15 Addicionals i extensions de formes de gravetat millors

Addions i extensions de formes de gravetat millors

Gravity Forms és un nom que cal tenir en compte en el nínxol del creador de formes WordPress. Tant si és un principiant com un dissenyador o desenvolupador experimentat, Gravity Forms us ofereix totes les eines que necessiteu per crear formularis de contacte potents. A més, és increïblement fàcil d’utilitzar i ampliar, convertint-lo en un famós creador de formularis per a molts usuaris de WordPress.


I per a un complement de creació de formes tan potent i popular, podeu esperar complements gratuïts i gratuïts. Però, per què els complements són fins i tot necessaris, ja que el creador de formularis ja és una solució potent?

Bé, per als principiants, els complements ofereixen una integració més profunda amb WordPress, ja que podeu integrar-vos amb proveïdors de serveis de tercers, per exemple, programari de correu electrònic, CRM, eines d’assistència, etc..

En segon lloc, i això està relacionat amb la raó anterior, els complements solen incloure funcions addicionals que inicialment no formen part dels formularis de gravetat.

En tercer lloc, els complements us estalvien molts diners i temps, ja que no heu de contractar un desenvolupador car per afegir totes les funcions que necessiteu.

A la publicació d’avui, recollim alguns dels millors complements de Formulari de gravetat que us permeten portar els vostres formularis al següent nivell. Us recomanem que aneu només a complements que compleixin el vostre pressupost i necessitats.

I, si us pregunteu, cobrim complements tant oficials com de tercers. Això vol dir que abans que arribem al final, tindreu totes les eines que necessiteu per sobrecarregar els vostres formularis de contacte abans de la propera presentació.

Gaudeix fins al final i no dubteu sense deixar de compartir els vostres consells i pensaments!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Complements bàsics de formes de gravetat

Complements bàsics dels formularis de gravetat

Just des de l’estable de Gravity Forms ve un fantàstic complement. Un cop heu adquirit una llicència Basic, Pro o Elite, obtindreu accés immediat a complements bàsics que us ajudin a integrar els formularis Gravity amb un parell de proveïdors de màrqueting de correu electrònic..

la gravetat forma addons bàsics

Parlo d’ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact i altres vuit serveis de màrqueting de correu electrònic. A part d’aquests proveïdors de màrqueting per correu electrònic, Gravity Forms no ofereix cap altre complement per a la llicència bàsica, que costa 59 dòlars anuals per un lloc amb actualitzacions automàtiques i suport estàndard..

2. Complements de Gravity Forms Pro

Complements de Gravity Forms Pro

Entenem que voldríeu afegir més que funcions de butlletí als vostres formularis, de manera que els nois més bons del Gravity Forms us van aportar el paquet de complements Gravity Forms Pro, només disponible amb una llicència Pro o Elite vàlida..

A més dels complements bàsics, teniu 16 complements més que, sens dubte, revolucionaran la vostra experiència de Formulari de gravetat..

la gravetat forma els addons pro

Per començar, ara podeu integrar formularis de gravetat amb Zapier amb el que voleu que, amb un clic de botó, tingueu accés a més de 1.000 altres integracions (o aplicacions web). En segon lloc, teniu l’estàndard de pagaments de PayPal, que significa coses bones si voleu afegir pagaments als vostres formularis.

Què més? Deixa’m veure. Ah, sí, obteniu altres complements com ara Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Record i Highrise, entre d’altres. La llicència Pro costa 159 dòlars anuals per tres llocs web amb actualitzacions automàtiques i suport estàndard.

3. Complements d’elit de la gravetat

Gravity Forms Complements Elite

Per a l’usuari de potència de Gravity Forms, teniu complements Elite, el conjunt més gran i potent dels tres. Per començar, el paquet admet llocs web il·limitats i està preparat per a multitascs de WordPress. A més, podeu obtenir assistència prioritària i un total de 43 complements.

Si teniu la llicència Pro, l’actualització a la llicència Elite us proporciona 14 complements addicionals com ara 2Checkout, Authorize.net, Cupons, Entrades parcials, Enquestes, Enquestes, registre d’usuaris i enllaços web per proporcionar-vos una visió de què esperar.

la gravetat forma addons d’elit

La llicència Elite us fixa 259 dòlars anuals. Obteniu documentació detallada amb totes les llicències, així que trieu què us serveix i comenceu.

4. Gravity Forms Styles Pro

Formes de gravetat Estils Pro

Mirem d’això, ja som al número quatre, amb complements oficials de Gravity Forms ocupant les tres primeres posicions. Quina pressa? Voleu descobrir com podeu dissenyar els vostres formularis com un professional sense tocar una línia de codi? Si això és rotund, sí, segurament no us podeu permetre el luxe de publicar els complements Gravity Forms Styles Pro..

Pel que fa a l’estil dels teus formularis, el complement addicional de Gravity Forms Styles Pro és el paquet. El complement us permet crear, personalitzar i posar en estil dissenys de formularis, camps, botons, ràdios, caselles de verificació, etc..

A més, podeu obtenir més de 2.000 icones impressionants i de tipus de lletra. A més, teniu temes d’estil preconstruïts per començar. I amb més opcions que mai necessiteu, podeu personalitzar elements com ara colors i amplades de vora, radi de vora, color de lletra, fons, font de etiqueta, mida i color, i podríeu seguir i seguir.

Gràcies a una intuïtiva interfície d’administració, no heu de caure en el codi ni lluitar-hi, important per afegir estils impressionants. Aquest complement de disseny de formularis us ofereix infinites possibilitats de crear formes de resposta excel·lents que augmentin els vostres percentatges de conversió.

5. Seguiment uniforme dels formularis de gravetat (gratuït)

Fins i tot el seguiment de formes de gravetat

Voleu afegir el seguiment d’esdeveniments als formularis dels formularis de gravetat? Per descomptat, ho és i us encantarà el complement de seguiment d’esdeveniments del formulari de gravetat.

Gràcies a aquest complement del formulari Gravity, podeu afegir el seguiment d’esdeveniments als vostres formularis de gravetat mitjançant Google Analytics, Google Tag Manager i Matomo (abans Piwik).

A més, podeu configurar una lògica condicional per a diversos esdeveniments, fer un seguiment de la pàgina de pàgines, crear categories d’esdeveniments personalitzats, accions, etiquetes i valors. A més, podeu definir valors d’esdeveniments dinàmics als formularis de pagament, etc..

6. Lliscador de contacte WP (gratuït)

Lliscador de contacte de WP

Si realment coneixeu el vostre, sabeu que tinc coses per a eines senzilles que us facilitin la feina. WP Contact Slider és una eina d’aquest tipus. En lloc de publicar el formulari en una pàgina pròpia, podeu mostrar els vostres formularis de contacte a tot el lloc web amb un botó de contacte.

Quan el visitant fa clic al botó de contacte, es mostra el formulari que és precisament el que fa el complement lliscant de contacte WP.

Recordeu que la revisió de la WP Optin Wheel la vam fer fa un parell de setmanes? On el pop-up glissari portava una roda de fortuna per augmentar les conversions? Bé, WP Contact Slider fa alguna cosa semblant, però en lloc d’una roda de fortuna, el vostre formulari Gravity Forms té el protagonisme..

Podeu crear diversos control lliscants per visualitzar-los en publicacions o pàgines concretes. A més, podeu seleccionar diferents posicions per mostrar el botó de contacte, inclòs el costat esquerre o dret del vostre lloc web. A més, podeu personalitzar l’aparença del vostre botó de contacte i els formularis de diapositiva per adaptar-se a la vostra marca.

WP Contact Slider és fàcil de configurar i d’utilitzar. A més, inclou un paquet de complements últims que inclou funcions encara més sorprenents.

7. Formes de Surbma Divi i Gravity (Gratuït)

Formes de Surbma Divi i Gravity

Feu servir el tema Divi per temes elegants? En cas afirmatiu, probablement ja coneixeu el tema amb alguns estils fantàstics per a tots els elements, inclosos els formularis de contacte.

Si voleu fer coincidir els vostres estils de formes de gravetat amb el que té el tema Divi per a les seves formes, us agradarà el complement del formulari Surbma Divi i Gravity.

A banda de casar-se amb l’estil de forma, el complement afegeix estils de resposta als formularis Gravity, que resulta útil si teniu formes complexes.

El complement és lleuger i increïblement fàcil d’utilitzar, però heu de tenir el tema Divi per utilitzar aquest complement del formulari Gravity. La millor part és que el complement és gratuït.

8. Gravitat PDF (Gratuït)

PDF de gravetat

Ens heu preguntat com podeu generar documents PDF a partir de les enviaments del vostre formulari automàticament?

Potser realitzeu una operació basada en el servei i voleu generar formularis de comanda en PDF a partir de les dades que els usuaris envien als vostres formularis. O potser us agradaria crear fulls de cita impresos.

No importa el que busqueu; si voleu generar documents PDF a partir d’enviaments de formularis, voleu el complement de Gravity PDF.

Senyores i senyors, el Gravity PDF és un complement addicional de formes gravitatòries molt senzilles. El complement inclou un conjunt de fantàstiques funcions de generació de PDF, us preguntareu per què és gratuït, per començar. Fa que crear documents PDF a partir de les dades dels usuaris siguin coses de quarts nivells.

De quines característiques parlem??

En primer lloc, no necessiteu cap API de tercers, el que significa que teniu un control total sobre els vostres formularis i documents PDF. En segon lloc, podeu enviar per correu electrònic documents PDF i utilitzar la lògica condicional per tenir encara més poder.

En tercer lloc, podeu integrar PDF Gravity amb complements oficials de pagament per a Gravity Forms per restringir l’accés als documents PDF fins que no es capti el pagament.

En quart lloc, podeu marcar i personalitzar el document PDF amb el vostre logotip, font, color i fins i tot mida de paper. Tingueu en compte que el complement inclou quatre plantilles prèviament preparades per començar de seguida.

Altres funcions inclouen un gestor de tipus de lletra perquè pugueu instal·lar els vostres tipus de lletra i configuració de seguretat per controlar qui té accés als fitxers PDF que genereu. A més, el complement de Gravity PDF inclou extensions premium, cosa que significa que podeu obtenir molt més, a la vegada que estalvieu molt de temps..

9. Gravity Perks

avantatges de gravetat

Amb els complements oficials Gravity Forms que dominen la primera part d’aquesta publicació, creureu que n’hem tingut prou entre paquets, però us heu equivocat. Presentem Gravity Perks, un poderós paquet complementari de l’equip de Gravity Wiz.

Gravity Perks és una col·lecció de més de 30 complements per als formularis de gravetat. O com ho diu el desenvolupador:

Gravity Perks és una plataforma i sistema de lliurament per a “avantatges”. Instal·leu Gravity Perks i, a continuació, activeu les prestacions de qualsevol tipus que facin que Gravity Forms sigui més impressionant per a vosaltres. És com Jetpack, però específicament per als formularis de gravetat.

Necessito dir més? Oh, espera, podeu esperar complements com:

 • Formes imbricades per a formes complexes
 • Un complement per omplir els vostres camps de formulari automàticament
 • Preu de la lògica condicional
 • Vista prèvia de l’enviament per tal que els usuaris puguin confirmar la informació abans d’enviar el formulari
 • Nombre de paraules
 • Inici de sessió automàtic
 • I molt més

Gravity Wiz ofereix tres plans de preus: bàsic ($ 49 / any), avançat ($ 129 / any) i Pro (259 dòlars anuals). Trieu un pla que us sigui adequat.

10. Formulari de gravetat Entrades a Excel

Formulari de gravetat de les entrades a Excel

Amagat en una muntanya de complements de Gravity Forms és una joia que potser heu estat intentant trobar des de feia temps. Nois, saludar-vos a les entrades de formes de gravetat a Excel. Sense treballar de valent per la vostra part, ja podeu exportar totes les entrades dels formularis Gravity directament a Excel.

El complement incorpora les dades a un fitxer .CSV i després crea un URL de baixada únic i segur. A continuació, podeu descarregar les dades o enviar l’URL a qualsevol persona que necessiti accés al fitxer Excel sense crear nous comptes d’usuari.

El complement inclou molts ganxos que us permeten personalitzar la sortida d’Excel com vulgueu. A més, hi ha un gran lloc web de documentació per començar, i molts usuaris elogien el desenvolupador per tenir suport estel·lar, fins i tot si el complement és gratuït.

11. Formes de gravetat Opcions d’imatge

Formes de gravetat Opcions d’imatge

En lloc d’afegir mil paraules a les etiquetes del botó de ràdio o de la casella de selecció, només cal que introduïu una imatge. El complement addicional del Gravity Forms Image Choices permet una selecció fàcil d’imatges per a tots els àmbits de ràdio, caixa de verificació, enquesta, sondeig, test i producte.

No cal afegir HTML a les vostres etiquetes de formulari. Amb la forma de gravetat de les opcions d’imatge, obteniu una interfície d’interès de WordPress familiar i la navegació de la mediateca per seleccionar i inserir la vostra imatge. I s’ha mantingut separat del text de l’etiqueta.

La selecció d’imatges de formes de gravetat funciona directament fora de la caixa amb complements existents com ara botons de ràdio, caselles de verificació, addició d’enquestes, complement de l’enquesta, complement de prova i fins i tot camps i opcions de producte i producte..

Visualitzeu els vostres camps de formularis Gravity amb imatges i deixeu d’afegir marcatge a les vostres etiquetes de formulari una vegada per sempre. Si bé les opcions d’imatge de formes de gravetat inclou alguns estils predeterminats, és fàcil aplicar els teus propis estils per donar als camps un aspecte totalment diferent.

12. Accions a granel per a formes de gravetat

Accions a granel per a formes de gravetat

Les accions a granel per a formes de gravetat fan que el llarg procés d’edició de grans formes gravitàries sigui una brisa. Es pot literalment reduir una hora d’edició de camp de formulari i d’edició general de formularis de formularis llargs, d’una hora, fins a només uns minuts. Les formes d’acció massiva per als formularis Gravity utilitzen una interfície d’usuari familiar i racionalitzada per fer formularis d’edició de forma ràpida i senzilla.

Necessiteu suprimir ràpidament una gran quantitat de camps en els formularis de gravetat? Els formularis d’acció massiva per als gravats us permeten seleccionar diversos camps que voleu suprimir i, amb el clic d’un botó, suprimiu tots els camps no desitjats del vostre formulari. Sorprenent quan teniu 20 + camps en la vostra forma.

Voleu duplicar camps? Simplement seleccioneu qualsevol nombre de camps de formulari, feu clic al botó clonat o duplicat i heu duplicat immediatament qualsevol nombre de camps de formulari dins del formulari, en qüestió de segons. Copiar és igual de fàcil. Simplement seleccioneu el botó Copiar al formulari per clonar aquests camps en un altre formulari. És ideal per crear ràpidament formes noves amb camps de formes iguals o similars.

A més, la funció de reordenació de les accions a granel per a formes de gravetat permet una arrossegament ràpidament ràpida de camps de formes individuals o múltiples. Obteniu els camps del formulari en l’ordre que vulgueu en segons. Seleccioneu 1 o tots els vostres camps i reordeneu els camps fàcilment.

13. Formes de gravetat a la paraula

Formes de gravetat a la paraula

Els formularis de gravetat per complir el document de paraula de document de Word és una solució completa d’automatització de documents per a WordPress. No perdreu més temps d’enviar manualment correus electrònics als clients, amb el complement de document automàtic de document de Word, tot està automatitzat.

Les dades recollides dels formularis es converteixen en documents de Word que poden ser descarregats o enviats per correu electrònic fàcilment a qualsevol persona. Captar dades del vostre formulari és tan senzill com crear un document de Word nou, mapar-lo als camps del vostre formulari i generar el document. Podeu penjar qualsevol nombre de plantilles de documents i mapar-les per formar camps.

El complement inclou tones d’opcions per carregar plantilles il·limitades de documents de Word, mapejar les vostres plantilles als formularis (de manera que cada vegada que s’omple un formulari de gravetat, es generen documents associats), es generen documents sobre la presentació del formulari Gravity i, després, es descarreguen, envieu per correu electrònic o regenera els documents segons calgui.

14. Formulari de gravetat per a la solució automàtica d’emplenament PDF

Formulari de gravetat a la solució PDF per omplir automàticament

Informació i descàrregaVeure la demostració

Configureu respostes automàtiques amb els formularis de gravetat a la solució PDF per omplir automàticament. Una de les millors maneres de construir ponts amb els vostres clients existents i potencials és mantenir-los al bucle d’informació en cada moment. Tot i això, és gairebé impossible enviar correus electrònics de forma manual cada vegada que omplen un formulari al vostre lloc web.

L’alternativa millor és definir prèviament els correus electrònics de resposta automàtica que es poden enviar als vostres subscriptors quan emplenin qualsevol formulari. El complement de reompliment automàtic dels formularis de gravetat per a PDF és una d’aquestes solucions, que genera fitxers PDF de la informació introduïda pels vostres usuaris i l’envia automàticament un cop enviat el formulari..

Primer has de crear un formulari de gravetat. A continuació, dissenyeu una plantilla PDF amb els mateixos camps de formulari i definiu el nom del camp Formulari de gravetat com a nom de la plantilla PDF. A continuació, pengeu-la i publiqueu-la des de la configuració d’emplenament automàtic. També podeu utilitzar la plantilla de correu electrònic. Només cal afegir identificadors de correu electrònic de destinataris i afegir un missatge personalitzat per al vostre resposta automàtica. Un cop totes aquestes configuracions estan al seu lloc, el connector comença a enviar fitxers PDF automatitzats com a fitxers adjunts als correus electrònics cada vegada que un usuari omple el formulari al vostre lloc web.

Tingueu en compte que el complement complementa els fitxers PDFTK a la carpeta arrel del servidor. Per tant, potser haureu de posar-vos en contacte amb l’administrador del vostre servidor, en cas que el vostre lloc web tingui un pla d’allotjament compartit. Però wAmb tots els requisits previs i configuració al seu lloc, el connector d’emplenament automàtic de formularis de gravetat per a PDF fa que l’enviament de respostes automàtiques als vostres clients sigui brisa.!

15. MailPoet 3

Formulari de gravetat addicionals - MailPoet 3

Si us encanta fer servir MailPoet per als vostres butlletins i formularis sobre la gravetat de la vostra inscripció, esteu d’enhorabona. Aquest complement addicional gratuït integra perfectament un dels vostres formularis de gravetat amb la vostra llista de MailPoet. D’aquesta manera, els nous visitants poden subscriure’s fàcilment al vostre butlletí.

Els complements admet camps de nom (primer, darrer) i correu electrònic, així com diverses llistes, formularis de desactivació (o desactivació) i camps personalitzats MailPoet. Amb aquest complement gratuït, podeu sincronitzar els vostres formularis personalitzats de gravetat amb MailPoet en molt poc temps!


Les nostres eleccions per obtenir els millors complements de Gravity Forms toquen diverses àrees, com ara el processament de pagaments, l’estil de formulari, la gestió de relacions amb els clients, la seguretat, etc., cosa que significa que ara podeu ampliar els formularis Gravity més enllà de les vostres imaginacions més salvatges..

Quins són els complements favorits de Gravity Forms? Comparteix amb nosaltres en els comentaris per continuar creixent aquesta llista. Gràcies!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map