15 millors temes d’assistència de WordPress per al vostre negoci

Tot negoci depèn dels seus clients, sense excepcions. De manera que la pregunta es converteix, quin tipus de clients ajudaran al vostre negoci a florir? La resposta és bastant senzilla. La vostra base de clients es pot dividir en dues grans categories.


 • Els que compraran el vostre producte només una vegada en virtut d’una promoció
 • Els que us registreu i continuen sent els vostres clients habituals

La majoria dels esforços de màrqueting (com les botigues temàtiques de WordPress) s’inclouen a aconseguir que un client compri un tema o s’inscrigui al paquet d’adhesions, normalment amb l’ajuda de terrenys de venda “única vegada” sempre atractius. I segur que acaben la feina. Amb el to de màrqueting adequat, els venedors aconsegueixen taxes de conversió excel·lents.

Els vostres esforços de màrqueting haurien d’estar igualment centrats en mantenir feliços els vostres habituals.

Per què? Perquè, si els vostres clients estan contents de fer negocis amb vosaltres, segurament tornaran a comprar més del vostre producte. Al final del dia, com més feliç sigui el client, més probabilitat tindrà de comprar el vostre producte i remetre als seus cercles.

Obteniu la clàssica derivació “boca a boca” que amplia la vostra base de consumidors i propicia el vostre negoci al següent nivell.

Aquest és el tipus de relació que voleu crear amb els vostres clients.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Per què necessitem atenció al client?

Depositphotos_32817757

El secret per a un negoci en línia amb èxit és lliurar el que el públic exigeix. El vostre producte hauria de parlar per si sol i oferir un gran valor als vostres clients. Però, fins i tot quan el vostre producte estigui dissenyat de la forma més fàcil d’utilitzar del més humanament possible, hi haurà persones que busquen ajuda. I vostè, com a proveïdor de serveis, ha de proporcionar suport.

Vegem un exemple familiar. Suposem que dissenyes un tema sofisticat de WordPress amb tones de funcions útils. Tot i que tingueu una documentació fantàstica ajudada amb vídeos tutorials, haureu de proporcionar atenció puntual al client.

La gent espera respostes quan paga per un producte. Si no aconsegueixen publicar el tema de 60 dòlars que acaben de comprar (fins i tot si la culpa és pròpia), deixaran comentaris negatius.

Considereu una alternativa. Si sou capaç d’ajudar aquest client confós per a la seva satisfacció, és probable que us recomani als seus cercles.

El seu producte és realment bo, però la seva atenció al client és encara millor!

Aquesta és la línia daurada que hauríeu d’apuntar.

Canals d’assistència al client

emoticona de somriure

Com que tractem el tema del servei d’atenció al client, he tingut la llibertat de resumir algunes de les formes més populars d’atenció al client que veieu a Internet avui dia. Si mai heu comprat un producte o servei en línia (com un domini o un servei d’allotjament), segurament us haureu integrat en un d’aquests. Si voleu ometre aquesta secció, aneu a la secció Llista de temes.

1. Atenció telefònica al client

 • L’assistència al client de telefonia ofereix assistència personal en temps real que genera una excel·lent relació amb els clients
 • Al costat del volador, pot ser bastant car, ja que requereix personal de suport 24 × 7 dedicat a negocis internacionals repartits en diferents zones horàries
 • Exemple: La majoria d’empreses d’allotjament com HostGator i BlueHost ofereixen suport telefònic gratuït

2. Xat en viu

 • La següent cosa per oferir atenció telefònica al client, el xat en directe proporciona assistència personal similar als vostres clients en temps real.
 • Tot i això, és més fàcil de mantenir i està àmpliament disponible.
 • Les empreses amb un pressupost menor poden utilitzar aquest model.

3. Assistència per correu electrònic

 • El principal avantatge de l’assistència al client sobre el correu electrònic és que el client no té cap tipus de despesa per haver de tractar amb el programari d’atenció al servei. Simplement, podríeu respondre des de la vostra aplicació de correu electrònic sense haver d’iniciar sessió en un programari d’assistència d’atenció especialitzada.
 • Tanmateix, al costat de la volada, no està bastant desorganitzada, ja que la vostra safata d’entrada conté diversos missatges de diverses fonts.

4. Sistema de Suport d’Entrades

 • El sistema d’assistència de tiquets és el sistema d’assistència al client més àmpliament disponible i utilitzat. Gairebé totes les empreses d’allotjament confien en això.
 • A cada sol·licitud d’assistència se li assigna un número únic de bitllet que es pot prioritzar segons les urgències i es classifica segons el departament d’assistència requerit..

4 maneres d’educar el vostre client

En aquesta ràpida època de la informació, informar al client sobre el seu producte s’està convertint en la manera més prometedora d’atreure la seva fidelitat.

Comercialitzeu bé el vostre producte

1. Pàgina de funcions

Aquesta és una pàgina típica que es mostra a gairebé tots els productes. La tasca és ressaltar les característiques essencials i destacades del producte amb detalls moderats. La pàgina de funcions ha de tenir la quantitat mínima de còpia possible. L’ideal seria que hagi de ser una llista que destaqui les millors característiques del vostre producte / servei.

2. Vídeo introductori

Segons el tipus de producte venut, també podeu crear un vídeo on es mostrin les característiques del producte i la seva utilitat. Això ajudarà el vostre client a comprendre el producte a grans profunditats i també actuarà com a guia quan i quan l’utilitza. A causa de l’aspecte de la interacció visual, arriba al client personalment, cosa que al seu torn ajuda a la seva causa.

4. Base de coneixement

La Base de coneixement és un directori d’articles i guies sobre el vostre producte. Proporciona als clients detalls explícits sobre els vostres productes. Això és molt útil quan tingueu un gran inventari amb productes de tipus similar.

5. Secció de preguntes freqüents

La secció de preguntes més freqüents, com el seu nom indica, es genera a partir de la retroalimentació dels provadors inicials, seguida de futurs clients. Aquesta és una forma molt eficient de suport, ja que les preguntes freqüents es col·loquen segons la freqüència de les preguntes.

Procés:

 • El desenvolupament de la secció de preguntes freqüents comença amb els comentaris dels provadors inicials. Això forma l’etapa alfa del procés de prova.
 • A continuació, el producte es llança a un grup tancat de persones, que fan la mateixa feina dels provadors inicials, però que no tenen coneixement zero sobre el producte. Això forma l’etapa beta del procés de prova.
 • Combinant aquests, el producte s’acaba llançant al públic general.

La secció de preguntes freqüents s’actualitza a intervals regulars en funció dels comentaris i comentaris dels clients. Aquest és cada cop més la forma més útil i prometedora de proporcionar un suport valuós i ràpid als vostres clients a gran escala.

Llista de temes (Finalment)

Per ajudar-vos una mica més en el vostre esforç, hem preseleccionat els següents 15 moderns, professionals i eficients Ajuda, base de coneixement (KB), preguntes freqüents i Assistència Temes de WordPress. Si utilitzeu aquests temes, us ajudarà a evitar els costos de comprar un programari d’assistència car.

1. Suport en viu

Suport en viu: Helpdesk Tema de WordPress sensible

Suport en viu és un tema d’ajuda de xat en directe i suport de WordPress. Amb el suport BuddyPress, compatibilitat WPML, disseny sensible, 4 dissenys de pàgines d’inici i molt més, aquest tema és una opció fantàstica per proporcionar assistència en línia als clients.

2. DeskPressPress

DeskPress - Suport de suport d’assistència sense esforç de WordPress

Donar suport fàcilment als vostres clients de WooCommerce, Easy Digital Downloads o Envato amb el tema DeskPress. Utilitzeu les preguntes freqüents integrades, la base de coneixement i els fòrums bbPress per proporcionar suport de primer nivell.

3. Ticketrama

Ticketrama - Ajuda de WordPress | Entrada | Assistència

Ticketrama inclou un sistema de ticketing completament funcional per ajudar a simplificar l’assistència al client. Els usuaris poden iniciar la sessió amb Facebook o Twitter i, a continuació, poden enviar entrades, cercar la base de coneixement i veure les preguntes més freqüents del tauler d’usuari..

4. Servei d’assistència

Servei d'assistència: un tema d'assistència personalitzada

El servei d’assistència és una altra opció excel·lent per crear un lloc d’assistència. Aquest tema de tipus d’ajuda responsiu inclou suport BBPress per a fòrums de clients fàcils, cerca en directe ajax perquè els usuaris puguin trobar respostes ràpidament i una plantilla de pàgines de preguntes freqüents per a les vostres preguntes i respostes..

5. Saber

KnowHow: un tema de WordPress de base de coneixement

Un dels temes més importants de WordPress de la base de coneixements de WordPress al web, KnowHow és una opció fantàstica per crear un lloc d’assistència en pocs minuts. El tema facilita que els usuaris puguin trobar respostes instantànies mitjançant preguntes freqüents i cerca en directe, a més que el tema estigui preparat per a la traducció, de manera que podeu afegir documents per a tots els vostres clients..

6. Ara, ara

QAEngine-Knowledge-Base-WordPress-Tema

Si voleu crear un tauler de preguntes i respostes massiu on podeu ajudar els clients (i es poden ajudar els uns als altres), Q&A Engine és una opció impressionant. Els usuaris publiquen preguntes, busquen publicacions anteriors i revisen respostes per obtenir ajuda.

7. Ajudant

Helper - Base de coneixement / Suport de temàtica WordPress

Helper és un tema de WordPress amb una base de coneixement i suport de coneixement que respon completament, és compatible amb els fòrums bbPress i inclou tipus de publicació personalitzada i plantilles de pàgines per facilitar la creació del vostre lloc de suport..

8. HelpGuru

HelpGuru: un tema de WordPress de base de coneixement autoservei

Els clients volen trobar respostes ràpides a les seves preguntes en línia, és per això que és tan important per a vosaltres crear un centre d’ajuda i ajuda en línia. Amb HelpGuru només cal instal·lar el tema, afegir-hi articles i deixar que els clients puguin puntuar articles més útils. A més de l’assistència de temes bbPress també per a suport de fòrum.

9. Altera

Altera - Base de coneixement Tema WordPress

Si proveu Altera del vostre lloc d’assistència, trobareu funcions fantàstiques, com ara dissenys il·limitats, ginys personalitzats, cerca en directe, suport RTL, integració de compartició social, un disseny totalment sensible i molt més.

10. Premsa del coneixement

Premsa del coneixement | Wiki | FAQ Tema WordPress

KnowledgePress és una base de coneixement d’autoservei amb integració de fòrums bbPress on els vostres clients poden ajudar-se. Afegiu la vostra documentació sobre el producte, creeu les vostres preguntes freqüents i respongueu a les publicacions del fòrum per obtenir millor suport i felicitat del client.

11. TechDesk

TechDesk - Base de coneixement responsiva / Tema de les preguntes freqüents

TechDesk és una solució d’ajuda de colors amb una cerca en directe, un sistema de preguntes freqüents, widgets personalitzats i codis de drecera i molt més per ajudar-vos als vostres compradors. A més hi ha tones d’opcions d’estil, de manera que podeu personalitzar l’aspecte del vostre lloc.

12. iKnowledge

iKnowledge - Tema WordPress de Base de coneixement / Wiki

iKnowldege és un tema de WordPress net i modern de base de coneixement. Afegiu articles, documentació i preguntes freqüents útils per orientar els usuaris sobre com utilitzar el vostre producte o bé caminar-los durant la resolució de problemes.

13. Sentric

Sentric: Fòrum de suport i base de coneixement

Sentric és un fantàstic tema de suport i coneixement amb un suport complet per al complement dels fòrums bbPress (més etiquetes de moderador personalitzades per a pendents, resoltes, etc.) i opcions integrades per afegir seccions de bases de coneixement i preguntes freqüents.

14. Base plana

Flatbase: una base de coneixements / tema de wiki

Flatbase és un tema de wiki o atractiu mínim atractivament. Amb ell podeu crear la vostra base de coneixement en línia per als clients, a més d’afegir una pàgina de preguntes freqüents de referència ràpida per a preguntes habituals i un fòrum per obtenir més suport..

15. Base

Base - Tema de coneixement Premium / Wiki / FAQ

El tema de base de WordPress és un centre d’atenció al client en línia fàcil d’utilitzar on podeu afegir documents d’ajuda, guies d’ús de productes, preguntes freqüents, articles de wiki i molt més. La disposició neta facilita la comprensió i comprensió dels clients.

Conclusió

Ara que us heu assegurat que el vostre client estarà satisfet amb el vostre producte i amb el servei d’atenció al client, finalment podreu seure i relaxar-vos, ja que ara heu creat un client fidel.

Mantingueu la màxima atenció al client i mai us haureu de preocupar de tenir clients no satisfets.

Aquesta és una de les formes fonamentals de construir un negoci pròsper. Esperem que hàgim pogut ajudar-vos en la vostra cerca a trobar un tema al vostre gust, que us ajudarà a crear una atenció personalitzada i atractiva per al client. Fes-nos saber els teus pensaments. Feliç venda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map