10 + Millors temes professionals de nínxol de WordPress

10+ Millors temes de nínxol professional

WordPress és el sistema de gestió de continguts més popular del món. Més del 30% de tots els llocs web disponibles al web actual funcionen a la plataforma web específica. La comunitat de desenvolupadors de WordPress creix i esdevé més potent. Quan decidiu crear un lloc web amb un tema, podeu triar entre dotzenes de proveïdors de temes i mercats. Sigui quin sigui el nínxol al qual pertanyis, a l’inventari hi ha un tema de WordPress elaborat que és adequat per ser aplicat amb finalitats específiques. En aquesta vitrina, podeu trobar 10+ dels millors temes de nínxol de WordPress al web.


Quan comenceu a cercar temes de nínxol de WordPress, trobareu temes polivalents i específics de nínxol de desenvolupadors de primer nivell. Per regla general, els dissenys polivalents inclouen diverses solucions específiques de nínxol, que inclouen la funcionalitat adequada per llançar un tipus específic del projecte a la web. Les plantilles específiques del nínxol ofereixen extensions a mida i de qualitat premium que permeten crear qualsevol projecte personal, empresarial o corporatiu al web. Per exemple, el tema de la criptocurrency que s’inclou a l’aparador inclou la calculadora incorporada, el complement de donació, el widget de preus i altres eines intel·ligents..

Totes les nostres eleccions per obtenir millors temes de nínxol de WordPress de la compilació són editables, construïdes amb el codi vàlid i optimitzades per a un rendiment impecable en tots els dispositius i en tots els entorns web. Els temes són completament adaptatius. La majoria inclouen arrossegar i deixar anar Visual Composer o les seves pròpies plantilles de pàgines personalitzades per facilitar la creació d’un lloc web. Anem a fora!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Total (polivalent)

Tema de WordPress polivalent total polivalent

Informació i descàrregaVeure la demostració

Aquesta particular plantilla de WordPress ve carregada amb una gran selecció d’opcions úniques que converteixen el tema en una solució integral en un mateix objectiu. Aquest tema amb seccions de contingut ben organitzat és exactament el que necessiteu per presentar els vostres productes i serveis. Si voleu crear un recurs en línia amb èxit amb WordPress, heu d’utilitzar una plantilla de lloc web potent i completa, que admeti formularis i complements específics. Un disseny completament sensible fa que el tema funcioni excel·lent en qualsevol dispositiu, ja sigui un escriptori, una tauleta o un smartphone.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Tema WordPress de Cryptocurrency polivalent

Informació i descàrregaVeure la demostració

Crypton és un tema de WordPress de cryptocurrency ja elaborat que funciona en el marc de ThemeRex. Respon completament i inclou la funcionalitat que s’adapta especialment als llocs de criptocurrency. Els blocs de contingut inclosos, els elements widgetized deixen clar el disseny de la plantilla. La plantilla es desenvolupa tenint en compte la llegibilitat i la millor experiència dels usuaris. S’hi inclou una carpeta de documentació detallada.

Vela (hotel)

Tema WordPress de la navegació

Informació i descàrregaVeure la demostració

La navegació és la solució perfecta per al lloc web de l’hotel. Amb més de 5 pàgines d’inici, un creador d’arrossegament i desplegament, WooCommerce, formats de publicació, xarxes socials i molt més els vostres convidats no us importa que es quedi més temps a explorar el vostre lloc.

La característica més destacada que Navega pot servir al vostre hotel és un complement de reserva de signatura. Aquest sistema de reserves us ajuda a gestionar l’estat de l’habitació, els clients, etc. El client només tria la data d’arribar del calendari, un nombre d’adults i nens. Aleshores, el sistema comprovarà la disponibilitat d’habitació que compleixi el requisit amb un preu detallat. El complement també gestiona els plans de preus, la gestió de cupons, el sistema d’informes.

La vela és un disseny sensible. Totes les imatges brillants del vostre hotel encara es mostraran completament en qualsevol dispositiu, des de la petita pantalla d’un telèfon mòbil fins a la pantalla d’escriptori d’HD. A més, la presentació d’un lloc d’una pàgina fa que la vostra web sembli senzilla però intel·ligent. Revolution Slider també s’inclou a Sailing amb efectes i animacions sorprenents que poden interessar a qualsevol persona. Col·laborat amb Drag & Drop Page Builder, el control del vostre lloc mai no serà més fàcil que això!

Bazinga (Revista)

Bazinga: revista i bloc viral Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

És fàcil modificar aquest tema de WordPress a qualsevol tipus de projecte empresarial i crear un recurs web propi pel vostre compte. S’integren una gran varietat d’opcions de disseny per tal de decidir l’aproximació més òptima per presentar el vostre projecte al web. Creeu encara més èxit el vostre recurs en línia amb aquest disseny de WordPress a mida. El tema es va desenvolupar el més lleuger possible, de manera que el vostre lloc pot carregar-se ràpidament. Consulteu la demostració en directe per veure-la en acció.

Lifeline2 (Caritat)

Lifeline2 Caritat i ONG Tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Lifeline 2 ofereix vuit opcions de processament de pagaments en línia per proporcionar cobertura a nivell mundial per cobrar donacions. És un paquet únic i tot inclòs per a tots els projectes relacionats amb activitats de beneficència, recaptació de fons, ONG i organitzacions sense ànim de lucre. El sistema de donacions en línia recurrents és una opció realment fantàstica per recollir donacions setmanalment, quinzenalment, mensualment, semestralment i anualment sense cap interrupció ni necessitat de recordatoris als donants..

Inicieu la configuració amb un clic, pocs segons el procés d’instal·lació de demostració i personalitzeu la disposició i les funcions ràpidament amb el complement del creador de pàgines arrossegar i deixar anar, Visual Composer. Desenvolupat per Redux Options Framework, el backend us ofereix opcions il·limitades per controlar i modificar tots els aspectes del disseny i la funcionalitat del frontend. I 7+ demostracions úniques aporten un disseny dinàmic i refrescant, un rendiment perfecte i una personalització ampliada.

També us encantarà tenir una àmplia xarxa de gestió de voluntaris al vostre lloc web de beneficència: el millor sistema de gestió de voluntaris del món està aquí per servir la vostra causa. Fins i tot es pot crear una botiga en línia amb totes les funcions més destacades, incloent-hi la gestió del carretó i la caixa.

LeGrand (polivalent)

LeGrand - Tema WordPress de negocis polivalents

Informació i descàrregaVeure la demostració

Optant per aquesta plantilla de WordPress d’alta qualitat, podeu crear llocs adequats per a diversos propòsits. Aquesta plantilla sensible de WordPress és una solució adequada per a qualsevol projecte web empresarial o corporatiu. El tema també és totalment responsive, de manera que el vostre lloc es mostrarà adequadament a qualsevol gadget. Seleccionant aquest tema, aconseguireu establir una presència en línia sòlida que exposi el vostre negoci de manera més professional i elegant al públic web. Potents per SEO, seran fàcilment trobats per clients potencials independentment del motor de cerca que facin ús.

Nominat (Polític)

Nominat - Tema polític de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Nominee és un tema de WordPress candidat / líder polític creat especialment per a figures polítiques i públiques. El tema que també podeu utilitzar per a qualsevol organització sense ànim de lucre, com ara organitzacions benèfiques, esdeveniments, campanyes, etc..

El tema té un 100% de resposta i inclou el més popular i complementari creador de pàgines de WordPress del creador de pàgines de WordPress Visual Composer, que podeu gestionar i editar fàcilment qualsevol element amb facilitat mitjançant el compositor visual. El tema també inclou el connector premium Revolution Slider, de manera que l’usuari pot crear belles diapositives fàcilment mitjançant la funció d’arrossegar i deixar anar.

El tema del candidat inclou algunes funcions útils com: gestió d’esdeveniments, un usuari pot gestionar i crear un esdeveniment amb molta facilitat mitjançant l’ús de l’arrossegador i el creador de pàgines de visualització del compositor visual. L’usuari també pot configurar un temporitzador de compte enrere per al recompte de dates de la campanya. Té la funció d’agenda d’esdeveniments, un usuari pot crear fàcilment una programació d’esdeveniments per a un esdeveniment específic mitjançant un compositor visual. Disposa de sistema de donació PayPal, de manera que un usuari pot recaptar fons per a una campanya i molt més.

Fotografia (Cartera)

Fotografia de WordPress per a fotografia

Informació i descàrregaVeure la demostració

Aquí teniu una plantilla de WordPress responsiva amb un disseny net i funcions avançades. El tema Fotografia és una plantilla fàcil d’utilitzar creada específicament per a fotògrafs i projectes de cartera en línia. El disseny responsiu farà que la disposició del vostre lloc web s’adapti a monitors de diferents mides i incloses opcions per a pells de colors (foscos i clars), diversos estils de galeria, estils de lightbox i plantilles de pàgines, faciliten l’ajust ràpid del tema per mostrar el vostre treball..

Consultora (consultoria)

Consultora: consultoria empresarial Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Consultor és una plantilla destinada a presentar empreses de consultoria al web. Aquesta és una plantilla impecable, lacònica i fàcil de personalitzar creada específicament per a diversos projectes empresarials. El tema és completament editable. També es pot utilitzar per a diversos projectes empresarials o personals. Aquest disseny respon completament i està desenvolupat de manera que pugueu augmentar les posicions de la vostra pàgina web al SERP. La gran majoria de la configuració del tema es pot canviar immediatament mitjançant el personalitzador de WordPress.

Drone Media (Fotografia i Videografia)

Drone Media - Fotografia aèria i videografia aèria Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Penseu en utilitzar aquesta plantilla de WordPress de la cartera fotogràfica, que ofereix totes les qualitats necessàries per satisfer les necessitats d’un administrador web. Per anunciar fotògraf de moda, fotògraf autònom o portafoli fotogràfic, el tema que es mostra aquí pot resultar útil. Amb el focus principal en una estructura de disseny ben equilibrada, Drone Media ofereix totes les seccions necessàries per presentar els vostres anuncis i productes. Si voleu crear un lloc web pròsper amb WordPress, hauríeu de treballar amb una plantilla de lloc web sòlida i complet, que admet funcionalitats específiques. Potents per SEO, seran fàcilment trobats per clients potencials independentment del motor de cerca que facin ús. La plantilla és compatible amb un navegador, responsiva i ofereix totes les funcions que necessiteu per crear un projecte en línia assequible.

Revirta (assistent virtual)

Revirta - Tema de WordPress assistent virtual

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu crear un lloc web d’aspecte professional, aquesta plantilla responsiva de WordPress us permetrà realitzar aquesta tasca molt ràpidament. L’aspecte elegant i el gran rendiment són les opcions fonamentals d’aquesta plantilla professional que està dissenyada específicament per a pàgines web corporatives i empresarials. El disseny fàcil de la pàgina dels ulls, amb un èmfasi en les visuals, atrau molt fàcilment l’atenció dels clients, tot pressupostant-los. Aquest disseny específic del lloc web està ben documentat i inclou un bon grapat d’extensions de primera qualitat..

Immobiliària 7 (Immobiliària)

Real Estate 7: tema immobiliari de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Quan creeu un lloc web per al vostre negoci immobiliari, una de les millors opcions és Real Estate Pro 7. Comença en pocs minuts amb l’importador de demostració integrat, utilitzeu el creador d’arrossegar i deixar anar inclòs per crear pàgines o perfils d’agents personalitzats, vendre anuncis. llistats de punts o funcions amb opcions de pagament integrades i molt més. Amb un munt d’opcions per a capçaleres, mapeig, personalitzacions de colors, llistats de llistats, reserves, marcador de dades, IDX i altres configuracions específiques de béns immobles, hi ha moltes coses que us agradarà d’aquest tema nínxol..

HotLock (serralleria i seguretat)

HotLock - Tema de WordPress de serralleria i sistemes de seguretat

Informació i descàrregaVeure la demostració

Aquest particular disseny de WordPress de seguretat compta amb una gran varietat d’efectes i opcions que gairebé no podeu veure en cap altra plantilla. Funciona perfectament per mostrar projectes de petites i grans empreses. La gran majoria de la configuració del tema es pot canviar immediatament mitjançant el personalitzador de WordPress. Al estar integrat amb les populars plataformes de xarxes socials, la plantilla que es mostra aquí pot ser una eina ideal per a contactar amb els vostres clients. A més, la seva distribució totalment responsiva es mostrarà adequadament a qualsevol dispositiu. La creació d’una pàgina web amb el tema que es proporciona aquí semblarà útil per assolir els objectius web.

Embarca (gira)

Embarquen temes de reserves de viatges i viatges

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tant potent com impressionant, Embark és un tema de WordPress dissenyat específicament per a viatges i viatges. El tema compta amb un creador de pàgines d’arrossegament i col·locació frontal en viu i un motor de reserves final a extrem amb una integració perfecta dels pagaments en línia. Els seus 3 minuts d’instal·lació d’un sol clic us permetran funcionar ràpidament!

El seu potent motor de reserves us ajuda a gestionar fàcilment diverses reserves i a organitzar els vostres horaris a través de WordPress. Creeu diversos calendaris, franges horàries (amb o sense disponibilitat limitada), camps de formularis personalitzats i perfils de clients de forma simultània. La reserva, els pagaments i la programació s’inclouen en una solució de reserva bonica.

La creació d’un lloc web per a una empresa de viatges o turisme és una brisa amb el creador de pàgines d’arrossegament i col·locació frontal en directe d’Embark. Creeu els vostres propis dissenys bonics o utilitzeu una configuració preestablerta professional com River Rafting per a Tours d’Aventura, NYC per a passeigs, o Hop & Vine per a excursions sobre vins i cerveses. S’afegeixen nous dissenys regularment. Tens accés a més de 40 ginys i més de 20 plantilles de pàgines modulars que et permeten crear el lloc perfecte per a viatges i viatges amb possibilitats il·limitades..

Embalatge

Per a qualsevol nínxol que desitgeu crear un lloc web, sempre hi ha un tema de WordPress ja elaborat que s’adapta a presentar el vostre projecte personal o empresarial amb la llum més favorable. Amb aquests temes nínxols de WordPress, podreu llançar qualsevol projecte web amb alguns ajustaments menors. I ja que la majoria dels temes de WordPress de la compilació també inclouen constructors de pàgines intuïtius (o són compatibles amb un complement de l’editor de CSS en viu), fins i tot els no tecnològics podran crear un disseny web sense aspectes únic de codi..

Què en penseu del nostre cercle temàtic? Hi ha algun altre tema de nínxol de WordPress que creus que hauria d’estar a la llista? Deixa un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map