14 millors complements, complements i extensions de Gutenberg

10 millors complements, complements i extensions de Gutenberg

Gutenberg és un potent editor de contingut tal com és, però els complements estenen el que pot fer l’editor de blocs revolucionari. Amb els complements, extensions i complements de Gutenberg correctes, podeu encendre l’editor i crear dissenys de contingut extraordinaris que impulsin l’agenda empresarial..


Primerament utilitzaré Gutenberg plugins, complements, i extensions intercanviablement a la publicació d’avui. Per què? Un complement o extensió de WordPress és un complement que estén un altre complement o el nucli de WordPress. Per tant, un complement, extensió o complement de Gutenberg és qualsevol complement de WordPress que estén l’editor de Gutenberg.

En segon lloc, espero que us agradi aquesta col·lecció de complements de Gutenberg. Truqueu-los complements de Gutenberg, extensions, plugins o qualsevol cosa; aquestes eines estenen l’editor de Gutenberg més enllà de la vostra imaginació. Dit d’una altra manera, el vostre viatge cap a un millor contingut web acaba de ser més complicat amb els complements de Gutenberg que cobrim avui.

Tingueu en compte que la majoria de complements de Gutenberg ofereixen blocs similars. La veritable diferència està en les opcions que cada plugin ofereix de forma per bloc. Per tant, el millor complement de Gutenberg és el que us ofereix totes les opcions que necessiteu per crear i personalitzar el contingut del contingut del vostre cor..

A la secció següent, us indicem cap a 14 dels millors complements de WordPress que canviaran completament la vostra interacció amb l’editor de Gutenberg. Tant si comenceu com si desenvolupeu un experimentat, els següents complements de Gutenberg us ofereixen moltes opcions per crear el contingut que desitgeu.

Sense més detalls, millorem l’editor de Gutenberg amb un parell de complements, de manera que pugueu crear contingut com el cap que sou. Oblideu la tassa de cafè que us ofereixen en gairebé totes les publicacions; De tota manera, no us guardaré gaire temps. N’hi ha prou amb agafar una extensió de Gutenberg de la llista següent, corre-la amb ella i diverteix-te!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Getwid

getwid gutenberg bloqueja el plugin de wordpress

La primera posició correspon a Getwid, un extens gestor de blocs de Gutenberg de Motopress, un desenvolupador de WordPress de confiança amb més de sis anys d’experiència. El complement és una fantàstica col·lecció de més de 30 blocs de contingut que us ofereixen molt control sobre el vostre contingut. És fàcil de configurar i utilitzar que hauríeu d’estar en funcionament en molt poc temps.

Getwid estén l’editor de Gutenberg de manera important. S’ofereix amb un bonic conjunt de blocs de contingut com ara lliscadors multimèdia i de text, lliscants d’imatges, seccions, banners, galeries de pila d’imatges, caixes de preus, tipus de publicació personalitzada, Instagram i MailChimp, entre d’altres. El plugin principal es pot descarregar gratuïtament a WordPress.org. Consulteu la nostra revisió de Getwid i guieu per obtenir més informació!

2. ZeGuten

Blocs ZeGuten per a Gutenberg

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb ZeGuten no cal que molesteu amb un creador de pàgines ja que només podeu utilitzar Gutenberg. Aquest complement inclou actualment 11 blocs rics en funcions que podeu utilitzar per personalitzar els dissenys de publicacions i pàgines amb Gutenberg. Afegiu mapes interactius, difusions publicitàries, banners de captació d’atenció, carrusels, barres i cercles informatius de progrés, comparació d’imatges (o abans i després), llistes amb icones, seccions personalitzades, publicacions i fins i tot temporitzadors de compte enrere (aviat es tindran fitxes i testimonis! ).

Però no és tot. Els blocs també inclouen configuracions personalitzables per a superposicions de gradient, divisors de forma, efecte de paralaxi, animacions, dissenys sensibles, encoixinats i marges personalitzats (i també buits de columna) i molt més. ZeGuten també està optimitzat en SEO, funciona amb qualsevol instal·lació actualitzada de WordPress i és molt fàcil d’utilitzar. Només cal instal·lar ZeGuten per començar a crear el teu disseny personalitzat!

3. Guteblock

Guteblock: connector de Gutenberg Blocks Ultimate

Gutenberg és fantàstic, però manca de molts blocs bàsics que els bloggers i les empreses desitgen. Aquí és on entra Guteblock. Aquest complement gratuït omple els buits per als propietaris de llocs web que vulguin afegir blocs professionals i personalitzables als seus llocs.

Guteblock inclou 12 blocs creatius, tots amb estils integrats, que faciliten el disseny web. Per exemple, els blocs de perfil d’autor, capçal de gota i publicació de quadrícules són perfectes per dissenyar les vostres pàgines de bloc personalitzades. O podeu utilitzar els blocs membres de l’equip, Testimonis i CTA (crida a l’acció) per crear una impressionant pàgina de destinació per al vostre negoci. Altres blocs disponibles inclouen contenidor, separador, separador / separador, caixa de números, notificació, icones per compartir.

Però això no és tot, el desenvolupador de Guteblock té més de 15 blocs NOU en breu! Així, també podreu afegir acordions, botons, mapes de Google, llistes d’icones, taules de preus i molt més. També hi ha un Guteblog tema (dels mateixos desenvolupadors) dissenyat per funcionar a la perfecció amb Guteblock, de manera que totes les funcions i estil semblen excel·lents.

4. Blocs atòmics

plugins gutenberg: blocs atòmics

Sens dubte, l’editor de Gutenberg ha canviat completament la manera de crear contingut. A diferència del passat, ara podeu crear llocs web increïbles en pocs minuts. I gràcies als complements de Gutenberg com Atomic Blocks, la creació de llocs web remarcables no ha estat mai fàcil.

El complement Atomic Blocks us ofereix una varietat d’impressionants blocs de creació de pàgines, que us permeten crear el lloc que desitgeu. El complement us ofereix blocs de Gutenberg com butlletins de notícies, bloc de seccions i disseny, contenidors, icones compartides, trucades a l’acció (CTA), avisos en línia i columnes avançades, entre d’altres..

5. CoBlocks

Coblocks complement de blocs de Gutenberg

Gutenberg fa boles de neu, i bona part del creixement es veu a través de complements que amplien l’editor de blocs. Una extensió com els vaixells CoBlocks amb funcions impressionants. Et permet aprofitar al màxim l’editor de Gutenberg sense esforçar-te.

Coblocks us ofereix blocs com alertes, acordions, perfils d’autor, feu clic a tuitejar, seccions d’herois, logotips i insígnies, mapes, targetes multimèdia, serveis i divisors entre d’altres. El complement és increïblement potent però lleuger, cosa que significa que podeu crear un lloc web bonic i súper ràpid.

6. Complements últims per a Gutenberg

addons últims per a gutenberg

Quan creeu un lloc web, necessiteu tot el poder de personalització per poder treure les mans. I si esteu al mercat d’una extensió de Gutenberg que ofereix aquesta habilitat, us encantarà Ultimate Addons. L’equip de Brainstorm Force que hi ha al darrere del connector ha superat, i és evident.

Ultimate Addons us ofereix un bon nombre de blocs creatius de Gutenberg per poder crear llocs impecables sense escriure codi. Estem parlant de blocs com encapçalaments excepcionals, columnes avançades, taules de blocs, CTA, estilista de contacte de formulari 7, línia de temps de contingut i Google Maps, entre d’altres.

BTW, si esteu interessats, Brainstorm Force us ofereix més de 20 llocs de creació gratuïta prèviament construïts construïts mitjançant Gutenberg, Ultimate Addons per a Gutenberg i el tema d’Astra. A més d’Ultims Addons, necessiteu la versió següent Complement d’Astra Starter Sites per obtenir els llocs web gratuïts.

7. Blocs de Kadence

kadence bloqueja el complement de gutenberg

En el passat, necessitàveu habilitats de codificació a nivell de déu o un robust complement de creador de pàgines per crear dissenys fantàstics. Les coses han canviat considerablement amb l’entrada de Gutenberg. L’editor és potent, sí, però el combina amb el complement Kadence Blocks i obtindràs una supernova.

Els blocs personalitzats de Kadence inclouen dissenys de fila, galeries avançades, encapçalaments, botons, icones, separadors, testimonis, acordions, caixes d’informació, pestanyes i icones, entre d’altres. Cada bloc inclou una extensa llista d’opcions que us permeten crear contingut excepcional visualment.

8. Blocs de llúdriga

blocs de llúdria addons gutenberg

Themeisle, un dels desenvolupadors de WordPress més reputats que hi ha a Internet, li ofereix Otter Blocks. El complement és una bonica col·lecció de blocs creatius de Gutenberg i plantilles preparades per a la importació. Per obtenir els millors resultats, podeu personalitzar de forma extensiva cada bloc o plantilla.

El complement Otter Blocks Gutenberg us ofereix una gran varietat de blocs, incloent seccions, serveis, llistes de preus, publicacions, Google Maps, testimonis, icones de tipus de lletra fantàstica i botons per compartir, entre d’altres. És una excel·lent eina per crear contingut excel·lent sense haver de suar la suor.

9. Apilable

plugin de gutenberg apilable

I quan creieu que ho heu vist tot, els complements de Gutenberg continuen venint. A l’escenari, tenim Stackable, un extens complement de Gutenberg de Gambit Technologies. El complement us ofereix blocs rics en funcions que us ajuden a crear el vostre lloc web de somni en qüestió de clics.

Els blocs impressionants que inclouen Apilables inclouen contenidors, separadors, reixes publicitàries, reixes de funcions, acordions, quadres d’imatges, blocs de funcions, llista d’icones, CTA, capçaleres, targetes, aparences de vídeo, comptadors, testimonis, taules de preus, membres de l’equip, etc..

10. Avançat Gutenberg

plugin avançat de gutenberg

Tot i que la majoria de complements de Gutenberg ofereixen gairebé les mateixes funcions, però el complement avançat de Gutenberg fa un pas més. A més de més de 20 blocs de contingut, el connector us proporciona més control sobre l’editor de Gutenberg. Ara, podeu activar els blocs de contingut per usuari. Això vol dir que només certs usuaris poden editar blocs de contingut específics.

Advanced Gutenberg ofereix una gran varietat de blocs simples i fàcils d’utilitzar. Obteniu un gestor de columnes, lliscadors de publicacions, control lliscant de productes WooCommerce, bloc de botons avançat, formularis de contacte, bloc de llistes avançat, acordions, testimonis, pestanyes, blocs d’imatges i de vídeo superiors, etc..

11. Blocs finals

els complements de Gutenberg són els últims blocs

Encara hi som. Al número nou, tenim el complement Ultimate Blocks Gutenberg. És un poc gran motor que té la possibilitat de sobrecarregar el vostre editor de Gutenberg. És la millor extensió de Gutenberg per a bloggers i venedors, gràcies a una gran quantitat de funcions impressionants.

Amb més de 18 blocs de contingut, Ultimate Blocks us ofereix moltes municions per crear llocs web excepcionals fora d’aquesta galàxia. Els blocs destacables inclouen filtre de contingut, revisió, pestanyes, contingut de taules, CTA, commutació de contingut, caixes i llistes dissenyades, contingut expandible i molt més.

12. Qodeblock

plugin de gutenberg de qodeblock

Per últim, però no per això menys important, tenim la col·lecció Gutenberg Blocks de Qodeblock. És un fantàstic complement de Gutenberg que inclou més de 20 blocs de contingut. El complement us ofereix una gran llista de blocs que us proporcionen més control per crear i llançar ràpidament qualsevol lloc que desitgeu.

Els rellotges disponibles inclouen columnes avançades, acordions, perfils d’autor, botons, CTAs, bloc de contenidors, butlletins de correu electrònic, avisos en línia, taules de preus, reixes de publicacions / pàgines, icones de xarxes socials i la llista continua. Aquesta col·lecció de blocs de Gutenberg us ofereix molta flexibilitat per crear el vostre lloc web tal com us imagineu.

13. EditorsKit

Gutenberg Page Building Toolkit - EditorsKit

EditorsKit inclou opcions de blocs afegits per a formats de text (inclosos enllaços no seguits / patrocinats, text ressaltat, transformació de text, sagnacions, etc.), suport de marcació, opcions de visibilitat (mostrar / ocultar blocs basats en el dispositiu, usuaris registrats, ACF o lògica condicional) , temps de lectura estimat, llistes comprovades, alineació de text sensible i molt més. Però potser una de les funcions més útils és una opció d’importació i exportació de blocs. Amb ell, podeu exportar i reutilitzar fàcilment els vostres blocs directament des de l’editor.

I per als més còmodes amb codi, l’EditorsKit també va afegir més classes CSS com a mode d’editor de codis (completat amb relleu de sintaxi).

14. Gridbuilder WP

WP de Gridbuilder

Voleu buscar millors reixes i filtres a les vostres pàgines? Dóna a Gridbuilder WP un intent Aquest complement premium inclou opcions fàcils per crear les teves pròpies quadrícules personalitzades (triar entre maçoneria, justificació, metro o carrusel) completat amb la configuració per a la cerca a facetes. I el complement és, per descomptat, compatible amb Gutenberg i ACF per a camps personalitzats, traduccions Polylang o WPML, productes WooCommerce i molt més..


Gutenberg és un potent editor de continguts amb un futur brillant. Permet crear llocs web impressionants en qüestió de clics. Els complements / extensions / extensions de Gutenberg es basen en l’editor predeterminat de Gutenberg, oferint-vos encara més poder per doblar Gutenberg de la manera que desitgeu.

Per triar el millor complement de Gutenberg segons les vostres necessitats, heu d’estar disposats a provar un parell d’opcions. La majoria de plugins de Gutenberg ofereixen els mateixos blocs de contingut. Tot i això, cada complement de Gutenberg inclou opcions diferents per personalitzar cada bloc, cosa que significa que el que funciona per a mi pot no funcionar per a tu.

Esperem que trobeu un fantàstic complement de Gutenberg per sobrecarregar el vostre lloc web de WordPress. El meu preferit fins ara és el complement Getwid Gutenberg de MotoPress. Però, quin és el vostre complement favorit de Gutenberg? Si us plau, compartiu els millors comentaris als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map