10 millors filtres de profanitat de WordPress i complements de bloqueig de correu brossa

El correu brossa i la profanitat són un gran problema per a qualsevol que tingui un lloc de WordPress. Si el vostre lloc web és un lloc web senzill amb poques pàgines o una plataforma multiusuari que acull tones de contingut generat per l’usuari, heu d’estar atents a la profanitat i als spammers per dos motius principals:


 1. La profanitat espantarà les perspectives deixant-te un saldo bancari més prim.
 2. Els spammers perjudicaran de forma instantània els vostres rànquings de SEO a Google i altres motors de cerca

Segons el tipus de lloc web (o comunitat) que publiqueu, pot ser que el problema de la profanitat sigui un problema o no. Però l’ús excessiu de cursius i llenguatges d’adults disminuirà les vendes en línia i el potencial per atraure socis viables. És correcte; les empreses pensaran dues vegades en col·laborar amb vosaltres si el vostre lloc web és massa profanat.

El correu brossa, d’altra banda, perjudicarà la vostra credibilitat tant amb motors de cerca com visitants web humans. La credibilitat és la vostra moneda en línia; la perds i la perdis. Aquesta guia revelarà cinc filtres de profanitat i cinc complements de correu brossa per ajudar-vos a millorar els vostres rànquings a Google i proporcionar una millor experiència als usuaris amb el vostre lloc de WordPress.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Cinc principals complements de filtres de perfanitat per a WordPress

A continuació, es mostren els cinc principals filtres de profanitat de WordPress i complements de bloqueig de correu brossa. No dic que heu de fer servir o que heu d’utilitzar tots els complements, però, definitivament, es revisen perquè són de primera qualitat..

WebPurify Filtre de profanitat

webpurify-filter-wordpress-plugin

WebPurify és probablement un dels millors filtres de profanitat que hi ha. En primer lloc, no cal que creeu una llista de paraules / frases profanes per filtrar ja que el connector inclou una llista àmplia no només en anglès, sinó també en diversos altres idiomes, inclòs l’espanyol, el francès, l’àrab, l’italià, el portuguès i fins i tot el xinès..

Sempre que un usuari publiqui contingut profà, diguem-ne, a través de la secció de comentaris, el complement utilitza WebPurify Profanity Filter API per substituir les paraules profanes per asteriscs immediatament..

Si voleu obtenir el servei premium, WebPurify pot fer molt més que el filtratge de text. L’ordenació del contingut és una tasca ascendent, però ordenar a través d’imatges i vídeos pot trencar l’esquena fins i tot del mestre web més resistent. WebPurify premium inclou una moderació útil del vídeo per estalviar-vos una bona estona.

Descarregueu WebPurify

Replacer de paraules

Aquest complement gratuït funciona com la màgia substituint les paraules profanes amb la vostra pròpia elecció. Si la discussió al vostre lloc de WordPress està relacionada amb paraules o frases particulars profanes, podeu triar-la mitjançant el complement Replacer de paraules.

L’únic inconvenient és que heu de passar un període relativament llarg configurant les vostres substitucions de paraules. Vostè paga aquest preu, però quan els substituts estiguin al seu lloc, el connector farà la resta de forma automàtica.

Word Replacer també us permet especificar quines àrees del vostre lloc web controlar el significat que podeu filtrar paraules en determinades parts del vostre lloc web mentre ignoreu completament altres àrees..

Descarregueu Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

El filtre Word plus funciona de la mateixa manera que el Word Replacer. Seria just dir que Word Filter Plus és més que un filtre de profanitat, ja que podeu substituir paraules i frases explícites amb les vostres pròpies paraules.

Després de descarregar i instal·lar Word Filter Plus, podreu accedir al connector fent clic a “Eines” i després a “Filtre de paraules més” al vostre Tauler de control de WordPress.

Si seleccioneu aquesta opció, us portareu a una nova pantalla on podreu configurar els filtres. Word Filter Plus és un gran filtre de desgràcia i, un cop hàgiu acabat de configurar els filtres de paraules, el connector us examinarà tot el lloc web per comprovar-ne el desavantatge. Combina tot el lloc de WordPress, és a dir, substitueix totes les paraules profanes que es van deixar enrere en el passat o recentment.

Aquest complement us ajudarà a afrontar la profanitat i us permetrà fer canvis ràpids en el vostre contingut. Per exemple, podeu utilitzar el connector per canviar el vostre número de telèfon en diverses pàgines sense haver d’editar manualment cada pàgina.

Descarregueu Word Filter Plus

Filtre de contingut WP

El filtre de contingut WP ha augmentat l’edat amb cada actualització. Aquest filtre de profanitat ara ofereix opcions de filtratge flexibles però estrictes. Per exemple, si les vostres paraules o paraules clau marcades apareixen al mig d’una paraula sencera, aquesta (la paraula sencera) s’ignorarà.

Aquí és el que vull dir:

Diguem que heu marcat “pot”. Si un usuari entra a “potbelly”, s’ignorarà la paraula sencera a diferència del passat on hauria aparegut com a “*** belly”.

Una altra característica interessant és la possibilitat de substituir totes les lletres amb caràcters comodins que escolliu o retenir la primera o la darrera lletra de la paraula substituïda. Per exemple, “pothead” es filtraria per semblar com “*******” o “p ******” o p ***** d “.

A més, podeu optar per filtrar diferents parts del vostre lloc web, des de publicacions fins a comentaris, etiquetes i títols de publicació, etc. El filtre de contingut WP és una eina especialment útil per bloquejar totes les maneres de profanitat, inclosos llenguatges explícits, comentaris abusius i juraments..

Descarregueu el filtre de contingut WP

Defensio Antispam

És correcte; aquest complement s’ajusta a la facturació com a filtre de profanitat i com a bloquejador de correu brossa. Defensio Anti-Spam us ajudarà a arrodonir i castigar tots els usuaris desconeguts del vostre lloc de WordPress.

El complement és un dels pocs plugins de profanitat que poden gestionar els spammers, així com el contingut brossa o profà. El connector ha estat dissenyat per oferir categorització d’URL, filtratge de profanitats, detecció de scripts i detecció de contingut maliciós entre altres funcions interessants.

Segons els desenvolupadors, Websense Inc., Defensio Anti-Spam “aprèn i s’adapta al teu comportament i al dels usuaris amb el pas del temps …”

L’únic inconvenient és que no podeu utilitzar Defensio Anti-spam amb altres complements anti-spam com Akismet, ja que, per fer-ho, només comportarà problemes de compatibilitat. Això significa que heu de desactivar Akismet i altres complements d’aquest tipus fins i tot per provar Defensio Anti-spam.

Descarregueu Defensio Anti-spam

Parlant de plugins anti-spam, hem de veure en primer lloc cinc complements anti-spam això us ajudarà a donar la bota als spammers?

Cinc principals complements anti-spam per WordPress

Akismet

akismet-wordpress-plugin

Odi el correu brossa, odio el correu brossa i tots odiem els spammers perquè són desesperats, encara que molt decidits. Anhelen l’atenció i tots sabem com el vici és tan repulsiu com un mico en un negligit. Però els nombrosos enllaços i comentaris incomprensibles que es troben fora de context indiquen gairebé tots els propietaris de llocs de WordPress amb els quals he parlat.

Alguns spammers són increïblement divertits però, igualment espantosos. Això ho sé de primera mà perquè vaig lluitar contra una pèrdua batalla amb tot tipus de spammers fins que vaig trobar Akismet. De fet, em va trobar just al meu tauler i tot el que havia de fer era configurar una clau d’API.

Akismet és un plugin anti-spam molt popular que ajudarà fins i tot l’usuari WP principiant a eliminar el correu brossa.

Tot i que el nombre de descàrregues no ha de suposar necessàriament res pel que fa a efectivitat, he utilitzat i estimat molt Akismet. Crec que els milions d’usuaris que han descarregat el complement se senten de la mateixa manera.

Akismet és gratuït per a petits blocs de WordPress, però hauràs de participar amb una quota de 5 dòlars al mes per als grans llocs web comercials.

Akismet, que es va llançar el 2005, compta amb un complex motor de filtratge que fa el seguiment de tots els comentaris, trackbacks i pingbacks del vostre bloc. Mitjançant aquestes dades, realitza proves rigoroses per filtrar les escombraries. Aleshores, el complement empeny tots els comentaris de correu brossa a la vostra carpeta de correu brossa.

Akismet pot ser de vegades entusiasta, bloquejant fins i tot comentaris de lectors genuïns. Tanmateix, el connector ha esdevingut força intel·ligent ja que s’aprèn a mesura que el seguiu utilitzant.

Descarrega Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter i Google són grans fans de la reCAPTCHA. Però, què té a veure això amb WordPress? WP-reCAPTCHA, la versió de WordPress de reCAPTCHA, et proporciona el poder que es destaca contra els spammers com Google i Facebook..

El connector compta amb un nombre cada cop més gran de partidaris, així com crítics que elogien la seva efectivitat.

WP-reCAPTCHA utilitza un sistema únic que utilitza una combinació de paraules arcaiques per al seu CAPTCHA en contraposició a la majoria de complements anti-spam que utilitzen el mateix sistema de verificació defectuós. Probablement és per això que la gent, llegeix Google, Facebook i Twitter, els agrada molt.

Fins i tot els robots de correu brossa intel·ligents que utilitzen Reconeixement òptic de caràcters (OCR) per desxifrar CAPTCHAS no poden superar WP-reCAPTCHA, ja que el complement distorsiona els missatges per crear noves imatges que eliminin tots els spammers..

Descarregueu WP-reCAPTCHA

Tap de correu brossa

El títol d’aquest complement no ha pogut ser més suggeridor. “Visca! Aturem el correu brossa i tot allò que fem amb el nostre Stop Spam. ” És tan evident, oi? Passant endavant.

El connector Spam Stopper segueix el seu títol. Utilitza un procés de verificació CAPTCHA (com WP-reCAPTCHA) per comprovar i validar tots els comentaris que deixen els vostres usuaris. Aleshores, si detecta un comentari de correu brossa, l’aturarà a les seves pistes.

El Spam Stopper és fàcil de configurar i utilitzar. Generalment, el connector té com a objectius els robots de correu brossa, que assalten els blocs amb una cadena de brossa infinita. El connector Spam Stopper s’executa automàticament i fins i tot comprova que els usuaris omplin tots els camps obligatoris abans de publicar comentaris.

Un cop instal·leu el connector, aneu bé i només el veureu si teniu la sessió desconnectada. És brillant, oi? Un dels inconvenients a tenir en compte és, però, que el complement no s’ha actualitzat durant dos anys (només una fyi).

Descarregueu Spam Stopper

Plànol de cultiu

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Si tingués tantes descàrregues com Akismet, aquest complement anti-spam rivalitzaria (i probablement eliminaria) Akismet com a principal bloquejador de correu brossa. Amb una impressionant qualificació de 4,9 / 5 de WordPress, és fàcil veure per què Growmap seria una amenaça per a Akismet.

És una eina anti-spam eficaç que us ajudarà a desfer-vos del correu automatitzat de correu brossa: correu brossa publicat per correu brossa. Resulta impecable pel que fa a la lluita contra els robots d’spambots, però té una gravetat de discapacitats quan es tracta de spammers i pingbacks humans reals. De fet, els nois de Growmap no estan gens preocupats amb pingbacks o trackbacks: el seu negoci comença i acaba amb el correu brossa automatitzat.

Això hauria d’explicar per què Growmap utilitza una casella de selecció on els lectors humans han de marcar per validar que són de sang calenta. Però suposa que, els spammers humans també poden marcar la caixa.

Tot el mateix, Growmap és un letal complement anti-spam que lluita contra els robots de correu brossa mitjançant una de les tecnologies més anti-spam més intel·ligents.

Descarregueu Growmap

WordPress gratuït d’ESPAM

WordPress sense correu brossa és un altre complement letal anti-spam pràcticament garantit per mantenir el vostre lloc lliure de correu brossa.

WordPress gratis és un dels millors complements anti-spam segons els desenvolupadors que afirmen que pot bloquejar tots els casos de correu brossa automatitzat sense falsos elements positius. Hola Akismet?

Per què val la pena, el connector SPAM Free WordPress té unes funcions excel·lents, com ara la confiança zero en CAPTCHA, la baixa càrrega de bases de dades, especialment durant el trànsit de servidors pesats i la llista negra d’adreces IP. Em sembla molt maco si em preguntes.

El complement permet als usuaris triar si els agradaria eliminar el correu brossa automàticament, la qual cosa és una bona manera d’estalviar temps.

Descarregueu WordPress SPAM gratis

Recupera

Allà el teniu. Deu excel·lents plugins per mantenir el vostre WordPress lliure d’espam i profanitats. Sé que aquest article va ser bastant llarg, així que aquí teniu un nou resum.

Cinc principals filtres de profanitat

 1. WebPurify Filtre de profanitat
 2. Word Filter Plus
 3. Replacer de paraules
 4. Filtre de contingut WP
 5. Defensio Anti-spam

Principals complements anti-spam

 1. Akismet
 2. Plànol de cultiu
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Tap de correu brossa
 5. WordPress gratuït d’ESPAM

Coneixeu algun altre complement de filtres anti-spam i de profanitat que no s’esmentés a l’article? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map