15+ complements BuddyPress que heu de tenir

15+ Millors complements BuddyPress que heu de tenir

BuddyPress és l’eix vertebrador de les xarxes socials de WordPress. Si voleu crear una xarxa social (o una comunitat) a la vostra plataforma de WordPress existent, BuddyPress és el connector que desitgeu.


El complement “desbloqueja” les capacitats de xarxes socials de WordPress. En altres paraules, BuddyPress permet als usuaris registrar-se i crear perfils, publicar missatges, crear connexions, crear grups i generalitzar la seva socialització.

L’autor de BuddyPress a WordPress.org diu que el connector és “xarxes socials en una caixa” i que acostumo a estar d’acord.

Per crear una xarxa social BuddyPress atractiva i potent, necessiteu un tema assassí (o un dissenyador), un temps i un parell de plugins que estenguin BuddyPress més enllà dels àmbits de la imaginació..

La publicació d’avui us presentarà 15+ dels millors plugins de BuddyPress que heu de provar a la instal·lació de BuddyPress. Gaudeix i recorda compartir les teves opinions a la secció de comentaris.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Comunitat de Youzer i perfils d’usuaris

Comunitat de Youzer i perfils d’usuari Premium Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Dóna-li a la xarxa BuddyPress un nou període de vida amb els nous perfils d’usuaris de la comunitat de Youzer i d’era. El complement predeterminat BuddyPress no t’ofereix molt en termes d’estètica. Youzer és una solució de gestió de perfils d’usuaris frontals de WordPress amb un sistema d’adhesió segur, configuració del compte front-end, potent panell d’administració detallat, efectes suaus, molts ginys d’autor avançat, un disseny totalment responsable i opcions extremadament personalitzables amb un munt de “il·limitats”. característiques.

Youzer s’envia amb una àmplia gamma de funcions que us ajudaran a crear una increïble xarxa BuddyPress sense inclinar-se cap enrere. Podeu esperar bons com ara 16 esquemes de colors, més de 35 ginys, 14 estils de capçalera, paret social, insígnies verificades, emoticones, mencions, likes, accés social, perfils privats, espais d’anuncis il·limitats, diversos formats de publicació i un disseny totalment responsable entre d’altres. . Amb més de 700 opcions, Youzer és l’eina que necessiteu per afegir color i bombament a la vostra xarxa de BuddyPress.

També podeu guanyar més diners amb Youzer fent publicitat als perfils d’usuaris del vostre lloc web creant anuncis il·limitats amb banderoles de tipus i amb codi Adsense. D’aquesta manera podeu aprofitar a Youzer per convertir-vos en una font d’ingressos per a vosaltres si l’utilitzeu amb prudència.

Els desenvolupadors van crear Youzer per crear un complement de WordPress amable. Saben que escollir el complement de perfils d’usuari adequat és crucial per al vostre negoci perquè una plataforma millor significa més oportunitats de creixement. Això és el que fa que Youzer sigui un dels millors complements de perfils d’usuari de WordPress.

2. Perfils d’usuari USERPRO amb connexió social

Perfils d'usuari USERPRO amb complement de WordPress Premium amb sessió social

Informació i descàrregaVeure la demostració

UserPro ofereix als vostres usuaris la possibilitat d’iniciar sessió al vostre lloc web de WordPress (i a la vostra comunitat BuddyPress) amb els seus comptes de xarxes socials. Podeu activar tones d’opcions fantàstiques i, si els visitants no volen utilitzar un dels seus comptes socials, sempre poden iniciar sessió al vostre lloc de manera antiga. El complement costa 30 dòlars, però val la pena.

UserPro inclou una gran quantitat d’opcions que inclouen diversos formularis d’inscripció, fonts de Google, integració de PayPal per poder crear membres de pagament, perfils de membres bonics, cerca de membres, integracions de butlletins, icones personalitzades i molt més..

No només s’integra perfectament amb BuddyPress, sinó també amb temes bbPress, WooCommerce, MailChimp i la majoria de temes de WordPress. A més, també inclou opcions fàcils d’utilitzar per fer una configuració senzilla. El tauler d’administració arrossega i deixa fora de les vostres personalitzacions i les 4 pells de color preformatades us permeten començar ràpidament i fàcilment. A més, el tema està preparat per a la traducció i inclou suport RTL, de manera que funcioni molt bé, sigui quin sigui el país del vostre públic objectiu.

3. BuddyPress Activity Plus (gratuït)

BuddyPress Activity Plus Plugin gratuït de WordPress

BuddyPress Activity Plus és el complement que desitgeu si voleu augmentar el compromís amb els usuaris i impulsar l’activitat social a la comunitat de BuddyPress. El complement afegeix botons de compartir estil Facebook al feed d’activitats de BuddyPress, de manera que els vostres membres puguin compartir imatges, publicacions i vídeos ràpidament. Si voleu fer més fàcil publicar i compartir contingut de tot Internet a la vostra xarxa de BuddyPress, BuddyPress Activity Plus és la vostra resposta.

BuddyPress Activity Plus inclou tres estils de botons, a més d’afegir els vostres propis estils personalitzats. A més, BuddyPress Activity plus crea fragments de contingut automàticament, la qual cosa fa que el contingut de contingut sigui una felicitat.

A part d’això, el connector us permet previsualitzar i editar contingut abans de publicar-lo al vostre lloc, cosa que significa que podeu afegir els vostres comentaris mentre traieu automàticament títols, descripcions i miniatures..

4. Opcions de registre de BuddyPress (gratuïtes)

Opcions de BuddyPressRegistration Plugin gratuït de WordPress

Amb un lloc de xarxes socials arriba tot tipus d’usuaris. Tenim usuaris civils que són gentilesa i, a continuació, hi ha botes de correu brossa automatitzades i spammers que són addictes al caos. Per mantenir una xarxa social digna que valgui la seva sal, heu d’agafar el correu brossa abans que degradi les vostres pàgines. Aquí és on entra el complement BuddyPress Opcions de registre.

Segons els desenvolupadors, BuddyPress Opcions de registre “… permet activar la moderació de l’usuari per als nous membres, així com ajudar a crear una xarxa privada per als usuaris.” En altres paraules, el complement us ajuda a evitar que els robots de correu brossa i els usuaris nous accedeixin a la vostra plataforma BuddyPress abans de l’aprovació. A més, els usuaris nous no apareixeran a la secció Web Membres llista fins a l’aprovació.

Tanmateix, els usuaris no modificats poden rebre confirmacions de correu electrònic i accedir al seu perfil d’usuari, però això és gairebé exacte, no podran utilitzar la xarxa social ni interactuar amb altres usuaris fins que no els aprovi..

En el moment d’escriure, BuddyPress Registre les opcions admet tres idiomes, el català, l’anglès i l’hebreu. Tanmateix, si esteu inclinats, podeu convertir-vos en col·laborador de WordPress i traduir el connector al vostre idioma.

5. Lliurament avançat de correu electrònic tot en un

Plugin avançat de lliurament de correu electrònic complet per a tot en un correu electrònic

Informació i descàrregaVeure la demostració

També conegut com Tot en un correu electrònic per a WordPress, aquest complement estén la funcionalitat de correu electrònic de WordPress afegint funcions com ara:

 • Camps “Des” personalitzats per substituir els valors predeterminats de WordPress
 • Suport SMTP per poder enviar correu electrònic des de servidors externs
 • Netegeu els correus electrònics i les plantilles HTML
 • BuddyPress i WP-eCommerce per correu electrònic
 • Compatibilitat amb WordPress MU (multisector)
 • Editor i previsualitzador de WYSIWYG
 • I molt més

Però, fins i tot amb aquestes emocionants funcions, no confongueu el lliurament avançat de correu electrònic de WordPress per a un client de correu electrònic; és només un modificador que aporta calidesa i personalitat als vostres correus electrònics sortints.

El complement és compatible amb l’última versió de WordPress, BuddyPress i funciona bé a tots els navegadors excepte IE6, que no és compatible amb el plafó d’administració del connector. El lliurament avançat de correu electrònic de WordPress us retornarà 18 dòlars, però val la pena cada cèntim.

6. rtMEDIA per a BuddyPress i bbPress (Gratuït)

rtMEDIA per a BuddyPress i bbPress Plugin gratuït de WordPress

Si busqueu una solució multimèdia molt rica en funcions per al vostre lloc web de BuddyPress, bbPress o WordPress, no busqueu més, rtMedia és el veritable acord.

rtMedia, que va ser escrit per rtCamp i 40 desenvolupadors més, us permet afegir àlbums de fotos / vídeos, compartir configuració i preferències de privadesa, implementar càrregues front-end i codificar (convertir) fitxers d’àudio i de vídeo.

I aquest és només la punta de l’iceberg ja que el complement té moltes altres funcions, com ara un sistema de plantilla, integració BuddyPress i WordPress, un carregador rtMedia que admet la càrrega desplegable, els suports destacats i la possibilitat d’adjuntar suports als fluxos d’activitat..

Aquest complement inclou dues versions. Podeu triar la versió gratuïta o els complements premium rtMedia que inclouen un milió i altres funcions, moderació i suport prioritari. rtCamp us aconsella que proveu la versió gratuïta abans de realitzar la compra. Estan segurs que us encantarà.

7. Xat d’usuaris de BuddyPress (gratuït)

Informació i descàrregaVeure la demostració

Potenciar la participació dels usuaris al vostre lloc BuddyPress amb un complement de xat com cap altre. Si busqueu una solució de xat per a la vostra comunitat, BPChat us ofereix una sèrie de funcions interessants com ara:

 • Xat a l’estil de Facebook per a tots els usuaris connectats
 • Integració perfecta de BuddyPress
 • Fàcil de personalitzar amb colors, fons i imatges il·limitats entre d’altres
 • Sistema d’alerta sonora
 • Notificacions del títol del navegador
 • Suport per a diversos idiomes
 • Indicador en línia / fora de línia
 • 80 icones de somriure
 • Xat multiusuari
 • Busca amic
 • Disseny responsiu i suport Ajax
 • I molt més

El complement us ofereix la possibilitat de proporcionar una experiència de xat plena als vostres usuaris. La millor part és que el complement és compatible amb BuddyPress, WordPress i WordPress MU, és a dir, que podeu utilitzar-lo en gairebé tots els projectes de WordPress. En definitiva, heu d’intentar BPChat per aconseguir l’emoció.

Doneu als usuaris una millor experiència d’usuari i augmenteu la participació al vostre lloc amb BPChat. Es ven a només $ 35 dòlars.

8. Dades predeterminades de BuddyPress (gratuïtes)

BuddyPress Default Plugin gratuït de WordPress

Si acabeu d’utilitzar BuddyPress, voldreu provar la vostra plataforma en algun moment abans del llançament. El complement de BuddyPress Default Data permet omplir la instal·lació de BuddyPress automàticament per a proves.

Permet configurar fàcilment les dades predeterminades de BuddyPress. Només heu d’instal·lar i activar el connector i, a continuació, accedir-lo a “Eines” a la pantalla d’administració de WordPress. Un cop el llançament del complement, tot el que heu de fer és marcar dues caselles de selecció i fer clic a “Importa dades seleccionades”. És tan fàcil. La vostra instal·lació rellotge de forma instantània amb 25 usuaris i 75 articles d’activitat, que es citaran de personalitats famoses.

No tot això. El complement importa més dades, com ara 100 missatges privats, 45 grups nous, més de 440 membres del grup, més de 95 connexions d’amics i 225 entrades de perfil, entre d’altres..

Tots els usuaris tenen la mateixa contrasenya que se us revela, així que no us preocupeu per això. A més, podeu esborrar les dades fictícies alhora fent clic a Netegeu les dades de BuddyPress botó.

Les dades predeterminades de BuddyPress són fantàstiques amb finalitats de prova, però no les utilitzeu en un lloc en directe. A més, desactiveu les notificacions per correu electrònic al vostre perfil o us fareu un correu brossa.

9. BuddyPress Analytics

Plugin de WordPress BuddyPress Analytics

Per estar al capdavant de les coses i fer campanyes orientades, heu d’entendre millor els usuaris. El complement BuddyPress Analytics us promet exactament això.

Amb aquest complement, podeu veure el nombre total d’usuaris que visiten la vostra xarxa BuddyPress. Què hi ha més? Podeu consolidar les estadístiques per posar-hi un dit sobre el temps que cada usuari dedica al vostre lloc.

A més, podeu dir quines paraules clau introdueixen els usuaris més en una cerca. A banda d’això, BuddyPress Analytics us mostra el nombre de visites per usuari, grup i pàgina.

D’altra banda, podeu veure el nombre d’usuaris amb perfils buits i obtenir assistència per a tot l’any amb la versió completa.

El complement inclou un tauler de control fàcil d’utilitzar que resumeix les estadístiques del perfil i també el número de usuaris. També obtindreu gràfics gràfics i l’autor promet més funcions en el futur. El complement lite és gratuït, però podeu triar la versió completa en qualsevol moment per 55 $.

10. iThemes Security per BuddyPress

iThemes Security for BuddyPress Freemium Plugin WordPress

Una vegada que el vostre màrqueting de WordPress comenci a pagar, esteu obligats a atraure hackers i spammers a les xarxes d’arrossegament. És inevitable i no podeu fer res per evitar que aquests usuaris no desitjats accedeixin al vostre lloc web.

Tanmateix, podeu deixar que es registrin i causin estralls amb iThemes Security. Amb funcions sorprenents com ara comprovacions de seguretat, prohibició d’usuaris, detecció de canvis de fitxers, còpies de seguretat de bases de dades, protecció contra atacs de força bruta i molt més, iThemes Security significa negoci.

El complement és gratuït d’utilitzar, però necessiteu la versió premium si necessiteu funcions addicionals, com ara autenticació de dos factors, re-CAPTCHA, caducitat de la contrasenya, programació d’exploració de programari maliciós i enllaços màgics entre d’altres..

Tot i que ho fixeu, és un gran robatori, ja que el pro de iTheme Security us costa entre $ 80 i $ 197 dòlars a l’any. Realment, aquest és un preu reduït que cal pagar per la seguretat de primera classe.

11. Membre de Pro Ultimate

Extreme Membership Pro Premium WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement de venda de membres número 1 a Envato, Ultimate Membership Pro us ajuda a obtenir ingressos de la vostra xarxa BuddyPress, amb una gran quantitat de funcions de bloqueig de contingut..

Podeu bloquejar el contingut més valuós ja sigui una pàgina, publicar, URL personalitzades, productes, seccions de contingut, menús, categories, etc. i configurar redireccions o contingut de substitució..

El complement inclou algunes funcions atractives que inclouen:

 • Inici de sessió social amb 7 xarxes socials
 • Assistència per a diverses passarel·les de pagament
 • Models de pagament gratuïts / de pagament / prova
 • Goteu contingut, de manera que podeu alliberar contingut a intervals regulars
 • Bloqueig de contingut per restringir qualsevol contingut d’una pàgina
 • Camps personalitzats per a perfils d’usuari i formularis de registre
 • Integració amb 9 plataformes de màrqueting per correu electrònic
 • Compatibilitat amb Woocommerce
 • Visual Compositor
 • Codis de cupó
 • I molt més!

Possiblement no podem enumerar totes les funcions de Ultimate Membership Pro, de manera que voldreu fer un bon aspecte per vosaltres mateixos.

12. Editor de CSS Visual Pencil Visual

Pencil groc Visual CSS Editor Plugin de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Un bon disseny va de la mà d’un millor rendiment i conversió dels usuaris. Obbviament, l’últim que voleu és un lloc web de BuddyPress que sembla un anunci dels anys 60 perquè siguem sincers, no tenim una gran col·lecció de temes atractius de BuddyPress visualment atractius..

Què fer? En la majoria dels escenaris, teniu en compte un tema mitjà d’aspecte mitjà i algunes personalitzacions. Doncs bé, si tindràs coneixements de codificació o habilitats de disseny per personalitzar el tema. N’hi ha prou amb dir-ho, continuar aquesta ruta no és una opció per a la majoria d’usuaris de BuddyPress, inclosos.

Entra a l’editor d’estil CSS de YellowPencil visual i es guarda el dia. No importa la vostra experiència de codificació, podeu utilitzar YellowPencil per fer canvis de disseny extensos sobre qualsevol tema. Sí, podeu editar el disseny del vostre lloc web en temps real i al front-end, sense tocar una línia de codi.

Les funcions que teniu a la vostra disposició inclouen més de 600 tipus de lletra, més de 300 fons, redimensionament visual, arrossegueu i deixa anar, més de 50 animacions, editor de codis en viu, selector de colors, fons de paralaxi, filtres CSS3, més de 50 propietats CSS, disseny responsiu i podríem seguir endavant , però això et faria morir.

13. ADS PRO Gestió de publicitat

ADS PRO Plugin de WordPress de gestió d'anuncis Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

La venda d’anuncis és una de les millors maneres de generar ingressos al vostre lloc web, i és que els anunciants gasten més de 150 mil milions de dòlars a la publicitat digital a l’any.

Si bé podeu crear membres de pagament al vostre lloc BuddyPress, no hi ha res que us impedeixi complementar els vostres ingressos amb un parell d’anuncis..

De la mateixa manera, gestionar anuncis no és una tasca més fàcil per a un principiant perfecte. Si no sabeu què fer o per on començar, fins on surt la venda d’espai publicitari al vostre lloc, us indicem al connector Ads Ads Pro.

El complement del programa Ads Pro s’ofereix amb funcions com ara més de 20 ubicacions de visualització d’anuncis, més de 30 opcions publicitàries, 3 mètodes de pagament, 3 mètodes de facturació (CPC, CPM i CPD), programació d’anuncis, proves d’A / B, més de 25 plantilles d’anuncis, una avançada panell d’administració de backend, estadístiques completes, suport de WooCommerce i orientació geogràfica entre d’altres.

14. Recompenses comunitàries WPAchievements

WPAchievements Community Rewards Plugin de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Com a éssers humans, esperem la competència i més la satisfacció de sortir al capdamunt. El nostre desig innat de guanyar és exactament la raó per la qual WPAchievements fa meravelles per al vostre lloc BuddyPress.

El complement us ajuda a augmentar la interacció dels usuaris gràcies a la possibilitat de crear èxits i cerques il·limitades que permetin als usuaris al vostre lloc perseguir nous assoliments. A més d’això, podeu crear un milió i un per a que l’usuari somni amb un rang més alt.

Podeu configurar els disparadors dels vostres èxits i les cerques d’autonomia màxima. Què hi ha més? Podeu utilitzar WPAchievemens per premiar els usuaris que assisteixen a qualsevol dels vostres missatges fora de línia, fins i tot gràcies a codis especials d’activitat que els usuaris poden utilitzar per desbloquejar els assoliments.

Al departament de disseny, el complement WPAchievements us ofereix més de 60 icones personalitzades i mapes de progrés interactius que motiven als vostres usuaris a realitzar missions. A més, el complement envia un editor de codi curt que us ajuda a gestionar codis breus de WPAchievements, de manera que podeu deixar els vostres assoliments i les vostres tasques allà on vulgueu. A més, WPAchievements arriba amb notificacions emergents per informar a l’usuari de forma instantània cada vegada que desbloquegin una nova realització.

Perquè no ens oblidem, aquest complement s’envia amb una pàgina especial d’Acquisits i Quests on els usuaris poden comparar el que han desbloquejat i descobrir el que queda per guanyar. Si aquest complement sembla interessant, estareu encantats de saber que publica els resultats realitzats i les cerques completades al flux d’activitat de l’usuari automàticament, cosa que augmenta la interactivitat.

A banda d’això, WPAchievements s’envia amb un bloqueig de contingut, informes detallats, gestió d’usuaris i punts, suport de diversos llocs / xarxa, compartició social perquè els usuaris puguin compartir els seus assoliments, widgets personalitzats i un panell de configuració avançat entre d’altres..

15. Reaccions d’activitat per a BuddyPress (Gratuït)

Reaccions de l'activitat del complement gratuït de WordPress de BuddyPress

Heu d’estar al dia dels moments per tal d’entusiasmar els vostres usuaris i competir amb els nois que miren els vostres membres. Just l’altre dia, Facebook va llançar “Reaccions” com a extensió del famós botó “M’agrada”.

Ara, no queda el que es pot deixar enrere amb l’entrada del connector Activitats per a BuddyPress. En una línia senzilla, aquest complement us permet afegir reaccions similars a Facebook al vostre flux d’activitats de BuddyPress.

La millor part és que el complement ve amb una reacció addicional, el Agraït reacció que Facebook va disminuir perquè només estava destinada al dia de la mare.

Reaccions d’activitat: BuddyPress és senzill d’instal·lar i d’utilitzar. No heu de configurar res perquè el connector funcioni de la manera publicitària fora de la caixa.

16. GEO El meu WordPress (Gratuït)

GEO My WordPress Plugin de WordPress gratuït

De fet, Internet ha convertit el món en un poble global, i per què no apropeu els usuaris de la vostra xarxa de BuddyPress amb un complement com cap altre? Si aprofiteu els serveis basats en la ubicació o voleu ajudar els usuaris de BuddyPress a trobar altres usuaris a prop, GEO el meu WordPress és el complement que necessiteu.

En paraules d’Eyal Fitoussi, el desenvolupador, GEO my WordPress és el “… última solució de geolocalització, mapeig i cerca de proximitat per a WordPress.” Sí, això inclou BuddyPress també, així que no se’n faci cap. Aquest complement compta amb funcions com:

 • Capacitat de geoetiquetar qualsevol de les publicacions o pàgines
 • Formulari de cerca de proximitat il·limitat
 • Localitzador de membres de BuddyPress
 • Ginys i dreceres
 • Funciona amb l’API de Google Maps

Però, pel que fa a BuddyPress, el complement ajuda els usuaris a “… buscar i trobar altres membres a prop o a prop de qualsevol adreça mitjançant un formulari de cerca avançada de proximitat”.

17. SimplyChat

SimplyChat

Informació i descàrregaVeure la demostració

SimplyChat es va desenvolupar especialment per BuddyPress. És un complement autònom, que funciona en el vostre propi servidor i no requereix l’ús d’un servei extern. S’integra totalment amb BuddyPress obtenint informació sobre usuaris i grups, imatges de perfil, comptes, amics, membres i molt més. Això també inclou que el complement de xat crearà automàticament un xat de grup quan es crei un grup BuddyPress. A més, afegeix / elimina els usuaris d’aquest xat de grup si s’editen els membres del Grup BP.

Els desenvolupadors ofereixen grups privats i públics, àmplies eines de gestió de comunitats i configuracions per als administradors del lloc, els desenvolupadors l’anomenen amb orgull el complement BuddyPress Livechat.

SimplyChat es va desenvolupar tenint en compte la capacitat de resposta, de manera que els usuaris de xat tindran la millor experiència possible per a usuaris fins i tot des del telèfon mòbil. La possibilitat de prohibir els usuaris, filtrar la profanitat i fer més complet aquest complement de livechat complet.

És compatible amb l’última versió de WordPress i BuddyPress i s’actualitzarà constantment. El nostre full de ruta inclou moltes novetats sorprenents, que es llançaran properament, incloent un xifrat complet, més eines de gestió de la comunitat i molt més.

18. Perfils d’usuaris facilitats

Perfils d’usuaris facilitats

Informació i descàrregaVeure la demostració

Perfils d’usuari Made Easy és un complement de gestió de perfils d’usuari que afegeix perfils d’usuari fantàstics, així com formularis d’inscripció i registre personalitzats.

Perfils d’usuari facilitats (o UPME en resum) és un complement fàcil d’utilitzar que afegeix una gran funcionalitat de l’usuari a qualsevol tema de WordPress. El complement us ofereix opcions per a formularis de registre personalitzats, formularis d’inici de sessió personalitzats, camps personalitzats il·limitats, opcions de camp privat, opcions de camp personalitzades, widget d’inici de sessió personalitzat i molt més. Podeu crear un registre de membres fàcil amb un formulari específic del vostre lloc web (si teniu un lloc web de cuina, pregunteu sobre els menjars preferits de la gent, si teniu un lloc de música, afegiu-hi les seves bandes preferides, etc.).

El complement s’ha integrat amb Gravatar, de manera que quan els usuaris s’inscriguin amb el mateix correu electrònic, la seva imatge de Gravatar es mostrarà automàticament. El complement UPME també es va crear amb la integració de l’usuari de WooCommerce. D’aquesta manera, si teniu una botiga WooCommerce al vostre lloc, els usuaris poden accedir al seu compte i demanar informació sense haver d’iniciar la sessió dues vegades. Altres funcions destacades inclouen dissenys responsius, fitxers traduïbles, tones d’icones i alguns codis de dreceres reals fantàstics que faciliten l’addició de formularis al vostre lloc.

19. Profile Builder Pro

Creador de perfils

Informació i descàrrega

Profile Builder Pro és un útil plugin que us permet poder personalitzar el registre de WordPress per al vostre lloc web. Creeu els vostres formularis d’inscripció personalitzada, de perfil i d’inici de sessió mitjançant les millors opcions de Profile Builder Pro.

Una de les millors funcions de Profile Builder Pro és la possibilitat d’utilitzar codis directes per afegir els vostres formularis personalitzats. Tot el que heu de fer és crear una nova pàgina estàndard, donar-li el nom del vostre formulari, afegir el codi curt i publicar-lo. Això és. Només teniu uns clics d’un formulari de registre personalitzat, formulari d’inici de sessió, formulari d’actualització de perfil, etc..

Una altra gran característica és el gestor avançat de llistats d’usuaris. Amb això, podeu editar ràpidament plantilles per llistar tots els usuaris, iniciar sessió, rols específics d’usuaris, usuaris amb un meta_valor específic i molt més. Això és excel·lent per fer un seguiment dels vostres usuaris, els vostres autors i molt més.

Profile Builder Pro també admet CSS personalitzats perquè pugueu dissenyar-lo perquè coincideixi amb la resta del vostre tema, avatars personalitzats (de manera que els usuaris puguin carregar la seva pròpia imatge per mostrar-la a la miniatura del seu perfil en comentaris, fòrums i molt més), redirigir el formulari personalitzat i molt més. Visiteu la pàgina del complement per obtenir més informació i veure totes les funcions impressionants de Profile Builder Pro.

Over to You …

Quins complements utilitzeu al lloc web de BuddyPress? Com us ajuden i voleu compartir la vostra experiència? No dubteu a compartir el contingut del vostre cor a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map