20 grans complements de WordPress d’administració

Vostè i jo hem revisat una gran quantitat de complements útils de WordPress els darrers dies. Vull dir, la nostra aventura de complements de WordPress en curs ja ha revelat les nostres eleccions per a les xarxes socials, BuddyPress, membres i molt més.


Molt més de 100 plugins. Però mai no hem revisat els complements d’administració de WordPress. A ningú li importa el backend? Ja veieu, la majoria dels complements de WordPress que hem revisat a les publicacions enllaçades anteriorment tenen molt a veure amb el frontend. Tot i això, els complements que revisarem avui us ajudaran a fer-vos càrrec de les vostres funcions d’administrador de WordPress entre d’altres coses.

Ets desenvolupador de WordPress? Estigueu atents. És administrador de blocs de WordPress? Estigueu atents també. Voleu personalitzar la vostra àrea d’administració de WordPress? Covered Consulteu la nostra llista d’alguns dels millors complements gratuïts d’Administ WordPress (només cal fer clic a les imatges per descarregar-los). Gaudeix de llegir i compartir els teus comentaris molt estimats al final!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Editor de menús administrador Plugin de WordPress

Editor de menús administrador Plugin de WordPress

Voleu personalitzar els vostres elements del menú d’administració? Voleu afegir elements de menú personalitzats als vostres menús d’administració? L’editor de menús d’administració us ofereix tot el poder que necessiteu per crear un menú d’administració molt amable. Ja saps, alguna cosa t’encantarà. Hi podeu fer molt amb aquest complement. Per exemple, podeu editar títols de menú, canviar les icones del menú i configurar els drets d’accés, arrossegar i deixar anar els elements fàcilment, crear submenús fàcilment, ocultar un menú sencer (o ítems de menú individual) i crear ítems de menú personalitzats que apuntin a enllaços externs..

Fins i tot podeu restaurar tots els vostres menús per defecte amb un clic de botó, per la possibilitat que emboliqueu alguna cosa. Per resumir-ho, el complement es combina amb facilitat d’instal·lació i ús. Què hi ha més? Podeu triar entre la versió gratuïta i la professional. Thebviament, aquest últim inclou funcions addicionals.

Plugin de WordPress de les columnes d’administració de Codepress

Columna Editor Plugin de WordPress

Si teniu la intenció de transformar les vostres pantalles d’administració de WordPress, Codepress Admin Columns és el complement que esperàveu. L’esforç combinat de Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd i Jesper van Engelen, Admin Columns ofereixen més de noranta (90) columnes personalitzades, així com la capacitat de millorar el plafó d’administració dels vostres clients fàcilment, opcions de columnes classificables i editables per facilitar el vostre treball i la importació. i la funcionalitat d’exportació, integració fàcil amb altres plugins, camps personalitzats per a totes les vostres necessitats personalitzades (vegeu, esteu ben cuidats) i documentació completa. Afegiu vida (i tanta utilitat) a la vostra àrea d’administració amb les columnes d’administració de Codepress.

WP-Optimize WordPress Plugin

WP Optimitza el complement de WordPress

El vostre lloc de WordPress és més lent del que és habitual? Endevineu què, la vostra base de dades podria ser el problema. D’una manera o una altra, la brossa sempre es troba a la vostra base de dades de WordPress. Això pot conduir a un lloc web lent i causar un parell d’errors de WordPress. Què fer? Cal optimitzar la base de dades de WordPress de tant en tant. Al mateix temps, optimitzar la vostra base de dades pot ser una tasca ascendent si no coneixeu el primer aspecte sobre PhpMyAdmin.

Entra WP-Optimize i es guarda el dia (al costat de la base de dades). Aquest complement especial compta amb més d’un (1) milió de descàrregues, una qualificació impressionant de 4,6 / 5,0 i us ajudarà a optimitzar automàticament la vostra base de dades de WordPress. WP-Optimize eliminarà la vostra base de dades de revisions de publicacions antigues, de correu brossa i de comentaris escombrats, trackbacks i pingbacks només per esmentar-ne alguns. Podeu veure més funcions a la pàgina del complement a WordPress.org.

Plugin WordPress de redirecció de pàgina / publicació ràpida

Plugin WordPress de redirecció de pàgina / publicació ràpida

Amb una excel·lent qualificació de 4,7 / 5,0 i més de 550K descàrregues, el complement de redirecció de pàgines ràpides i publicacions aporta facilitat per a la redirecció. Voleu redirigir els usuaris a altres pàgines fàcilment? Les següents funcions revelaran el per què de la pàgina de redirecció ràpida és la extensió de redirecció que necessiteu. Les funcions d’un cop d’ull inclouen opcions globals per personalitzar enllaços de redirecció a granel, compatibilitat actual de la versió de WordPress, integració de tipus de publicació personalitzada (i altres complements), opció per redirigir els usuaris a una nova o la mateixa finestra, capacitat per afegir atribut rel = “nofollow” als enllaços, redirigiu 404 pàgines d’error i molt més. Feu una redirecció al següent nivell amb el complement de redirecció de pàgina ràpida / publicació.

Plugin WordPress d’Administrador

Plugin WordPress d’Administrador

No podeu gestionar (o no guanyar) les bases de dades MySQL manualment? El complement Adminer proporciona tot el poder que necessiteu per gestionar les bases de dades de WordPress des de l’àrea d’administració de WordPress més coneguda. Quin xulo??

Podeu fer qualsevol cosa, des de la navegació de les taules fins a executar consultes SQL i realitzar l’optimització de bases de dades entre altres funcions. És realment bàsic i us divertireu si us agradaria entrar als vostres fitxers de dades. Adminer és compatible amb WordPress 3.9.1 i WordPress Multisite, així que, i suposo que sou ben cobert. Té més de 100K descàrregues i una brillant qualificació de 4,8 / 5,0.

Objecte de depuració Plugin de WordPress

Depuració elimina el complement de WordPress

Hola desenvolupador de WordPress! Voleu analitzar errors i comprendre millor com desenvolupar-vos amb WordPress? Si heu dit que sí, Obtenir objectes és exactament el que necessiteu. Aquesta extensió fàcil d’instal·lar i utilitzar proporciona una gran quantitat d’informació com ara l’ús de la memòria, el sistema operatiu, la versió de WordPress, el temps de càrrega de pàgina, informació de consulta, informació de memòria cau, informació de cron, definicions FTP i SSH, definicions de galetes, dreceres i molt més. Debug Objects és un connector excel·lent per a tots els desenvolupadors de WordPress que hi hagi.

WP Super Edit Plugin de WordPress

WP Super Edit Plugin de WordPress

Sempre desitgeu tenir més funcionalitat del vostre editor visual wysiwyg? Sempre voleu que hi hagués disponibles algunes característiques? No us agradaria això la vostra aventura als blocs? Esteu cansats d’esperar algun complement que li atorgui aquest desig? Bé, l’espera s’ha acabat! WP Super Edit afegeix plugins i botons personalitzats de TinyMCE al vostre editor visual, proporcionant-vos una funcionalitat més gran per tal de donar vida al vostre contingut. Les principals característiques d’aquest complement inclouen una interfície d’usuari arrossegar i deixar anar fàcilment, l’accés a les opcions de WordPress integrades, els botons i plugins TinyMCE addicionals, opcions d’instal·lació i configuració fàcil. WP Super Edit té una qualificació de 4.0 / 5.0 i més de 250K descàrregues.

Testimonis de Aihrus WordPress Plugin

Testimonis de Aihus WordPress Plugin

Afegir testimonis al vostre lloc és una bona manera de crear la confiança dels clients al voltant de la vostra marca en línia. Testimonis d’Aihrus és un excel·lent complement que us ajudarà a lliscar text, imatges o vídeos per crear testimonis rotatius, lliscar contingut mixt, mostrar testimonis a l’atzar, afegir transicions i altres transicions a testimonis, filtrar contingut per categoria, identificador o etiquetes més. Amb una impressionant qualificació de 4,4 / 5,0 i més de 450k de descàrregues, Testimonials by Aihrus és més conegut per les següents funcions: API per personalitzar testimonis, interfície amable, estil CSS, dreceres, widgets i camps personalitzats per afegir títol, correus electrònics, ubicació, empresa, etc..

Plugin de WordPress de la base de dades de participants

Plugin de WordPress de la base de dades de participants

Si teniu previst llançar un lloc d’adhesió a WordPress o ja en teniu un, haureu de tenir un mitjà per crear i mantenir una base de dades de membres. El connector de base de dades de participants és el que significa. Aquest complement us permetrà introduir registres de forma individual, penjar registres des d’un fitxer CSV o permetre als membres crear registres per compte propi. Aquest complement és totalment personalitzable, permet crear diversos formularis per recopilar registres, inclou una fantàstica funcionalitat de codi curt, funcions de redirecció del formulari en omplir, admet notificacions per correu electrònic i molt més. La base de dades de participants té una qualificació de 5.0 / 5.0 (la més alta que hem vist fins ara) i gairebé 100K descàrregues.

Plugin de WordPress de corrector ortogràfic AJAX en viu

Plugin de WordPress d’Ajax Live Spell Checker

Errors d’ortografia? No volem que ara? Aquest és un senzill però potent plugin creat per Lab4Games (Kepo-ing Zz85). El corrector ortogràfic Ajax us permet detectar errors d’ortografia durant la marxa. És fàcil d’instal·lar, d’utilitzar i d’integrar-ho El corrector ortogràfic de Google de Chris Meller i Conjunt ortogràfic de Gassison Locke serveis.

Firestats (+ gràfics) Plugin de WordPress

Plugin de WordPress FireStats

Tens obsessionat amb les estadístiques i les mètriques del trànsit? Voleu comprendre el vostre trànsit sense deixar mai el vostre administrador de WordPress? Firestats és només el complement d’administració de WordPress que necessiteu Firestats us ofereix moltes visions sobre el vostre trànsit. Després d’instal·lar-lo, el connector us permetrà desglossar el trànsit i veure-hi, entre altres, l’adreça IP de l’usuari, el país de residència, el sistema operatiu i el tipus de navegador. Ficha gràfica (un complement per si mateix, però es pot anomenar complement de WordPress) afegeix detalladament Gràfics de Firestats, proporcionant-vos una representació gràfica fiable del vostre trànsit.

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

No creeu només un lloc WordPress sensible que tingui un aspecte excel·lent en dispositius mòbils, no creeu una aplicació mòbil mitjançant el WordPress Mobile Pack i gaudiu d’una experiència d’usuari (UX) més rica al vostre visitant mòbil. Amb gairebé 600K descàrregues i una qualificació superior a la mitjana de 3,8 / 5,0, aquest WordPress Mobile Pack està dissenyat per a bloggers, venedors de continguts i editors que vulguin adquirir lectors mòbils..

El complement funciona amb Windows Phone 8, dispositius iPhone i telèfons Android i és compatible amb els navegadors principals. Per damunt d’això, WordPress Mobile Pack és compatible amb l’última versió de WordPress 3.9.1 i inclou excel·lents funcions com ara una interfície responsiva, opcions de temàtica, sincronització de publicacions i comentaris i analítica entre moltes altres funcions personalitzables..

Plugin de WordPress del verificador d’enllaços trencats

Plugin de WordPress del verificador d’enllaços trencats

La gent i els robots de Google no els agrada quan els envieu a 404 pàgines d’error. Si no ho sabíeu, els enllaços trencats poden afectar greument el vostre SEO a més d’enviar clients potencials. Aleshores, com es desprèn dels enllaços trencats? Primer, heu de trobar els enllaços trencats. Aquí és on entra el connector Broken Links Checker. El complement supervisa el vostre bloc per trobar enllaços trencats i us avisa immediatament que se’n troba.

El verificador d’enllaços trencats ofereix les millors personalitzacions, edita els enllaços automàticament des de la pàgina del complement, supervisa els enllaços de tot el lloc, afegeix l’atribut rel = “nofollow” als enllaços trencats per descoratjar els motors de cerca, enllaços filtrables, etc. El complement té una qualificació impressionant de descàrregues de 4,1 / 5,0 i més de 2,5 milions de milions (a part: si voleu alleugerir la càrrega de pàgines, podeu consultar els enllaços trencats mitjançant un servei en línia com ara W3C Verificador d’enllaços en lloc d’instal·lar un complement).

Plugin de WordPress Authenticator de Google

Plugin de WordPress Authenticator de Google

Com vam veure en una publicació recent, la seguretat de WordPress és un problema seriós. A no ser que ho tingui Vaultpress o un servei similar, no deixeu mai els problemes de seguretat del vostre WordPress. El complement de Google Authenticator us ofereix una autenticació de dos factors per al lloc de WordPress. Tota l’operació s’executa a l’aplicació Google Authenticator. Amb una excel·lent qualificació de 4,8 / 5,0, Google Authenticator de Henrik Schack és el connector que necessiteu per reforçar la vostra seguretat de WordPress.

Cerca el complement de WordPress Regex

Cerca a Regex

Cerca Regex té un paper i el fa bé. El complement us permet cercar i substituir qualsevol tipus de dades del vostre lloc web. Esteu buscant pàgines o publicacions? Categories, etiquetes o comentaris? Podeu trobar i substituir tot el que vulgueu amb el clic d’un botó. Aquest complement té per objectiu afegir facilitat a la migració del lloc web. Recordeu el difícil que pot ser trobar fitxers després de moure el vostre lloc? El Search Regex de John Godley funciona automàticament i té una qualificació atractiva de 4,7 / 5,0.

AdRotate WordPress Plugin

Adrogueu el complement de WordPress

Treballes amb molts anuncis? Potser sou propietari (o publicació) de més d’uns quants llocs amb més d’uns quants anuncis? Com gestioneu els anuncis? Com es manté sa? Heu triat AdRotate. Amb més de 770K descàrregues i una qualificació de 3,8 / 5,0, AdRotate permet afegir i gestionar anuncis fàcilment. Coses bàsiques de nivell; gestioneu anuncis des d’un tauler central que us ofereix moltes opcions. Realment controleu els vostres anuncis amb aquest complement. L’autor, Arnan de Gans, confia que li encantarà l’AdRotate. Guanyar diners es tornarà super fàcil, afirma Arnan.

Marc d’opcions Redux

Marc d'opcions Redux

És un complement. No, és un marc. Bé, segons els autors: Redux és un marc d’opcions senzill, completament extensible i de resposta per a temes i complements de WordPress. Amb una magnífica qualificació de 5.0 / 5.0, Redux Framework simplificarà de molt el tema de WordPress i el desenvolupament de complements. Us ofereix un marc de WordPress extensible i racionalitzat per treballar (fins i tot tenen tones d’extensions Redux premium). Aquest complement us ajudarà a assolir el terreny en què es refereix el tema de WordPress i el desenvolupament de complements. Consulteu algunes de les captures de pantalla que tenim a Themeforest per veure quant és possible amb Redux.

Comentaris en línia Plugin de WordPress

Comentaris en línia Plugin de WordPress

Els comentaris indiquen com està responent el vostre públic objectiu al vostre missatge. No us heu d’oblidar mai dels comentaris com a propietari d’un lloc de WordPress. En el seu lloc, hauríeu de contribuir a la discussió i fer que els lectors se sentin més a casa. També haureu de fer el vostre deure animar els lectors a deixar comentaris mitjançant un plugin com ara comentaris en línia. El que fa aquest número poc de codi és afegir “… el vostre sistema de comentaris al costat de paràgrafs, títols i altres seccions …” de les vostres publicacions. El complement és força fàcil d’instal·lar i personalitzar i funciona afegint una bombolla al costat de la secció seleccionada. Inline Comments ha estat desenvolupat per Kevin Weber i té una qualificació de 4.8 / 5.0.

Flotant WordPress Plugin del menú d’administració

Flotant WordPress Plugin del menú d’administració

Voleu aconseguir que els vostres clients tinguin més espai a l’àrea d’administració de WordPress? Us oferim només el complement per això. Coneix el menú d’administració Float, un complement d’administració de WordPress molt eficient que posiciona el menú d’administració de l’esquerra a la part superior. Podeu ampliar el menú en qualsevol moment. El complement respon completament, funciona amb WordPress 3.9.1 i té una impressionant qualificació de 5.0 / 5.0. He surat el meu menú d’administració i m’ha encantat. Funciona en activar-se.

Descarregueu el monitor de WordPress

20-great-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Serviu productes digitals al vostre lloc web? Voleu supervisar l’activitat de descàrrega? Si això sí, el connector de descàrrega de monitor us ajudarà a afegir i gestionar descàrregues mitjançant una interfície d’usuari amigable (UI), a afegir fitxers mentre editeu publicacions, incloure enllaços miralls per a descàrregues, fer el seguiment de les baixades, restringir i controlar l’accés a les descàrregues i més. Download Monitor ha estat descarregat més de 620K vegades i té una qualificació de 3.9 / 5.0.

Over To You

Esperem que hàgiu trobat uns quants nous complements que us ajudaran amb els vostres llocs de WordPress. Coneixeu algun complement d’administració de WordPress que voldríeu incloure aquí? Si us plau, comparteix amb nosaltres en els comentaris. Feliç desenvolupament!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map