10 + millors temes de jocs de WordPress per al 2020

Els millors temes de jocs de WordPress per a blogs i revistes per a jugadors

Voleu buscar un bon tema de WordPress per al vostre nou bloc o revista per a jugadors? No busqueu més perquè hem compilat un article complet que selecciona els millors temes de WordPress de jocs disponibles ordenats per qualitat i funcions, de bons a millors fins als millors.


Tenir una bona revista de jocs no és tasca fàcil, haver d’escriure diversos articles al dia és obligatori per poder classificar-se correctament a Google i estar al dia de totes les novetats, però, què passa amb quan vols escriure les teves pròpies ressenyes. o componen rànquings. En aquest article examinarem els millors temes del mercat des dels fàcilment accessibles, amb menys funcions fins als millors temes complets. L’article tractarà sobre els temes de WordPress bons, molt bons i els millors jocs disponibles, ordenats per funcions i classificació.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Bons temes de WordPress

Aquests temes del WP estan dissenyats per a aquells que comencen les seves pròpies revistes de jocs, tenen un feed de blog decent i un disseny modular molt maco. Aquests temes es recomanen per a aquells que volen alguna cosa com a lloc de partida i preveuen ampliar-se en un futur proper.

1. Revista STK (gratuïta)

La revista SKT és un tema de resposta de notícies i revistes gratuïtes gratuïtes que es pot utilitzar per a diaris, publicacions, blogs personals i corporatius i llocs web d’estil editorial..

La forma d’estructurar la publicació de la pàgina d’inici i del bloc és agradable, neta i fàcil de llegir. Té llum sobre recursos, compatibles amb multilingües i preparades per a traduccions. El desenvolupador també afirma que és compatible amb Woocommerce i Nextgen Gallery, cosa que podria resultar útil si feu tones de comentaris que necessiten galeries.

Per descomptat, aquest és un tema bàsic, de manera que no podeu esperar un mòdul de revisió / puntuació ni rànquings, haureu de fer-ho tot pel vostre compte o seleccionar un tema millor d’aquest article. És un bon punt de partida, però, essent bàsicament gratuïts i la majoria de temes de revistes gratuïtes no presenten aquest tipus de presentació i funcions.

2. ELRT

Informació i descàrregaVeure la demostració

Gametime és un tema prou bo per a un lloc de jocs que inclou ressenyes personalitzades, que us permeten mostrar les vostres ressenyes de jocs o mitjans recents amb estil, inclòs un sistema de qualificació. El tema també inclou novetats personalitzades com a widgets amb selecció de categories i també admet imatges destacades.

La demostració és bastant impressionant i si sou bons al departament d’artistes podríeu construir gairebé tot un lloc de jocs basat només en aquest tema. Les puntuacions de revisió i el rànquing a la pàgina principal són un dels millors que hem vist.

Gametime està integrat, segons el desenvolupador en mode de depuració, que fa que sigui un HTML5 sòlid de roca vàlid, també es basa en Bootstrap, de manera que gairebé podreu garantir que es vegi bé en qualsevol dispositiu. És un tema molt maco, amb un accent particular en colors, que pot provocar una reacció d’amor / odi, segons el vostre gust.

El tema té un cost de 45 dòlars i es pot comprar a CreativeMarket.

3. Portal del joc

El portal de jocs és un tema excel·lent per a un lloc de jocs, té una publicació destacada a la pàgina principal, blocs molt ben estructurats per a les publicacions de blocs, una excel·lent elecció de colors, tipus de lletra agradables, un disseny molt net i un carregador ajax. Al costat dolent, el tema és molt car, amb un import de 75 dòlars i no inclou un sistema de revisió ni puntuació.

La increïble publicació amb bona aparença, el disseny net i els diversos blocs per a les publicacions de blocs són els seus punts més forts, tot i que el preu i la falta d’un sistema de revisió / puntuació són difícils d’ignorar. Si teniu previst crear un lloc de jocs racionalitzat sense centrar-vos massa en seccions i revisar / puntuar, pot ser una molt bona alternativa. Si cerqueu una solució global per tenir diverses categories i tenir un sistema de puntuació, potser voldreu saltar-la.

4. Zona de joc

Informació i descàrregaVeure la demostració

GameZone és un tema extremadament adept i un dels millors temes de WordPress per a jocs per crear el vostre lloc si esteu entre les coses del clan / equip. El tema també és apte per a sèries de conversió, estadístiques de jugadors, ressenyes, comunitat, joc i publicacions en bloc.

El tema està basat en WP Bakery Page Builder i, per ser completament honest, és una mica pesat en recursos, a més té tones d’efectes sobre tipus de lletra i imatges, de manera que tendeix a mostrar-se lentament a la majoria de navegadors, el tema també és compatible amb tones. de plugins com:

 • Control lliscant de la revolució
 • Formulari de contacte 7
 • Reixa essencial
 • MailChimp per a WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Wishlist
 • WooCommerce Botons compartits de xarxes socials
 • YITH WooCommerce Compareu
 • Addons TemaREX

Amb una increïble bona publicació de funcions i articles destacats, blocs suficients per a publicacions de blocs, seccions diferents i fins i tot suport per a una botiga digital, aquest tema és un molt adequat per a la majoria de llocs de jocs si es pot superar la representació una mica lenta, la manca d’una sistema de revisió / puntuació i el preu de 56 dòlars. Actualment, ocupa el 23 lloc a ThemeForest.

5. Avantura

Informació i descàrregaVeure la demostració

Avantura no és un tema específic per a jocs, sinó que és més que un tema de revista general, però no tingueu por perquè a mesura que anem més amunt del rànquing, més “generalment” s’orienten. Al contrari del que pugui pensar, els temes de la revista general que es troben a la part superior són els més adequats per a una revista de jocs, per diverses raons.

Avantura és un dels primers a comercialitzar com a tema general amb diverses demostracions adequades amb finalitats diferents. Per què pot ser que pregunti un tema tan fantàstic per a una revista de jocs? Estic contenta que ho hagis preguntat.

Avantura té un dels millors blocs de construcció que hem vist per construir un lloc de jocs, admet categories úniques de colors (imprescindible per a qualsevol revista de jocs seriosa), es pot combinar amb ginys populars, es pot personalitzar el color per pàgina, té diverses opcions. per a la capçalera i el peu de pàgina i té un disseny de publicacions de bloc increïble. A més, té molt bones coses sobre el mòdul d’autor i uns bons enganxaments a l’article següent i anterior. Per damunt de tot, admet un bon menú mega amb imatges.

Al costat dolent, el tema no té integrat un sistema de revisió / puntuació, haureu d’elaborar-vos vosaltres mateixos amb plugins. Avantura té un cost de 49 dòlars i actualment ocupa el lloc 18 en ThemeForest.

6. GeekMag

Informació i descàrregaVeure la demostració

Geekmag és un tema general de revistes, notícies i blogs, molt indicat per a revistes de tecnologia, televisió, cultura, pel·lícules i jocs. En el nostre cas, GeekMag té un bon disseny, una àmplia gamma de funcions, suport per a bbPress, que us permetrà construir una comunitat dins de la vostra revista de jocs de wordpress i BuddyPress. També admet la càrrega del lloc Ajax per a una presentació molt més fina.

GeekMag és un tema del creador de pàgines construït a partir del creador de pàgines SiteOrigin, cosa que significa que tindreu una varietat molt millor d’opcions per crear blocs de llocs. El tema té un dels millors sistemes de valoració i puntuació que hem vist, que és molt bo per a un lloc de ressenyes. Al costat dolent, el tema té algunes opcions de color dolentes per a una revista de jocs i haureu d’ajustar-lo una mica i no tenir un codi de colors per a seccions..

GeekMag té un cost de 49 dòlars i actualment ocupa el lloc 19 a ThemeForest.

Millors temes de WordPress

Aquests temes es recomanen per a aquells que ja funcionen amb un lloc de jocs i vulguin millorar-lo una mica més o es mostren seriosos per crear un lloc de jocs molt bo que es pugui ampliar amb el pas del temps. Aquests temes han d’incloure un sistema de puntuació / revisió, també s’han de carregar molt ràpidament.

7. Kappa

Informació i descàrregaVeure la demostració

Kappa és un tema WordPress de jocs molt orientat i centrat en la presentació i un bon sistema de revisió / puntuació. El tema té el millor control lliscant que hem vist fins ara a la pàgina principal. Una publicació de bloc molt bona, però una mica limitada i la presentació del sistema de 3 millors punts.

El bo d’aquest tema és que té una sensació de joc molt integrada, amb un disseny net i del sistema que tradueix la complexitat i més funcions per a un lloc més orientat a jocs amb un enfocament més positiu. El dolent és que no té un sistema codificat per colors i no té una varietat més gran de blocs de construcció per construir la vostra pàgina d’inici. Si teniu previst crear un bon lloc de jocs sense massa coses, aquest és un tema perfecte. El seu preu no és el millor, en comparació amb les funcions que té i és de 49 dòlars, actualment també ocupa el lloc 10 en ThemeForest.

8. Kolyoum! Diari de temàtica WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Kolyoum! és un elegant tema de revistes polivalents que inclou tones de funcions addicionals. Té disposicions de pàgines d’inici, més de 10 demostracions predefinides, està molt optimitzat per a la velocitat i el rendiment i es basa en WP Bakery Builder, de manera que tindreu molts mòduls personalitzats a punt per jugar amb.

Les funcions del tema no s’acaben aquí, sinó que inclou més de 10 capçaleres predefinides, 60 blocs de contingut, 20 control lliscants i quadrícules integrats amb Visual Composer i és fins i tot compatible amb l’AMP. Creus que això és suficient? Hi ha una raó per la qual aquest tema es troba a la nostra llista de temes molt bona. Inclou el connector de capes, està preparat per a WooCommerce, fins i tot fins i tot per integrar una botiga, tenir una barra lateral enganxosa i fins i tot una pell fosca. Però aquest tema no estarà complet sense un sistema de puntuació / revisió, que també ho és.

Al costat dolent, el tema no ve amb una demostració predefinida per a un lloc de jocs, hauràs de fer-ne una amb el que teniu, però només podríeu fer amb aquest tema que no podeu simplement rebutjar a causa d’això. El tema també és molt barat, té un cost de només 29 dòlars, és més barat que tots els altres temes publicats aquí amb moltes més funcions. Si teniu interès en crear un lloc de jocs molt bo, només podreu equivocar-vos amb aquest. Actualment ocupa el lloc 8 a ThemeForest.

Els millors blocs de jocs de WordPress

Aquests temes estan destinats a aquells que desitgen el millor absolut. Escriptors professionals, bloggers i entusiastes del joc que ja tenen un lloc de jocs, saben una cosa o dues sobre el disseny i volen millorar-lo encara més. Aquests temes tenen una àmplia opció integrada i requereix més coneixement dels que volen utilitzar-los si volen treure el millor partit. Aquests temes són el millor absolut que hi ha i s’han d’utilitzar en grans llocs de jocs. Els tres últims són els més ben valorats i els més destacats.

9. Newsmag Mews

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Newsmag està creat per TagDIV, un dels desenvolupadors d’elit de ThemeForest. El tema presenta l’estructura perfecta per a una revista de jocs, admet Youtube i un sistema de revisió / puntuació. Utilitza bones pràctiques per a SEO i és extremadament ràpid. TagDIV ha estat reconeguda una i altra vegada com un dels millors desenvolupadors de temes. Tenen una bona reputació i continuen millorant els temes. Van començar a utilitzar Visual Composer i més endavant el van substituir pel seu propi compositor TagDIV, que és, sincerament parlant, el millor constructor de blocs per a una revista que mai hem vist.

Construir una revista completa de jocs amb el compositor TagDIV és una cosa increïble fàcil d’aconseguir i una de les raons per les quals hauria d’obtenir aquest tema. Newsmag admet menys mòduls que el tema número 1, Newspaper, però és increïblement potent i tanmateix destaca entre els millors temes d’una revista de jocs. També té widgets per a Instagram, clima, comptador social, categoria popular, quadre d’autor, quadre d’anuncis, el nom.

No estàs convençut ?, n’hi ha més. Té una caixa de llum personalitzada per a les imatges, una barra lateral intel·ligent, galeries arrossegar i deixar anar de forma personalitzada, llistes intel·ligents, blocs de youtube / vimeo, menús enganxosos i admet Google Fonts, TypeKits d’Adobe i Stacks Stacks. Per últim, però no per això menys important, també té un mòdul d’inici de sessió / registre Ajax i les optimitzacions de Speed ​​Booster.

Què més podríeu desitjar? Per descomptat, Newsmag és un dels temes principals de tots els temps per a una revista de jocs, amb un preu de 49 dòlars. No es pot equivocar realment. Els inconvenients són la manca d’una plantilla predefinida de jocs i una vista de contingut una mica estreta, a més d’això, és una de les millors. Hi ha una raó per la qual actualment es troba en el primer lloc a ThemeForest.

10. Gamer de notícies

Informació i descàrregaVeure la demostració

Probablement el millor tema existent amb una plantilla de jocs predefinida, News Gamer és un dels primers llocs per una raó. NewsGamer és una plantilla de WordPress responsive professional per a revistes de jocs, editorials de diaris, revistes o blocs avançats. Per què pensem que això pot ser el millor que hi ha per a una revista de jocs? Diverses raons.

Notícies Gamer té una plantilla específica per a un lloc de jocs, la millor plantilla de tots els temes tractats aquí, per ser sincer. Aquest no seria un motiu suficient per a una recomanació si no és a causa de l’extens conjunt de funcions que inclou, com ara: blocs de Visual Composer, dissenys de quadrícules superiors, dissenys de categories, dissenys de publicacions, dissenys d’encapçalament, paginació ajax, barres laterals il·limitades i, per descomptat, una sistema de puntuació / revisió.

El tema està basat en boostrap, que garanteix un bon aspecte de tots els dispositius. Els blocs de construcció es gestionen a través de Visual Composer i, entre d’altres, compta amb:

 • Opcions avançades de categoria: configureu opcions globals per a categories o per a cada categoria:
  • Disseny de categories (12 dissenys diferents)
  • Posició de la barra lateral (3 dissenys diferents)
  • Entrades per pàgina
  • Plantilla de paginació (2 dissenys diferents)
  • Sistema d’anuncis (Posició del bàner superior, Bàner de fons de pantalla o Banner en disseny)
 • Opcions de publicació avançada / pàgina: configureu opcions globals per a categories o per a cada categoria:
  • Publicació de disseny (7 dissenys diferents)
  • Posició de la barra lateral (3 dissenys diferents)
  • Caselles relacionades (només publicacions)
  • Publicació de la revisió (només publicacions)
  • Opcions de publicació d’àudio
  • Opcions de publicació de vídeo
  • Intercanvi social estès
  • Sistema d’anuncis (Posició del bàner superior, Bàner de fons de pantalla o Banner en disseny)

A més de tot, el tema és, sens dubte, la millor plantilla per a una pàgina de revisió de jocs de tots els altres temes d’aquesta llista..

I també la millor plantilla de revisió per a la puntuació!

News Gamer és un guanyador sòlid, amb tones de plantilles de pàgines, plantilles de categories, sistema de puntuació i pàgines personalitzades per a ressenyes, aquest tema és un dels millors. Si no és el millor de tots els temps.

11. Diari

Informació i descàrregaVeure la demostració

El diari està construït per TagDIV, els mateixos nois de Newsmag. El Diari té els mateixos ingredients que Newsmag (llegiu la descripció del Newsmag per obtenir més informació), excepte que Newspaper té més mòduls, més capçaleres, més tot. NewsPaper és, sens dubte, el millor tema de TagDIV. El periòdic està dissenyat al voltant de Visual Composer, però més tard, l’editor de mòduls va ser substituït pel compositor TagDIV, el nucli de l’experiència de la construcció que garanteix tantes bones valoracions a ThemeForest. El diari és com Newsmag recarregat, inclou tot el que existeix a Newsmag amb mòduls afegits, més opcions de configuració i més flexibilitat. No deixa de ser un tema general de la revista de notícies que s’adapta perfectament a una revista de jocs. Actualment, el diari ocupa el primer lloc a ThemeForest, podeu veure quant d’amor hi ha per aquest tema. Els desenvolupadors continuen millorant-lo i ara han arribat a un nivell de maduresa desconegut en qualsevol altre tema de venda. El periòdic és el tema més flexible que podríeu trobar per a una revista, i és imprescindible tenir-lo.

Per descomptat, el seu preu és superior a Newsmag, a 59 dòlars, però és absolutament recomanable. Recentment s’ha actualitzat a la versió 8.8 amb l’avantatge afegit de poder crear pàgines completes de càrrega personalitzada amb funcions afegides al compositor TagDIV, permetent de manera efectiva construir pàgines de destinació dins del vostre propi lloc de jocs, ampliant considerablement la potència i la flexibilitat. El periòdic és sobre el millor que podríeu obtenir per a una revista de jocs i fins i tot hi va afegir un preset negre complet recentment. La quantitat d’opcions que s’hi integren no són iguals i és a les nostres recomanacions principals els millors que existeixen.

Per últim, però no per això menys important, de tots els temes que s’enumeren aquí, el Diari és l’únic que té més de 55 plantilles predefinides. Un clic i fora d’aplicació es fa amb una plantilla predefinida que escolliu a punt per modificar menors. Per a qualsevol persona amb prou experiència, Newspaper permet la creació completa d’un lloc amb molt pocs tocs de botó i tones de temps estalviats.

Talla a la persecució …

Així que heu llegit tot el nostre article. Voleu saber quines són les veritables joies d’aquesta llista? Resumim per vosaltres. Si no teniu blogger sense experiència i voleu iniciar el vostre nou lloc de jocs, us recomanem Gametime. Si teniu una mica de experiència i voleu tenir un bon tema pel vostre nou lloc de jocs, us recomanem Kappa. Si sou un professional amb experiència o voleu el millor tema que hi ha, el millor lloc està reservat a dos temes: el diari i el jugador de notícies..

Si busqueu els propers passos, consulteu la nostra guia sobre com iniciar un bloc per obtenir més informació sobre com instal·lar el vostre tema i afegir contingut, o la nostra guia de màrqueting en xarxes socials per esbrinar com podeu utilitzar les xarxes socials per fer créixer el vostre públic de lectors..

Espero que aquest article us sigui útil i informatiu. Si teniu alguna informació sobre aquests temes, no dubteu a compartir-los als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map