25+ Millors elements temàtics de WordPress del 2020

Els millors temes i plantilles de l'elementor

La creació d’un lloc web no hauria de ser difícil i, per tant, amb un editor visual d’arrossegar i deixar anar, no ha de ser així. Si bé molts dissenyadors són fan del provat i autèntic Visual Composer, el constructor de pàgines Elementor està construint un culte gràcies a les seves opcions potents i fàcils d’utilitzar. Aquest editor té una funcionalitat completa WYSIWYG i us permet crear un lloc simplement arrossegant les seccions, personalitzant-les i situant-les dins de les posicions de bootstrap responsives. És per això que cada cop són més els que busquen els millors temes de WordPress Elementor.


Amb els temes de WordPress preparats per Elementor, podreu trobar gairebé tot el que necessiteu. Tant si teniu al mercat un bloc general com un disseny relacionat amb un nínxol, hi ha. A més, els widgets d’Elementor milloren la interfície d’interès i la converteixen en una opció potent però fàcil que qualsevol usuari de WordPress pot apreciar. D’aquesta manera, qualsevol persona des del principiant fins al desenvolupador pot prendre el control total del seu disseny del lloc sense trencar la suor.

Mentre pogueu provar una Mercat específic del Elementor, vam pensar que compartiríem les nostres millors opcions a partir d’uns quants llocs de confiança. En aquest article, presentem alguns dels millors temes de WordPress d’Elementor disponibles (inclosos alguns de gratuïts). Així que esperem poder trobar-ne una que s’adapti perfectament!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Total

Tema total de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si bé Total es va dissenyar originalment per utilitzar-lo amb el creador de pàgines de WPBakery Visual Composer, també funciona excel·lentment amb Elementor (gratuït o Pro). Quan utilitzeu Elementor amb Total, podeu crear pàgines personalitzades, publicacions i dissenys de tipus de publicació. Fins i tot podeu utilitzar els elements de la pàgina del complement del Elementor amb l’encapçalament i el creador de peu de pàgina Total per crear un disseny totalment personalitzat. Amb Elementor i el poder de Total, podríeu crear fàcilment un simple bloc o, fins i tot, un complex lloc web d’empresa. El tema també inclou diverses opcions de personalització de logotips, colors, widgets personalitzats, tipografia i molt més.

 • Elementor a punt
 • Personalitzador de WordPress Live
 • Inclou plugins lliscants premium
 • Traducció a punt
 • Suport de 5 estrelles

2. Neve (gratuït)

Neve Tema de WordPress

Neve és un tema fàcil i ràpid, amb el suport complet d’Elementor per oferir-vos infinites opcions a l’hora de crear el vostre lloc. Afegiu fons, columnes, botons, divisors i molt més. A més, s’hi afegeixen configuracions del personalitzador i demostracions preparades per ajudar-vos a començar. Però el millor de tot, Neve també és gratuït. Per tant, no heu de trencar el banc per construir un lloc impressionant.

Cerques més? Sempre podeu actualitzar a a Pla premium Neve per accedir als dissenys personalitzats del tema, als llocs d’inici primeres, a l’ampliació de l’elaboració de pàgines de Elementor, al capçalera i al bloc de blocs, als elements de reforç personalitzats de WooCommerce i molt més..

3. Astra (Freemium)

Plantilles d'elements Astra

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb Astra i Elementor podeu crear un lloc impressionant – GRATU .T. Com? Astra és un dels temes gratuïts més populars del web. Ofereix també una compatibilitat completa per a Elementor i tots els elements del creador de pàgines. I amb totes les configuracions fàcils d’integrar per dissenyar el vostre lloc, Astra és una idea excel·lent. Utilitzeu opcions per a la vostra capçalera, la capçalera (inclòs l’encapçalament transparent o el logotip centrat, a l’esquerra i a la dreta), a la barra lateral dedicada i a ginys personalitzats (adreça, informació, socials), configuració de la botiga de WooCommerce, Google o tipus de lletra personalitzats i més.

A més Astra ofereix més de 100+ Plantilles de l’elementor que accelera el procés de disseny web. Només cal instal·lar la versió gratuïta Complement d’Astra Starter Sites per tenir totes les seves plantilles a la punta dels dits. Només heu d’escollir la plantilla, instal·lar el connector necessari i personalitzar-vos amb les funcions d’Astra i el creador de pàgines Elementor!

Cerques més? Només hem parlat de les funcions d’Astra gratis, però encara n’hi ha més si actualitzeu a Astra Pro. Com ara mega menús, capçaleres de pàgines i mòbils personalitzades, dissenys de llocs, opcions de color, graella de blocs i dissenys de llistes, càrrega infinita, visualització ràpida i carretilla desplegable de WooCommerce, suport LifterLMS i LearnDash, creador de peu de pàgina personalitzat i tones més.

4. Debutant

Debutant: tema multiusos de WordPress

Creeu un lloc web impressionant per a la vostra empresa de creació, agència, consultoria, autònoms o altres negocis amb el tema Debutant. És ràpid i fàcil d’iniciar gràcies a les demostracions d’exemple incloses, les plantilles de disseny i els blocs de generació. Com que és totalment compatible amb el creador d’Elementor, podeu crear qualsevol disseny. S’han afegit presets per a taules de preus, contactes, galeries, seccions d’herois i molt més perquè pugueu crear un lloc web impressionant amb poc esforç.

Debutant inclou el suport de WooCommerce per a botigues, un complement de compliment de GDPR (gratuïtament!), Un potent creador de capçaleres i peus de pàgina d’Elementor, disseny de mapes de Google, etc. Però aquestes són algunes de les seves característiques:

 • Disseny responsiu
 • Integració d’Instagram
 • 40+ Tema debutant demostracions (amb importació d’un clic)
 • Plantilles d’elements personalitzables (46+) i blocs (38+)
 • Opció de catàleg de WooCommerce
 • Compatible amb WPML
 • Assistència 24/7

5. Hola (Gratuït)

Hola tema gratuït de WordPress

Creat per l’equip de Elementor, Hello és un tema gratuït i perfecte per complimentar el potent creador de pàgines. Aquest tema net i lleuger és un llenç en blanc per a les vostres creacions Elementor. Com que no inclou cap tipus de trucada, és ràpid i no és probable que entri en conflicte amb les extensions Elementor que afegiu al vostre lloc..

Tot i que està pensat com a marc d’Elementor, aquí hi ha algunes funcions de tema més importants:

 • Marc d’inici inicial
 • Disseny responsiu
 • Compatible amb RTL
 • Accessibilitat a punt
 • 100% compatible amb Elementor

6. Dipòsit Deco

Tema de WordPress per a mobles DecoDepot Furniture

DecoDepot és una plantilla de WordPress ideal per configurar un lloc web de mobles ben gestionat. El seu disseny suau i en colors delicats funciona molt bé per presentar tota la varietat del vostre negoci. Si després de vendre articles en línia, podeu potenciar les funcions de comerç electrònic amb Ecwid. A més, DecoDepo respon sens dubte i fa èmfasi en les imatges preparades per la retina.

Altres funcions de DecoDepot:

 • Pàgines web realitzades prèviament
 • Construït amb Elementor
 • Disseny del primer mòbil
 • Nucli del tema Jet
 • Complement Jet Elements
 • Totes les imatges incloses

7. aparador (gratuït)

Botiga de comerç electrònic de botiga de comerç electrònic

Storefront és el marc temàtic emblemàtic creat per WooCommerce per tenir plenes capacitats de comerç electrònic. Storefront està basat en Underscores i ja compta amb potents funcions per a la vostra botiga, com ara opcions de color, accessibilitat, pàgina d’inici de comerç electrònic (amb categories, productes recents, vendes, més valorades i molt més), a més de tot el que ofereix el propi complement WooCommerce. Això es fa encara més ric en funcions amb l’addició d’Elementor, que és totalment compatible amb el tema lliure.

Altres funcions de la botiga inclouen:

 • WooCommerce a punt
 • Sensible
 • Motor de cerca optimitzat
 • Opcions de visualització
 • Dades d’exemple

8. Spencer

Tema WordPress de Spencer Business

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema empresarial de Spencer és una excel·lent opció professional per a qualsevol empresa independent, startup, agència o altre negoci. Utilitzeu les opcions integrades per a columnes, barres laterals, efectes, opcions de color i, per descomptat, suport del creador de pàgines. Per sobre de tot, ja que el tema va ser dissenyat per funcionar excel·lentment amb Elementor, és possible que hi hagi diversos dissenys impressionants!

El tema de Spencer també inclou:

 • Configuració del personalitzador
 • Traducció a punt
 • Optimització de velocitat
 • 1-Feu clic a la importació de demostració
 • Documentació i suport premium

9. Sydney (Gratuït)

Tema gratuït de WordPress de Sydney

Creeu un lloc web per a la vostra empresa o agència autònoma amb el tema gratuït de Sydney. Aquest tema inclou opcions fàcils per a la creació visual gràcies al suport complet per al creador de pàgines Elementor. A més hi ha opcions de tema afegides per a fonts de Google, logotip, imatges de capçalera, navegació enganxosa, personal, enllaços socials i molt més. El tema també inclou:

 • Disseny responsiu
 • Traducció a punt
 • Actualitzacions periòdiques
 • Opcions del personalitzador en directe
 • S’ha provat el crossbrowser

10. BuildWall

BuildWall Construction Company Tema multiusos de WordPress

BuildWall és un dels millors Temes de WordPess de sostre, i hi ha diverses raons per les quals destaca en el nínxol. En primer lloc, BuildWall us ofereix 10 demostracions sorprenents amb dissenys versàtils i paletes de colors. En segon lloc, les demostracions dels temes s’adapten a diferents tipus de llocs web des d’una cartera d’arquitectura, a una botiga de subministraments i al lloc web d’empresa corporativa. El més important és que BuildWall incorpora widgets i mòduls professionals per a la visualització de serveis, millorant efectivament la UX del vostre lloc.

Més funcions de tema de BuildWall:

 • Tema de WordPress preparat per Elementor
 • Funcionalitat de WooCommerce
 • Taules de preus
 • 30 pàgines personalitzades
 • 3 disseny de blocs
 • 2 Guardeu els dissenys

11. Llista

Llista de directori de llistats Tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Hem cobert els millors temes de directori de WordPress, però Listee és una opció excepcional que també està a punt per Elementor. El tema està perfectament dissenyat per mostrar els vostres restaurants preferits, empreses locals, autònoms recomanats, etc. Inclou widgets personalitzats per a llistats més recents, feeds d’Instagram, inscripció de butlletins i enllaços socials, a més dels fàcils d’utilitzar elements de creació de pàgines (com columnes, lliscants, encapçalaments, imatges, commutacions, pestanyes, barres de progrés, icones, galeries, etc.) fan que Listee sigui una elecció perfecta per a qualsevol lloc de directoris..

Altres funcions del tema de Listee:

 • Recerca flexible
 • Personalitzador en directe
 • Tipografia personalitzable
 • WP Job Manager compatible
 • Enviaments de directori de front-end

12. Tourizto

Tema WordPress de la companyia de viatges Tourizto

Un dels temes més atractius del viatge de l’any, la plantilla Tourizto submergeix i enganxa els clients del vostre lloc amb totes les seves seccions impressionants. Sens dubte, amb Tourizto, la personalització del lloc està al vostre abast dins dels mòduls Elementor millorats. Per exemple, podeu comandar més de 14 ginys preconstruits que inclou Tourizto.

El tema Tourizto també inclou:

 • Elements de jet per Elementor
 • Fonts de Google integrades
 • Codi HTML vàlid i net
 • Personalitzador de WordPress Live
 • Disposicions de complements de Cherry
 • MegaMenu poderós

13. Moda (Gratuït)

Tema de blocs de WordPress gratuïts

Necessiteu un tema lliure i net per a un estil de vida / moda? Tenim un que podeu editar fàcilment amb Elementor. La moda és ideal per a la realització de blocs i té un disseny elegant i amb barra lateral. A més, Fashionate us ofereix nombrosos tipus de publicacions i una integració social fiable per fer una marca en línia.

Altres funcions de moda:

 • Editable per elements
 • Colors personalitzables
 • Caixes publicitàries
 • Giny del quadre de cerca
 • Giny menú de categories
 • Llest per a la traducció

14. Moda Cashmeree

Tema WordPress de moda de caixer cotxe

Cashmeree és un tema de moda de colors vius que aporta pastís dolços amb sucre, llegendes creatives i negres i fons irresistibles. El conjunt de pàgines de Cashmeree ja preparades inclou dissenys com Home, About, Portfolio, Notícies, Contactes, etc. Cal destacar que Cashmeree també està preparat per Ecwid, de manera que podeu començar a vendre en línia amb aquest tema en 5 minuts..

Més funcions del tema del caixer:

 • Preparat per l’elementor
 • Instal·lació d’un sol clic
 • Suport WPML
 • Bonus Imatges
 • Personalitzador de WordPress Live
 • JetElements

15. Opinió pública

Revista d'opinió pública Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Creeu la vostra pròpia revista o bloc d’estil de notícies mitjançant el tema de l’opinió pública i Elementor. El tema es va crear amb un disseny widgetized, per tal que pugueu dissenyar les vostres pàgines d’inici i d’arxiu fàcilment. A més, podeu obtenir ingressos al vostre lloc en pocs minuts amb els espais publicitaris integrats. A continuació, aprofita el personalitzador en viu per ajustar els colors i els tipus de lletra (en temps real) per aconseguir que el contingut es faci emergent.

El tema d’opinió pública també inclou:

 • Compatibilitat de l’elementor
 • Mòduls d’estil de revista personalitzats de la revista Elementor
 • Ginys personalitzats
 • Disposicions de diverses categories
 • Formats de publicació amb estil

16. Botiga a granel

https://wordpress.org/themes/bulk-shop/

Bulk Shop és una plantilla de roba d’última generació que també està preparada per Elementor. Amb BulkShop, podeu configurar fàcilment una botiga electrònica de conversió de WooCommerce i traduir-la a les llengües maternes dels vostres clients. Estalvieu el temps, important la demostració en un sol clic i editant-la sense codi. A més, BulkShop va ser dissenyat amb un marc pràctic per a mòbils que reacciona a la mida de la pantalla de l’usuari.

Altres funcions de BulkShop:

 • SEO-friendly
 • Veure canvis a l’instant
 • Menú flotant
 • Documentació extensa
 • Video tutorials
 • Disponible la versió Pro pagada

17. Intel·ligència

Cursos informàtics d'Intel·litat Tema WordPress

Els títols verticals, els elements visuals relacionats amb nínxols, els colors de moda i la resposta plena són els sorteigs del tema d’Intelity. Us ofereix marques creatives, barres de progrés de colors, gràfics de tacte i altres impulsors d’interès d’interès d’UI. Entre els regals especials inclosos amb Intelity, podreu gaudir de solucions com JetElements i Jet Theme Core. Aquesta darrera és una extensió molt funcional per personalitzar capçaleres, cossos de pàgina i peus de pàgina.

A més, Intelity també inclou les següents funcions:

 • Llest per a WPML
 • Instal·lació d’un sol clic
 • Llista de retina
 • Personalitzador de WordPress Live
 • Imatges de bonificació
 • Ben documentat

18. Cross Arena

Tema de WordPress Element Element Crossfit Studio Crossfit

El Cross Arena és un tema modern i picant adequat per a l’estudi, el club esportiu, el gimnàs o la botiga de nutrició esportiva. El tema conté un munt de mòduls exquisits que beatifiquen el vostre lloc amb galeries, lliscants, botons i icones. El tema Cross Arena està optimitzat per obtenir un rendiment i un motor de cerca senzills. A més d’això, la plantilla inclou imatges temàtiques de bonificació per llançar ràpidament un lloc web amb èxit.

Altres funcions de CrossArena:

 • Editor visual
 • Preparat per Ecwid
 • MailChimp a punt
 • Tipus de Google de Google
 • Gestor de barres laterals
 • Opcions de fons enriquides

19. Vèrtex

Tècnic gratuït de WordPress de Vertex Simple

Voleu alimentar un bloc personal, una galeria de fotògrafs o un centre viatger amb un pressupost reduït? Utilitzeu Vertex, un tema gratuït d’alta qualitat i amb una rica integració social. Vèrtex s’obre amb una imatge d’heroi a pantalla completa amb una capçalera d’etiquetes no convencionals a la part superior dreta. A continuació, la plantilla ofereix diverses maneres de mostrar imatges i publicacions. Aquest disseny creatiu també inclou una pàgina de botiga de manera que podeu començar a guanyar amb el vostre lloc web Vertex de seguida.

El tema del vèrtex també inclou:

 • Compatibilitat de l’elementor
 • Suport al comerç electrònic
 • Disseny totalment sensible
 • Compatible amb un navegador creuat

20. Blockchain

Blockchain Cryptocurrency i consultoria Tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El BlockChain és un tema de consultoria de WordPress dirigit a llocs de finances i criptocurrency (tot i que podeu consultar la nostra llista dels millors temes de WordPress de criptocurrency si és el que busqueu). Aquest tema modern i professional és un bon començament, ja que inclou funcions personalitzables i elements del lloc que de ben segur us encantarà. Les taules de tipus de canvi, els tipus de publicació personalitzats, les devolucions, les opcions de color i, per descomptat, les capacitats del creador de pàgines i arrossegar i deixar anar tots els elements converteixen en BlackChain en una inversió empresarial sòlida..

El tema BlockChain també inclou:

 • Ginys Crypto
 • Taules de tipus de canvi
 • Suport complet de l’Elementor
 • Capçalera personalitzable
 • Arxius de traducció
 • Compatible amb plugins populars

21. OnVacation

Tema WordPress de l’elementor d’OnVacation Travel Company

Inspirat en la bellesa de la naturalesa, OnVacation submergeix als hostes del vostre lloc web al món de les aventures a l’aire lliure. S’obre amb una imatge a pantalla completa, a la qual hi ha una captura, el logotip del lloc web i la barra de menús. Amb Live Customizer, podeu configurar fàcilment la identitat del vostre lloc web i personalitzar el seu esquema de colors i diverses opcions de visualització.

Altres funcions d’OnVacation:

 • Disposicions de complements de Cherry
 • Disposicions de peu de pàgina diferents
 • 4 dissenys de blocs
 • JetElements
 • MegaMenu
 • Paquet complet de ginys

22. Visuelle

Visuelle Creatiu Mondrianisme Elementor Tema WordPress

Sabeu que el mondrianisme és popular a la xarxa aquest any? Visuelle demostra l’eficàcia que afavoreix el ritme de sorpresa, contrast i visual d’un lloc web. A més, també infon el vostre lloc web amb asimetria, blocs flotants i dissenys de quadrícules trencades. D’altra banda, el tema de Visuelle es basa en el sistema de graelles Bootstrap. Per tant, es mostra igual de bé entre tota la gamma de resolucions de pantalla i dispositius possibles.

Més funcions de Visuelle:

 • Construït amb Elementor
 • Pàgines per a totes les ocasions
 • Nucli del tema Jet
 • Plugin JetElements
 • Pack d’imatgeria
 • Assistència 24/7, documentació precisa

23. Journez

Tema de WordPress Elementor Travel Elementor

Journez és un emocionant i elegant disseny de tema de WordPress. La pàgina principal és un llenç visual amb fons impressionants. Gràcies a LazyLoad, es poden animar grans subtítols, mostradors animats i altres elements de la pàgina web. A més, Journez presenta un Mega Menú de diversos nivells que s’amaga darrere d’un botó d’hamburguesa..

Altres funcions de Journez:

 • Conjunt de pàgines enriquides
 • Imatges gratis
 • Construït acuradament amb Elementor
 • Fonts i mapes de Google
 • Elements, blocs i pestanyes
 • SEO-friendly

24. Hestia (Gratuït)

Disseny de materials per a Hestia Tema gratuït de WordPress

Elegant i impressionant, Hestia és un tema de disseny de material per a petites empreses o blocaires i és un dels principals temes gratuïts disponibles, per la qual cosa no ha de sorprendre que també estigui a la nostra llista dels millors temes WordPress d’Elementor. Té una interfície d’una pàgina de configuració de tendències i està disponible de forma gratuïta. Amb finalitats creatives, Hestia incorpora una cartera elegant i algunes pàgines de botigues atractives. Així, gràcies a Bootstrap, Hestia té diferents resolucions i encaixa amb totes les pantalles amb facilitat.

Més de les funcions del tema Hestia:

 • Tema de WordPress preparat per Elementor
 • Traducció i RTL a punt
 • Bloc de feed d’Instagram
 • WooCommerce a punt
 • Instal·lació d’1 minut

25. Magit

Tema de WordPress Elementor Conference Elementor

Magit de neó i sucre, MagIT és una de les plantilles més audaces i amb tendència del 2018. Magit és un atractiu disseny pla, MagIT és un partit perfecte per al lloc web de conferències i esdeveniments informàtics. Està equipat amb plugins de la família Jet, que us ajudaran a afegir elements destacats de la interfície d’usuari del lloc web, és per això que ha fet la nostra llista dels millors temes de WordPress Elementor. Per exemple, JetThemeCore és un complement fàcil d’utilitzar, desenvolupat per modificar capçaleres, peus de pàgina i altres seccions.

Altres funcions de Magit:

 • Preparat per Ecwid
 • Construït amb Elementor
 • Plugin JetTricks
 • Bloques de Jet
 • Totes les imatges gratuïtes
 • Pàgines atractives per a totes les ocasions

26. Pixgrafia

Tema gratuïta per WordPress de la fotografia de Pixgrafia

Pixgraphy és un tema gratuït de WordPress d’Elementor de la fotografia d’estil. La plantilla seria una concordança per a imatges d’imatges, fotografies o llocs web viatgers. Incorpora una impressionant galeria lliscant i mosaic que està animada en el desplaçament. El tema de Pixgraphy consta de pàgines com Home, Gallery, Contact us, etc. A més, us ofereix un conjunt de widgets i una barra lateral personalitzable..

El tema de la Pixgrafia també inclou les següents característiques:

 • Llest per a la traducció
 • Construït amb Elementor
 • Llest per a WooCommerce
 • Admet els populars complements de WordPress

27. Elementor Constructor de temes

El creador de temes Elementor

Tot i que no és un tema tècnic, el constructor de temes Elementor Pro us ofereix el poder de construir literalment el vostre propi tema. Utilitzant tot el poder de creació de pàgines d’Elementor podeu crear la vostra pròpia capçalera, peu de pàgina, arxiu de blocs, plantilla de publicacions dinàmiques de bloc, pàgina principal, 404, resultats de cerca, arxiu de taxonomia i tots els altres elements del vostre lloc web mitjançant l’editor visual. Tingueu en compte que aquesta és una característica disponible només amb Elementor Pro, així que no us oblideu d’actualitzar de la versió gratuïta per tenir accés al Theme Builder, a més d’un munt de funcions fantàstiques..

Com arribar als millors temes de WordPress

Felicitats! Ara coneixeu els temes més impressionants de WordPress d’Elementor per dissenyar el vostre propi lloc amb aparença personalitzada. Si els afegiu a l’arsenal de disseny web, sens dubte no creareu llocs web del vostre somni. Us desitgem molta sort amb això!

Té alguna pregunta, suggeriment o comentari? Ens agradarà veure’ls a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map