15+ millors complements del menú de WordPress

Millors complements de menú de WordPress

Ja hem tractat com crear un menú a WordPress abans al bloc. Els menús són part clau de qualsevol lloc web, ja que facilita als visitants del vostre lloc navegar per les vostres publicacions i pàgines. Si bé els menús predeterminats solen ser dissenyats pel tema de WordPress, podeu afegir un complement per obtenir funcions millors i més avançades. Avui cobrirem alguns dels millors complements de menú de WordPress que podeu utilitzar per millorar la navegació del vostre lloc.


Cobrirem tant complements de menú de WordPress gratuïts com de pagament per satisfer el vostre pressupost. Comencem, per tant, amb els que creiem que són els millors complements de menú de WordPress!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Mega Main Menu Premium Plugin del menú de WordPress

Plugin del menú principal de Mega

Informació i descàrregaVeure la demostració

Esteu buscant el menú perfecte multifuncional de WordPress per al vostre lloc web de WordPress? No busqueu més que Mega Main Menu, un complement de menú de WordPress que admet colors i icones il·limitades, funcionalitat enganxosa, més de 20 desplegables, més de 600 fonts de Google, més de 1600 icones vectorials, ginys, dreceres i suport fantàstic entre altres funcions..

El menú principal de Mega és una solució impressionant si no voleu codificar el vostre propi menú (o si no ho sabeu). El complement facilita afegir diferents temps de contingut als vostres menús desplegables. Alguns exemples inclouen promocions, anuncis, múltiples columnes, miniatures de publicacions recents, graelles d’icones i fins i tot widgets. El menú principal Plus Mega inclou opcions d’estil integrades a la dreta perquè pugueu canviar el color, l’alineació, l’orientació vertical / horitzontal i fins i tot afegir un logotip sense haver de codificar-lo vosaltres mateixos. Només cal definir les opcions i fer clic a desar!

El menú principal de Mega també és compatible amb WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, la versió actual de WordPress i els principals navegadors.

Feu una ullada a la previsualització en directe per veure amb quin tipus de combos podeu crear el menú principal de Mega. Hi ha tantes opcions que segur que podreu crear el menú que vulgueu. A més, el menú principal Mega respon completament, de manera que els vostres preciosos mega menú seran completament funcionals en tauletes, telèfons i altres dispositius mòbils..

2. Menú responsiu Plugin de WordPress gratuït

Menú responsiu Plugin de WordPress gratuït

El menú responsiu és un tipus especial de complement del menú de WordPress, que us ajuda a crear menús 100% sensibles per al vostre lloc principal, tauleta i telèfons intel·ligents..

Sembla increïblement fantàstic i, amb més funcions de les que necessitareu, no hi ha res que impedeixi crear el menú més responsiu per al vostre lloc de WordPress. El Menú Responsive s’ofereix amb més de 70 opcions personalitzables que permeten canviar els títols del menú, les imatges del menú, les ubicacions, la profunditat de menú, la font de menú i animacions entre d’altres. A més, el Menú responsiu és compatible amb WPML, es carrega de forma ultra ràpida i és compatible amb codis curts.

3. UberMenu – Plugin de WordPress Premium Mega Menu Premium

Plugin de WordPress UberMenu Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Els Mega menús són una sensació al mercat de menús de WordPress i UberMenu és la cuina calenta. Amb unes vendes de més de 75 quilòmetres, no podreu equivocar-vos amb UberMenu, un plugin de menú mega de tendència de WordPress que té diversos nivells per sobre del vostre plugin de menú típic..

És el mega menú més gran de Codecanyon i inclou dissenys flexibles, disseny sensible, contingut avançat (de manera que podeu afegir mapes i molt més als vostres menús), interfície d’interès gràfica millorada i generació d’elements dinàmics entre d’altres. S’ofereix amb un potent personalitzador que suporta més de 50 combos d’estil, submenús amb pestanyes, diversos menús i transicions fantàstiques per esmentar-ne alguns. Totes aquestes funcions (i més) es poden integrar en un bonic complement que és fàcil d’instal·lar, aprendre i utilitzar.

4. Max Mega Menú Plugin gratuït de WordPress

Plugin de WordPress gratuït per a Max Mega Menú

Em creuríeu si us digués que podeu crear mega menús impecables simplement arrossegant i deixant anar els elements del menú? Tot treballant el familiar gestor de menús de WordPress? Probablement pensareu que estic tirant la cama, tret que, evidentment, hagueu provat el connector del menú Max Mega.

És sensible i admet totes aquelles funcions dolces per les quals vas matar. Per exemple, podeu col·locar ginys i icones als vostres menús, afegir la intenció de desplaçament o fer clic en l’esdeveniment i incloure efectes de transició elegants per esmentar-ne alguns.

A més d’això, el Max Mega Menú inclou 100 opcions de personalització, CSS3 vàlid i codi net que permeten una experiència impressionant.

5. QuadMenu Free WordPress Mega Menu Plugin

QuadMenu Free Plugin de Mega Menú de WordPress

(i fins i tot ofereixen un costum Complement d’integració QuadMenu de tema total).

El complement de QuadMenu gratuït és una manera senzilla d’afegir mega menús al vostre lloc de WordPress. El complement té resposta mòbil i inclou opcions per a menús verticals, de barra lateral o fora de tela. Altres opcions de menú inclouen fonts de Googel, icones de FontAwesome, menú de cerca i estany de cotxes, desplegables flotants i mostrar / ocultar elements de menú basats en la mida de la pantalla.

Voleu personalitzar l’aspecte dels vostres menús? Només heu d’utilitzar la configuració del personalitzador i els paràmetres d’administrador del menú integrats per canviar colors, dissenys, tipus de lletra i molt més.

6. QuadMenu Premium Mega Menú Plugin de WordPress

QuadMenu Premium Plugin de Mega WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement gratuït de Love QuadMenu, però voleu més? Per sort: QuadMenu ofereix una versió premium del seu mega plugin de menú que afegeix opcions de menú encara més impressionants. Ofereix totes les funcions del complement gratuït i més que estaves buscant.

Creeu els vostres menús amb fitxes, carrusels, inicis de sessió, registre i tipus social. A més, crea un nombre il·limitat de mega menús, crea pells de menú personalitzades, selecciona animacions desplegables, afegeix un menú enganxós al desplaçament i molt més. A més, amb una llicència de complement premium, també rebreu assistència premium per part del desenvolupador del connector.

7. Menú WP Responsive Plugin gratuït de WordPress

Menú WP Responsive Plugin gratuït de WordPress

La creació de menús responsius simplement és més fàcil i divertit amb el menú WP Responsive, una petita eina fantàstica que transforma els vostres menús de WordPress en menús lliscants elegants que funcionen excepcionalment bé en tots els dispositius..

Respon totalment, inclou una interfície d’administració intuïtiva i s’integra perfectament amb el sistema de menús predeterminat de WordPress. Afegiu formularis de cerca personalitzats, colors i logotips personalitzats al vostre menú i oculte fàcilment els elements no desitjats en dispositius mòbils. El menú WP Responsive és senzillament bonic.

8. Plugin de menús WordPress de Superfly Responsive Premium

Superfly: complement del menú de WordPress responsive

Informació i descàrregaVeure la demostració

Superfly és un menú de navegació vertical i lliscant / estàtic / push que aporta utilitat i estil al vostre lloc. Per revelar tot el menú tant en dispositius mòbils com en ordinadors de sobretaula, el visitant del web només necessita fer el ratolí sobre la vora de la pantalla.

Superfly us permet fondejar un menú principal estàtic a l’esquerra o a la dreta de la pantalla o podeu utilitzar un sistema amagat diapositiva el menú, que es mostra quan un visitant passa el botó o fa clic a l’àrea del menú. Els menús verticals són ideals per a visitants mòbils, es veuen bonics i ofereixen diverses animacions i efectes.

Els menús són totalment personalitzables, amb una selecció il·limitada de colors, moltes icones i una tipologia de mida i mida. Si voleu afegir els botons de les xarxes socials al menú, Superfly admet Twitter, Facebook i Google+. Podeu utilitzar Superfly per crear menús de diversos nivells profunds, i cada capa llisca cap a la pantalla. Com que el connector es va desenvolupar tenint en compte els usuaris de mòbils, és sensible que respongui i utilitza un estil natiu colar funció per a dispositius de pantalla tàctil.

A més, podeu crear menús de diversos nivells, afegir enllaços socials i molt més, tot a partir d’un tauler d’administració fàcil d’utilitzar. Per arrencar, Superfly juga bé amb el sistema de menús de WordPress.

9. Menú mòbil WP Plugin gratuït de WordPress

WP Mobile Menu Plugin gratuït de WordPress

Afegiu un menú mòbil personalitzat al vostre lloc de WordPress amb el complement gratuït del menú mòbil WP. Aquesta és una manera excel·lent de facilitar la navegació pel vostre lloc a les pantalles petites. Amb aquest complement, podeu crear un menú concis per als visitants del mòbil amb fins a 3 menús desplegables del nivell del menú (realment no us ve més que en un petit dispositiu). A més, podeu afegir una màscara de superposició al vostre lloc principal per tal que el menú mòbil destaqui realment. També podeu triar fonts de Google personalitzades, afegir el vostre logotip i una imatge al menú de fons.

10. Plugin Menú Hero responsive Premium Mega Menú

Plugin de Menú Mega Menú de Hero Responsive Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Hero Menu és un creador de menús de mega arrossegament i arrossegament per a WordPress. Amb l’ajuda d’aquest complement, podeu crear un menú mega sensible per al vostre lloc, de manera ràpida i senzilla. Utilitzeu el creador per afegir elements del menú, editeu l’alineació, inseriu un enllaç de cerca o cerqueu i, fins i tot, afegiu els vostres enllaços socials. A més, hi ha tones de colors, icones i opcions de lletra i més de 60 presets per triar. A més, és compatible amb WooCommerce, de manera que podeu afegir productes als vostres menús.

11. Nextend Accordion Menu Plugin gratuït de WordPress

Nextend Accordion Menu Plugin gratuït de WordPress

Si us agrada l’efecte acordió, us encantarà el menú del següent acordió. Tot i que abans no havíeu sentit a parlar d’acordions, us hauria d’encantar aquest complement del menú de WordPress. Per què? Demanes.

Per començar, aquest complement us proporciona un control absolut sobre “… nivells de menú, colors, efectes d’animació i molt més.” Podeu personalitzar fàcilment el aspecte del vostre acordió sense cap coneixement de programació. Aquest menú és més adequat per a les barres laterals, especialment si voleu estalviar una mica d’espai. Tot i així, no dubteu a col·locar el vostre menú allà on utilitzeu codis i widgets.

L’única configuració de fons és la versió gratuïta (Lite) que només inclou un tema. Per obtenir més temes, heu d’actualitzar a la versió PRO del menú Nextend Accordion.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb el connector WP Floating Menu Pro, podeu crear una navegació flotant o enganxosa per al vostre lloc d’una pàgina. El complement inclou 13 plantilles de menú flotant, una finestra emergent modal i l’opció d’afegir diferents menús per a pantalles mòbils. A més inclou suport per a les icones de FontAwesome, mostrar / ocultar en el desplaçament, consells d’instruments del menú i l’opció de dissenyar la vostra pròpia plantilla de menú personalitzada.

13. WP Mega Menu Plugin gratuït de WordPress

WP Mega Menu Plugin de WordPress gratuït

El WP Mega Menú per tema és un excel·lent complement gratuït que podeu utilitzar per crear una navegació amb menús. El complement utilitza un plafó arrossegar i deixar anar i widgets personalitzats que podeu utilitzar per crear els vostres menús, així com pells de temes i estil. Amb aquests podeu dissenyar el disseny, els colors, els tipus de lletra, estirar el menú, afegir un logotip, inserir enllaços socials i molt més.

14. Horizon Menu Barra Plugin Premium per a WordPress

Barra de menús Horizon Plugin Premium per a WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Segons Bonfire Themes, l’autor, Horizon és una manera d’afegir una mica de “vida a la capçalera o al peu de pàgina del vostre lloc”. No substituirà ni afectarà els vostres menús de WordPress. Però es mantindrà fixat de manera que es mantingui visible en tot moment. Així, Horizon és un excel·lent complement de menú per implementar enllaços com el vostre correu electrònic, número de telèfon o enllaços socials.

S’envia amb un milió i una icona que us permet personalitzar el menú com vulgueu. És bonic, presenta grans efectes de transició i és molt estimulant. El suport és fantàstic i sembla que els clients s’ho passen bé.

15. TapTap Personalitzable plugin de menú mòbil de WordPress

TapTap: un menú personalitzable súper mòbil per a WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

TapTap és una solució de menú mòbil completa per a WordPress. És molt ric en funcions, es pot personalitzar i elogia enormement pels usuaris com la millor solució de menús per a mòbils disponible per a WordPress en qualsevol lloc.

Completa amb logotip, cerca i fins i tot ubicació de widget, pot anar molt més enllà d’un simple menú i es pot utilitzar com a capçalera completa i substitució de navegació per al vostre lloc web. Amb la possibilitat d’amagar el menú del tema quan està actiu, la possibilitat de mostrar-lo només en determinades resolucions i, fins i tot, utilitzar els vostres tipus de lletra, TapTap pot convertir-se en una part perfecta del vostre lloc web de WordPress que només és visible per a la vostra visualització mòbil. També podeu utilitzar-lo com a menú d’escriptori complet. La inclusió d’una barra de desplaçament d’estil totalment personalitzable (que és totalment opcional, per descomptat) fa que sigui encara més atractiu.

Trieu entre una gran varietat de dissenys i animacions de botons de menú, afegiu etiquetes personalitzades als botons de menú i de cerca, pengeu una imatge de logotip i situeu-les tal com vulgueu. Creeu un menú de diversos nivells (més de 600 icones incloses), inseriu textos d’encapçalament i subtítols, més imatges d’encapçalament i fons, afegiu un color de fons i reproduïu-vos amb opacitats, alineacions, velocitats d’animació … Això només rascen la superfície del que es pot fet amb TapTap. Tot plegat, el complement ofereix 200 configuracions individuals i infinites possibilitats.

I amb la integració en temps real del personalitzador, l’edició és molt ràpida i còmoda; tots els canvis que feu es poden previsualitzar immediatament abans de posar-lo en directe al vostre lloc perquè el món el pugui veure.

16. Constructor de pàgines Elementor Pro: Widget del menú Nav

Widget del menú Nav Elementor Pro

Informació i descàrregaVeure la demostració

Ja utilitzeu el creador de pàgines Elementor? Ja sabíeu que Elementor Pro inclou un widget de menú Nav integrat que podeu utilitzar per crear menús personalitzats per al vostre lloc de WordPress?

El Nave Menu Widget (només disponible a les versions de Elementor Pro) inclou opcions per a la disposició del menú (horitzontal, vertical i desplegable), animacions (subratllats, marcs, fons, moviment de text), encoixinats personalitzats, colors, tipografia i molt més. També podeu afegir i subestilar estil. No us haureu de preocupar de com funciona el vostre menú als telèfons: tots els menús creats amb el menú Widget Nav són sensibles i podeu definir punts d’interrupció personalitzats per a les mides del mòbil / tauleta..

Afegeix els millors complements de WordPress

Els menús de navegació són importants. Esperem que un dels complements de WordPress del menú anterior s’ajusti a la factura del vostre lloc. Tant si busqueu un menú mega avançat o un menú flotant senzill per a una pàgina de destinació, hem inclòs algunes de les millors opcions al voltant. Ens agradaria saber si proveu-ne algun. O si teniu un complement per afegir, simplement deixeu-nos una nota a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map