15+ Millors CV Temes de WordPress 2020

Millor reprendre els temes de WordPress

Amb tanta informació a Internet té molt sentit tenir el teu currículum personal en línia també. Però, com podeu crear ràpidament un currículum a temps per a aquesta gran entrevista demà? Fàcil: només cal agafar un dels millors temes de resum de WordPress que figuren a continuació i un senzill pla d’allotjament. Podeu tenir un CV, un currículum en línia o un lloc web d’estil de targeta de visita virtual en molt poc temps.


Informació de resum important

Per accelerar les coses, és una bona idea disposar de la informació de currículum important abans de començar a crear el vostre lloc web. Assegureu-vos de tenir ja el vostre currículum mecanografiat a mà o, com a mínim, un esquema escrit de la informació que voleu incloure al vostre CV en línia. Això podria incloure:

 • Resum d’una o dues frases ràpides sobre els vostres objectius i / o objectius professionals
 • Destaca amb les teves habilitats i capacitats clau
 • Educació, especialment titulacions o certificacions (assegureu-vos d’incloure dates)
 • Experiència laboral amb descripcions de responsabilitats i èxits
 • Exemples de treballs que podrien incloure descripcions de projectes, fotografies, vídeos, clips d’àudio, enllaços d’enllaços de llocs web o articles de bloc als quals heu contribuït, etc..
 • Qualsevol premi o reconeixement (si esteu a la llista de Forbes o heu rebut una subvenció important incloure-la aquí)

També tingueu previst la vostra informació de contacte. Per a algunes indústries pot ser que vulgueu incloure la vostra adreça o número de telèfon, però normalment els enllaços de xarxes socials i una adreça de correu electrònic a utilitzar en un formulari de contacte són suficients.

Selecció de Hosting

Amb la vostra informació a punt, també recomanem comprar un pla d’allotjament abans de triar el tema. Ja havíem escrit sobre el millor allotjament de WordPress, però per mantenir les coses ràpidament i molt senzilles per al vostre currículum en línia, us recomanem que escolliu un amfitrió que també ofereixi un nom de domini amb el vostre pla. Això farà que la configuració sigui més ràpida ja que no haureu d’indicar el vostre nom de domini cap a un registrador de tercers.

Recomanem Bluehost per a nous bloggers o persones que crein un lloc web senzill que no obtingui tones de trànsit. Com que creareu un currículum en línia (probablement amb un dels millors temes de WordPress resumits a continuació, a continuació, el pla d’allotjament compartit de Bluehost ofereix una potència i funcions més que suficients. Bluehost ofereix una instal·lació de WordPress amb un clic, un nom de domini gratuït (per al primer any), suport SSL gratuït i molt més a partir de només 2,95 dòlars / mes.

Obteniu Bluehost per 2,95 dòlars / mes

Amb el vostre allotjament i la informació del vostre currículum a punt per començar, ja és hora de triar el millor tema de WordPress per al vostre lloc. Hem recollit alguns dels millors temes de resum de WordPress disponibles per oferir-vos una bona selecció. Segons les vostres necessitats

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Graphix – Tema total

Resum en línia Disseny total de temes de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Graphix és una demostració de tema de WordPress premium neta i professional creada amb el nostre tema de WordPress Total. Aquesta demostració mostra com podeu crear un currículum o currículum en línia per compartir amb els empresaris per obtenir el vostre següent treball!

El tema Total ofereix un potent creador de pàgines d’arrossegament i arrossegament, lliscants premium i tipus de publicacions personalitzades per crear el vostre propi lloc web personalitzat. Feu una ullada a la demostració de Graphix del tema Total per veure com podeu crear el vostre propi currículum en línia (podeu importar Graphix o qualsevol altra demostració de més de 40 clics en només uns clics). A Graphix hem utilitzat caixes d’icones, botons personalitzats, barres d’habilitats, fons de paralaxi, fonts de Google personalitzades, una galeria d’imatges i una secció de formulari de contacte amb estil 7. Només cal que importeu les nostres dades de mostra de Graphix, ompliu el vostre historial de treball (més algunes fotos de vosaltres mateixos) i afegiu un enllaç de descàrrega per a una versió pdf o doc del vostre currículum (ja ho sabeu, per a aquells tipus d’escola antiga).

És especialment fàcil crear un lloc web de currículum vitae o d’estil cv gràcies als mòduls de funcions que inclouen Total per a columnes, caixes d’icones, barres d’habilitats, gràfics, carteres, botons i formulari de contacte. A més, podeu utilitzar funcions per a files de pantalla completa o d’amplada completa, imatges de fons, paralaxis, vídeos i desplaçament local per crear un currículum en línia amable. I Total pot fer molt més del que veieu a la demostració de Graphix. El tema inclou una cartera completa, personal i testimonis tipus de publicacions personalitzades i bloc personalitzable (amb disseny de maçoneria, graella, opcions d’imatge petita i gran), tones de widgets, elements de creació de pàgines personalitzades i molt més. Podria seguir endavant, però seria molt més ràpid si només feu clic al botó de dalt per obtenir més informació sobre el tema.

2. Jo

Me Creative Portfolio & Resume Theme WordPress

El tema de Me Portfolio creatiu és un tema de WordPress amb estil rebuig i modern que fa una gran impressió. És un inici fantàstic per a qualsevol fotògraf, autònom, artista o altres creatius per dissenyar el seu propi currículum en línia.

El tema Me també inclou el creador de pàgines de Visual Composer, una cartera impressionant, pàgines de blocs integrats (completats amb formats i widgets personalitzats), tipografia avançada i fonts personalitzades, disseny de resposta fluida i molt més. Simplement, utilitzeu el contingut de demostració d’exemple per començar o creeu les vostres pàgines des de zero per mostrar els vostres millors treballs anteriors.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard Tema de WordPress

Si busqueu un dels millors temes de resum de WordPress per crear el vostre propi vcard o CV d’una pàgina, Jab és una opció excel·lent. Aquest tema premium presenta un disseny lleuger amb opcions potents i animacions atractives que us ajudaran a desembarcar en un treball impressionant. Tot el que heu de fer és afegir a les vostres dades.

El tema inclou transicions de secció de desplaçament o diapositives, tres tipus de navegació únics (panell, vertical o horitzontal), filtratge d’isòtops avançat, gradients animats, punters SVG, suport per a programacions personalitzades, estudis de casos ajax, presentacions de diapositives de fons, efectes de paralaxi i molt més. Utilitzeu les eines que Jab proporciona per ressaltar les vostres millors funcions i èxits destacats d’altres sol·licitants.

4. ShiftCV

ShiftCV Blog, CV, Portfolio de Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

ShiftCV és una retina, totalment responsive i RTL preparada perquè puguis mostrar el teu talent i crear el teu currículum en línia avui en dia. El tema inclou opcions fàcils com un esquema de colors clars i foscos, widgets d’habilitat personalitzada, un giny de codi QR integrat (per crear un enllaç ràpid a la vostra bio) i suport per a un bloc complet on puguis compartir els teus coneixements en el teu camp d’expertesa..

Amb ShiftCV és fàcil afegir la vostra experiència, competències, treballs de mostra i molt més rellevants a un currículum en línia. El tema inclou una plantilla de pàgines fantàstica per afegir el vostre currículum, completat amb la vostra història laboral, educació, habilitats, una cartera de filtres de la vostra feina, testimonis de clients i un formulari de contacte (per a totes aquelles ofertes de treball que rebeu). A més, hi ha una plantilla de pàgina d’impressió que crea un formulari imprimible del vostre currículum en línia que els possibles empresaris poden imprimir per a la seva posterior consulta.

Aquest tema també inclou un encantador bloc que podeu utilitzar per escriure sobre notícies recents del vostre camp, projectes actuals o qualsevol altre pensament que pugueu tenir. El format de publicació per a estàndards, galeria, enllaços, vídeo, cites i àudio facilita la possibilitat d’afegir contingut relacionat amb tot el que estàs escrivint. El tema també ve amb pells de color clar i fosc, un disseny sensible, widgets personalitzats, suport RTL i fins i tot fitxers psd, de manera que podreu planificar el disseny abans de bussejar.

5. Vegeu el CV del meu currículum

Vegeu el tema de currículum de CV i vcard del meu CV

Creeu el vostre propi currículum en línia creatiu amb el tema de WordPress Veure el meu CV. És un tema potent amb opcions fàcils de dissenyar i organitzar la informació del vostre currículum, com ara historial de treball, habilitats i enllaços socials.

Però Veure El meu CV no és només un tema de currículum, també té una cartera impressionant amb una eina de creació de cartera personalitzable. Utilitzeu el trencaclosques de la cartera per dissenyar una graella personalitzada amb etiquetes hovers o etiquetes útils, afegiu deslizants animats impressionants amb els plugins addicionals inclosos (lliscadors Revolution i Layer), dissenyeu el vostre propi formulari de contacte personalitzat i molt més. Hi ha tones que Vegeu el meu currículum.

6. Professió

Professió d'una pàgina CV CV Tema de WordPress

Informació i descàrrega

La creació de currículums en línia no ha de ser difícil, sobretot si feu servir un dels millors temes de WordPress de currículum disponibles com ara el tema del CV de professió d’una pàgina. Si es considera que és un dels temes més populars del currículum premium a Themeforest, és natural que només quedés a la nostra llista.

El tema ofereix opcions fàcils d’utilitzar per a presets predefinits en color, disseny de blocs, traçat horitzontal que es torna vertical al mòbil, cometes (perfectes per mostrar recomanacions), integrades en vídeo i àudio, a més d’un portafoli professional. Tot i que es pretén que sigui un resum de pàgina única, certament podeu afegir diverses pàgines si voleu utilitzar les funcions del tema per crear la vostra cartera o per crear pàgines de serveis..

7. ScScard

Tema WordPress CV CV, CV i vCard

RScard és un tema de currículum d’estil de disseny impressionant per a WordPress. Els colors negres i una maquetació neta faciliten la creació d’un lloc web professional per mostrar el vostre treball als possibles empresaris.

El tema es va crear amb el creador de pàgines ACF Pro per facilitar la creació ràpida de pàgines personalitzades amb elements com un logotip personalitzat, interessos, enllaços socials, línia de temps, feed d’Instagram, habilitats amb percentatges, secció de referències, estadístiques, carrusel de clients, calendari de disponibilitat i molt més. El tema també inclou un portafoli per mostrar treballs anteriors i suport complet per a WooCommerce. Així que si teniu un producte o servei disponible actualment, podeu afegir-los al vostre lloc per a la venda.

8. NOVETAT

NOU Tema de WordPress Vcard de WordPress a punt de la retina

El NOU tema de WordPress Vcard està dissenyat perquè la recopilació d’un currículum en línia sigui un procés indolor. Amb unes funcions de currículum integrades senzilles i un disseny net, aquest tema és una opció fantàstica si no esteu segurs d’on començar.

Demostreu-vos tot fent servir el fantàstic tema del currículum de la nova vCard. Aquest encantador tema d’una sola pàgina és la forma perfecta per afegir el vostre currículum i la vostra cartera al web on els clients i els empresaris poden trobar-lo. Quan instal·leu el tema NOU Vcard de WordPress, trobareu un disseny senzill de pàgina única amb navegació d’una pàgina, opcions de color il·limitades i seccions dedicades per a mi, informació de contacte, historial d’ocupació, habilitats, cartera, etc. El tema també pot respondre, retina i RTL a punt.

Feu servir les opcions integrades del tema per carregar el vostre currículum, afegir la vostra experiència laboral, llistar les millors habilitats i molt més. A més, podeu afegir mostres del vostre treball completat mitjançant la cartera filtrable, de manera que la gent pugui veure el bé que feu. NOU també inclou un encantador bloc d’una sola pàgina, on podreu afegir els vostres comentaris sobre mitjans de comunicació, notícies, temes o la vida en general. Només recordeu que els vostres ocupadors veuran el bloc, així que probablement voldreu mantenir-lo una mica rellevant per a la vostra indústria.

9. Kerge

Tema de WordPress de Kerge Resume vCard i Portfolio

El tema de Kerge és perfecte per a tot tipus de currículums, currículums i carteres en línia. El tema presenta dues demostracions diferents que podeu utilitzar per començar, amb una pàgina d’inici més moderna que inclogui una foto o un disseny d’estil de text més tradicional. O bé, podeu crear el vostre lloc des de zero, us depèn de vosaltres!

No importa la manera de començar, el tema de Kerge també inclou opcions per a la creació de pàgines arrossegades i soltes, tipus de lletra personalitzats, esquemes de colors il·limitats, horaris únics, calendari de disponibilitat, enllaços per compartir, preus, vídeos, Instagram i molt més. Consulteu la demostració en directe per obtenir més informació.

10. Mari

Mari Responsive Currículum CV Tema WordPress

Mari és un tema de WordPress amb un currículum súper net i modern, amb un límit de pantalla blanca únic que fa que el nostre lloc de currículum se senti més com una presentació. El tema Mari és fantàstic.

El tema respon completament, de manera que no us haureu de preocupar del dispositiu que utilitza el vostre ocupador potencial per cercar les vostres dades. A més amb elements de pàgina per crear una pàgina sobre mi, carregar el teu currículum, crear una línia de temps d’experiència laboral o educativa i l’opció de crear un portafoli hi ha moltes maneres de mostrar les teves habilitats..

11. Perfil

Perfil Portafoli personal Tema de WordPress

Informació i descàrrega

El perfil és un tema personal de WordPress i portafoli creat per Temes orgànics. Aquest elegant tema de la cartera és una manera fantàstica de mostrar la vostra cartera de treball personal.

El tema del perfil inclou un bonic disseny de la pàgina principal amb una imatge única i arrodonida de funcions: frontal i central. Estar en el centre de l’atenció dels lectors és el focus d’aquest tema. El vostre feed de Twitter, els enllaços socials, una breu secció sobre vosaltres i una visió a la vostra cartera es mostren tan bon punt arribeu a la pàgina principal..

La secció de cartera està dissenyada amb la mateixa cura que la pàgina principal. Afegiu articles de cartera i creeu una bonica graella del vostre treball. A més, podeu afegir imatges i vídeos destacats, cosa que és fantàstica si alguns dels vostres projectes s’entenen millor a través del cinema. I sempre podeu utilitzar codis directes per personalitzar encara més les publicacions de la vostra cartera amb botons, alertes, galeries de llum i molt més.

12. Flatoo

Flatoo vCard, CV, tema personal de WordPress

Flatoo és un tema d’estil vCard i CV amb un disseny planer i agosarat perfecte per crear un currículum en línia creatiu i vistós. Aquest tema sensible inclou un creador útil per organitzar el vostre currículum per tal de mostrar el vostre talent.

Amb Flatoo podeu crear una graella d’imatges animada, presentacions de diapositives d’ample complet, gràfics d’habilitats animats, línia de temps d’experiència laboral, cartera filtrada ajax, mapa de Google amb ubicacions i un formulari de contacte per posar-vos en contacte..

13. Butlletí

Mefolio Millor currículum temes de WordPress

El tema de Mefolio és un tema Cv impressionant i, sens dubte, és un dels millors temes de resum de WordPress, ja que va ser designat com a lloc d’Awwwards del dia. Disseny d’una pàgina de pàgina en mosaic en anglès, colors negres, degradats, text rotatiu, fons de vídeo i diverses opcions de disseny de menús.

Aquest tema ve amb el creador de pàgines King Composer per crear pàgines personalitzades, instal·lació de demostració d’un clic per ajudar-vos a obtenir un salt de creació creant el vostre currículum, suport RTL i compatibilitat amb el complement de traducció WPML si voleu aplicar-vos a treballs d’altres mercats..

14. ResumeixX

ResumeX: portafoli de CV i una pàgina multiusos

Informació i descàrregaVeure la demostració

ResumeX és un tema de WordPress premium de currículum d’una sola pàgina de Themeforest. Aquest tema és una manera excel·lent de mostrar l’experiència laboral, els projectes acabats i qualsevol altra cosa sobre tu o la teva empresa que puguis compartir amb possibles empresaris o clients..

Tenir un gran currículum és clau per superar la primera ronda d’entrevistes, i una impressionant cartera pot ajudar-vos a aconseguir un gran treball (o a un gran client). ResumeX facilita que es mostri, bé, tu. El tema té molt bones funcions integrades que segur que agradarà. Compta amb un impressionant disseny d’una sola pàgina, que és la manera perfecta de donar una ràpida visió de la vostra història professional a clients i caps. A més, les opcions de tema fàcil d’utilitzar fan que sigui una brisa arrossegar i deixar anar seccions de contingut a l’ordre que desitgeu.

La millor part de ResumeX són les seccions de contingut impressionant. Afegiu una secció sobre descàrregues de pdf (per a currículums, fulletons o altra cosa), barres d’habilitats, una experiència o una línia de temps del projecte, comptadors, educació o certificacions (o premis que hagueu rebut), una cartera filtrable, testimonis de clients, un bloc. , enllaços socials i un formulari de contacte de diapositives dolces. Aquest tema té tot el que necessiteu per impressionar i després alguns!

Altres funcions temàtiques inclouen un disseny sensible perquè la gent pugui consultar el vostre perfil en qualsevol dispositiu que sigui convenient per a ells, una presentació de diapositives de fons a pantalla completa gràcies al potent control lliscant Revolution, animacions creatives CSS3 i molt més.

15. Desinteressat

Tema de VCard de WordPress d’una pàgina independent

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Selfless és el contrari al que sona el nom, ja que es tracta de tu. Creeu un lloc web impressionant per mostrar les vostres habilitats per proporcionar als empresaris una raó per contractar-vos en lloc de la vostra competència. Utilitzeu la cartera per penjar exemples de treballs, iniciar i crear el vostre propi bloc complet de consells, afegir un formulari de contacte per aconseguir-lo fàcilment i més.

El tema inclou opcions senzilles per afegir botons de descàrrega, presentacions de diapositives d’imatges de fons, diverses habilitats tècniques, paquets de preus, llistes i molt més. El tema també admet CSS personalitzats per obtenir més estil.

16. unRovr (Animat)

unRovr animat vCard i reprendre el tema de WordPress

El tema UnRovr és un impressionant tema de resum de WordPress que inclou tones de demostracions d’exemple per triar per començar. Si voleu crear una pàgina senzilla amb el vostre nom, descriure i reprendre la descàrrega de fitxers o un lloc de cartera ric amb funcions, el tema UnRovr és una opció fantàstica..

El tema utilitza el potent generador d’arrossegar i deixar anar Elementor per afegir-hi fàcilment enllaços socials, caixes de llum, reixes de cartera ajax, tipus de lletra personalitzats i molt més..

Més informació sobre el millor resum dels temes de WordPress

Allà el teniu: hem compartit un esquema ràpid d’informació important que heu d’incloure al vostre CV, un pla d’allotjament sòlid que podríeu utilitzar i més de 15 temes per triar. Esperem que hagueu trobat un tema per començar el vostre currículum. Amb un bon tema i un senzill pla d’allotjament, certament podreu tenir un currículum en línia a temps per a la vostra entrevista demà.

Per descomptat, aquesta és una breu llista dels que creiem que són alguns dels millors temes de resum de WordPress, però ens agradaria saber què heu utilitzat per crear el vostre currículum en línia. Si heu trobat un tema impressionant de WordPress, voldríeu recomanar-ho, deixeu un comentari a continuació per comprovar-lo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map