19 millors complements gratuïts del control lliscant de WordPress

15+ millors complements gratuïts del control lliscant de WordPress

En una entrada recent comentem els millors complements de control lliscant de WordPress. I hi havia un munt d’opcions fantàstiques per a què escolliu! Però aquesta vegada ens centrarem només en els millors plugins lliscants gratuïts de WordPress.


“Per què?” – demanes. Els plugins gratuïts que trobeu a WordPress.org passen per proves rigoroses i han de complir les darreres convencions de WordPress per tal de ser publicats. Tot i que podeu obtenir un complement lliscant amb tantes opcions, aquestes limitacions signifiquen que hi hagi menys parts mòbils. El complement és sovint més estable, segur, més ràpid de configurar i més fàcil a la vostra pàgina de càrrega (i excel·lent per als nous usuaris de WordPress).

Sempre és millor utilitzar un tema de WordPress que sigui totalment compatible amb els plugins del control lliscant amb els quals es inclou. Sempre us suggereixo que proveu el nostre tema de WordPress total, que s’ha provat a fons amb dos dels slider més utilitzats actualment.

Si no voleu canviar temes, però encara voleu fer un carrusel al vostre lloc web, trobareu la llista beneficiosa. Els plugins enumerats aquí satisfan dues condicions més importants. Ells són:

 • S’actualitzen regularment
 • Proporcioneu un bon suport a través dels fòrums de WordPress.org

Sembla que encara hi ha una gran demanda de control lliscant, cosa que és increïble, i si s’utilitzen adequadament poden millorar l’experiència dels usuaris i, fins i tot, els percentatges de conversió. Es solen publicar nous i emocionants plugins lliscants gratuïts de WordPress i farem tot el possible per mantenir-nos al dia.

Ara fem un repàs d’alguns dels millors complements gratuïts del control lliscant i esbrineu si aporten algunes funcions noves que poden renovar el vostre lloc web de WordPress.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Plugin gratuït del control lliscant de WordPress

Si busqueu un control lliscant ric en funcions de desenvolupadors coneguts, voldreu provar-lo. Nivo Slider Lite és un complement de control lliscant gratuït de WordPress basat en el provat Nivo Slider que ara forma part de l’increïble cofre del tresor de les llaminadures de WordPress a ThemeIsle. Ofereix un codi curt d’ús fàcil per a mostrar el vostre control lliscant, així com una gran quantitat d’opcions disponibles per a la mida del control lliscant, velocitat d’animació, temps d’aturada, fletxes de navegació, etc..

A més, si actualitzeu a Nivo Slider des de lite, tindreu accés a tones més opcions per al tipus lliscant (fins i tot podeu treure diapositives de tipus de publicació), dissenys sensibles, temes, navegació en miniatura, efectes de transició addicionals i molt més. El complement inclús s’inclou al club Pirate, de manera que si ja ets membre, obtindràs Nivo a més de tots els altres temes i complements increïbles (a més de suport de vida i actualitzacions) de Themeisle tot per un preu baix..

Per recuperar-lo, Nivo Image Slider és un complement lliscant de WordPress súper ràpid i sensible que permet crear deslizadors il·limitats, amb efectes bonics, un sistema de correus personalitzat i de codi curt que només es prova amb totes les versions actuals del navegador..

2. Transition Slider Lite

Transition Slider Lite

Probablement abans havíeu sentit a parlar del popular plugin de transició Slider, però sabíeu que ofereixen una versió Lite? Està bé, aquest control lliscant gratuït i compatible amb Gutenberg ofereix moltes funcions fantàstiques que podeu utilitzar per crear lliscants elegants per al vostre lloc de WordPress.

Amb el complement Transition Slider Lite, podeu dissenyar control lliscants personalitzats amb elements de text animats, impressionants efectes de transició alimentats per WebGL, fletxes de navegació, bucle lliscant i reproducció automàtica, enllaç profund, diapositives de vídeo, botons, precàrrega intel·ligent i molt més. Fins i tot hi ha opcions integrades per als lliscadors de pantalla completa o de pantalla completa (una manera fantàstica de fer una primera impressió duradora als visitants del lloc)

Transition Slider Lite també respon, suporta la navegació tàctil i arrossegable i és compatible amb els navegadors web més populars. I per obtenir més potència, sens dubte no deixeu de fer el pagament Transition Slider Pro – que afegeix plantilles lliscants llestos per a l’ús, capes sensibles per a mòbils i tauletes, suport premium i molt més.

3. Lliscador SlideDeck sensible

Plugin gratuït de WordPress SlideDeck Responsive SliderDider

SlideDeck és un potent complement lliscant de WordPress gratuït que podeu utilitzar per afegir interès visual al vostre lloc web. El millor de tot SlideDeck és gratuït i fàcil d’utilitzar. Només cal instal·lar i utilitzar el gestor de SlideDeck per crear noves diapositives des de zero, o bé seleccioneu una plantilla gratuïta per començar. A continuació, podeu afegir-vos imatges, vídeo (Youtube o Vimeo), títols i fins i tot botons. SlideDeck inclou opcions integrades per a enllaços de diapositives (de manera que els espectadors poden fer clic en qualsevol lloc), títols, fragments i llegir més enllaços.

Esteu buscant més funcions? Podeu actualitzar-vos a SlideDeck Pro per obtenir extensions impressionants per a lliscants de text, CSS personalitzats, integració de WooCommerce, fonts de galeria afegides, opcions d’alimentació per a xarxes socials, trucades a l’acció i tones de plantilles de diapositives premium..

4. Control lliscant de 10Web

10Web Slider Free WordPress Plugin

Vaig trobar el complement de Slider WD WordPress un dels més ràpids. És una eina eficaç per crear carrusels al vostre lloc web. Podeu inserir-les manualment, utilitzant codi curt com a widget, però també en qualsevol dels fitxers temàtics mitjançant la funció PHP.

Amb Slider WD podeu afegir diapositives il·limitades, tant imatges com vídeos (YouTube i Vimeo). Hi ha molts efectes de transició i també admet tres capes:

 • Contingut textual
 • Imatges
 • Botons per compartir (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook i Tumblr)

El més interessant que he trobat a la pàgina de descripcions és que ofereixen traduir el complement a qualsevol idioma en un termini de 3 dies. Crec que això és un exemple d’un gran suport de complements.

5. Meta lliscant

Plugin de WordPress gratuït de MetaSlider

Un dels plugins de control lliscant de WordPress més populars, amb Meta Slider creareu carrusels ràpidament. Ho fas seleccionant imatges de la teva biblioteca de suports, arrossegant-les i desplegant-les, definint subtítols, enllaços i etiquetes SEO.

Podeu afegir-ho a publicacions i pàgines, però també podeu utilitzar codi de codi curt o etiqueta de plantilla per incrustar presentacions de diapositives a qualsevol lloc que vulgueu. Com que és un dels complements de control lliscant gratuïts més utilitzats, ha estat traduït a 16 idiomes.

6. Control lliscant d’imatge definitiva

Complement gratuït de WordPress Slider per imatge definitiva

El control lliscant d’imatge responsiva final és una bona opció si busqueu un complement lliscant gratuït i ben mantingut. Us dóna la possibilitat de penjar diverses imatges en un lot, afegir múltiples diapositives dins d’una publicació o pàgina, inserir-la mitjançant codi curt, ajustar individualment l’alçada i l’amplada dels vostres control lliscant, configurar els botons de navegació, etc..

La funció més interessant són les miniatures de diapositives. Si teniu diverses diapositives dins d’un control lliscant, podeu habilitar les miniatures que es mostraran a sota de les diapositives, de manera que els visitants poden visualitzar-les prèviament i saltar cap endavant o cap enrere si volen. Un altre avantatge d’utilitzar aquest complement és que podeu definir tipus de lletra dins d’ell. No m’agraden els plugins que tinguin aquesta funció, només perquè alenteix el vostre lloc web si l’activeu. Però si voleu tenir diferents tipus de lliscador diferents dels definits pel vostre tema, ho podeu fer amb aquest complement de control lliscant gratuït de WordPress.

7. Lliscant per Supsystic

Complements de control lliscant de WordPress gratuïts

El control lliscant de tipus supsstic és una solució responsiva que us permet crear lliscants d’imatges i de contingut amb algunes plantilles d’aspecte agradable i moltes opcions. Inclou lliscants d’imatges responsives, presentacions de diapositives, subtítols, miniatures de lliscants, enllaços personalitzats i una interfície de creador de diapositives fàcil (diapositives de vídeo, canalització de publicacions dinàmiques, carrusels i capes HTML també estan disponibles amb la versió professional)..

També afirma optimitzar-se per SEO, però podeu fer que qualsevol imatge lliscant sigui SEO fàcil escrivint noms i fitxers alts exclusius i rellevants. Actualment, aquest complement lliscant està disponible en 15 dialectes, per la qual cosa val la pena considerar si busqueu una opció lliscant localitzada.

8. Lliscador de Soliloquy

Lliscant gratuït de WordPress de Soliloquy

Creeu control lliscant amb responsive i ràpids amb el control lliscant Soliloquy. Aquest lliscant lliscant avall inclou opcions senzilles però potents mitjançant un creador de control lliscant i arrossegador intuïtiu. Simplement, afegeix les imatges, utilitza el disseny predeterminat (o tria entre les plantilles fetes prèviament), afegeix CSS personalitzat si ho desitja i tens un control lliscant a punt per començar.

Volen més? Soliloquy ofereix complements per a plantilles premium, protecció d’imatges, carrusels, navegació en miniatures, lightbox, integracions d’Instagram i Pinterest, productes WooCommerce, control lliscant dinàmic i valors predeterminats personalitzables (als quals podeu accedir a tots amb una llicència de dev).

9. Lliscador mestre

Plugin gratuït de WordPress Master Slider gratuït

Master Slider és un control lliscant d’imatges i de contingut gratuït i sensible. Admet transicions suaus i navegació tàctil.

Es diu que s’ha creat mitjançant les millors pràctiques de WordPress (backend i frontend), però la interfície no sembla una cosa que pertany a WordPress (potser perquè volien una transició perfecta entre la versió gratuïta i la versió del complement). D’altra banda, funciona molt bé amb els temes predeterminats de WordPress, però també amb altres temes amb els quals ho vaig provar.

10. Lliscador GIGA

GIGA Slider Free WordPress Plugin

Aquest complement lliscant és ràpid, sens dubte. Admet afegir quantitat il·limitada de diapositives amb títol i descripció, i ofereix 25 efectes de transició, imatges o botons de paginació, configuració d’inici automàtic, pausa en el cursor, 32 tipus de pell i molt més. Podeu crear diapositives d’imatges i diapositives de vídeo per a el vostre lloc web de WordPress. És sensible i funciona bé a Android i iDevices.

Al revés, el control lliscant GIGA utilitza una notificació de millora bastant molesta a la pàgina de complements. És visible en tot moment … així que probablement sigui un dels complements gratuïts de WordPress amb control lliscant que heu d’evitar utilitzar en un lloc de client. Però per a ús personal, no deixa de ser una bona elecció.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free Plugin de WordPress

MotoPress ha estat conegut per crear alguns complements de WordPress de qualitat. MotoPress Slider Lite no és una excepció. És una bona solució per crear diapositives amb èmfasi en els efectes visuals. Inclou una interfície d’arrossegament “n” (que no sóc un gran fan), un disseny responsiu i una navegació lliscada.

És un complement sòlid i solitari amb suport per a tipus de publicació personalitzats, capes i fins i tot a WooCommerce. Una altra gran característica és que podeu importar i exportar lliscants. No he vist cap altre complement de control lliscant gratuït que us ofereix aquesta opció. Així, si teniu diversos llocs, però voleu utilitzar els mateixos control lliscants, o bé només voleu desar la configuració del control lliscant per a un ús posterior, ho podeu fer fàcilment amb MotoPress Slider Lite.

12. Deslizador intel·ligent 3

Smart Slider 3 Plugin gratuït de WordPress

Smart Slider 3 és una seqüela del connector de WordPress Smart Slider 2 més antic i provat. Afirma ser un complet i intuïtiu complement de WordPress que us permet crear lliscants d’una manera mai vista abans amb cap complement lliscant gratuït. Per tant, vegem què és bo i què no?.

Aquest complement us ofereix la possibilitat de crear diapositives de YouTube i Vimeo, fins i tot d’utilitzar les vostres publicacions de WordPress i crear diapositives a partir d’aquestes, així que vaig continuar a provar si jo mateix. M’agrada que hi hagi molts tutorials de vídeo sobre com crear certs efectes visuals i una bona guia “per començar”. Significa que tindreu un bon suport si opteu per aquest control lliscant.

Però, no m’ha agradat el fet que els desenvolupadors hagin abandonat les bones pràctiques de WordPress quan es tracta de com es veuen i se senten les coses al quadre de comandament. Em va costar un temps per acostumar-me a com funcionen les coses aquí. Ni tan sols estava segur que estigués utilitzant WordPress, a mi em semblava una versió estranya d’Android. A banda d’això, sembla un complement molt ben suportat i ben arrodonit.

13. Control lliscant final

Slider Ultimate Free WordPress Plugin

Ultimate Slider és un complement gratuït de WordPress amb funció de reproducció automàtica, on també podeu definir el retard i la durada de la diapositiva. Utilitzant el codi curt inclòs [botó lliscant final] podeu inserir fàcilment les llistes que heu creat a qualsevol lloc que vulgueu a les publicacions i pàgines.

Aquest complement és totalment responsive i compatible amb WooCommerce. Us permet crear diferents diapositives mitjançant categories com les anteriors, però també podeu introduir CSS personalitzats per modificar la visualització de les presentacions. La barra de temporitzador informarà els visitants quan esperen canvis de diapositives.

14. Control lliscant responsive de FA Lite

FA Lite Responsive Slider Free WordPress Plugin

FA significa Featured Articles 3.0, que és un complement lliscant de WordPress que us permet crear lliscants a partir del contingut que ja heu publicat. Podeu crear diapositives a partir de les vostres publicacions, pàgines o tipus de publicacions personalitzades. Tanmateix, no podreu crear-les a partir de les vostres imatges, ja que aquesta funció està reservada a la versió premium.

Hi trobareu totes les funcions estàndard, com ara: fletxes de navegació i paginació, dissenys i animacions diferents, temes lliscants, etc. Hi ha fins i tot algunes no estàndard com l’opció d’inserir-lo mitjançant codi curt, ginys, automàticament o utilitzant plantilla. etiqueta (funció PHP), de manera que col·locar aquest control lliscant exactament allà on voleu, no serà cap problema. També hauria d’esmentar que inclou accions i filtres, per la qual cosa tots els desenvolupadors de WordPress segurament apreciaran aquest complement.

El que realment no m’ha agradat d’aquest complement és que moltes de les seves funcions estan reservades a la versió premium.

15. Feu lliscar qualsevol cosa

Presentar el complement de WordPress gratuït

Creeu un control lliscant impressionant de forma gratuïta amb Slide Anything. Aquest complement gratuït de carrusel i lliscant inclou opcions fàcils per afegir imatges de diapositives, text, HTML i molt més. Si feu servir les opcions de diapositiva, podeu crear un control lliscant excel·lent i sensible en molt poc temps.

Com que el complement es va actualitzar recentment per utilitzar Owl Carousel 2, també hi ha noves opcions per a bucles infinits, enllaços de diapositives, CSS3 traduir transicions en 3D i efectes de transició impressionants (com flip, zoom, esvair, rebot, desplegament i més).

16. Control lliscant seriós

Plugin de WordPress gratuït amb control lliscant seriós

El complement gratuït de Serious Slider és una opció fantàsticament increïble per afegir lliscants al vostre lloc. No només és fàcil d’utilitzar, sinó que el connector també és simpàtic per a SEO, la traducció està preparada i respon plenament.

Creeu un nombre il·limitat de control lliscants personalitzats mitjançant configuració de text, botons, enllaços, estils d’aparença, efectes de transició, animacions de subtítols, etc. El control lliscant seriós també inclou un fàcil “botó multimèdia” de manera que podeu inserir ràpidament els control lliscants en publicacions i pàgines amb una feu clic.

17. Widget Carousel Image Elementor

Complement del creador de pàgines elementor

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tècnicament Elementor és un complement de creador de pàgines, inclou un carrusel d’imatges força impressionant amb la versió gratuïta (si actualitzeu a Elementor Pro el complement afegeix lliscants d’imatges i de vídeo més potents). De manera que si voleu crear dissenys personalitzats, Elementor ja ofereix una manera senzilla de crear lliscants d’imatges simples, no calen complements addicionals. El widget Image Carousel inclou opcions per triar l’estil de navegació, la velocitat, l’efecte lliscant / descolorit, la reproducció automàtica i la pausa al pas del ratolí..

El Giny Diapositives Elementor d’altra banda es pot utilitzar per crear lliscants més fantàstics amb text, botons, amplada completa o disseny de pantalla completa, efecte de cremades ken, animació de contingut, transicions personalitzades i molt més. Aquest widget només està disponible amb Pro, però, primer haureu d’actualitzar-lo per utilitzar-lo.

18. Flipbook responsive

Plugin de Flipbook responsive

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu presentar un fulletó o revista en línia, potser no voleu un control lliscant tradicional. En aquest cas, un flipbook animat és imprescindible.

Si voleu afegir flipbooks animats al vostre lloc web, no busqueu més el complement de responsive Flipbook WordPress. L’HTML i jQuery alimenten el complement, cosa que significa que tots els usuaris podran veure les animacions, fins i tot aquelles sense reproductor de flaix. El complement respon completament, de manera que els vostres flipbooks es veuran impressionants en tots els dispositius.

L’estil dels vostres flipbooks és una prioritat important, de manera que els desenvolupadors de connectors han afegit una quantitat impressionant de capacitats de personalització. Inclou 1.000 icones, més de 650 fonts de Google i 11 estils de llibres predefinits per triar. Llanceu colors il·limitats, efectes obsequiats i tres opcions de disseny i teniu una oportunitat fantàstica per crear el flipbook perfecte per reflectir la vostra marca, especialment important si voleu que el vostre flipbook converteixi els clients..

Crear el vostre flipbook és increïblement fàcil: els desenvolupadors han treballat molt perquè la interfície sigui el més intuïtiva possible. Inclou una opció de càrrega massiva, dues maneres de veure les vostres pàgines i un assistent de PDF per convertir fitxers PDF a flipbooks a l’instant..

19. Lliscant Avartan

Plugin de WordPress responsive Avider Slider

Avartan és un complement lliscant de WordPress senzill i senzill, amb moltes funcions. Afegiu lliscants d’imatges impressionants, lliscants de vídeo, lliscants de contingut, text i animacions al vostre lloc web. També inclou elements de botó curt i curt.

El control lliscant Avartan ofereix una interfície d’administració fàcil amb funcions modernes com el creador de control lliscant arrossegar i deixar anar, previsualització en directe i diferents tipus d’opcions d’elements. Inclou opcions per a presentacions de diapositives vibrants per a pàgines destacades, publicacions, tipus de publicacions personalitzades, imatges multimèdia al lloc web de WordPress. També és compatible entre navegadors principals per a navegadors principals com Firefox, Opera, Chrome, Safari i IE.

La característica de l’element del control lliscant d’Avartan inclou opció per reproduir vídeo de manera automàtica, opció per a la següent diapositiva al vídeo final, opció per a vídeo en bucle, YouTube de pantalla completa, Vimeo i vídeos HTML5 que s’allotgen de manera autònoma. A més, té opció per a la imatge a escala, el vídeo rebobinant força, el vídeo silenciar.

Hi ha 13 tipus de transicions i animacions amb addició de HTML + Text senzill, CSS personalitzat i molts més. Només cal escollir imatges de la biblioteca WP, arrossegar-les i deixar-les anar en un lloc determinat, establir enllaços, subtítols de diapositives i camps de SEO des d’una pàgina.

És un complement lliscant de WordPress progressiu que també s’executa de manera eficient en ordinadors i en dispositius mòbils. El control lliscant Avartan ofereix una bella experiència per als usuaris amb efectes elegants. No és només un control lliscant, sinó que és una manera nova d’explicar idees!

Com obtenir els millors complements gratuïts del control lliscant de WordPress

Tots els complements gratuïts del control lliscant de WordPress que esmenten tenen una interfície intuïtiva, però us suggereixo que proveu-los vosaltres mateixos i comproveu quin és el millor rendiment per a intuïció. Com que cap lloc web de WordPress no utilitza només un complement, també cal considerar la càrrega que cadascú inclou al vostre lloc web.

Esperem que la informació d’aquest article us faciliti la determinació de quins dels complements de control lliscant gratuït de WordPress més adequats per a vosaltres. Assegureu-me de deixar-me com va!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map