10+ millors eines de prova de divisió A / B per WordPress per millorar els percentatges de conversions

Les millors eines de prova de divisió A / B per a WordPress

Si utilitzeu el vostre lloc web de WordPress per vendre productes, promoure serveis o obtenir qualsevol tipus de resposta o accions dels vostres lectors, les eines i complements de proves de divisió d’A / B que estem buscant avui tenen el potencial de fer que el vostre lloc web sigui molt més gran. eina de conversió d’objectius més eficaç.


En crear variacions del contingut, i dividir-les o A / B contrastant-les entre si, podeu augmentar el percentatge de visitants que realitzen una acció desitjada. Aquestes variacions de contingut poden ser tan petites com canviar el text de l’enllaç al final d’una publicació, a través de comparar dos dissenys de pàgines de destinació diferents entre si..

Així que si voleu guanyar més diners amb el vostre lloc web o simplement genereu més discussió i interacció al voltant del vostre contingut, és vital que dediqueu una mica de temps a provar i a optimitzar el contingut per esbrinar què funciona i què no..

Per sort, hi ha una gran quantitat de complements que us ofereixen les eines per fer-ho tot, des de la vostra interfície d’administració de WordPress. Llavors, busqueu l’eina adequada per al vostre lloc web? Doncs tens sort. Aquí teniu les millors eines i complements de prova de divisió per a WordPress (o almenys creiem que són bastant impressionants).

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Prova de divisió Nelio A / B

Eina de prova de divisió Nelio AB per WordPress

Nelio AB Testing és un complement que us permet fer proves A / B al vostre lloc web de WordPress per millorar els percentatges de conversions i optimitzar el vostre contingut i disseny..

El tipus de proves o experiments que podeu executar inclou la comparació de dues versions d’una publicació: des de petits retocs de text, fins al disseny i maquetació general, proves de títols, comparació de temes, assajos de widgets i comparació de dissenys de menús. Es pot provar qualsevol aspecte d’un lloc web. Des de la crida a l’acció en una publicació, fins al disseny complet mitjançant la nova prova CSS A / B. També obté una potent eina de mapatge de calor per veure exactament on fan clic als visitants a les publicacions i pàgines.

Proves Nelio A / B per a WordPress

Els controls per configurar i gestionar les proves s’integren perfectament a l’àrea d’administració de WordPress. Això significa que no haureu d’aprendre un sistema nou, ni gestionar un altre compte per començar a executar proves d’A / B al vostre lloc web de WordPress. No obstant això, com que el servei està basat en núvol, la computació es fa als servidors Nelio. D’aquesta manera s’evita que es produeixi una desacceleració del lloc web mentre s’estan executant les proves i s’estan creuant els números.

Si bé el complement per integrar el servei amb el vostre lloc web és gratuït, a més de donar-vos accés a una prova gratuïta de 14 dies, haureu d’inscriure-vos a un dels seus plans de subscripció de pagament per utilitzar el servei durant un període prolongat..

Amb una prova gratuïta de 14 dies per aprofitar-se, haureu de tenir una bona idea del que ofereix la prova Nelio A / B. Si el vostre lloc web obté trànsit suficient, fins i tot podríeu millorar les vostres taxes de conversió i començar a generar més vendes abans que s’acabi el període de prova..

2. Títols Experiments

Títol Experiments A / B Prova d’eines de divisió per a WordPress

Title Experiments és un complement de prova de divisió A / B per a WordPress. Després d’instal·lar Experiments de títols al vostre lloc web, podeu començar a provar els títols de les publicacions del vostre bloc per veure quins criden més l’atenció dels vostres lectors..

Des de la pantalla de creació de publicacions, podeu introduir les variacions del títol. A continuació, cada vegada que es publiquin les publicacions al vostre lloc web, com ara al widget de publicacions recents o a les pàgines de l’arxiu, es comprovaran les variacions del títol les unes contra les altres..

Aquest complement no només us ajudarà a augmentar el nombre de publicacions que cada visitant visita al vostre bloc, sinó que també us ajudarà a millorar els textos en publicar títols de publicacions en general, una habilitat que val la pena cultivar.

3. Prova de pàgina senzilla

Plugin de WordPress del Tester de pàgina simple

Simple Page Tester us permet triar una publicació o pàgina del vostre lloc web que voleu optimitzar. La pàgina es pot provar amb una còpia modificada, una altra pàgina que surti del lloc web o podeu crear una pàgina nova per comparar-la amb.

Prova de pàgina senzilla

Després de donar un nom als vostres experiments de proves de divisió, podeu seure i esperar a que arribin els resultats. Tot i que hi ha una versió gratuïta d’aquest complement, només us permet veure quantes visites ha rebut cada variació. Si voleu conèixer els percentatges de conversió d’objectius i altres dades més útils, haureu d’actualitzar a la versió premium.

Malgrat la versió gratuïta de Simple Page Tester que no té funcions útils, la versió premium està disponible per un preu relativament assequible.

4. Trucades a l’acció de WordPress

WordPress crida a l’acció Split Testing Plugin

El complement gratuït Trucades a l’acció de WordPress us permet crear trucades d’acció per al vostre lloc web. Aquests CTA es proven contra tots els altres per trobar el que els vostres visitants interaccionen de manera més favorable .

Aquestes trucades a accions poden anar des d’enllaços senzills, fins a botons de xarxes socials, descàrregues d’arxius i molt més. El complement inclou una selecció de plantilles per crear les trucades a l’acció, tot i que teniu l’opció de començar des d’un llenç en blanc. Les personalitzacions de plantilles es faciliten mitjançant la configuració d’aparença i s’afegeix un missatge personalitzat mitjançant l’editor de WordPress.

Les trucades a l’acció es poden inserir a les publicacions, pàgines i altres àrees de WordPress on vulgueu que es mostrin. A més, un cop heu creat una crida a l’acció, podeu crear-ne una variació i deixar que la prova comenci.

Trucades a l'acció de WordPress

Si voleu una eina per crear la vostra pròpia trucada reutilitzable als botons d’acció, amb la possibilitat de dividir-les probant-les entre si, aquest complement gratuït és una bona opció.

5. Pàgines de destinació de WordPress

Plugin de prova de divisió de pàgines de destinació de WordPress

Potenciar la conversió amb el complement de les pàgines de destinació de WordPress. Aquest complement gratuït utilitza el marc ACF com a base per crear plantilles de pàgines de destinació. Simplement, creeu variacions i comenceu a provar per veure què responen els vostres lectors o clients.

El complement de pàgines de destinació de WordPress inclou funcions integrades per supervisar les conversions i crear proves A / B o multivariables. Amb aquestes dades, podeu fer ajustaments eficaços i propòsits al disseny de la pàgina de destinació per optimitzar el vostre percentatge de conversions. Altres funcions inclouen opcions per clonar pàgines existents, formularis de preabast, traces de conducció i molt més.

6. ConverThis

ConverTh A / B Testing Split Tool for WordPress

El complement ConverThis us ajuda a executar campanyes il·limitades i un seguiment extensiu de conversions per veure exactament quins components heu de desfer i conservar als vostres llocs web. La plataforma de proves de divisió automatitzada s’integra directament amb el vostre quadre de comandament de WordPress, de manera que ja no heu de saltar cap a un nou programari quan reviseu els vostres informes..

El principal motiu perquè ConverTh destaca de la resta de la gent és perquè també fa un seguiment dels clics, mentre que altres eines semblen centrar-se més en la prova de conversió i de divisió..

7. Optimitzador de màrqueting

Optimitzador de màrqueting Prova de divisions Plugin de WordPress

El complement de l’Optimitzador de màrqueting per a WordPress us ofereix tot el que necessiteu en una eina de prova, ja que automàticament podeu fer un seguiment de cada pàgina del vostre lloc web..

El complement proporciona una llista de pàgines que podeu filtrar i provar les pàgines que seleccioneu. També podeu utilitzar la interfície de detalls de pàgina per crear variacions per a pàgines existents. Tot és fàcil de gestionar en un sol lloc i no heu de saber molt sobre la tecnologia per implementar aquest sistema. Més recentment el connector es va actualitzar per incloure plantilles de crida gratuïta a l’acció (CTA), plantilles emergents i eines de prova de cadascuna.

8. De manera òptima

Plugin de WordPress de prova optimitzada X Split

El complement Optimizely X és una de les opcions de prova per divisió que proporciona una manera més senzilla de provar els títols de les vostres pàgines i publicacions. El complement és força fàcil de configurar al vostre lloc web i té un editor visual sense codi perquè qualsevol pugui utilitzar-lo per crear proves. Optimizely X genera resultats de ROI en temps real de manera que sàpigues què funciona i què no.

L’optimització multicanal també és útil per arribar a la gent, independentment del lloc on estiguin i independentment del seu dispositiu. És a dir, si utilitzen ordinadors o dispositius mòbils, haureu de ser capaços de servir contingut de prova dividida.

Haureu de registrar-vos en un compte de manera òptima per activar el connector (tot i que totes les proves i resultats es gestionen al tauler de WordPress).

9. Prova de divisió per a Elementor

Test Split per a Elementor Plugin de WordPress

Feu servir el popular creador de pàgines Elementor per crear un lloc personalitzat o pàgines de destinació? És possible que vulgueu provar la prova de divisió per a Elementor. Amb aquest complement podeu provar diversos dissenys basats en Elementor personalitzats per veure quins són els millors. Proveu els titulars, proveu diferents dissenys de trucada, esbrineu quins botons són més clicables i més.

Per utilitzar la funció de prova de divisió, només cal que configureu la configuració de la variació de la prova dividida a la secció “Avançada” quan creeu o editeu un mòdul. A continuació, realitzeu un seguiment del rendiment de les vostres variacions mitjançant els informes generats a la pestanya Splittest del tauler de control de WordPress.

La prova de divisió per a Elementor utilitza dades del vostre propi servidor, de manera que es converteix en una elecció segura per als afectats pel compliment de GDPR, ja que no recopileu informació addicional sobre els visitants ni la compartiu amb un tercer..

10. Splitter Pro V / C (Premium)

Plugin de prova Split Pro de V / C Spitter Pro WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Feu servir el complement original de Visual Composer de WPBakery en lloc d’Elementor? No hi ha cap problema. El complement V / C Splitter Pro afegeix opcions de prova de divisió A / B útils per a qualsevol persona que utilitzi el potent creador de pàgines.

El mòdul de prova VC Splitter està disponible per crear dissenys de Visual Composer. Simplement, creeu les vostres variacions dins del mòdul i poseu un nom a la prova dividida. Per comprovar el rendiment, tot el que heu de fer és anar a l’editor de pàgines i fer clic al mòdul VC Splitter: s’actualitzarà amb les estadístiques noves cada cop que l’obriu o visualitzeu.

Tant si voleu provar les trucades, pàgines de destinació, formularis d’inscripció, encapçalaments o dissenys, el complement VC Splitter és una manera segura de millorar el vostre embut de vendes i les vostres conversions si ja utilitzeu el fabricant de pàgines WPBakery original. .

11. WooCommerce AB Provació dividida (Premium)

WooCommerce AB Plugin de WordPress amb proves de divisió

Informació i descàrregaVeure la demostració

Hem cobert moltes eines de prova de divisió A / B per a diversos elements de contingut de WordPress, però hem trobat a faltar el comerç electrònic que pot ser una mica complicat. És aquí on entra el connector WooCommerce Simple Split Testing.

Aquest complement especialitzat ha estat creat per fer proves de variació de productes. En lloc d’afegir el mateix producte al vostre lloc en diverses ocasions i confondre els clients només cal fer una prova dividida. Feu un seguiment de les visualitzacions, comandes i taxes de variació del producte. A més, podeu visualitzar un informe que mostra totes les comandes per a cada variació de producte. Aquesta és una manera excel·lent de provar descripcions de productes, visualitzacions de productes i molt més.

12. Google Optimize

Eina de prova de divisió optimitzada de Google

Encara que no sigui un complement, haureu de donar-lo a Google per crear una de les eines de prova de divisió principals disponibles per a qualsevol lloc web (WordPress o no). Google Optimitzar els enllaços directament al vostre compte de Google Analytics. Això vol dir que tindreu accés a dades de gran precisió en funció del rendiment real de les vostres proves dividides pràcticament immediatament. A més, ja està configurat per provar les variacions de l’escriptori i del mòbil.

Afortunadament, la configuració és molt fàcil, fins i tot en els tipus no dev. Tot el que heu de fer és sincronitzar el vostre compte d’Analytics i, a continuació, afegir el fragment d’Optimitzar al codi de seguiment d’Analytics que ja hi ha al vostre lloc (només heu de seguir la secció Optimitza la guia de configuració). Després ja esteu preparats per començar a provar-los. Optimitza les etiquetes d’aquests “Experiments” i es configuraran principalment per provar les variacions de la pàgina. Afegiu els diversos URL que voleu creuar per provar / comparar i ajustar la configuració per als pesos variants (amb quina freqüència es mostra), objectius i orientació. També tindreu accés a informes útils durant tot l’experiment tant a l’optimització com a Google Analytics.

Atès que la majoria dels propietaris de llocs ja utilitzen Analytics per fer el seguiment del trànsit i de les conversions, Google Optimize és una excel·lent opció per realitzar proves separades. És una opció assequible (gratuïta), exacta i amb un esforç bastant baix per implementar.

Pensaments finals sobre les eines de prova de divisió de WordPress A / B

Com acabem de veure, són alguns dels millors (segons la nostra opinió), plugins ben dissenyats i útils per dur a terme proves de divisió A / B al vostre lloc de WordPress.

Si voleu començar lentament amb un complement com el de Experiments de títols i comparar els vostres títols de publicacions, o aprofundir en les proves i l’optimització de tots els aspectes del vostre lloc web amb un servei com el test Nelio A / B o Google Optimize, hi ha l’opció d’adaptar-se. els vostres requisits i pressupost.

Si teniu dubtes o comentaris sobre el tema de les eines de prova de divisió A / B i optimitzeu el vostre lloc web per obtenir majors taxes de conversió, deixeu un missatge a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map