10 nous complements per a bloggers principiants i usuaris de WordPress experimentats

Aquesta col·lecció conté 10 complements nous i notables que tant útils bloggers principiants com usuaris experimentats de WordPress trobaran útils. Tot i que els nous blocaires podran millorar el seu lloc web mitjançant la instal·lació d’alguns d’aquests complements gratuïts, fins i tot els usuaris experimentats de WordPress haurien de poder trobar un o dos nous complements aquí que puguin utilitzar per actualitzar el seu bloc..


Entre aquesta col·lecció hi trobareu complements de presa de notes per ajudar-vos a fer un seguiment dels temes que teniu previst blocar, complements de mitjans socials per animar els vostres lectors a compartir el vostre contingut, eines de màrqueting per correu electrònic per gestionar i fer créixer la vostra llista de subscriptors i algunes altres. eines per facilitar que els vostres visitants puguin trobar i llegir més del vostre gran contingut.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

OneNote Editor per a WordPress

Plugins per a Bloggers OneNote

Tots els blocaires necessiten una bona aplicació de notes. Mai se sap quan es produirà la inspiració per a un tema nou de la publicació, de manera que tenir un lloc per guardar aquestes idees és una característica essencial de la caixa d’eines de qualsevol blogger.

Microsoft OneNote és una aplicació de presa de notes multiplataforma que pot utilitzar-se gratuïtament. Més endavant, podeu retallar del web per accedir fora de línia, rebre enllaços útils per correu electrònic i emmagatzemar fotografies preses amb la càmera del telèfon al bloc de notes virtual.

El millor de tot, per als usuaris de WordPress, ara hi ha un complement oficial disponible. Aquest complement afegeix una publicació des del botó OneNote a l’editor de WordPress, la qual cosa permet cercar ràpidament les notes i inserir el contingut desat a la publicació. Això us dóna l’opció d’autoritzar el contorn de les vostres publicacions a OneNote, abans d’importar-les al vostre bloc de WordPress per completar-les..

Millor Feu clic per tuitejar

Feu clic per complementar el Tweet

Els encanten o els odien; aquestes ofertes de trucades per tuitejar són cada cop més populars. Tot i que poden resultar lleugerament molestos si el pressupost no és molt inspirador, si s’utilitzen correctament, poden ser una manera excel·lent d’incentivar més accions socials per al vostre bloc i esperem tornar a atraure més visitants al vostre lloc web..

Aquest complement recentment llançat recull el punt on es deixa el complement Click to Tweet de Todaymade i inclou un recompte millorat de caràcters i la preparació per a la traducció..

ChimpMate: Assistent de WordPress MailChimp

ChimpMate WordPress Plugin

Iniciar una llista de subscriptors de butlletins de correu electrònic per al vostre bloc és una de les tasques més importants que podeu realitzar. Amb MailChimp que ofereix comptes gratuïts per a qualsevol persona amb menys de 2.000 subscriptors, el complement ChimpMate gratuït és una bona elecció per als nous bloggers que comencen el seu viatge..

Aquest complement gratuït inclou una bona selecció de diferents formularis d’inclusió de correu electrònic per ajudar-vos a fer créixer la vostra llista de subscriptors. La interfície d’usuari pot estar una mica desconcertada, però no hi ha molts plugins gratuïts que us permetin crear formularis d’inclusió de lightbox, slider i widget en un sol paquet..

Nota: Widget de la barra lateral de contingut personalitzat

Tingueu en compte el complement del widget personalitzat

Nota és un complement senzill però eficaç que permet introduir diversos tipus de contingut a l’àrea de la barra lateral del vostre bloc. Després d’activar el complement, podeu afegir el nou giny a la vostra zona lateral i, a continuació, començar a afegir-hi contingut a través de l’eina Personalitzador de WordPress Live.

A continuació, us proporciona una previsualització en directe i frontal a mesura que afegiu contingut de widget personalitzat. Nota originalment creada per al connector Conductor, que vam revisar fa un temps. Tot i això, hauria de funcionar amb qualsevol tema de WordPress.

Postmatic: publicacions i comentaris per correu electrònic

Postmuntari de missatges de correu electrònic

Si voleu augmentar la participació dels usuaris al vostre bloc, pot ser que el connector gratuït Postmatic us pugui ajudar. Amb aquest complement instal·lat al vostre lloc, els vostres lectors poden optar per enviar-hi missatges nous per correu electrònic automàticament, en lloc d’haver de continuar comprovant el contingut del vostre bloc..

Per ajudar a fomentar la discussió sobre el contingut, els vostres subscriptors poden deixar un comentari, només responent al correu electrònic de la nova publicació. Això elimina moltes de les barreres que podrien evitar que un lector deixi un comentari, com ara omplir el formulari o crear un compte. Postmatic fa ús de MailChimp i Rackspace per gestionar la correspondència de correu electrònic, assegurant-se que puguin prestar un servei robust.

Popslide: Windows de diapositives de contingut personalitzat

Plugin de contingut lliscant Popslide

Si no voleu aplicar publicacions emergents als visitants, però encara voleu accedir a alguns dels resultats que poden produir, el nou complement gratuït i Popslide pot ser un bon compromís..

En lloc de disparar finestres emergents als vostres visitants, Popslide mostrarà una finestra lliscant lleugerament menys molesta. A diferència del complement ChimpMate que apareix anteriorment, aquesta opció no et limita a mostrar només formularis d’inclusió de correu electrònic.

En canvi, a través de la interfície Popslide, podeu afegir qualsevol contingut personalitzat a l’àrea de diapositives, tot a través de l’editor WYSIWYG. També obté un bon control sobre l’aspecte i el funcionament de la zona de diapositives i, actualment, pots actualitzar a la versió professional de forma gratuïta, a canvi de compartir un enllaç a la pàgina de Facebook..

Imatge destacada automàtica del títol

Imatge destacada automàtica

Gairebé totes les publicacions del bloc es poden millorar amb una bona imatge destacada. Tanmateix, si us oblideu d’afegir aquestes imatges a les publicacions del vostre bloc, llavors la imatge automàtica gratuïta del complement del títol us podria interessar..

Aquest complement té la possibilitat de generar una imatge personalitzada per a cada publicació del vostre lloc, si us oblideu d’afegir-ne una. El complement utilitza el títol de la publicació i, a continuació, aplica aquest text a una de les set imatges incloses. També hi ha tres tipus de lletra.

Tant se us acabaran encantant aquestes imatges destacades generats automàticament de manera que mai no us haureu de preocupar d’afegir-hi la vostra; o l’amenaça del seu ús us obligarà a començar a penjar miniatures més adequades al vostre bloc.

TimeSpan: complement del temps per llegir

TimeSpan Time per llegir el complement

Si voleu que els vostres lectors sàpiguen quina inversió de temps hauran de realitzar per arribar al final de les publicacions del vostre bloc, aleshores es va fer el complement gratuït de TimeSpan.

Un cop viu al vostre lloc, aquest complement recentment publicat afegirà temps per llegir informació al començament de totes les publicacions. Tot i que el connector utilitza 250 paraules per minut i provat per la mitjana nord-americana provada, podeu substituir-lo pel vostre propi valor.

Mode de sofà WP: mode de lectura sense distracció

Plugin de lectura lliure de distraccions

Si publiqueu contingut de format llarg, haureu de facilitar que els visitants llegeixin aquestes publicacions sense distreure’s una de les vostres prioritats. Si bé podríeu canviar a un tema de WordPress ultra-minimalista, una altra manera d’eliminar les distraccions és instal·lar el complement WP Couch Mode..

Aquest complement gratuït proporciona als vostres lectors l’opció de veure les publicacions en mode lliure de distracció. Fent clic al botó mode de lectura, s’obrirà la publicació en una nova finestra emergent, sense distracció. D’aquesta manera, és més fàcil per als visitants centrar-se en el contingut que intenten ingerir.

Càrrega automàtica Post següent

Càrrega automàtica Post següent

Per últim, però no per això menys important, el recent llançament del complement de càrrega automàtica del missatge següent us permet afegir una funció al vostre lloc, encara no vist en molts blocs de WordPress.

Amb aquest complement actiu al vostre lloc, quan els lectors arriben al final d’una publicació, es carrega automàticament el següent article. Amb aquesta esperança hauria d’augmentar el nombre de publicacions de cada visitant a les pàgines vistes del vostre lloc, sense exigir-les que cerquin manualment aquests articles.

Malauradament, aquest complement no funciona amb tots els temes i pot requerir una mica d’esforç per configurar-se correctament. Tanmateix, si us agafeu el temps, podeu afegir una bona característica al vostre lloc web que us faciliti la lectura dels vostres continguts..

Conclusió

Tant si teniu blogger nou com si sou, us esperem que haureu trobat almenys un nou complement del qual pugueu fer ús al vostre lloc web. Des de fer créixer la vostra llista de correu electrònic fins ajudar els lectors a trobar més contingut excel·lent, hi hauria d’haver alguna cosa per a tothom aquí.

Darrerament heu descobert algun nou complement de WordPress interessant? Quines funcions creieu que tots els nous blocaires haurien d’utilitzar un complement per afegir al seu lloc? Comparteix els teus pensaments als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map