14 millors complements lliscants per a WordPress

Els millors complements lliscants per a WordPress

Tots hem vist un control lliscant de qualitat en comprar en línia, però, què és el que fa que els lliscadors siguin atractius? Per començar, un gran control lliscant respon i funciona bé en gairebé qualsevol tauleta o telèfon intel·ligent. Altres funcions imprescindibles inclouen:


 • Efectes animats suaus
 • Capes paral·leles
 • Càrrega ràpida d’imatges
 • Tipus de lletra i botons elegants

Algunes d’aquestes funcions ajuden els propietaris de llocs, mentre que d’altres creen una atractiva experiència visual per als visitants del lloc. No totes aquestes funcions són necessàries a tots els llocs, però són dignes de tenir en compte.

Actualment utilitzeu un control lliscant al vostre lloc web? Si no, esteu d’enhorabona, perquè hem recopilat una llista dels millors plugins de control lliscant per a WordPress. N’hi ha que són excel·lents i uns quants són gratuïts, però cadascun d’aquests necessita perquè els visitants del vostre lloc diguen “wow”. Fem una ullada.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Lliscador Nivo

Un exemple de Nivo Slider que mostra una imatge animada lliscant cap a una altra.

Informació i descàrregaVeure la demostració

Nivo Slider és un complement freemium amb gairebé totes les funcions que necessitareu per crear efectes increïbles. És gratuït, però la seva interfície intuïtiva facilita la creació de control lliscant i els afegeix al vostre lloc mitjançant codis directes.

Aquest complement té a la vostra disposició nombrosos efectes de transició que us permetran mostrar les vostres imatges i us permetran visualitzar imatges impressionants que encantarà els visitants. A més, podeu controlar fàcilment quines imatges es mostraran aprofitant una gamma de tipus lliscant i la funció de retallada automàtica d’imatges us estalviarà molt de temps editant les diapositives..

Finalment, Nivo Slider és volgudament lleuger, que ofereix un impacte mínim en els temps de càrrega de la pàgina. És una opció fantàstica per afegir un control lliscant al vostre lloc web.

2. Revolució lliscant

Revolution Slider Premium Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El connector de control lliscant és un dels plugins de control lliscant més populars del mercat (i fins i tot un dels dos complements de control lliscant inclosos amb Total). Proporciona lliscants elegants i amplats de gran amplitud que responen extremadament. Podeu implementar el control lliscant en qualsevol lloc web, ja que sembla notable en qualsevol dispositiu. El connector també inclou un buc de animació preembalat, que garanteix que els vostres clients no es quedin amb un control lliscant congelat si mantenen una estona a la pàgina d’inici..

Les capes de paralaxi de Slider Revolution són fantàstiques, i l’editor de diapositives de la visualització de la línia de temps mostra un esquema intuïtiu de com es mostraran les teves imatges al control lliscant. A més de tot això, el complement proporciona un editor arrossegar i deixar anar que els administradors principiants poden produir control lliscant de suports professionals. És un complement lliscant que està ple de fruites, des de l’assistència multilingüe fins a la pantalla completa de vídeo a YouTube i el suport de vídeo Vimeo.

3. Control lliscant de transició

Control lliscant de transició

No ha de ser difícil crear creacions lliscants úniques per al vostre lloc web. De fet ni tan sols és necessari codificar. El complement lliscant de Transició és un potent complement que afegeix tones de funcions i opcions perquè pugueu crear els vostres propis cursors impressionants. També convé remarcar que Transition Slider és el primer complement lliscant d’aquest tipus: utilitza WebGL per a efectes avançats no possibles amb CSS.

Amb el control lliscant de transició, és fàcil crear lliscadors avançats i completament sensibles per al vostre lloc web mitjançant l’editor de disseny de lliscadors en viu, animacions HTML5 (24 inclosos rollo, embolcall, estirament, giratòria i zoom), reproducció automàtica de capes i bucle, toc i arrossegament de funcions, botons de capa i molt més. També hi ha 26 plantilles fetes prèviament amb un estil que podeu utilitzar per als vostres control lliscants (o simplement utilitzar-les com a punt de partida per personalitzar-les). A més, el control lliscant de transició està optimitzat per al vostre lloc web de SEO, només es pot presentar quan el control lliscant és visible i utilitzant càrregues mandroses per a una velocitat més ràpida.

4. Control lliscant de Theia Post

Theia Post Slider per WordPress

Afegiu presentacions de diapositives a les vostres publicacions múltiples amb el control lliscant de Theia Post. Aquest control lliscant premium facilita la creació de control lliscant des de les vostres publicacions, pàgines i productes WooCommerce múltiples. Trieu entre més de 200 temes lliscants, quatre efectes de transició, afegiu capçaleres i títols a les diapositives i, fins i tot, activeu l’actualització d’anuncis a la navegació. Fins i tot podeu utilitzar la previsualització d’administració en viu per visualitzar els control lliscants abans de publicar-los.

Li preocupa el teu SEO? Theia està optimitzat amb URL de diapositives úniques i també per tenir en compte la velocitat, utilitzant AJAX i la càrrega prèvia per mantenir els control lliscants.

Voleu crear carrusels? Comproveu el complement Carrusel que es basa en la funcionalitat de Theia per afegir carrusels amb miniatures, més de 35 fletxes vectorials, navegació tàctil i personalitzacions post-post.

5. Soliloqui

Plugin de WordPress Premium Sliders Soliloquy

Informació i descàrregaVeure la demostració

Aquest és definitivament premium. El complement lliscant de Soliloquy comença a partir de 19 dòlars, però els preus poden arribar fins a 249 dòlars, depenent de quants llocs voleu utilitzar-lo. Si no podeu seguir treballant amb alguns dels complements gratuïts del control lliscant de WordPress a causa de les seves interfícies confuses, aquesta opció proporciona una amortització. És sensible i us permet poder importar i exportar ràpidament els lliscants creats prèviament i redueix el temps que es dedica a la transferència a altres llocs.

La interfície de la construcció també és molt fàcil d’utilitzar, i sembla no frenar ni retardar-se al front. Una de les funcions més singulars és l’opció del control lliscant independent per deixar anar les corredisses individuals a qualsevol lloc del vostre lloc.

6. Prova lliscant Pro

Slider Pro Premium Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Slider Pro és un complement de control premium i eficaç de control lliscant i perfecte. Amb suport per a imatges, vídeos d’àudio i molt més, aquest control lliscant és un gran complement a qualsevol tema.

Voleu un complement lliscant flexible que tingui tantes funcions excel·lents i fàcil d’utilitzar, fora de la caixa? Aleshores voleu el control lliscant Pro. Aquest fantàstic complement us facilita afegir lliscants personalitzats a qualsevol tema de WordPress. Aquest control lliscant activat i sensible al tacte és perfecte per a qualsevol dispositiu, telèfons i tauletes inclosos. A més, amb suport per a galeries, contingut, flickr, enllaç profund i molt més, podeu crear qualsevol tipus de slider que necessiteu.

Slider Pro també ofereix tones de disseny i opcions de disseny. El complement inclou suport per a transicions de diapositives suaus, capes animades, carrusels, deslizadors infinits de desplaçament, lliscants de pantalla completa, altures automàtiques, retrats combinats i imatges de paisatge, càrrega de mandra i molt més. Hi ha tantes opcions excel·lents!

Altres funcions del complement inclouen suport de retina, lightbox, navegació del teclat, punts d’interrupció i miniatures. Però no tot això, a continuació, podeu veure més funcions. Slider Pro és un excel·lent complement de WordPress que no voldreu deixar passar.

7. LayerSlider

Extensor de control lliscant de capa superior

Informació i descàrregaVeure la demostració

Com és la primera impressió del vostre lloc web? Una bona primera impressió anima els visitants a quedar-se, però una mala cosa significa que podríeu perdre visitants, possiblement per sempre. És per això que molts llocs web opten per utilitzar un control lliscant d’imatges molt visual a sobre del plec de la pàgina d’inici, la qual cosa també és excel·lent per dirigir els visitants cap al millor o l’últim contingut: afegeixen color i imatges, a més de facilitar la navegació del vostre lloc web. El connector premium LayerSlider (que és l’altre control lliscant que s’empaqueta amb Total) no només ofereix els control lliscants. També podeu afegir galeries d’imatges i presentacions de diapositives, forjant l’experiència multimèdia ideal.

LayerSlider proporciona més de 200 transicions 2D i 3D i podeu crear les vostres transicions personalitzades amb l’editor de diapositives. Un potent editor arrossega i inclou el complement per veure previsualitzacions en temps real, a més d’importar, exportar i moure components en una vista de línia de temps. LayerSlider us permet crear galeries d’imatges precioses i sensibles i lliscants de contingut. També podeu incorporar àudio o vídeo des de YouTube o Vimeo. Això no és res nou, però el principal punt de venda de LayerSlider és la gran quantitat d’efectes de transició i pells disponibles, cosa que us ofereix molta flexibilitat a l’hora de crear el tipus de slider que voleu..

Fins i tot podeu generar lliscants dinàmics que es connecten a les vostres publicacions i pàgines de WordPress. Això us permet enviar persones amb el contingut més atractiu sense haver de treballar molt al vostre final. Amb més de 13 pells per triar, les oportunitats de marcar el vostre lloc web i fer-lo semblar diferent de les altres persones que compren aquest complement són infinites..

LayerSlider també admet la càrrega de mandrosa; les diapositives posteriors només es carreguen com i quan siguin necessàries, en lloc de carregar-les totes per avall. Ah, i he esmentat que el control lliscant és SEO? Això us dóna un pas per davant de la competició, ja que no massa persones saben com optimitzar els seus control lliscants.

8. Lliscant llis

Suau control lliscant de WordPress

Els desenvolupadors de Smooth Slider afirmen que en pocs 50 segons es pot implementar un control lliscant impressionant, amb enllaços a publicacions recents o destacades. Aquesta és una tasca alta, però sembla completament certa. La interfície és bastant senzilla d’utilitzar, i realment no hi ha molts botons ni ajustaments per embolicar el cap. Aquesta és una altra de les opcions gratuïtes del complement lliscant i que respon completament.

Les presentacions de diapositives que creeu són un motor de cerca optimitzat per a portar gent nova al vostre lloc i Configuració el tauler proporciona un control complet sobre la manera com es veuen els control lliscants a la part frontal. M’agrada especialment que el complement gratuït inclogui sis efectes de transició, que són més que alguns dels plugins de control lliscant premium menys atractius (no incloguem cap de la llista).

La clau d’aquest complement és que no necessiteu cap coneixement de codificació per fer que la cosa sembli professional. Podeu col·locar o eliminar les diapositives en un sol clic, aneu a la secció Lliscadors plafó d’administració. És una bona opció que val la pena fer-ho.

9. Control lliscant 3 intel·ligent

Control lliscant 3 intel·ligent

Smart Slider 3 és un complement intuïtiu que permet crear ràpides presentacions de diapositives responsives, així com incloure vídeos tant de YouTube com de Vimeo. El seu editor fàcil d’utilitzar us permet treballar amb diverses capes, crear diapositives mitjançant una interfície arrossegar i deixar anar i visualitzar el contingut en directe abans de publicar-lo.

Canvieu fàcilment tots els detalls que realment importin en tipografia i estil. Podeu escollir tipus de lletra i estils per a les vostres capes, navegues i altres elements i canviar per diverses diapositives i capes. Comença amb un control lliscant en blanc en blanc o tria entre diverses mostres boniques. 100 diapositives pre-fetes amb una instal·lació d’un clic molt fàcil. Una manera senzilla de construir tot tipus de control lliscant. L’Smart Slider 3 utilitza un potent sistema d’animació de capes per donar moviments i transicions a les capes. Les possibilitats del que es pot construir són infinites. Ofereix 40+ animacions de capa integrada en 3 tipus d’animació: entrada, sortida, bucle.

Aquest complement també inclou un disseny fàcil de tocar, configuracions de reproducció automàtica i diversos controls de control lliscant per canviar estils i posicions. Fins i tot podeu generar lliscants des de fonts externes. Afegiu contingut dinàmic a cada diapositiva com ara: publicacions i articles de WordPress, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce i 32 altres. Us recomanem que consulteu la documentació dels desenvolupadors per obtenir més informació sobre què pot fer aquest complement.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

RoyalSlider és una galeria d’imatges i una barra de control lliscant de contingut premium que inclou diversos formats. El complement de WordPress és un dispositiu mòbil ràpid i sensible i sensible al tacte. Podeu utilitzar-lo per crear galeries d’alta qualitat des dels vostres comptes d’Instagram, Flickr o 500px.

Aquest control lliscant afegeix una gran dimensió a qualsevol tema de WordPress. Hi ha tants tipus de slider per triar, segur que podreu utilitzar-lo en diversos projectes. I atès que els botons lliscants s’emmagatzemen automàticament al vostre navegador, Royal Slider no retardarà cap dels llocs web de WordPress (astut!).

A més, Royal Slider és molt fàcil d’utilitzar i és fàcil d’utilitzar. Hi ha moltes funcions de backend que faciliten la feina d’un administrador. En primer lloc, funciona molt bé amb la versió més recent de WordPress i té la seva pròpia àrea d’administració. A més, s’aprofita la càrrega massiva del WP 3.5 a través del gestor de suports o podeu enllaçar directament al vostre compte de Flickr o 500px. Això fa que sigui molt ràpid crear belles lliscadores plenes d’imatges. Aleshores, podeu afegir títols, dates, etc. mitjançant l’editor de marques de diapositives i afegir efectes de transició personalitzats (que podeu veure en directe a l’àrea de previsualització del control lliscant en directe dins del plafó d’administració). Per inserir els botons lliscants, és tan senzill com utilitzar un codi curt, un widget o una funció PHP (el que millor sigui per a tu).

11. Control lliscant de MotoPress

SLider responsive de MotoPress

Responsive Slider de MotoPress és una forma fàcil d’utilitzar per a construir precioses diapositives i implementar efectes animats. Compta amb una interfície d’arrossegar i deixar anar, de manera que mai haureu de tocar cap codi. En lloc d’això, podeu utilitzar-lo per crear presentacions de diapositives optimitzades amb motors de cerca ràpidament que funcionin en qualsevol dispositiu.

Aquest complement ofereix tres tipus principals de control lliscants: lliscants personalitzats, lliscadors de publicacions i lliscadors WooCommerce (per a llocs de comerç electrònic). Per obtenir més informació sobre la seva àmplia gamma de funcions, podeu fer una ullada a la documentació dels desenvolupadors o demostrar-la per vosaltres mateixos. I assegureu-vos de veure el complement de presentació de diapositives MotoPress premium per obtenir més funcions.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider ofereix una interfície senzilla que us permet crear una presentació de diapositives optimitzada per SEO en qüestió de segons. Podeu arrossegar i deixar anar imatges de la biblioteca de suports de WordPress per crear una galeria i, a continuació, afegir subtítols, enllaços i dades de SEO: tot des de la mateixa pàgina.

A més de respondre i és fàcil d’utilitzar, MetaSlider també ofereix múltiples opcions de configuració per a efectes de velocitat i animació. Si sou un desenvolupador, potser us interessa especialment saber que aquest complement és compatible amb Multisite i ofereix una extensa API amb la qual podeu treballar.

13. Lliscador mestre

Màquina lliscant

El complement gratuït de Slider Master ofereix una àmplia llista de funcions. A més de ser amigable amb SEO, té una interfície fàcil d’utilitzar, respon en qualsevol dispositiu i permet crear precioses presentacions de diapositives amb el seu creador de control lliscant. Aquest és un dels complements de control lliscant més robusts que podeu trobar gratuïtament.

A més, la versió premium inclou totes les funcions gratuïtes (que són nombroses) i alguns extres, com ara un control lliscant de productes de WooCommerce amb opcions de filtratge avançades, fons de vídeo en alta definició per a diapositives i enllaços profunds per ajudar-vos amb el vostre SEO. També inclou previsualitzacions en temps real, de manera que se sap immediatament si funciona amb el contingut abans de publicar-lo.

14. Master Slider Pro

Slider mestre: complement de control del control lliscant de capes tàctils

Informació i descàrregaVeure la demostració

Master Slider Pro és un complement de control lliscant de teclat totalment responsive. Aquest potent complement inclou opcions per a navegació tàctil, capes riques en contingut, punts d’interès útils, tones d’efectes i molt més.

El Master Slider Pro és el pròxim gran complement de control lliscant de WordPress que sortirà de CodeCanyon. Està complet de totes les funcions fantàstiques que podríeu esperar d’un control lliscant de qualitat de WordPress, inclòs suport sensible, capes de contingut i imatge, suport de vídeo, animacions de capes, transicions de diapositives i molt més. Però, a més de tot, hi ha opcions úniques per als punts d’orientació de diapositives amb suggeriments d’eines, ajustament a l’alineació i fins i tot precàrrega d’imatges intel·ligents..

Aquest complement també inclou suport i integració per a molts dels altres complements més populars de WordPress del mercat. Master Slider Pro s’integra amb el connector Visual Composer, el complement de Flickr, el connector de membres i molt més. A més, el connector està llest multilingüe, de manera que, independentment de quins idiomes faci servir el vostre lloc web, els vostres lectors de màquina lliscant seran fàcilment comprensibles.

El Master Slider Pro també inclou 25 programes lliscants per ajudar-vos a preparar el vostre lloc web ràpidament. A més, s’ha provat un navegador creuat per assegurar-se que els controls lliscants són perfectes per a tots els navegadors principals.

Conclusió

El control lliscant ideal mostra el que fa la vostra empresa i capta l’atenció dels usuaris per impulsar-los cap al contingut més important. Podeu enllaçar a les vostres publicacions més importants del bloc o fins i tot enviar persones a ofertes de temporada a la vostra botiga en línia.

Qualsevol cosa que utilitzeu el control lliscant, mireu els millors deslizadors de WordPress que hem esmentat aquí i considereu la implementació d’un al vostre lloc. Un d’aquests complements és el vostre favorit personal? Vaig trobar a faltar el vostre plugin favorit? Vull saber dels vostres comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map