14 millors complements per localitzar la botiga WordPress

Millors connectors de botigues de WordPress

Si la vostra empresa té diverses ubicacions, els complements de localitzadors de botigues de WordPress poden resultar ser addicions útils al vostre lloc web. Les cadenes de motels, les benzineres, les botigues de cadena, els salons de bellesa poden beneficiar-se d’afegir plugins per localitzar botigues. Ajuden els usuaris a trobar les ubicacions del vostre negoci fàcilment. Aquests plugins es basen en Google Maps per mostrar ubicacions. En conseqüència, també podreu aprofitar les funcions de Google Maps, com ara les vistes del mapa, la geolocalització i les indicacions per arribar a la botiga més propera. A més, si proveïu qualsevol tipus de serveis de directori, aquests complements de localitzadors de botigues de WordPress us poden ajudar a mostrar la ubicació física dels serveis enumerats..


Anem a endinsar-nos directament (tingueu en compte que no són en cap ordre específic, només els nostres millors punts).

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Localitzador de botigues MapSVG

Localitzador de botigues MapSVG i complement mundial de mapes de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Creeu un impressionant i personalitzable mapa de localitzadors de botigues amb el complement MapSVG. Aquest potent i popular complement inclou milers d’estils de mapes, contenidors personalitzables (per a menús de mapes, filtres i detalls) i opcions fàcils que podeu habilitar per als visitants del vostre lloc. Afegiu filtres perquè els usuaris puguin ordenar per adreça, ciutat, tipus de botiga o qualsevol altre camp personalitzat. O bé afegir una opció per cercar per distància, perquè puguin veure quines tendes hi ha a prop!

Voleu afegir més informació a les ubicacions del vostre mapa? Amb el Galeria MapSVG al complement podeu afegir una galeria emergent o veure la informació. Incloeu miniatures, imatges i lliscants completa amb una navegació senzilla. És una manera excel·lent de millorar els vostres llistats d’ubicacions!

I, si sou un desenvolupador, podeu ampliar o personalitzar el complement amb els editors de plantilla integrada, CSS i JS. Altres funcions destacades del complement inclouen mapes vectorials personalitzats, formes clicables, directori de llistats, marcadors automàtics de mapes i compatibilitat de creuers.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Amb Mapify podeu crear mapes de localització de botigues sensibles (o mapes realment) mitjançant les seves funcions avançades, però fàcils d’utilitzar. Aquests inclouen la funcionalitat de pinçar, fer zoom i desplaçar-se, preparació per a mòbils, galeries d’ubicacions, consells de mapes personalitzables, filtres d’ubicació personalitzables, icones de marcadors de mapa il·limitats, enviaments d’usuaris frontals, mapes d’imatges personalitzats, clústers de mapes i suport de traducció (mitjançant WPML). I ni tan sols són totes les funcions!

Però, per a la ubicació de la botiga, potser dues de les característiques més importants és la possibilitat de fer cerques segons el radi i les ubicacions més properes. Fins i tot podeu enllaçar ubicacions de mapes a pàgines concretes o llocs de tercers, de manera que si voleu enllaçar-vos a la pàgina d’ajuda de la vostra ubicació, podeu. Voleu provar Mapify al vostre propi lloc? Bé, podeu provar-ho de forma gratuïta. N’hi ha prou amb agafar-ne una còpia Mapifica Lite per començar (tingueu en compte que no tindrà totes les funcions de la versió Pro).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

WP Multi Store Locator Pro és un potent complement localitzador de botigues que podeu utilitzar per promocionar i proporcionar informació sobre les vostres ubicacions de botigues. Afegiu la informació d’ubicació completa amb adreça, enllaç de lloc web i indicacions. Aleshores, els visitants del vostre lloc poden veure les botigues properes i cercar per categoria o etiqueta. El complement inclou funcions útils afegides per a estadístiques de botiga, afegir gestor de botigues i opcions d’importació / exportació.

El millor de tot, WP Multi Store Locator Pro s’integra totalment amb els populars creadors de pàgines. Feu servir el seu bloc personalitzat per a Visual Composer, Divi, Elementor i Beaver Builder (amb més creadors de pàgines en el camí). Voleu fer una ullada més a prop? Feu una ullada a la vista prèvia de les 5 Dissenys WP Multi Store Locator Pro.

4. Localitzador de botigues WP (gratuït)

WP Store Localizador de complements gratuïts per a WordPress

WP Store Locator és un complement gratuït que afegeix totes les vostres ubicacions a un mapa que podeu personalitzar totalment. El mapa i les instruccions de conducció poden estar en l’idioma que preferiu. Podeu afegir etiquetes personalitzades per a cada ubicació i ajudar els usuaris a trobar les ubicacions mitjançant diversos filtres, com ara radi o categoria.

El localitzador de botigues WP ajuda a mostrar qualsevol nombre de botigues i us permet canviar l’idioma des del tauler d’administració. Treballant amb codis drecers, podeu afegir detalls com ara horaris d’obertura, adreces, fites o números de telèfon. Hi ha nou icones de marcador llest per a la retina i podeu arrossegar-ne una a la ubicació exacta del mapa a l’editor. Si teniu una concentració de botigues en qualsevol zona, el característica d’agrupació de marcador serà útil. I, a més, hi ha complements premium disponibles per a la importació massiva, per recopilar estadístiques o per afegir un giny de cerca.

5. Localizador de botigues Plus (gratuït)

Store Locator Plus Plugin gratuït de WordPress

Tant se val si teniu dues botigues o milers de botigues, el complement WordPress Store Locator Plus pot crear un cercador d’ubicacions al vostre lloc web. Si no hi ha massa configuració, podeu crear una pàgina, introduir les vostres ubicacions i afegir un codi curt. Moltes marques internacionals com Bosche utilitzen aquest complement per ajudar els usuaris a trobar les seves botigues.

Treballant des del tauler d’administració i amb l’ajut de complements, podeu personalitzar mitjançant CSS i HTML. Els complements us permeten afegir moltes més funcions per personalitzar l’experiència de l’usuari, com ara activar o desactivar l’opció de cerca, categoritzar ubicacions, crear pàgines de SEO adequades per ubicacions i molt més. Funciona amb complements de tercers per afegir enllaços de xarxes socials a totes les vostres ubicacions, per afegir camps personalitzats a les vostres ubicacions o per permetre als usuaris gestionar ubicacions. També col·labora amb els formularis Gravity per crear formularis i el Gestor d’ubicacions d’esdeveniments per vincular esdeveniments a les vostres ubicacions. El connector gratuït és compatible amb diversos països i idiomes.

6. Localitzador de botigues àgil WordPress

Localitzador de botigues Agile

Informació i descàrregaVeure la demostració

Per obtenir un sistema complet de gestió d’ubicacions, ric de característiques, no busqueu més que Agile Store Locator. Ve amb un complet sistema de gestió de backend per gestionar temes, estils i marcadors. Permet importar / exportar ubicacions de botiga, gestionar categories i mostrar ubicacions en mapes personalitzats. No només podeu personalitzar la pantalla, hi ha disponibles diverses plantilles preparades.

Una sola botiga pot aparèixer en diverses categories. A més, en qualsevol moment del temps, les botigues que estan obertes soles poden aparèixer commutant un interruptor horari encès / desactivat. El complement inclou moltes plantilles, inclosa una plantilla d’acordió amb una jerarquia de països, estats, ciutats i botigues. Si el nombre d’ubicacions és enorme, l’agrupament dels marcadors, els filtres personalitzats i els marcadors de categories poden ajudar a restringir una cerca. El contingut de la finestra d’informació es pot personalitzar i qualsevol ubicació de la botiga que creeu es pot duplicar amb un sol clic. També podeu fer un seguiment de les cerques, de les botigues principals i de les ubicacions més importants mitjançant el gràfic de barres d’Analytics. Al tauler d’administració, podeu accedir a totes les estadístiques relacionades amb botigues, cerques, categories i marcadors.

7. Buscador de supermercats

Buscador de supermercats

Informació i descàrregaVeure la demostració

El Super Store Finder per a WordPress inclou un disseny intuitiu i sensible i una potent secció d’administradors de localitzadors de botigues de WordPress. Des d’aquesta pantalla d’administració, podeu gestionar la configuració, categories, etiquetes i notificacions del mapa i personalitzar estils, colors i etiquetes. És compatible amb molts idiomes, així com la visualització de Google Map d’amplada completa.

El Super Store Finder inclou un localitzador de botigues de tema pla i un filtre de botiga adequat amb panell plegable. La funció de geolocalització integrada permet als usuaris trobar la ubicació exacta de la botiga i la ruta més curta per arribar-hi. Les vistes al carrer amb zoom poden apropar un usuari fins a la porta de la botiga. Podeu penjar imatges o vídeos bonics per ajudar els espectadors a fer un cop d’ull a la vostra botiga. El complement us permet utilitzar marcadors personalitzats i botigues de cerca per regió o altres filtres. Mitjançant fitxers CSV, és possible la importació massiva d’adreces de botiga. Per identificar ubicacions exactes, només cal arrossegar i deixar anar els marcadors. També estan disponibles complements que amplien la gamma de funcions.

8. Localitzador avançat de botigues

Localitzador avançat de botigues

Informació i descàrregaVeure la demostració

Podeu utilitzar el Localitzador de botiga avançat per mostrar les ubicacions de la vostra botiga de tres maneres: en un mapa de Google, en una llista o en ambdues coses. No només això, podeu escriure una publicació sobre qualsevol ubicació al vostre blog de WordPress i, a continuació, enllaçar la ubicació amb aquesta publicació mitjançant codis breus. Una forma neta d’atraure els lectors a la publicació, així com d’oferir informació sobre aquesta ubicació als usuaris. La informació de la botiga també es pot oferir en publicacions relacionades. Els usuaris també poden buscar una ubicació per adreça, utilitzar una vista del carrer per trobar la vostra ubicació i obtenir indicacions per arribar-hi.

Mitjançant la interfície integrada, podeu afegir, editar o suprimir ràpidament botigues i automàticament adreces de geocodificació. Basant-se en adreces o codis postals, els usuaris poden cercar la botiga més propera a ells. En un URL https segur, el connector pot detectar la ubicació d’un usuari i mostrar la botiga més propera.

9. Localitzador de botigues WordPress

Localitzador de botigues de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement localitzador de botigues de WordPress us permet afegir tants filtres com vulgueu. Admet filtres en directe i codis curts a qualsevol pàgina. Si enllaceu les categories de producte amb les categories de la botiga, podeu activar el filtratge automàtic a les pàgines de productes. Es pot personalitzar el nombre de resultats que es mostren en una cerca, la informació que es mostrarà i els botons relacionats amb la crida a l’acció. També podeu configurar valors predeterminats de les botigues noves per facilitar-los d’afegir-los.

Mitjançant aquest complement, podeu afegir un botó de localitzador de botiga a la vostra pàgina de producte de WooCommerce. El localitzador apareixerà llavors en un modal. La finestra d’informació es pot configurar per mostrar informació de contacte, trucades a l’acció, emmagatzemar imatge o horaris d’obertura. Amb més de deu possibles dissenys i més de 90 opcions, no podreu fer res per ajudar els usuaris a trobar la vostra botiga.

10. SEO local de Yoast

Localitzador de botigues Yoast

El complement local de SEO per a WordPress de Yoast inclou una funcionalitat de Localitzador de botigues de WordPress inclosa. Haureu de comprar una llicència anual per utilitzar-la cercador d’ubicacions funció, però.

El complement permet als usuaris filtrar botigues o qualsevol altra ubicació per ràdio, estat o codis zip. Simplement fent clic als botons i marcant les opcions, podeu afegir la vostra adreça de la botiga a la pàgina. El vostre horari laboral es pot afegir al mateix quadre que l’adreça. O bé, utilitzant codis curts, podeu inserir-los per separat. Els drecers es poden afegir a qualsevol pàgina o publicació o a les pàgines d’ubicació mateix. També teniu l’opció d’afegir un giny localitzador de botigues de WordPress a qualsevol àrea de widget del vostre lloc web.

11. Google Maps avançats

Google Maps avançat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si només utilitzeu un nombre limitat d’ubicacions, només podeu confiar en un complement de mapes de Google, com ara el complement avançat de Google Maps per a WordPress. Podeu marcar les ubicacions al mapa i ajudar-vos també amb indicacions. Aquest complement de mapeig de vendes més específic és compatible amb GDPR, inclou suport per a múltiples filtres de mapes, ofereix diverses rutes (una característica excel·lent per a que els usuaris puguin cercar i arribar ràpidament a les ubicacions de la vostra botiga) i la característica de “cerca propera” molt útil per aleterar la ubicació més propera.

12. Localitzador de botigues VO (gratuït)

Plugin Localizador de botigues VO

VO Store Locator és un complement gratuït que inclou eines per ajudar els venedors, les franquícies i els distribuïdors. Permet personalitzar els colors del pin de forma diferent per etiqueta per diferenciar les ubicacions. Les funcions integrades, com ara la ubicació automàtica per trobar la botiga més propera a la configuració local actual, i les indicacions de pas per pas faciliten la cerca dels seus aparadors. A més, el complement s’ha actualitzat recentment per treballar amb el creador de pàgines d’arrossegar i deixar anar Visual Composer per incloure els mapes personalitzats en qualsevol publicació o disseny de pàgina..

13. Localitzador de botiga SimpleMap (gratuït)

Plugin Localizador de botigues SimpleMap

SimpleMap Store Locator és un fàcil localitzador de localitzadors de botigues internacionals que permet als usuaris cercar la base de dades mitjançant codis zip. Ajuda a destacar les vostres ubicacions amb etiquetes personalitzables. Altres funcions excel·lents inclouen ubicacions il·limitades, resultats de cerca de mapes personalitzables, opcions de configuració fàcils (no cal codi) i una funció d’edició ràpida per a actualitzacions de mapes i bases de dades en temps real..

14. Locatoraid (Gratuït)

Localitzador de botigues Locatoraid

Locatoraid és un altre complement localitzador de botigues de WordPress que és lleuger i sensible i inclou molts estils de mapes configurables. Concretament, el connector inclou una funció de geocode automàtic per afegir ubicacions que els vostres clients puguin trobar de manera instantània. El codi breu fàcil de demanar un recurs fa que la inserció del mapa (amb marcador de text definit de cerca, radi, disseny, etc.) sigui una brisa: només cal editar els paràmetres quan s’afegeix el codi curt a qualsevol àrea de text, pàgina o widget. A més, hi ha estils de mapes personalitzables per garantir que el localitzador de la botiga coincideix amb l’aspecte de la resta del vostre lloc web.

Com es poden obtenir els millors connectors de localitzadors de WordPress

Realment teniu diverses opcions per posar les vostres botigues en un mapa per ajudar els vostres clients. N’heu provat algun? Feu-nos saber quin us va funcionar. Si voleu, també podeu resultar molt imaginatiu mentre mostreu les vostres ubicacions en un mapa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map