15 millors temes WordPress de la comunitat 2020

Millors temes WordPress de comunitat per a xarxes i fòrums socials

La comunitat, els fòrums i els llocs socials generen molt trànsit per la interacció dels usuaris. Això vol dir que necessiteu oferir als vostres usuaris una experiència fantàstica i quina millor manera de fer-ho que amb un dels millors temes WordPress de la comunitat?


En aquesta publicació, enumerem 15 dels millors (segons la nostra opinió) temes WordPress de la comunitat adequats per al vostre lloc BBPress o BuddyPress. Cobrim temes molt rics i sensibles, que inclouen excel·lents ressenyes de clients.

Per tant, descobrim què ofereix el mercat de temes WordPress de la comunitat. Gaudeix i comparteix les teves troballes al final.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Total (bbPress)

Tema total de WordPress i bbPress: millors temes de WordPress per a comunitats

Informació i descàrregaVeure la demostració

Esteu buscant una forma senzilla i ràpida de crear el vostre propi fòrum? Hem d’esmentar el tema Total. Amb les opcions d’integració i d’estil dels fòrums de bbPress, és total una manera excel·lent de crear un lloc web perquè la conversa continuï, crear un formulari d’assistència per al vostre producte, iniciar un taulell d’esdeveniments de la comunitat per al vostre barri, etc..

El tema es presenta amb una potent i ampliada versió del creador de pàgines WPBakery, completat amb mòduls arrossegadors i desplegables per a més de 50 elements de pàgines diferents, inclosos botons, títols, lliscants, imatges, pestanyes, commutació i, per descomptat, premeu fòrums, inicis de sessió i molt més. Les funcions afegides al personalitzador de WordPress en directe faciliten la selecció de tipus de lletra personalitzats, colors, dissenys predeterminats, dissenys de capçalera i peu de pàgina.

Voleu més que un tema bbPress? No hi ha problema. Total és compatible amb la majoria de plugins principals, inclosos (sense limitar-se) WooCommerce, el Calendari d’Esdeveniments, Elementor, Open Table, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack, etc. A més, el tema inclou complements premium, com Slider Revolution, Visual Composer i Templatera de franc. Altres funcions clau són 40 demostracions d’importació ràpida d’importació, documentació en línia extensa i 6 mesos de suport premium, de manera que podeu començar ràpidament (o demanar ajuda si cal).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Si voleu crear una comunitat més rica en funcions, BuddyBoss és per a vosaltres. Totalment compatible amb BuddyPress, la plataforma BuddyBoss us ajuda a crear i personalitzar la vostra comunitat en línia. Utilitzeu l’editor de Gutenberg i la potència del creador de pàgines Elementor per dissenyar el vostre lloc. Activa BuddyPress, a més de totes les configuracions bàsiques per a perfils de membres, grups socials, missatgeria privada i molt més. A continuació, animeu a la comunitat a involucrar-se en punts, recompenses, classificacions i assoliments. Fins i tot podeu guanyar diners amb facilitat al vostre lloc quan feu servir BuddyBoss. Afegiu membres, subscripcions o compres puntuals.

Però BuddyBoss no s’atura aquí. També ofereix nombroses integracions útils per oferir funcions encara més importants a la vostra comunitat. Afegiu un calendari d’esdeveniments mitjançant Events Calendar Pro. Creeu una secció de publicacions de treball amb WP Job Manager. Creeu cursos amb LearnDash. Construïu una botiga de WooCommerce per vendre productes. Amb BuddyBoss és fàcil crear el lloc que desitgeu per a la vostra comunitat en línia.

3. ForumPress

Tema de WordPress Forum Foro bbPress

Si voleu crear un fòrum, el millor és un tema de WordPress creat i dissenyat específicament per a aquest propòsit. Un dels millors temes bbPress al voltant és ForumPress de HeroicThemes.

Per començar, ForumPress és fàcil d’instal·lar gràcies a l’assistent de configuració. Seguiu les indicacions per activar i instal·lar el tema. Fins i tot podeu instal·lar dades d’exemple si necessiteu una mica d’ajuda per esbrinar com configurar les vostres pàgines bàsiques del fòrum. Plus ForumPress és personalitzable. Només cal que utilitzeu la configuració del personalitzador del tema en directe perquè els vostres fòrums coincideixin amb la vostra marca. Edita els colors, la font del cos, el logotip del lloc, els drets d’autor del peu de pàgina i molt més.

A més, amb ForumPress s’incorporen totes les funcions que necessiteu per estendre el vostre fòrum bbPress. Creeu diversos fòrums per a que els usuaris es puguin connectar. Gestioneu temes i respostes amb facilitat. Habiliteu els perfils d’usuari, les pàgines d’usuaris (per mostrar informació del perfil, temes creats per l’usuari, respostes i publicacions preferides) i fins i tot afegir una cerca en directe del fòrum..

ForumPress també és sensible, compatible amb els complements populars (com Yoast SEO i Formulario de contacto 7) i inclou actualització i suport durant un any.

4. Kleo Pro

tema de wordpress de la comunitat kleo

Informació i descàrregaVeure la demostració

No heu de ser un desenvolupador o dissenyador professional per crear llocs web excel·lents gràcies al tema Kleo BuddyPress. No deixeu que el terme “BuddyPress” us elimini, Kleo és perfecte per a bbPress i altres llocs de WordPress de la comunitat.

La setena reina, l’autora de l’elit de poder de Kleo us ofereix 27 demostracions que podeu instal·lar amb un clic. També podeu crear la vostra plantilla des de zero, ja que Kleo s’envia amb una multitud de funcions impressionants.

Estem parlant de funcions com ara un plafó d’administració intuïtiu, opcions de personalització il·limitades, diversos dissenys de llocs, creador de pàgines arrossegar i deixar anar, complement de Sensei, integració d’inici de sessió a Facebook, cobertes de grups i de perfil de BuddyPress, notificacions en directe i molt més..

5. Aardvark (BuddyPress)

Tema de wordpress de la comunitat aardvark buddypress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Realitzat artesanalment per l’autor de l’elit de la potència GhostPool, especialitzat en temes de BuddyPress, Aardvark és un tema de WordPress complet i robust de la comunitat adequat per a les vostres xarxes BuddyPress..

No tot és; Aardvark també és adequat per a botigues en línia, llocs de membres de pagament, cursos en línia, llocs de notícies i blogs generals entre altres llocs. Tot plegat perquè el tema té un gran impacte quant a funcions.

15 demostracions pre-construïdes que podeu instal·lar en un clic us permetrà començar amb el vostre disseny. Però si voleu crear els dissenys de pàgines des del primer lloc, Aardvark inclou el creador de deixadesa i col·locació de WPBakery..

Més de 200 opcions de tema, podeu crear el lloc de la comunitat dels vostres somnis sense tocar una línia de codi.

6. Socialitzar-se

socialitzar el tema wordpress de la comunitat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Socialize by Ghostpool és un notable tema de WordPress que és perfecte per a qualsevol lloc web centrat en la comunitat. És tan vistós com útil, amb una memòria cau de funcions sorprenents.

Estem parlant d’una integració fàcil bbPress / BuddyPress, quatre variacions de la pàgina principal, sis dissenys de publicacions, nou estils de categories, càrrega de pàgines Ajax, creador de pàgines WPBakery, excel·lents menús i opcions de personalització il·limitades entre d’altres..

La socialització inclou un tema infantil i un lloc de demostració d’un clic, que fan que la creació del vostre lloc de la comunitat sigui una brisa.

7. Amic

Tema polivalent WordPress / BuddyPress Polivalent

Informació i descàrregaVeure la demostració

Creeu llocs web de la comunitat com un cap amb un tema de BuddyPress com cap altre. Buddy és un tema comunitari plenament desenvolupat que posa molta llibertat de disseny a les vostres mans. Compta amb un disseny de fòrum exclusiu que permet al vostre lloc social distingir entre la multitud.

A més, Buddy s’envia amb codis drecers potents, suport multilingüe, registre front-end, suport d’imatges de retina, icones de tipus de lletra, cerca a tot el lloc i compatibilitat multiseny entre d’altres..

Buddy juga bé amb plugins com BuddyPress (per descomptat), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO i molt més. El tema és personalitzable i extensible.

8. Dolça data

tema sudada-cita-wordpress-tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Un portal de cites és només un exemple dels molts llocs socials que podeu crear a WordPress amb plugins com BuddyPress i bbPress. Per a la indústria de cites i relacions, no us podeu permetre perdre la marca amb el vostre disseny.

Sweet Date us ofereix un tema integral en un que promet augmentar la interacció dels usuaris al vostre lloc web de cites. Bé, podeu utilitzar Sweet Date per a altres llocs web, no només per a llocs de cites. Tot perquè el tema és fàcil de configurar i personalitzar.

Podeu esperar funcions com ara nivells d’afiliació, integració d’inici de sessió a Facebook, sistema de concordança de socis, notificacions intel·ligents, perfils únics, estat en línia, cerca instantània d’Ajax, codis ràpids i un potent panell d’administració entre d’altres..

9. Thrive (Intranet i comunitat)

un tema de wordpress amb comunitat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Al nínxol BuddyPress, pocs temes de WordPress poden competir amb Thrive, un potent tema de la comunitat que inclou una extensa llista de funcions i després algunes. Des de la nostra primera impressió, el disseny tampoc no decepcionarà, cosa que significa que tens un tema del qual pots confiar en Thrive.

Què hi ha a la botiga? Bé, totes les funcions que necessiteu per crear un lloc de comunitat formidable. Thrive compta amb funcions com l’assistent de configuració de Thrive, el creador de pàgines WPBakery, pàgines d’inici de sessió personalitzades, missatges en directe, un gestor de projectes, compartir fitxers, documents col·laboratius, fòrums de la comunitat i una gran quantitat de complements premium inclosos..

Thrive us ofereix tot el poder que necessiteu per crear llocs socials, intranet de personal, plataformes d’aprenentatge, fòrums, llocs privats i qualsevol altre lloc web de la comunitat que tingueu en compte. Amb un bon nombre de funcions, incloent opcions de personalització il·limitades, res no ha d’impedir-vos de crear el lloc social dels vostres somnis.

10. BuddyApp

tema de wordpress de la comunitat de buddyapp

Informació i descàrregaVeure la demostració

La Setena Reina fa una altra aparició, aquesta vegada amb BuddyApp, un tema de comunitat primigènia i minimalista perfecte per al vostre lloc social. Amb un disseny i funcions mòbils creatius fora d’aquest món, podeu executar el vostre lloc de xarxa fora de línia.

BuddyApp inclou funcions com ara una pàgina de destinació HTML5 bonificada, notificacions en directe, cerca d’Ajax, suport complet per a personalitzadors en viu, xat en viu, base de coneixement, gestió avançada de fitxers, tres ubicacions al menú, fòrums bbPress, accés a Facebook, fotos de portada del perfil / grup i la llista continua.

A més, BuddyApp s’envia amb plugins de primer nivell, com ara constructor de pàgines WPBakery, WP-Polls, BuddyPress Like, Llista de tasques intel·ligents, Visualitzador: gràfics i gràfics i molt més. No em prenguis la paraula, dóna la demostració a la unitat de prova i torna amb les teves conclusions.

11. ramats

blocs tema de wordpress de la comunitat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Què fa per què els usuaris acudeixin al vostre lloc web de xarxes socials? Resposta ràpida: es crea un lloc web atractiu i fàcil d’utilitzar mitjançant un tema de WordPress formidable com Flocks.

Tot i que no té tantes vendes, Flocks mostra una excel·lent qualificació de clients, un disseny simplista i funcions que us faran desaparèixer la perruca. A la part de la caixa, Flocks és un tema preparat per a xarxes socials que fa que la construcció de qualsevol lloc web de la comunitat sigui tan fàcil com empanada.

Podeu utilitzar Flocks independentment del vostre nivell d’habilitat, gràcies a una gran quantitat de funcions com ara vuit demostracions magnífiques, accés social, creador de pàgines WPBakery, quatre estils de capçalera i peu de pàgina únics, fotos de portada personalitzades, i molt més, el vostre capçal es posarà atrevit..

12. Besocial

tema temàtic besocial

Informació i descàrregaVeure la demostració

Un lloc web fantàstic costa un braç i una cama, oi? Incorrecte, sobretot quan teniu Egemenerd, l’autor d’elit que hi ha al darrere del tema Besocial de WordPress, al vostre racó.

Només per dir-ho, Besocial és el segon tema amb la millor valoració de la nostra llista, i tinc la sensació que la valoració té tot a veure amb l’impressionant disseny i una llista interminable de funcions..

Dit això, què ofereix? Besocial us ofereix opcions emocionants com ara l’inici de sessió social, les notificacions en directe, un calendari d’esdeveniments, enviament de publicacions de primera línia, amics mutuos, sistema de preguntes freqüents, fòrums bbPress, diversos formats de publicació, comentaris de Facebook i una importació de demostració d’un clic entre d’altres..

13. Eonet

Temes WordPress de la comunitat Eonet

Informació i descàrregaVeure la demostració

La gent es pregunta quin tema és calorós i la conversa s’acaba aquí. Eonet és un dels temes de WordPress més exclusius de la comunitat que es tenen en compte les interaccions de la vostra comunitat. És totalment personalitzable i escalable, però és prou simple com per permetre-vos crear un lloc web brillant sense escriure un codi de línia.

Si voleu potenciar la interacció amb els usuaris (i qui no ho és) al vostre lloc social, voldreu anar amb el tema WordPress de la xarxa Eonet. El tema està ple de funcions que us ajudaran a impulsar la interacció al vostre lloc de la comunitat.

Si us pregunteu, Eonet inclou funcions com ara xat en directe, directori de connexions, bloc dinàmic, mapa de membres, creador de pàgines WPBakery, pàgines privades, accés social, contingut de demostració i un panell d’administració robust entre d’altres. El tema us ajuda a personalitzar àmpliament la vostra xarxa social.

14. Salutació

salutació tema de wordpress de la comunitat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tant si esteu a Boca Raton fent una tasca a Roca Patron o si viatgeu pel món fent la vostra cosa, necessiteu un tema de WordPress fiable que assegureu que els vostres usuaris s’ho passin d’allò més bé. Entra a la salutació i es guarda el dia.

La salutació és un tema simplista de WordPress que permet a la competició guanyar-se pels diners a l’esquerra, a la dreta i al centre. Compta amb un disseny senzill, però no us equivoqueu; aquest noi dolent té un cop de puny pel que fa a les característiques. Està reposat, sí, però és un tema formidable per tots els sentits.

La llista de funcions mostra les opcions habituals com Slider Revolution, un gestor de disposicions arrossegades i generadores, creador de formularis de contacte, generador de barra lateral, colors il·limitats, suport multilingüe, formulari d’inici de sessió emergent i opcions d’administració potents entre d’altres..

15. Gwangi

Gwangi cites i temes WordPress de la comunitat de concordança

Informació i descàrregaVeure la demostració

Per últim, però no per això menys important, ve Gwangi, un tema de WordPress perfecte per a tot tipus de llocs de cites i xarxes. El tema és relativament nou al mercat (té tres mesos d’antiguitat en el moment d’escriure), però és un concursant digne per a aquesta col·lecció de temes WordPress de la comunitat.

Per què? Demanes. Doncs bé, per a començar, Gwangi se centra en el vostre contingut amb un disseny més modern. Això, a més, podeu personalitzar tots els elements al contingut del vostre cor. No hi ha tants temes de BuddyPress, per la qual cosa, quan detecteu un que apareix, millor mantenir-lo. Gwangi és un d’aquests temes.

El departament de funcions us donarà els mitjons. Podeu esperar funcions com ara un sistema de concordança, l’estil Tinder de swap de membres, la cerca global d’Ajax, amics mutuos, llistats de membres il·limitats, funcions de missatgeria excel·lents, capacitat de seguir altres usuaris i molt més..

16. Lynk

Xarxa social de Lynk i tema WordPress de la comunitat

Lynk és un tema compatible amb BuddyPress i bbPress que podeu utilitzar per crear un lloc social o un fòrum en línia. Però això no és tot, Lynk ofereix un munt d’altres funcions per a directoris d’empresa, revistes o llocs nous, esdeveniments i botigues en línia.

Lynk ofereix tot el que espereu d’un tema de la comunitat, però també hi ha algunes sorpreses. Com ara mega menús, cerca global ajax, menú d’usuaris personalitzables, formularis front-end, notificacions d’usuaris (missatges, peticions d’amics, publicacions noves, etc.), integració MailChimp i molt més.

Paraules finals sobre els millors temes de WordPress de la comunitat

El secret per escollir un excel·lent tema de WordPress per a comunitats rau en comprendre les necessitats específiques del vostre lloc. A més, us recomanem que aneu a buscar un tema sensible i ric en funcions. Per exemple, el tema Total WordPress, realment és un veritable tema polivalent.

Primer, decidiu entre BuddyPress o bbPress (bàsicament, xarxa social o fòrum), després trieu un dels temes fantàstics de dalt (només assegureu-vos que suporta l’opció de comunitat que heu triat al primer pas) i afegiu-hi plugins addicionals si necessiteu més funcions (com aquestes extensions BuddyPress) i, finalment, difonen la paraula sobre el vostre lloc a la vostra xarxa. En cap moment tindreu una comunitat pròspera.

Tot plegat, procureu oferir una gran experiència als usuaris i el vostre lloc de la comunitat probablement triomfarà independentment del tema que trieu. Tenir el millor tema de WordPress significa jack si no podeu oferir als usuaris una bona estona al vostre lloc.

Esteu d’acord amb la nostra llista de 15 temes WordPress de la comunitat? Vam deixar fora el vostre tema preferit? En cas afirmatiu, compartiu-vos amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map