20+ Millors Temes de WordPress de Gutenberg

20+ Millors Temes de WordPress de Gutenberg

Com estic segur que ja ho sabeu, Gutenberg és un editor de contingut visual integrat, basat en blocs de WordPress. Us permet apuntar, fer clic i editar contingut de les vostres publicacions i pàgines amb l’ajuda d’alguns blocs molt útils. Però el que potser no sabreu és que cada cop són més els desenvolupadors de temes que dissenyen un tema de WordPress completament al voltant de Gutenberg.


Segur, hi ha tones de temes de WordPress amb creadors de pàgines. Els creadors de pàgines faciliten la possibilitat de personalitzar un tema per al que pugui necessitar el vostre lloc específic. Per exemple, tenim el nostre propi tema Total que utilitza el creador de pàgines WPBakery que (segons la nostra opinió) és un dels millors i més flexibles temes polivalents que hi ha. Però no tothom vol 101 opcions o elements del creador de pàgines. De vegades només voleu un tema senzill i net, amb funcions adequades per marcar el vostre lloc de WordPress i canviar alguns dissenys. Aquí és on brillen els temes de WordPress de Gutenberg. Què significa això per a vosaltres? Configuració més ràpida del lloc, personalitzacions més fàcils i una configuració de pes més baixa per al vostre lloc (que podria ajudar-vos a augmentar la velocitat general del lloc).

Així doncs, per celebrar Gutenberg i mostrar la flexibilitat, hem creat una llista dels millors temes de Gutenberg WordPress. Aquests tampoc són només temes que diuen que són “compatibles”. Tots els temes d’aquesta llista han estat especialment creats i dissenyats per treballar amb Gutenberg. Cap dels temes enumerats requeria complements de creador de pàgines de WordPress afegits. En canvi, aprofiten al màxim l’editor integrat de Gutenberg i el personalitzador en directe que forma part de WordPress. Començem!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Gutentim

Gutentim - Millors temes de WordPress de Gutenberg

El tema Gutentim utilitza Gutenberg per oferir tones d’opcions de disseny. Comença amb demostracions predefinides i estils de capçalera personalitzats integrats. Utilitzeu el giny, blocs i opcions de disseny de publicacions per crear una cartera, bloc, lloc d’agència, pàgina de destinació i molt més. A més, les opcions del personalitzador en directe faciliten el canvi de colors i tipus de lletra. El tema de Gutentim també inclou una integració de butlletins MailCHimp, lliscants, dissenys de publicacions i està preparat per GDPR.

2. Carrino

Carrino: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Dissenyar-te un bloc perfecte amb Carrino. Aquest tema de blocs basat en Gutenberg inclou molts dissenys de publicacions, barres laterals, opcions d’estil temàtiques i, per descomptat, blocs de Gutenberg per crear tot el que pugueu necessitar. Afegiu publicacions destacades, categories, àrees d’herois, commutacions, colors personalitzats i molt més. A més, el tema està preparat per WooCommerce, si voleu afegir una botiga al vostre lloc.

3. Base Getwid (Gratuita)

Base Getwid: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Vam prometre que els temes sobre això no requeririen d’altres constructors, però aquest funciona apostant amb el complement addicional Gutenberg Getwid. Dissenyat per encaixar com a peces d’un trencaclosques, el tema de la Getwid Base funciona perfectament amb Gutenberg i el complement Getwid. Aquest tema inicial és senzill, de manera que podeu crear seccions i seccions personalitzades utilitzant els més de 30 blocs Gutenberg afegits per a mapes, xarxes socials, botó, botó lliscant d’imatges, caixa de preus, barra de progrés i molt més..

4. Gutenote

Gutenote: els millors temes de WordPress de Gutenberg

A l’hora de crear un bloc, necessiteu un tema amb publicacions precioses, un disseny sensible i opcions d’estil per adaptar-se a la vostra marca. Gutenote ofereix tot això en un paquet fàcil d’instal·lar i d’utilitzar. Utilitzeu l’importador de demostració d’un clic per començar ràpidament, trieu entre més de 650 tipus de lletra Google, afegiu una botiga WooCommerce, creeu una pàgina de contacte amb el formulari de contacte 7 i més. A més, el tema ja està a punt per traduir!

5. Gutenberry

Gutenberry: els millors temes de WordPress de Gutenberg

El tema de Gutenberry de TemplateMonster us ofereix opcions preestilades per al vostre bloc. Utilitzeu un dels sis dissenys de pàgines d’inici, 6 dissenys de blocs diferents i estils de publicació únics per donar al vostre bloc un rentat de cara ràpid. A més, el tema inclou el complement ZeGuten per a blocs encara més importants com taula de preus, pancartes, temps enrere, icones i imatge SVG, barres de progrés i molt més..

6. Cesa

Cesa: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Gutenberg no és només per als blocs, sinó que també és fantàstic per a les botigues. Amb Cesa podeu crear una botiga de comerç electrònic minimalista en molt poc temps. 5 pàgines d’inici, una propera pàgina, 4 dissenys de botigues, més de 20 blocs personalitzats (productes, taulell, Instagram, caixa d’icones, control lliscant i molt més) que podeu dissenyar a la vostra botiga. El tema Cesa també inclou una visualització ràpida del producte, cerca en directe, opcions de tipografia, suport RTL, mega menús i efectes de paralaxi.

7. Bimba

Bimba: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Bimba és un tema excel·lent per a Etsy com manualitats, articles artesanals, dissenys a mida i similars. I el millor de tot, es basa en Gutenberg i en el complement de Getwid. Creeu pàgines impressionants amb quadres d’icones, galeries d’imatges, lliscants de suports, pestanyes, avisos i molt més. A més, Bimba és totalment compatible amb WooCommerce, de manera que podreu gestionar les vostres vendes, inventaris i enviaments des del vostre lloc web.

8. GutenWP (Gratuït)

GutenWP - Millors temes de WordPress de Gutenberg

Amb GutenWP podeu tenir un encantador bloc d’estil de revista amb blocs de Gutenberg fàcils d’utilitzar. El tema inclou 4 dissenys de pàgina d’inici amb funcions com ara plantilles d’amplada completa, columnes, menús personalitzats, control lliscant de publicacions i opcions d’estil temàtiques. GutenWP també és a punt de traduir i és compatible amb la majoria de plugins de blocs de Gutenberg per a més opcions d’edició de contingut.

9. Gutentype

GutenType - Millors temes de WordPress de Gutenberg

Creeu un bloc súper carregat (completat amb pagaments criptòrics mitjançant Elegro) amb Gutentype. Aquest bloc alimentat per Gutenberg utilitza la configuració de l’editor incorporat, més de 20 elements CoBlocks afegits i l’editor CSS front-end de llapis grocs per fer possible el disseny del lloc. Gutentype també està preparat per GDPR, compatible amb WooCommerce, optimitzat per a mòbils, i inclou 12 demostracions preparades per començar.

10. Petotel

Petotel: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Si teniu un hotel per a mascotes o una guarderia, el tema exclusiu de Petotel és una elecció fantàstica. No només va ser creat per a un nínxol súper específic, sinó que es va crear per funcionar completament amb Gutenberg. Només heu d’utilitzar els blocs predefinits i les opcions integrades per crear el vostre lloc. A més, s’inclou amb el complement Getwid (per a més de 30 blocs més) i el complement de reserva MotoPress per poder fer reserves al vostre lloc.

11. Openlane

Openlane - Millors temes de WordPress de Gutenberg

El tema d’Openlane inclou tones de funcions i dissenys predefinits per a empreses. Per tant, tant si sou independent com si creeu una aplicació o que administreu una agència, potser voldreu que considereu Openlane. El tema inclou 9 pàgines d’accés impressionants per a diversos tipus d’empresa, instal·lació de demostració d’un clic, integració completa de Gutenberg i enviaments amb el complement Openlane Block que afegeix 12+ blocs personalitzats per a la seva diversió de contingut..

12. CoBlocks (Gratuït)

Coblocks - Els millors temes de WordPress de Gutenberg

Hem parlat de la popular extensió de CoBlocks Gutenberg, però sabíeu que hi ha algun tema? Aquesta temàtica gratuïta la manté senzilla, però ofereix moltes funcions perquè pugueu crear el vostre propi bloc, una pàgina de destinació senzilla o fins i tot un currículum en línia. Carregueu el vostre logotip, afegiu un menú personalitzat, trieu les vostres columnes, afegiu gifs, inseriu enllaços socials i molt més, tot des del super fàcil editor de Gutenberg.

13. Dinova

Dinova: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Gutenberg és fantàstic per a llocs de revistes, que podeu veure senzillament al tema de Dinova. Aquest tema elegant inclou opcions de tema ampliats, dissenys i estils de publicació amb el poder de Gutenberg. Podeu crear les vostres pròpies pàgines mitjançant els 6 blocs de publicació, 4 estils de publicació, 5 formats de publicació (imatge, àudio, vídeo, galeria i estàndard) 3 dissenys de capçaleres, 12 barres laterals, desplaçament infinit i diferents commutacions.

14. Tipografia

Tipografia: els millors temes de WordPress de Gutenberg

El tipògraf és un tema exclusiu de blogs, ja que va ser dissenyat per semblar excel·lent amb o sense cap imatge. De manera que si només voleu crear contingut, no cal que tinguis fotos avorrides. I ja que utilitza Gutenberg, podeu crear dissenys personalitzats de contingut de publicacions o pàgines sobre la marxa. El tema també és la traducció i la RTL preparada per a qualsevol idioma que pugueu utilitzar!

15. Blocs atòmics (gratuïts)

Blocs atòmics: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Com alguns dels altres temes gratuïts d’aquesta llista, el tema dels blocs atòmics va ser dissenyat per combinar-se amb la seva pròpia extensió Gutenberg anomenada de manera similar. El tema és net i senzill, i té un aspecte excel·lent amb tots els blocs predeterminats del complement de blocs atòmics. Amb els dos, podeu crear pàgines amb reixetes de publicacions, inscripció al butlletí de notícies, trucades a acció, testimonis, compartició social, llençols i molt més.

16. Mae

Mae - Els millors temes de WordPress de Gutenberg

El tema Mae està orientat a llocs de tipus esdeveniment, conferència, exposició i seminari. I ja que està construït al voltant de Gutenberg, tindràs una experiència d’edició perfecta, ja sigui creant una pàgina de destinació d’esdeveniments o un bloc bàsic. Utilitzeu funcions de temes integrats per a colors, tipus de lletra, maçoneria o dissenys de quadrícules i icones de tipus de lletra per dissenyar més les vostres pàgines perquè representin la vostra empresa o marca..

17. Especio

Especio: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Crea el teu propi bloc de menjar amb blocs de WordPress i Gutenberg mitjançant el tema Especio. El tema funciona molt bé amb tots els blocs de Gutenberg, però també inclou blocs personalitzats per a formularis, botons, ginys, icones, taules, habilitats, mapes i molt més. El tema Espacio també inclou compatibilitat GDPR, suport WooCommerce i integració MailCHimp.

18. Hamilton (Gratuït)

Hamilton: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Si només voleu una cartera, alguna cosa agradable i mínima, Hamilton és una excel·lent elecció. Aquest tema gratuït de Gutenberg és la manera perfecta de mostrar el vostre treball senzill i senzill (literalment). Creeu el vostre portafoli amb Gutenberg i, a continuació, utilitzeu opcions de tema per afegir colors de fons, pàgina de resum, seleccioneu mode clar / fosc, pengeu el vostre logotip o afegiu desplaçament infinit.

19. Katelyn

Katelyn: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Katelyn és un tema d’estil de blocs avançat que ofereix un disseny encantador amb l’editor de Gutenberg per a dissenys personalitzables. Llistes d’ús pròpies per utilitzar, configuració de color flexible, 3 estils d’encapçalament, àrees de widget addicionals, anuncis de tipus de publicació personalitzats, per descomptat, els blocs de Gutenberg permeten tenir el vostre bloc o lloc web en pocs minuts. El tema també és receptiu, provat per un navegador creuat, GDPR preparat i optimitzat per al rendiment.

20. GutenTag

GutenTag: els millors temes de WordPress de Gutenberg

Saluda a GutenTag: un tema de blocs de coaching i estil de vida elegant. Aquest tema utilitza les funcions bàsiques de WordPress i Gutenberg, per la qual cosa podeu personalitzar el vostre lloc sense un munt de codi addicional. Hi ha fins i tot dissenys de blocs i de cartera, una pàgina de contacte, trucades ja creades i molt més tot incorporat. El tema també funciona excel·lent amb les extensions Ghost i Kadence Blocks de Gutenberg per oferir-vos més control sobre les columnes, el fons, les icones i el contingut..

21. Vint-i-nou (gratuïts)

Vint-i-nou - Millors temes de WordPress de Gutenberg

Com podríem confeccionar una llista sense el tema emblemàtic propi de Gutenberg de WordPress: Vint-i-nou. Aquest tema bàsic i senzill inclou funcions fàcils d’utilitzar, opcions de disseny senzilles i, per descomptat, la possibilitat d’utilitzar Gutenberg per a totes les vostres necessitats de disseny de pàgines i publicacions..


I tot per ara, gent! Els temes anteriors són opcions fantàstiques si voleu personalitzar una mica el lloc de WordPress sense fer gaire esforç. Com que Gutenberg ja està integrat a WordPress i és fàcil d’utilitzar, us pot estalviar un munt de temps en la creació d’un nou lloc (o en el moment d’actualitzar el vostre bloc actual). A més molts desenvolupadors s’afegeixen en blocs personalitzats de manera que gairebé qualsevol tipus de lloc és possible amb Gutenberg. Tant si es tracta d’un simple bloc com d’una botiga de comerç electrònic complet, esperem que un dels temes enumerats sigui adequat per a vosaltres.

Aquests són només els nostres temes preferits de WordPress que estan preparats per Gutenberg i que probablement hem trobat a faltar alguns de bons. Així que si heu utilitzat un tema de WordPress que utilitza l’editor de Gutenberg i us encanta fer-ho saber. Ens agradaria que s’afegissin més temes de Gutenberg a la nostra llista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map