ja que inclou una cerca avançada, fàcil gestió de restaurants i esdeveniments, enviaments, detalls de menjador i molt més. Per què no provar-ho??

22. DocDirect

Tema WordPress del Directori de l'assistència mèdica DocDirect

DocDirect és un tema de directori de WordPress benèfic dissenyat per a professionals de la salut. Es va fer per respondre al màxim i és útil perquè els pacients trobin un llistat de centres mèdics potencials, professionals sanitaris i puguin reservar cites amb els seus metges.

23. FoodGuide

FoodGuide - Directori de restaurants i bars Tema WordPress

Restaurants, cafeteries, cafeteries, bars, cafeteries o plats a la carta: enumereu-ho tot al vostre nou portal de directori i faciliteu la vida a tots els turistes famolencs (no només) de la vostra ciutat. Gràcies al tema FoodGuide, els visitants del vostre lloc escolliran el lloc per dinar en funció de les papil·les gustatives.

Trieu com dissenyareu l’estil de la capçalera del vostre lloc web. Podeu utilitzar el mapa gran per crear una pàgina d’inici senzilla i neta (amb passadors ben visualitzats, que mostraran una llista concreta després de fer clic sobre ella) o una vista de mapa en 3D, o afegir una mica de dinàmica al control lliscant. Hi ha la possibilitat de triar i personalitzar el nostre propi control lliscant i revolució lliscant de tercers.

El tema FoodGuide representa un tema i llistats de directoris extraordinaris, centrats en negocis de restauració i serveis relacionats. Per a aquest propòsit concret, hi ha moltes funcions i complements de directori a mida. Tots els complements han estat desenvolupats per ajudar-vos a fer una cerca més ràpida i còmoda i a una millor gestió dels llistats per part dels administradors del lloc o els propietaris d’elements.

Un dels complements de directori inclosos és el complement personalitzat del Menú de menjar. El Menú Alimentari afegeix al vostre tema la possibilitat de crear i gestionar menús gastronòmics actuals, com ara un menú diari, a la carta o un menú especial de data / hora. No hi ha cap problema per configurar la disponibilitat de l’oferta limitada, de la mateixa manera que les ofertes recurrents. El principal avantatge del complement del Menú Alimentari és que mai no oblidareu aturar cap oferta limitada ni un menú especial. El Menú de menjar us servirà per a vosaltres!

24. Buscador d’empreses

Cercador d'empreses: llistat de directoris Tema de WordPress

El Cercador d’empreses és un tema de directori altament personalitzable amb un creador de pàgines per dissenyar el tema que us agradi, perquè cada client té les seves pròpies necessitats i criteris, que ha de satisfer el seu nou lloc web. A Business Finder podeu ajustar els preus i l’estratègia de màrqueting mitjançant Paquets. Els paquets es van desenvolupar per als propietaris d’elements / llistats (els vostres clients), de manera que podeu diferenciar el nombre d’elements, la possibilitat de promocionar els articles destacats en aquests Paquets i establir preus diferents per a ells..

Aquest tema és únic pel seu disseny sensible i funcions a mida. Alguns d’ells s’inclouen directament; d’altres estan disponibles mitjançant extensions. Els complements us ofereixen una nova opció, per exemple. Les ressenyes d’articles afegeixen la capacitat de revisar l’element que apareix a la llista (per part dels usuaris finals), la llista de reclamacions permet al propietari d’objecte reclamar i gestionar el seu propi article i molt més!

També hi ha la possibilitat d’instal·lar passarel·les de pagament o PayPal / Stipe Payment, de manera que els vostres clients faran un pagament pels vostres serveis més còmodes.

El Cercador d’empreses NO és un tema de directori ordinari com altres. El tema us ofereix diverses pàgines d’inici i modificacions de capçaleres. Podeu utilitzar una capçalera integrada, una imatge o un dels molts tipus de mapa. Hi ha un mapa clàssic amb pins per a tots els articles enumerables disponibles, vista de carrer o de negocis i també visualització en 3D. És la vostra opció la que més s’adapti a tu.

25. Classiera

Classiera - Tema de WordPress d'anuncis classificats

Classiera és un nou tema de WordPress d’anuncis classificats premium disponible a Themeforest. Aquest tema està construït amb un potent panell d’administració mitjançant Redux Framework i un quadre de comandament únic per a usuaris front-end. A partir d’aquí, els usuaris poden gestionar publicacions d’anuncis, editar-ne i crear-ne de nous. Classiera també ofereix suport per als plans de preus i els detalls de la comanda al tauler de control dels usuaris finals.

El tema també és totalment compatible amb WPML i amb la majoria de complements d’idiomes. Això significa que podeu crear el vostre lloc web d’anuncis en diversos idiomes mitjançant Classiera. I amb Calassiera podeu utilitzar el gestor de disposicions Arrossegueu i deixeu anar per apuntar, feu clic a continuació, arrossegueu i deixeu anar qualsevol secció d’una disposició de la pàgina d’inici. D’aquesta manera podeu dissenyar un disseny semi-personalitzat per al vostre lloc web.

A Classiera podeu configurar Plans de preus amb la vostra pròpia moneda i fer la compra amb qualsevol mètode compatible amb Woo Commerce. I amb el tema podeu utilitzar LayerSlider o Image Slider per a la vostra capçalera. A més d’afegir anuncis de cerca avançada amb paraules clau, categories, ubicacions, preu mínim i màxim, estat de l’element i categories personalitzades. El tema també inclou 650 fonts de Google que fan que el vostre lloc web sembli més atractiu, a més de l’opció de mostrar les vostres categories amb icones impressionants de tipus de lletra, icones planes o qualsevol icona d’imatge PNG..

26. Geo Places

Tema del Directori Geo Places

Informació i descàrrega

Geo Places és un tema WordPress excel·lent que s’ha desenvolupat per facilitar-vos la creació d’un portal o d’un lloc web de directoris aprofitant el poder CMS de WordPress i Google maps. Els llocs geològics inclouen una funció d’instal·lació d’un clic que afegirà automàticament fitxes, descripcions, imatges, widgets, publicacions de blocs, testimonis i pàgines al vostre lloc. Aquest contingut maniquí us facilitarà molt més informació sobre el funcionament del tema i us ajudarà a anar bé. També podeu suprimir-ho tot amb un clic i començar des de zero si voleu fer-ho.

La pàgina principal de Geo Places ha estat dissenyada estratègicament per ajudar a la màxima interacció i exposició a elements essencials. I inclou widgets, mapes, un control lliscant d’imatges, afegint vídeos i molt més.

Geo Places també inclou una funció de cerca avançada perquè els usuaris puguin trobar atraccions, restaurants, hotels o qualsevol lloc que estigui a prop d’un codi postal determinat..

27. Diamant

Tema del directori de diamants

Informació i descàrregaVeure la demostració

Diamond és un tema de WordPress net i elegant de directoris creat per WPZoom. Aquest bonic tema és ideal per a la creació de guies de ciutat, llistes de botigues o llocs recomanats o altres directoris.

Amb aquest tema podríeu crear fàcilment qualsevol nombre de llocs web. Podeu crear un bloc de viatges amb un directori dels millors hotels, restaurants i atraccions d’una determinada ciutat. O bé podeu crear un lloc web que comparteixi els millors serveis de manteniment de la casa, guarnidors i manteniment de piscines del vostre barri. Tot el que vulgueu escriure, quan utilitzeu Diamond, serà molt fàcil de configurar. El tema inclou plantilles de pàgina d’inici premade, un mòdul de directori personalitzat i molts widgets perquè pugueu crear el lloc web que desitgeu.

El tema també inclou funcions fantàstiques que faciliten la personalització del tema. El potent framework ZOOM us ofereix opcions per a molts dels detalls a través del tema, com ara els colors, el logotip personalitzat, els fons i molt més. El tema també està preparat per WooCommerce, de manera que podeu afegir la vostra pròpia botiga de regalets per oferir als vostres lectors. Això seria perfecte per vendre mapes, excursions per la ciutat, entrades d’atracció amb descompte o fins i tot productes d’artesans locals. Sigui quines siguin les vostres necessitats, Diamond és una excel·lent opció per crear un lloc web amb estil i directori.

28. Vantatge

Tema del Directori d'Empreses Vantage

Informació i descàrrega

Vantage és un tema de WordPress de primera línia i directori empresarial creat per AppThemes. Amb una instal·lació senzilla, és fàcil començar a allotjar fitxes d’empreses. Les pàgines completes de directori amb valoracions i ressenyes generades pels usuaris, icones socials, cerca personalitzada, formularis personalitzats i integració de Google Maps proporcionen tot el que un usuari podria necessitar per navegar fàcilment pel lloc web. A més de les funcions de directori extensives, Vantage també inclou ginys personalitzats i AppThemes API (per personalitzar-los sense haver de caure en el codi).

29. Ofertes de viatge (Directori tema infantil)

Directori d'ofertes de viatge Tema WordPress de nens

Informació i descàrregaVeure la demostració

Ofertes de viatges és un tema infantil per al tema de WordPress del directori dissenyat per Templatic (el tema número 1 de la nostra llista). Aquest tema premium de WordPress és una solució detallada i professional per crear un lloc web basat en ofertes i ressenyes de viatges avançades. Podeu crear el vostre propi lloc web com Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy o Kayak.

Aquest tema secundari del directori afegeix moltes funcions basades en ofertes de viatges i aprofita totes les potents opcions que el directori ja inclou. Utilitzeu els camps personalitzats afegits per a ofertes, destinacions, agències, dates de sortida i durada de les estades per afegir ofertes d’hotels, vols, viatges i activitats (a més de galeries de fotos, descripcions, enllaços de preus i compartició social). O encara millor: ofereixen plans o subscripcions de pagament que permeten als hotels i agències de viatges afegir les seves pròpies ofertes al vostre lloc.

Un cop afegides ofertes al vostre lloc mitjançant les fantàstiques opcions d’ofertes de viatges, els usuaris poden utilitzar la cerca avançada per trobar tot allò que busquen. El tema infantil també admet les valoracions, de manera que els clients poden revisar cadascuna de les seves compres i compartir les seves experiències amb altres lectors.

30. Cercador de punts (tema infantil del directori)

Tema WordPress del directori de cercadors puntuals

Informació i descàrregaVeure la demostració

Spot Finder és un tema infantil encantador per al popular tema de WordPress de Directory de Templatic. Amb Directory & Spot Finder podeu crear un fantàstic directori en línia per a llocs calents, lloguers de vacances, restaurants i molt més.

La gent que avui en dia està a la recerca d’una experiència de viatge genuïna. Els turistes volen allotjar-se en allotjaments vacacionals o posades, menjar on menjar els locals i veure els llocs específics d’una determinada regió. Això és excel·lent per a les petites empreses, ja que són les que ajuden a fer un lloc únic, però les petites empreses poden ser difícils de trobar. Aquí és on entreu. Creant un directori en línia de llocs per allotjar-vos, menjar i visitar, podeu ajudar els visitants a treure el màxim partit de la vostra ciutat..

Creeu el vostre propi recurs en línia per a viatgers de tot el món. Amb el tema infantil del Spot Finder (recordeu, necessitareu el principal tema del directori de temàtiques de WordPress per utilitzar aquest tema infantil) podeu tenir el vostre directori en marxa i funcionant ràpidament. Simplement instal·leu el tema i utilitzeu les potents plantilles de pàgines per afegir el vostre contingut. És tan senzill. Afegiu la pàgina d’inici, els llistats, les categories, el personal, el vostre blog i molt més en pocs clics (haureu d’afegir text i fotos, per descomptat, però la plantilla s’ocupa de la vostra distribució). Hi ha fins i tot una plantilla per a la visualització de mapes a pantalla completa de tots els vostres anuncis.

Hi ha tones més que fan que Spot Finder sigui fantàstic. Una característica enorme és que funciona amb el tema del directori. El directori afegeix moltes funcions per al seguiment geogràfic, els perfils de membres, el complement de Tevolution i molt més.

31. Pàgines grogues (directori tema infantil)

Directori de pàgines grogues Tema infantil

Informació i descàrregaVeure la demostració

Les pàgines grogues són un tema secundari del tema de WordPress del directori temàtic destacat (de nou, per això és la nostra selecció número 1). Això vol dir que heu de tenir el tema pare perquè funcioni el tema fill. Amb les pàgines grogues i el directori, podeu crear una col·lecció d’anuncis de la vostra ciutat natal o d’arreu del món.

El bonic esquema de colors blanc i groc d’aquest tema és molt conegut per als usuaris, per la qual cosa se sentin com a casa a la perfecció dels vostres anuncis. Afegiu-hi ubicacions per a restaurants, oficines i fins i tot esdeveniments. A continuació, afegiu-los a un mapa de pàgina d’inici. O bé, no afegiu cap mapa i inclogueu-hi un control lliscant per a la pàgina principal. Tot el que trieu és fàcil canviar l’aspecte de les pàgines grogues en si, tota la pàgina principal s’ampliarà de manera que podeu crear el vostre disseny personalitzat.

No us sentiu bloquejat a l’esquema de color groc només perquè el tema es diu Pàgines Grogues. Hi ha moltes opcions de color per triar per crear un lloc web que funcioni per a tu. A més, el tema respon completament, de manera que la gent pot utilitzar el vostre lloc per trobar on busquen a casa o des de qualsevol lloc.

El tema també inclou totes les grans funcions del seu pare, el directori. Està bé: el directori global massiu, sobrecarrega mapes de Google, pàgines d’usuaris impressionants, suport de comerç electrònic, opcions de monetització i molt més, són funcionals amb el tema infantil de les pàgines grogues.

32. Directori

Tema multiusos de WordPress del directori

El tema polivalent de directoris és un tema útil de directori i estil de llistats de WordPress per a qualsevol revista, notícies, wiki, guia de ciutat, etc. És un tema completament responsiu i us ofereix la flexibilitat de crear dissenys il·limitats de pàgines d’inici mitjançant el creador arrossegar i deixar anar, personalitzat. elements de directori (llistats, sistema de missatgeria, compatibilitat de WooCommerce, adreçament de marques, etc.), llocs publicitaris integrats i molts més.

33. Ubicacions (directori tema infantil)

Directori d'ubicacions Tema infantil

Informació i descàrregaVeure la demostració

Ubicacions és un tema infantil primordial colorit per al tema del directori per Templatic. Aquest número en negreta afegeix mapes i detalls vibrants al vostre lloc de directoris.

Hi ha un milió de llocs web com Yelp que recomanen el millor restaurant per trobar sushi aquí, els millors passejos per muntanya russa allà o, fins i tot, els llocs més importants per visitar quan aneu a un determinat país. Sigui quina sigui la vostra experiència, Ubicacions és la forma perfecta de compartir les vostres recomanacions amb el món. Aquest és un tema infantil, per la qual cosa també necessitareu el tema del directori WordPress per utilitzar-lo. Però noi val la pena: en cap moment compartiràs els teus llocs favorits!

El tema del directori està ple de funcions i funcions pròpies, com ara llistats, pàgines de personal, seguiment geogràfic, assistència WooCommerce, integració de membres i molt més. Quan s’afegeix al tema infantil de ubicacions, millora. El tema afegeix pines de mapa coordinades en color, un menú de navegació d’estil de quadrícules magnífics i accents de color brillants i negres a tot arreu (consulta les classificacions d’estrelles súper carregades, encapçalaments, botons, passadors i més).

Com arribar al millor directori temes de WordPress

Per dissenyar el vostre directori de temes en línia personalitzat, heu de triar temes adequats de WordPress de diversos camps i enumerar-los sistemàticament. Tanmateix, ajudarà a diverses empreses a triar un dels millors temes de WordPress del directori per als seus llocs web específics de negoci i a fer-los amigables per als usuaris en línia.

Vam trobar a faltar el vostre tema preferit? O heu provat alguna de les nostres opcions per obtenir el millor directori de temes de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map