15+ millors serveis i complements de programació de calor de WordPress

Un mapa de calor (escrit com a “mapa de calor”), és una representació visual dels clics enregistrats de l’àrea visible d’una pàgina web. Dit d’una altra manera, un full de calor posa de manifest les regions d’un lloc web que obté el nombre màxim de clics.


Els mapes de calor us indiquen on fan clic els vostres usuaris

Què bé fa un Heatmap?

 • Els mapes tèrmics són molt beneficiosos en la vostra estratègia de màrqueting de contingut. Us ajuden a determinar les àrees de la pàgina web que obtenen el nombre màxim de clics.
 • Probablement, el nombre de clics és una mesura directa de l’atenció de l’usuari. Així, els fulls de calor us mostren les àrees del vostre lloc web on els vostres usuaris estan realment atents.
 • Les àrees amb major nombre de clics es ressalten en vermell, i les que amb menor nombre de clics es destaquen en groc, seguit de verd i blau – similar a l’espectre de calor real (infraroig)..

Com funciona un Heatmap?

Estic encantat de demanar-lo: un full de calor es crea normalment carregant un fitxer JavaScript al navegador del vostre visitant. El fitxer JavaScript es connecta de forma remota a la base de dades de WordPress i registra les dades del “clic” per a cada usuari.

Ara, per a llocs web amb un gran nombre d’usuaris, que utilitzin un full de calor al mateix servidor on s’ha instal·lat WordPress, demanen recursos significativament superiors. Això podria provocar una pressió indeguda sobre el servidor, la qual cosa comporta un rendiment degradat. En última instància, tindreu un lloc lent, i ningú no ho vol.

Per aquest motiu, disposem de serveis de seguiment de fulls de calor. Fan la mateixa feina, però descarreguen la tasca informàtica del servidor. Cada servei té un seguiment bàsic, mentre que alguns fan un nombre més elevat de paràmetres, com el nombre de tocs per a dispositius mòbils, etc..

Les dades es registren a la base de dades del servei i no al servidor. Això fa que la càrrega sigui del servidor. Finalment, les dades s’agregen i es mostren al tauler de control d’administració d’usuaris del servei. L’ideal seria que haureu d’utilitzar un servei de seguiment de fulls de calor extern ja que els resultats seran més fiables i precisos. A la publicació d’avui, veurem alguns dels millors plugins i serveis del mapa de calor per a WordPress.

Si comenceu amb les analítiques de contingut, us suggereixo que utilitzeu primer el període de prova del servei: coneixeu els comentaris i la sortida i, a continuació, passeu a la subscripció de pagament..

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Flux de ratolí

mouseflow-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Informació i descàrrega

El mouseflow posa molt èmfasi en la reproducció i registra tots els moviments del ratolí (inclosos clics, esdeveniments de desplaçament, cops de tecla i interacció de formes). El flux de ratolí fins i tot pot gravar les claus dels vostres visitants quan emplenen els formularis. Té opcions separades per al seguiment de comerç electrònic i una mica diferent Plugin de WordPress. Els plans comencen a partir de 10 dòlars el mes i també tenen un petit pla per sempre gratuït.

2. userTrack

userTrack - WordPress Analytics

Informació i descàrregaVeure la demostració

userTrack és un complement d’anàlisi d’hospitals que registra el que fan els visitants al vostre lloc (visites de pàgina, moviments del ratolí, clics, desplaçament, etc.) i genera automàticament fulls de calor i registres reproduïbles que podeu veure i analitzar per tal d’entendre el comportament de l’usuari. . Amb userTrack també obtindreu accés a estadístiques sobre els vostres visitants com ara el navegador utilitzat, la durada de la visita, la ubicació de l’usuari, les pàgines visitades. Més que això podeu veure el nombre de visitants que naveguen actualment pel vostre lloc en temps real i algunes estadístiques addicionals.

userTrack és més útil quan es fa servir per rastrejar els visitants de llocs de nova creació que encara s’actualitzen. Analitzant les dades que us proporciona userTrack, podeu prendre decisions significatives de canvi de disseny que condueixin a taxes de conversió més altes i taxes de rebot més baixes.

Una altra característica interessant és el sistema d’etiquetatge. Crea fàcilment disparadors d’accions de duana. Com ara “si aquest usuari fa clic al botó de compra, afegiu l’etiqueta [convertida] al costat de la sessió.” Això vol dir que veieu de cop d’ull quins dels vostres visitants van fer una acció específica al vostre lloc. També podeu filtrar les gravacions d’usuaris en funció de les etiquetes, de manera que si voleu només podeu veure enregistraments d’usuaris que van passar pel botó de compra, però no hi van fer clic.

La versió del complement WordPress de userTrack inclou totes les funcions de la versió autònoma, més la possibilitat de triar quines pàgines del lloc habiliten automàticament el seguiment. Si us allotgeu independentment, no haureu de pagar cap quota mensual per utilitzar userTrack. No dubteu en utilitzar-lo tant com vulgueu o tant com el vostre servidor pugui gestionar. El connector utilitza un sistema de lot de dades intel·ligent per enviar-lo, de manera que no hauria de modificar el rendiment del vostre lloc web.

userTrack també admet diversos dominis. Podeu instal·lar userTrack en un sol servidor / lloc web de WordPress i fer el seguiment de tants dominis com vulgueu, simplement incloent un script tracker.js a les pàgines que vulgueu gravar. En fer això, ara podeu tenir un plafó on podeu, per exemple, veure alhora quants visitants hi ha en línia en cadascun dels vostres llocs web..

3. Crazyegg

crazyegg-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Desenvolupat per Hiten Shah i Neil Patel, Crazyegg és una excel·lent eina per al seguiment dels clics del ratolí a la pàgina web..

Característiques:

 1. Feu clic al mapa de calor de les dades
 2. Seguiment del mapa de desplaçament
 3. Superposició del nombre de clics sobre elements específics
 4. Capacitat de distingir els clics basats en fonts de derivació (trànsit orgànic, directe, etc.)
 5. Feu un seguiment de diversos dominis d’un compte

Crazyegg afirma tenir una precisió de seguiment de fins a un 88% en comparació amb altres proves de seguiment ocular. També tenen gratuït Plugin de WordPress per a una integració fàcil al vostre bloc. Tots els plans són gratuïts durant 30 dies i el preu comença des de 9 dòlars / mes.

4. Clicky

clicky-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Informació i descàrrega

Clicky és un dels principals actors entre els proveïdors de serveis d’analítica de fulls de calor amb més de 695.000 subscriptors actius. Clicky recopila dades del mapa de calor tant per pàgina com per a sessions individuals d’usuaris.

Altres funcions inclouen:

 • Supervisió dels objectius amb canvis per a activitats específiques dels usuaris
 • API per habilitar el seguiment de vídeo mitjançant un servei de tercers
 • Càlcul avançat del percentatge de rebots (consulteu aquesta publicació sobre com reduir el percentatge de rebots del vostre lloc de WordPress)

Els plans comencen a partir de 14,99 dòlars / mes per al pla Pro Plus juntament amb un compte de prova de 21 dies gratuït amb accés complet a totes les funcions. Per descomptat, hi ha una Plugin de WordPress gratuït de Clicky per integrar ràpidament el servei amb el vostre lloc web.

5. SessióCam

sessioncam-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

SessionCam us ajuda a fer un seguiment de les accions d’un usuari al vostre lloc, inclòs on va moure el cursor del ratolí, quins formularis van omplir (fins i tot si no els van enviar) i els errors que van generar..

Té una interessant funció anomenada Reproducció de sessions, utilitzant els quals podeu seleccionar un usuari dels informes de seguiment i veure una reproducció del seu viatge al vostre lloc. També té un complement de WordPress.

La millor part: SessionCam ofereix un pla gratuït que consta de totes les seves funcions i registres de fins a 500 pàgines cada mes. La inscripció no requereix una targeta de crèdit. És una opció fantàstica per a llocs web nous.

6. Clicktale

clicktale-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Feu clic atale és un programari de seguiment del ratolí a nivell d’empresa, utilitzat per marques més grans amb funcions com la reproducció de sessions, fulls de calor rics en dades, embuts de conversió i analítica de formes. Clicktale ofereix una gamma de productes que inclouen:

 1. Suite de seguiment del ratolí
 2. Suite Heatmap
 3. Suite de conversions
 4. Feu clic a toc directe

Té un pla gratuït que pot servir fins a 400 pàgines vistes al mes. Al revés, haureu de demanar pressupost per a plans superiors. Al costat brillant, podeu utilitzar Clicktale com a eina excel·lent per supervisar la interacció dels usuaris per al vostre nou producte o bloc. Tanmateix, haureu d’actualitzar un cop arribeu al límit de 400 pàgines de visualització.

7. Mapa de calor.me

heatmap.me-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Es tracta d’un servei relativament nou amb el conjunt estàndard de funcions com ara:

 1. Analítica en temps real
 2. Càrrega asíncrona: això no afecta el temps de càrrega del vostre lloc.

Tot i això, a diferència de certs serveis, no podreu fer el seguiment individual d’un usuari. Tots els fulls de calor generats són anònims, garantint així la privadesa dels vostres visitants. Els plans comencen a partir de 100 dòlars al mes, amb una subscripció gratuïta d’un mes que inclou un milió de visualitzacions de pàgines, un lloc web i un seguiment de fins a 5 pàgines..

8. Ptengine

ptengine-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Ptengine és un analític web i un programari de mapes de calor amb 8 components de seguiment discrets. El component del full de calor admet 6 funcions:

 • Monitorització de diversos dispositius
 • Feu clic a Heatmap
 • Mapa d’atenció
 • Anàlisi de pàgines
 • Desplaçar-se al mapa
 • Comparació i segments de calor

A part dels mapes de calor, Ptengine ofereix:

 • Supervisió d’esdeveniments
 • Anàlisi de grups
 • Seguiment de la campanya
 • Seguiment de conversions
 • Analítica en temps real
 • Dispositiu múltiples i control de diversos dominis
 • Potent filtratge

Hi ha un pla gratuït que rastreja 20.000 visualitzacions de pàgines al mes en un domini, i els plans comencen a 39 dòlars / mes, seguint 50.000 visualitzacions de pàgines en 20 dominis. També té un extens plugin de WordPress per a una integració fàcil.

9. Mapes de calor de SumoMe

sumo-me-heatmaps-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Fundada per Noah Kagan, SumoMe és una de les poques start-ups que ofereixen impressionants eines de màrqueting gratuït (sí, això és plural), això en realitat funciona. L’eina Mapa de calor funciona a tots els llocs web i s’integra perfectament amb WordPress amb la seva gratuïta plugin complet. El complement inclou tota la suite de productes SumoMe que poden portar el màrqueting de contingut al següent nivell.

10. ExtraWatch

extrawatch-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

La versió gratuïta del complement admet mapa de calor, seguiment de clics, monitor de descàrrega i estadístiques de visites en directe. Tot i això, el desenvolupador no proporciona suport per a la versió gratuïta del connector. La versió de pagament té algunes característiques interessants, però, el seu factor limitant greu és el fet que es basa en la base de dades del vostre lloc per emmagatzemar les dades recollides.

Independentment de la optimització del mecanisme d’emmagatzematge, la vostra base de dades acabarà inflat. Suggeriria fer servir aquest complement, si no fos, només per a experimentació.

11. Fulls de calor i Analytics

seecolution-servei de full-heat-analytics-wordpress-plugin-service

Aquest complement integra el codi de seguiment SeeVolution a totes les pàgines del vostre lloc. El seguiment real el fa el propi servei.

Característiques:

 • Feu clic a fulls de calor
 • Fulls de calor del moviment del ratolí
 • Desplaçar els fulls de calor
 • Analítica en temps real

Els plans comencen a partir de 29 dòlars / mes, amb una subscripció anual, admet 300 visites mensuals, genera 4 tipus de fulls de calor i conserva els registres de visitants durant 30 dies.

12. Inspectlet

inspectlet-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

El connector Inspectlet integra Inspectlet Analytics al vostre lloc de WordPress. El servei fa un seguiment del moviment del ratolí, el desplaçament, els clics i la informació mecanografiada al vostre lloc. Les tres ofertes principals d’Inspectlet Analytics inclouen: registre de sessió, mapes de calor i anàlisis de formularis.

Hi confien més de 25.000 empreses d’alt perfil, com ara el New York Times, WordPress, Cisco, eBay i SalesForece. Tenen un pla gratuït que registra 100 sessions per a un sol lloc web. Els plans pagats comencen a partir de 39 $ / mes amb 5.000 registres de sessions per a un sol lloc web.

13. Taronja afortunada

luckyorange-heatmap-analytics-wordpress-plugin-service

Informació i descàrregaVeure la demostració

Un altre servei d’analítica de fulls de calor: Lucky Orange proporciona monitorització i registre en viu de visitants, fulls de calor, supervisió d’enquestes, analítica de formularis i xerrada de vendes / assistència. La sort de taronja té una funció única on podreu seleccionar un visitant en particular amb qui conversar des del tauler d’administració.

La seva WordPress connectar integra ràpidament el servei al lloc de WordPress. Els plans comencen a partir de 10 dòlars / mes i admeten tres llocs web amb un total de 50.000 visualitzacions mensuals de pàgines. Les dades del mapa de calor recodificades es mantenen durant 30 dies. També teniu un període de prova de 7 dies sense necessitat de targeta de crèdit durant la inscripció.

Més complements de placa de calor

Els complements que es mostren a continuació no s’han actualitzat a la versió més recent de WordPress, de manera que el millor és evitar-los. No obstant, els enumero amb l’esperança que algun dia seran actualitzats.

14. Feu clic: Clickheat és una alternativa de codi obert, desenvolupada per Labs Media, que permet crear un mapa de calor a partir dels clics del ratolí al vostre lloc. Si ets desenvolupador, pots integrar el servei ràpidament al lloc de WordPress amb algunes línies de codi.

15. Tracker de Heatmap: És un complement molt bàsic que fa el seguiment dels clics del ratolí dels usuaris.

16. Hotspot Analytics: Aquest complement suporta fulls de calor, activitat de l’usuari i seguiment d’esdeveniments personalitzats.


L’analítica Heatmap és una de les coses “imprescindibles” per a tots els comercialitzadors de continguts i empresaris aspirants. Simplement, tot t’ajuda a conèixer millor el teu client. De la mateixa manera que la recerca de paraules clau: on us poseu a la vostra paraula del vostre client, les analítiques de fulls de calor us donen proves reals de la ubicació de la vostra client..

Amb aquesta nova informació, podeu optimitzar les vostres pàgines de destinació, augmentar les conversions i finalment obtenir una millor experiència per als vostres visitants. Coneixeu algun servei d’anàlisi de fulls de calor que no tenim inclòs aquí? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map