15 millors complements de reserva de cites de WordPress

Millors complements de reserva de cites de WordPress per a programacions i reserves

Si la vostra empresa es basa en cites, teniu un lloc de WordPress i encara no heu instal·lat cap complement de reserva, haureu d’aconseguir-ho. Concretament un d’aquests complements de reserva de cita de WordPress.


No hi ha motiu per a tantes empreses encara obligar els seus clients a trucar-los per telèfon, contactar amb ells per correu electrònic i esperar una resposta, o el pitjor de tot, entrar físicament a les seves oficines per programar una cita. La implementació d’un complement de reserva fàcil d’utilitzar pot comportar un augment de les vendes de persones que treballen durant la major part de les vostres hores o que no tingueu ganes de passar els temps d’aturada i d’esperar que una recepcionista pugui reservar per telèfon. I pot comportar que es facin més cites per impuls, sobretot perquè es pot colpejar amb l’opció de reservar immediatament després que la vostra còpia web hagi realitzat la seva feina (esperem).

Per sort, WordPress ofereix un munt d’opcions per completar aquesta tasca.

Abans havíem cobert plugins de reserva, però només pel que fa a la relació niu d’hotels. Avui estem recopilant-ne 15 més i ampliem la nostra visió fins incloure la reserva de plugins WordPress amb programes destinats a programar pràcticament qualsevol cosa!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Reserva de cites a nivell d’empresa Amelia

Plugin de WordPress de reserva de cites a nivell d’empresa Amelia

Amelia és un dels plugins de reserva de cita més potents que podeu triar per al vostre negoci. Aquesta solució de reserva automatitzada continua funcionant les 24 hores del dia i no perdreu mai un client nou. Només heu d’instal·lar, configurar la vostra configuració i ja esteu preparats per posar-vos en marxa!

El Plugin de reserva d’Amelia inclou funcions fàcils d’utilitzar per crear els vostres formularis de reserva de cita. Les opcions potents inclouen suport per a diversos empleats (juntament amb la possibilitat d’afegir serveis específics, hores regulars i horari per a cadascun), moneda local, serveis addicionals, notificacions per correu electrònic, galeries d’imatges, cupons, a més d’opcions de color / font per al front-end. disseny.

Amb el formulari a punt, els clients poden utilitzar el calendari de cites interactiu (mensual, setmanal, diàriament, així com les visualitzacions de llista / cronologia) i l’assistent de reserva pas a pas únic amb filtres facetats per trobar una hora de cita per a un servei específic amb un membre específic del personal (o fins i tot en un lloc exacte). Quan arribi el moment de pagar, el client pot utilitzar les passarel·les de pagament integrades Amelia per reservar el seu temps o optar per un pagament in situ..

Codi curt de serveis de complements de reserva d’Amelia

Amelia inclou fins i tot un codi curt útil per crear una pàgina de serveis. Simplement enganxeu el codi curt a una pàgina nova qualsevol per mostrar els vostres serveis actuals amb els paràmetres per a un servei específic, una categoria sencera o totes les categories).

Encara no es ven? Consulteu la nostra revisió completa del complement de reserva de cita Amelia per veure totes les funcions i opcions en acció!

2. Booknetic

Booknetic: sistema de reserva de cita i programació de cita de WordPress

Amb Booknetic podeu crear fàcilment un calendari de cites i reserves més adequat per fer créixer el vostre negoci. Aquest calendari de cites modern i sensible inclou nombroses funcions per estalviar temps i diners, així com fer que el procés de reserva sigui perfecte per als clients. Des de la creació del formulari fins al processament de pagaments Booknetic ho pot fer tot. Tant si teniu un saló, un gimnàs, una oficina legal o un altre negoci professional Booknetic complirà les vostres necessitats (i els vostres clients)..

Un cop instal·lat, podeu utilitzar Booknetic per crear el vostre propi sistema automatitzat de reserves de cites per al vostre lloc web. Però tot comença amb el creador de formularis. Utilitzant les opcions integrades del creador de formularis en viu per al disseny global, esquema de colors, passos de reserva, categories de serveis a diversos nivells, personal, ubicacions i molt més, podeu crear un formulari adequat a la vostra empresa. A més, podeu crear una oferta completa de serveis amb complements addicionals, així com amb disponibilitat de personal.

Booknetic també us permet acceptar pagaments o dipòsits abans d’una hora de cita. Permet als clients triar entre PayPal, Strip o pagament en lloc. O bé utilitzeu WooCommerce per integrar perfectament el vostre calendari de reserves amb opcions de pagament afegides. Altres funcions notables inclouen un quadre de comandament detallat per al vostre personal i el vostre personal, la capacitat d’exportar els vostres clients i / o cites per excel·lir (excel·lent per a la gestió de dades o per gestionar els horaris del personal), així com la traducció preparada mitjançant WPML.

Exemple de reserva de cita cita booknetic

Però no és tot. Els vostres clients també els encantarà Booknetic. L’UX elegant i modern és alhora atractiu i intuïtiu. Els clients tenen la possibilitat de reservar en qualsevol dispositiu per filtrar fàcilment per personal, serveis o localització per trobar un horari de cita que s’adapti a les seves necessitats. I, segons les opcions que hàgiu activat, també es poden reservar cites puntuals, periòdiques i fins i tot en grup. El suport integrat per a les notificacions per correu electrònic i per correu electrònic, a més de la sincronització bidireccional de Google Calendar, significa que no perdran el que han reservat. Mantenir la vostra clientela feliç i el seu negoci en auge.

3. Cites de Vik

Cites de Vik

Creeu un sistema complet de cites i programació per a la vostra empresa amb WordPress i Cites Vik. Aquest potent complement de WordPress és ple de funcions per fer la vostra gestió ràpida i senzilla.

El primer d’ells és un calendari fiable, completat amb reserves en línia. Amb Vik, teniu l’opció d’afegir serveis, franges horàries, durades, capacitat d’esdeveniments i fins i tot disponibilitat de empleats (via hora i ubicació). I si la vostra empresa ofereix preus especials segons l’hora del dia, les vacances o la temporada, també ho podeu afegir. D’aquesta manera, els clients poden reservar cites amb facilitat, ja sigui per a una cita per a claus o per a una consulta fiscal.

Vik Cites també facilita la gestió de les reserves i les factures dels clients. Fins i tot podeu configurar notificacions automàtiques de correu electrònic i SMS per informar els clients de la confirmació de la seva reserva o per fer un seguiment de recordatoris. I ja que diversos passarel·les de pagament són compatibles amb Vik Appointments Pro, és fàcil acceptar pagaments en línia. Que el procés de reserva de cites sigui perfecte per als vostres clients, des del principi fins al final!

4. Reserves i cites de WooCommerce

Reserves i cites de WooCommerce

Sigui quin sigui el vostre negoci, Reserves i cites de WooCommerce per PluginHive és una altra gran opció. Aquest complement de reserva flexible facilita la configuració de formularis al vostre lloc per a fer reserves per mes, dia, hora o fins i tot minut. A més, podeu habilitar la possibilitat per als clients de seleccionar múltiples cites en una sola reserva, la qual cosa és una característica excel·lent si esteu llogant espai per a esdeveniments, habitacions en un allotjament i esmorzar, en una conferència o festival de diversos dies, etc..

El connector permet múltiples membres de personal i preus individuals. D’aquesta manera, el vostre equip pot cobrar segons la seva experiència i gràcies a la clientela de càlcul de costos de reserva dinàmica del connector pot veure les opcions de tarifa en fer la reserva. També podeu habilitar la reserva de complements per a qualsevol servei o funció addicional que pugueu oferir (com ara un complement per a teràpia aromàtica quan feu un massatge).

Exemples de reserves i cites de WooCommerce

El complement de reserves i cites de WooCommerce també inclou opcions per a notificacions per correu electrònic, així com cancel·lacions (si ho permeten). I amb la sincronització de Google Calendar integrada, és fàcil per a vosaltres i pels vostres clients afegir noves cites a la vostra programació. Altres funcions del complement inclouen el nom del vostre preu, fitxers adjunts, preus variables (com ara preus més alts els caps de setmana o festius), compatibilitat amb WPML, suport d’idiomes múltiples, sincronització global d’actius entre el calendari de reserves i la botiga, més tones més. Consulteu el lloc web principal del complement per obtenir més informació.

5. Reserva una cita en línia PRO

Reserva una cita de connectors de WordPress PRO en línia

Informació i descàrregaVeure la demostració

Faciliteu la vostra clientela reservar cites amb el programa Reservar cita online. Aquest complement permet als usuaris reservar segons el membre de l’equip (o poden saltar-se sense preferència) o servei, i després seleccionar una data i hora. I perquè els calendaris i seleccions del complement responen, la reserva és ràpida i senzilla a qualsevol dispositiu. Visiteu la pàgina Reserva una cita en línia PRO demostració per veure!

Reserva una cita de connectors de WordPress PRO en línia

A més de ser senzill per als clients, Reservar una cita en línia PRO també és una brisa per configurar el vostre lloc de WordPress. Només cal que utilitzeu les funcions d’inici ràpid del complement per afegir el vostre equip i ofertes. Afegiu tants membres del personal que desitgeu, trieu entre 2 horaris de treball diferents (hores o torns), configurar el format de temps de reserva, afegir pagament de pagament i molt més. A més, podeu habilitar els recordatoris de SMS, de manera que els vostres clients no tornaran a perdre cap cita. Altres opcions de complements inclouen posicions de treball, fotos, dies de vacances, categories de serveis i integració amb WPML, Twilio, PayPal, SMSC i Firebase.

6. Reserva de cita i programació en línia (gratuïta)

Reserva de cites i programació en línia Plugin gratuït de WordPress

El complement de reserva de cita i programació en línia de vCita és una excel·lent opció per afegir un formulari de cites al vostre lloc de WordPress. El complement és perfecte per reservar esdeveniments, classes, serveis d’un en un i molt més.

El complement del vCita ofereix opcions per a la programació en línia, com ara cites al servei amb un membre de personal específic, confirmacions de reserva i assistència de pagament. El que realment diferencia vCita és la funcionalitat de missatgeria i de trucada integrada. El complement es sincronitza amb l’aplicació mòbil vCita per avisar-te de forma immediata sobre noves sol·licituds de reserva o per enviar recordatoris de cita. A més, permet enviar missatges i fitxers al vostre client abans de trobar-vos. Permet connectar-se amb la clientela i establir el rapport.

Aplicació de gestió empresarial de cVita

Però no tot això cVita ho pot fer pel vostre negoci. Per obtenir més funcions, actualitzeu a a vCita Gestió empresarial pla premium. Segons el pla que trieu, es poden desbloquejar funcions d’analítica, cupons, missatges de text del client, màrqueting de correu electrònic, permisos de personal i fins i tot assistència prioritària. Els plans comencen a partir de 15 dòlars / mes per a la programació bàsica en línia, o 29 dòlars per mes per als fonamentals: un portal de clients personalitzat, calendari de negocis en línia més suport per a la facturació i la facturació. Tot i que utilitzeu tota la suite d’eines de gestió empresarial, necessitareu un pla de platí. Però tenint en compte que vCita és com diversos serveis empresarials en una, és una inversió més que raonable.

7. Reserva de cita i programació

Reserva de cites i programació de plugins de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si heu estat estudiant la possibilitat de fer la reserva de plugins de WordPress, podeu trobar-vos amb Bookly abans. Això és popular reserva en línia el plugin està optimitzat per ajudar-vos a reservar més cites, independentment de quan o de com accedeixin els vostres clients al vostre lloc.

Bookly és mòbil i per a traduccions, de manera que els vostres formularis es veuen excel·lents en qualsevol idioma de qualsevol dispositiu. A més, el suport integrat per a notificacions de correu electrònic i SMS i la integració de Google Calendar garanteixen que els vostres clients no perdin mai cap cita. Voleu fer el càrrec en el moment de fer la reserva? Cap problema: les integracions del portal de pagaments de Bookly inclosos PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz i WooCommerce. Altres opcions inclouen opcions d’esquema de colors, programació de flexions, vacances, passos del procés de reserva, més de 50 monedes i més.

Voleu provar Bookly abans de comprar? Obtenir la Complement Bookly gratuït a WordPress.org per veure com és de meravellosa la reserva de cita.

8. Calendari de reserves de cites (gratuït)

Calendari de reserva de cites Plugin gratuït de WordPress

Si teniu necessitats de reserva de cita més senzilles (potser les necessitats que no val la pena pagar per satisfer diners), el calendari gratuït de reserves de cites podria ser la vostra millor aposta. Ofereix una funcionalitat més gran que moltes versions gratuïtes de plugins comparables. Les funcions que inclouen aquest complement inclouen franges horàries reservables, notificacions per correu electrònic, la possibilitat d’exportar a Google Drive, llistes de reserves imprimibles, personalització de la disponibilitat i el nombre de vegades que un usuari pot reservar, captchas i més.

Tanmateix, per accedir a moltes de les millors funcions, cal que en surtiu la versió premium. Per exemple, si carregueu als vostres clients que facin una cita, aquest complement no és la millor idea, ja que la versió gratuïta només funciona amb PayPal. Per utilitzar qualsevol altra passarel·la de pagament, haureu de cercar una mica de diners en efectiu.

9. Reserva de cites modelades

Programari de cita prèvia de plugins de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’oferta de Templatic al món de la reserva és una mica diferent que la majoria. No només presenta a l’usuari un calendari; els porta directament a la forma. El calendari apareix quan un usuari fa clic a la secció de data. Així, doncs, s’assembla més al tipus de configuració que els vostres clients estaran acostumats si reserveu molts vols o habitacions d’hotel. Aquesta familiaritat és una força.

Com la majoria de complements de WordPress que cita la cita, el complement de WordPress de la reserva temàtica permetrà funcions de reserva avançades dins del tema, perfecte per a lloguers. I després de comprar el connector, s’ocupa de tot, sense cap quota mensual ni altres transaccions. Aquest és també un dels pocs plugins que permetrà als vostres clients pagar amb una transferència bancària directa. (Tot i això, si voleu quedar-vos amb targetes de crèdit, sempre podeu activar altres passarel·les, com en qualsevol altre complement.)

Altres característiques inclouen un formulari de reserva variable, preus estacionals i la possibilitat d’oferir al client altres serveis amb la seva reserva. I a més, el complement funciona excel·lentment amb molts dels temes de WordPress de Templatic, concretament Service Biz, que ja inclou el connector.

10. Cites (Gratuït)

Codi de plugins gratuït de WordPress per WPMUdev

Cites és un dels complements de reserves gratuïtes més complets disponibles per a llocs de WordPress. Amb la llista de funcions del complement, no tinc cap motiu per contestar aquesta reclamació. Una característica única: si teniu diversos membres del personal que gestionen cites, podeu oferir a cadascun d’ells el seu propi calendari (amb una imatge biogràfica i una foto adjunta) perquè els clients puguin triar amb quins dels vostres empleats prefereixen reservar..

També funciona de manera inversa: el client pot triar d’una llista de serveis que ofereix la vostra empresa i, si cadascun s’assigna a un altre empleat, es reservarà automàticament amb aquest empleat. No només això, ofereix una fàcil integració amb Google Calendar, tant per a vosaltres com per al client, sense necessitat de codificació. I, finalment, només triga tres clics perquè un client reservi una cita: un per seleccionar una hora, un per continuar a la pantalla de confirmació i un altre per confirmar. Aquesta comoditat podria reflectir-se en les vostres vendes.

Amb una llista de més de 30 funcions, incloses les etiquetes de colors personalitzades, l’emplenament automàtic per a clients repetits, la integració de Google Maps i la possibilitat d’iniciar sessió a través de les xarxes socials, hauré de dir que sembla que és el millor complement de reserva de cites que hi ha Ara mateix. Tampoc es pot superar aquest preu.

11. Reserva de cites

Reservat - Cita de plugins de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Booked és un gestor de cites premium amb moltes funcions i opcions per crear un formulari de reserva de cites per a la vostra empresa. Accepteu les reserves de convidats o requereu que els usuaris es registrin en un compte, permeti als usuaris gestionar les seves cites pendents i aprovades, afegir camps i franges horàries personalitzades, crear múltiples calendaris, acceptar reserves de pagament mitjançant la integració de WooCommerce de Booked i més.

El llibre també és fàcil de personalitzar. Trieu entre un color il·limitat per a opcions selectives, un disseny sensible, formulari d’inici de sessió i registre, correus electrònics personalitzables, etc. A més, els codis dreceres integrats us faciliten la inserció de calendaris i formularis d’inici de sessió en qualsevol publicació o pàgina. Fins i tot hi ha una opció “Afegeix a Google Calendar” que podeu afegir per ajudar els clients a recordar les seves cites.

12. Cites senzilles (gratuïtes)

Cites fàcils Plugin gratuït de WordPress

El complement del programa Easy Cites és tan senzill. És una manera senzilla i ràpida d’afegir un sistema de cites al vostre lloc de WordPress. El complement suporta diversos serveis, treballadors, ubicacions i una taula horària flexible per tal de crear un calendari avançat d’opcions de cita. Quan configureu el vostre complement de cites senzilles, també hi ha opcions per permetre personalitzar les notificacions per correu electrònic per confirmar la reserva, l’estat de la cita i la confirmació. /cancel · lar.

Quan es tracta de configurar els estils, Easy Cites també ho facilita! Trieu un esquema de 1-2 columnes, arrossegueu i deixeu anar els camps de formulari (fins i tot creeu el vostre propi), afegiu preus o etiquetes, localitzeu el selector de dates i molt més. A més, hi ha informes integrats per ajudar-vos a fer un seguiment de les conversions i de les estadístiques de formulari.

13. g Apunts per als formularis de gravetat

gAppointments Formes de gravetat Cites Plugin de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Fins ara, hem creat plugins de reserva de cita autònoma, però, i si voleu un sistema de formularis més potent? Com les formes de gravetat? És aquí on entra gAppointments. Aquest complement premium afegeix funcions de reserva de cita al popular connector de formes Gravity Forms.

Quan combini gAppointments amb Gravity Forms, haureu afegit suport per a reserves de pagament, passarel·les de pagament gairebé il·limitades, reserves múltiples per data, intervals de servei, serveis personalitzats, cites recurrents, enllaços del calendari de Google i Yahoo, notificacions per correu electrònic, cites de confirmació / completa automàtica i més. A més, les configuracions d’estil senzilles, les opcions de traducció i una simple gestió de formularis front-end fan que gAppointments sigui una elecció fantàstica.

14. Reserva del calendari de cites Ultra Pro (gratuït)

Calendari de cites Ultra Pro de cessions de reserva

El complement Booking Ultra Pro ofereix funcions fantàstiques per crear un calendari de reserves i gestionar les vostres cites a través del vostre lloc de WordPress. Els visitants poden reservar una cita mitjançant el fàcil procés de reserva en quatre passos per assegurar un temps, i el complement afegirà la reserva al tauler de control del personal per poder gestionar les seves properes cites..

Voleu més funcions? El complement gratuït Booking Ultra Pro ofereix una actualització premium per a pagaments per a mòbils, reserves de grups, notes privades, integració de calendaris de Google, preus flexibles, múltiples ubicacions i molt més

15. Reserves de WooCommerce

WooCommerce Cita de reserva de complements de WordPress

Creeu el vostre formulari de cites mitjançant WooCommerce! Només cal instal·lar el complement de reserva de cites de WooCommerce per començar a prendre reserves, vendre entrades, reservar cites i molt més. Afegiu els vostres productes o serveis i utilitzeu el complement per entrar en hores de reserva i espereu que els clients reservin les hores.

No tot això. Amb aquest complement de WooCommerce es poden tenir esdeveniments de reserva per a una sola persona o per a diverses persones, oferir preus especials, mostrar disponibilitat per zona horària, configurar confirmacions i recordatoris de reserves, oferir cancel·lacions, sincronitzar amb calendaris de Google i molt més. També podeu apilar amb addons oficials de WooCommerce per acceptar dipòsits, permetre que venedors de tercers puguin fer cites, oferir addons de reserva, etc..

Creació de complements de WordPress amb la millor cita de reserves

No hi ha escassetat de la reserva de plugins de WordPress que us permeti reservar una cita mitjançant WordPress. De fet, n’hi ha tantes, que l’elecció pot ser fàcilment aclaparadora. Però, amb sort, tenir una guia com aquesta evitarà que això passi. Alguns altres complements que hauria de conèixer? Alguna cosa que vulgueu explicar sobre les que es mencionen anteriorment, com ara les vostres experiències personals? Deixa un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map