12+ millors elements complementaris per a WordPress 2020

Els millors complements d’elements per crear llocs de WordPress

Des de la seva introducció el 2016, Elementor ha assumit completament la indústria de WordPress. Els seus 1 milió d’usuaris actius parlen de si mateixos. Si no esteu familiaritzats, deixeu-vos un resum sobre aquest tema.


Elementor és el connector de pàgines de WordPress que ofereix als usuaris una experiència única de disseny web. Qualsevol pot simplement arrossegar i deixar anar elements fantàstics i crear un lloc web increïble en pocs minuts. Ja no calen coneixements de codificació!

A més, Elementor Page Builder proporciona plantilles preparades perquè els usuaris puguin aplicar-se immediatament al lloc web i començar. Li dóna la llibertat de personalitzar totes les funcions amb la seva capacitat d’estil. Per tant, és capaç de mostrar la vostra creativitat i crear les teves pròpies idees.

Gràcies a Elementor, no haureu de preocupar-vos de contractar desenvolupadors ja que podeu fer-ho vosaltres mateixos sense tenir experiència ni coneixements previs de programació..

Per què voleu fer servir addons elementals?

Mai és fàcil satisfer al màxim els requisits de tothom. Així, tot i que Elementor ofereix 80+ Fantastic Elements, és molt possible que vulgueu una cosa encara més avançada i única. És exactament per això que els desenvolupadors de tercers han decidit ampliar les funcionalitats d’Elementor i desenvolupar els seus propis Elementor Addons.

En aquest moment, hi ha 131 complements Elementor disponibles al mercat. Per tant, sens dubte té moltes opcions per triar i començar a utilitzar l’extensió adequada per al vostre lloc web.

Aquests complements us donen l’oportunitat de reforçar el disseny del vostre lloc web amb les seves funcions i dissenys sorprenents. A més, podeu crear un ambient especial mitjançant les extensions Elementor.

Al final d’aquest article, ja no tindreu cap dubte sobre com començar amb les extensions Elementor. Com que parlarem dels millors complements que necessiteu per mirar de millorar la vostra experiència de creació de pàgines amb facilitat.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Abans de buscar una solució alternativa, haureu de donar una oportunitat a Elementor Pro. Malgrat la versió gratuïta que ofereix 29 elements bàsics, la premium permetrà enriquir els números fins i tot a gran escala. Per exemple, ofereix widgets més avançats, com ara Posts, WooCommerce, Forms, Social Media i molts altres.

Elementor Pro ofereix una flexibilitat per a Theme Builder que us ajudarà a dissenyar fàcilment els vostres temes. Aquesta característica excepcional us permet fer canvis a la vostra capçalera, peu de pàgina, WooCommerce, blocs i totes les altres pàgines dinàmiques que no són possibles mitjançant la versió bàsica..

A més, podeu crear una pàgina de destinació de forma instantània mitjançant la gran col·lecció de plantilles preparades. Podeu personalitzar-lo segons la vostra preferència amb molta facilitat. A més d’això, si esteu codificant, fins i tot podeu afegir CSS personalitzats des del tauler de comandament Elementor. Com a resultat, podeu comprovar tots els canvis que heu realitzat en temps real.

Per estalviar temps, Elementor Pro inclou la funció de “widget global”. Només heu de desar una plantilla i podreu fer-la servir en qualsevol de les vostres futures pàgines mitjançant la funció de “Arrossegar i deixar anar”.

Bàsicament, per aprofitar el màxim absolut de l’Elementor Page Builder, heu d’utilitzar la versió Premium.

2. Els addons més

Els addons més per a Elementor

Quan es tracta de complements Elementor, és probable que no en trobareu amb més opcions que The Plus. Amb més de 8.000 personalitzacions, és una extensió tot en un per al popular creador de pàgines.

Aquest complement és una manera senzilla de crear i personalitzar ràpidament el vostre lloc alimentat amb Elementor. Els addons més inclou més de 300 blocs d’UI per agilitzar el procés de creació realment. I ho són, tot i així, gairebé tot. Afegiu ràpidament quadrícules, quadres de preus, seccions d’herois, llistes de funcions, seccions de mapa, formularis i molt més. Aquests blocs han estat dissenyats i dissenyats per a vosaltres, de manera que simplement podeu afegir el contingut. O bé les opcions integrades per personalitzar encara més els colors, fons, icones i molt més.

És curiós què hi ha més? 50+ ginys únics (taules, gràfics, caixa d’informació, compte enrere, encapçalaments, text animat, flipbox, línia de temps, paralaje, mapes de Google, pestanyes, etc.), un potent creador de llistats, SEO i codi preparat per a traduccions (utilitzeu el fitxer POT per traduir) i aquesta és la punta de l’iceberg. El complement també inclou suport de primera qualitat i fins i tot podeu comprar una llicència estesa si sou un desenvolupador que vol utilitzar The Plus a tots els llocs dels vostres clients (i per què no?).

Com a bonus, també hi ha una A més Addons Lite podeu agafar-lo gratuïtament des de WordPress.org. Penseu-hi com a prova de la versió premium. Amb més de 20 ginys i 4 tipus de publicacions personalitzades, és una manera fantàstica de provar The Plus Addons abans d’actualitzar.

3. Addons mestre per a Elementor

Addons mestre per a Elementor

Amb Master Addons per a Elementor podeu dissenyar dissenys moderns per al vostre lloc web. Aquest complement gratuït afegeix més de 30 blocs nous per crear. Si voleu encara més, hi ha una versió premium amb blocs addicionals,

Utilitzeu els títols animats de Master Addons, les marques de notícies, les galeries d’imatges i el bloc per crear les vostres pròpies notícies de moda o lloc d’estil de revistes. Combina els mòduls dels membres de l’equip (inclòs un control lliscant), les barres de progrés i el calendari per mostrar les capacitats o els assoliments del personal. O bé utilitzeu els fulls de reproducció d’imatges, els punts d’interès, les flip boxes, les indicacions i els enllaços creatius per dissenyar una cartera en línia per al vostre treball. També hi ha blocs per a encapçalaments dobles, pestanyes, caixa d’informació, trucades a l’acció, botons creatius, canvi de canvis, horaris comercials, taula de continguts i taules de preus.

Els additius mestre addicionals afegeixen elements de formulari personalitzats per a complements compatibles, com ara el formulari de contacte 7, els formularis Ninja, els formularis WP, els formularis Caldera i els formularis informatius. I Master Addons també afegeix extensions per a partícules, degradats animats o fons lliscants per a seccions Elementor. Tots els blocs Master Addons ofereixen opcions personalitzables per tal de dissenyar el vostre lloc exactament com vulgueu. I com a bonus, el desenvolupador inclou fins i tot 11 temes que podeu utilitzar per dissenyar el vostre lloc!

4. Contingut dinàmic per a Elementor

Contingut dinàmic per Elementor

Estalvieu temps al dissenyar el vostre lloc amb Elementor i agilitzeu el flux de treball amb contingut dinàmic. Com? El complement de contingut dinàmic de Elementor inclou 58 ginys, 20 extensions, 4 paràmetres de pàgina i molt més. Amb aquestes noves funcions, podeu afegir un encapçalament enganxós, un rastreig de cursors interactiu, un text animat de lloc animat, captar el formulari (per a formularis Elementor Pro), imprimir a botons pdf i fins i tot nous efectes de desplaçament de pàgines (inclòs el complement a la secció i el desplaçament per inèrcia). Aquestes són bones maneres de crear un lloc interactiu que converteixi. Però això és només un poc del que pot fer el contingut dinàmic per Elementor!

Hi ha tones de noves opcions de disseny (com ara parallaxes, inclinacions i transformacions personalitzables), formes SVG, un sistema de plantilles ràpid per a tipus de publicació personalitzats (crear i emmagatzemar plantilles pròpies), integració amb ACF (més opcions personalitzades per a camps, galeries ACF i control lliscant, camps de repetició, mapes i relacions), còpia i enganxa entre llocs, visibilitat dinàmica i molt més. Però fins i tot hi ha MÉS widgets a les obres. Els desenvolupadors treballen molt en la integració de PayPal, les signatures de formularis, un menú de tela i altres opcions úniques.

5. Addons essencials per a Elementor

Addons essencials per a Elementor

Si parleu sobre addons de tercers després de Elementor Pro, haureu de comprovar el Addons essencials per a Elementor primer. Recentment ha assolit la fita de ser el primer Elementon Addon a assolir instal·lacions actives de 100K +. A més, Essential Addons té el nombre més gran d’usuaris actius entre totes les extensions de tercers del mercat.

Addons Essential ofereix una versió gratuïta i premium que podeu utilitzar per dissenyar llocs web atractius amb facilitat. Des de la versió gratuïta, podreu utilitzar més de 30 elements destacats, com ara Formadors estilístics, Post, Social Media i molts altres. Compleix totes les necessitats bàsiques dels usuaris perquè pugueu treure d’un lloc sorprenent.

A part d’això, Addons Essentials per Elementor és molt lleuger i no alenteix el vostre lloc a causa de la seva capacitat de “control modular” per habilitar o desactivar cap element en qualsevol moment..

Per obtenir les mans de funcions més avançades i extraordinàries, també podeu provar Essential Addons Pro. La gran cosa és que obtindreu accés a més de 59 elements fantàstics amb aquest complement. Podreu mostrar la vostra creativitat i fer que el vostre lloc web es faci caure amb els seus ginys premium com ara Off-Canvas, Lightbox & Modal, ginys avançats de la publicació i la galeria, efectes Paral·lelax, Formadors estilistes i molts altres..

A més, la versió Premium de Essential Addons ofereix més de 100 blocs llestos. Podeu importar fàcilment aquestes plantilles a les vostres pàgines i començar a personalitzar i obtenir el resultat desitjat en un instant.

6. Crocoblock – Extensió de JetPlugins Elementor

Extensió de Crocoblock Elementor

Crocoblock conté tots els JetPlugins com a paquet i ofereix una gran col·lecció de plantilles prèviament fetes. A més, el paquet Crocoblock us permet afegir dissenys de màxima qualitat al lloc web. Podeu personalitzar el vostre lloc amb els seus elements com ara Post, WooCommerce, Popup i molt més.

Tanmateix, ja que Crocoblock inclou JetWidgets com a complements separats, és possible que vulgueu provar-ho primer a un localhost. Com més plugin utilitzeu, més probabilitats hi ha de conflictes, així que només assegureu-vos de comprovar-ho abans d’instal·lar-lo al vostre lloc en directe.

7. JetElements Addon per a Elementor

Add Add JetElements per a Elementor

JetElements és un complement excel·lent que inclou 40 elements fantàstics. Dóna la flexibilitat per utilitzar fàcilment tots els elements amb opcions de personalització del vostre lloc web.

Podeu dissenyar dissenys fantàstics de blocs i imatges mitjançant elements de galeria i alta qualitat. A més, JetElements ofereix una bonica col·lecció de plantilles ja fetes. Podeu utilitzar-los de manera immediata als vostres llocs per obtenir un disseny més destacat del vostre lloc web.

8. Complements últims per a Elementor

Complements últims per a Elementor

Ultimate Addons per a Elementor és una altra extensió de Elementor molt valorada que no podeu perdre. Proporciona més de 21 ginys, que inclouen funcions avançades i úniques.

Podeu utilitzar el seu control modular per mantenir ràpid el vostre lloc. A més, Ultimate Addons ofereix els widgets WooCommerce & Post per mostrar bé tots els vostres productes / continguts al vostre lloc web..

Malgrat els seus impressionants ginys, la quantitat de ginys que ofereix Ultimate Addons és bastant limitada. Com que no teniu cap versió gratuïta per provar-la, heu de comprar la versió premium per obtenir l’experiència en directe.

9. JetBlocks Addon per a Elementor

Addion JetBlocks per a Elementor

JetBlocks és molt estret i específic. Aquest paquet inclou elements que us ajudaran a construir boniques capçaleres i peus de pàgina.

Podeu preguntar quina és la necessitat d’un addon dedicat que inclogui elements per embellir la capçalera i el peu de pàgina? Doncs bé, la necessitat deriva del fet que cada lloc web de negoci atén clients molt específics i pertany a determinats mercats nínxols.

Però, de nou, com a empresa, preocupat per la vostra presència en línia, haureu de plantejar-vos aquesta pregunta si he de comprar un addon que usi molt fàcilment o comprar un addon que combina diferents tipus d’elements, donant-me així la flexibilitat per utilitzar-lo per a diferents. finalitats que ara poden semblar insignificants?

10. Paquet d’elements

Pack d'elements per a Elementor

Informació i descàrregaVeure la demostració

Elementor Pack és una altra biblioteca addon fantàstica per a Elementor, hi ha suficients elements al paquet per crear elements sorprenents d’última generació. Té una bonica col·lecció de ginys d’última generació i d’ús més comú per a la creació de llocs web. Tot i que la col·lecció d’elements dóna a aquest complement un avantatge just, el seu desavantatge és que no té una versió gratuïta.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack conté un munt d’elements creatius. Hi ha un total de 42 elements en aquest paquet, que és molt moderat en comparació amb el que ofereixen altres paquets. Tot i això, el paquet PowerPack per a Elementor tampoc té una versió gratuïta, que podria suposar un descens important si busqueu opcions gratuïtes.

12. JetTricks Addon per a Elementor

Addton JetTricks per a Elementor

El nom JetTricks dóna indicis clars sobre què inclou aquest paquet. JetTricks té alguns elements atractius i que atrauran als vostres lectors.

Aquí teniu el que us heu de preguntar: només les animacions poden augmentar el trànsit? En cas afirmatiu, us interessa comprar un addon que inclogui només aquests elements o optar per versàtils i que conté elements per a totes i cadascuna de les vostres necessitats? Si l’animació és més important per a vosaltres, podeu decidir anar amb aquest complement. Tanmateix, tampoc té una versió gratuïta.

13. Kits de plantilles gratuïts Envato Elements

Kits de plantilles gratuïts Envato Elements

Informació i descàrregaVeure la demostració

Envato Elements inclou diversos kits de plantilla. Un Kit de plantilles és una col·lecció de belles plantilles especialment dissenyades per ajudar-vos a crear un lloc web per a una indústria de nínxol específica, amb l’ajuda d’un creador de pàgines, que en aquest cas és Elementor.

Tot i que aquest complement no té encara elements dedicats a Gutenberg, l’equip que hi ha al darrere està treballant.

14. Tots en One Widgets per a Elementor

Tots en un ginys per a Elementor

Informació i descàrregaVeure la demostració

Els ginys All In One us ajuden a afegir Grid Expand, Image Hotspot amb consell d’eines, Flip Box, control lliscant abans i després, iHover, Timeline, Float Block, etc a Elementor Page Builder. En total hi ha vuit elements al paquet. L’equip que treballa darrere d’aquest complement té l’esperança que en el futur afegiran més widgets al paquet. Malauradament, no hi ha cap versió gratuïta per a aquest complement.

Afegeix els millors complements per a elements

Aleshores, heu decidit quin complement heu de fer servir per al vostre proper projecte? No us sentireu malament si seguiu confós sobre quin triar. Per descomptat, esteu dedicats a la vostra feina, per la qual cosa esteu llegint aquest bloc, tot amb l’objectiu de trobar el complement Elementor ideal per a les vostres necessitats. Però recordeu que hi ha uns quants complements excel·lents per a Elementor. Per tant, quin heu de triar?

Aquí hi ha un truc ràpid. Al món actual, tot està centrat en el consumidor. I això també és cert per als complements de WordPress. Cada client té l’opció de publicar una revisió i una qualificació. Si un complement d’elementor no és fantàstic, les revisions i les valoracions es parlaran per si soles. D’altra banda, el nombre d’usuaris actius també mostra la credibilitat del producte. En aquest cas, Addons essencials per a Elementor és la part superior de la classificació.

Tot i això, aquest és un únic punt de vista. Compartiu-nos amb nosaltres des de quines altres perspectives pondereu els complements Elementor Addon entre ells abans de realitzar una compra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map