10+ millors complements per organitzar la vostra mediateca de WordPress

Millors complements per organitzar la vostra mediateca de WordPress

Els llocs web actuals tenen tendència a ocupar espai per mostrar més imatges i utilitzar menys text. També s’inclouen una gran quantitat de fitxers multimèdia com àudio, vídeo i altres articles multimèdia per reforçar el contingut de text. Però aquí està el cas. Imagineu-vos que anireu a penjar unes 10 o 20 imatges al dia. Si multipliquem això per desenes o centenars de publicacions, la quantitat de fitxers de la vostra mediateca és insuperable!


Francament, WordPress no ofereix eines suficients per ajudar a organitzar els vostres fitxers multimèdia. És aquí on entren els complements de gestió de la biblioteca de suports de WordPress. Aquests complements us faciliten la vida quan es tracta de fitxers de la biblioteca de mitjans de comunicació de WordPress. Podeu afegir funcions, triar diversos fitxers i crear o eliminar carpetes en qüestió de segons.

En aquesta publicació, hem arrodonit més de 10 complements útils per ajudar-vos a gestionar millor la vostra mediaoteca de WordPress i mantenir-la ordenada i ordenada.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. FileBird: Carpetes de la biblioteca de mitjans de comunicació de WordPress

FileBird: Carpetes de la biblioteca de mitjans de comunicació de WordPress

FileBird és un salvapantalles útil i fiable que us ajuda a organitzar millor la vostra mediateca de WordPress en només uns clics.

Aquest complement és molt fàcil d’utilitzar i inclou funcions potents. La funció més marcada és el menú contextual intel·ligent que permet fer clic ràpid amb el botó dret per crear, editar o eliminar carpetes per organitzar la vostra biblioteca de suports. A més, amb l’ajuda d’una interfície arrossegable, moure fitxers o penjar fitxers directament des de l’escriptori ara és tan fàcil com fer clic i clic. Bastant xulo, no?

Algunes de les principals característiques inclouen:

 • Menú contextual intel·ligent
 • Interfície arrossega i deixa anar
 • Compatibilitat del creador de pàgines
 • Suport a diversos idiomes

2. Carpetes multimèdia WP

Carpetes multimèdia WP

És el moment d’aturar la cerca d’una imatge a través de milers de fitxers multimèdia tal i com ho feu al navegador de fitxers d’escriptori. Amb la carpeta multimèdia WP, podreu penjar i arrossegar fitxers multimèdia a carpetes i subcarpetes.

La carpeta multimèdia WP és un complement fàcil d’utilitzar i un estalvi de temps real que us ajuda a gestionar i ordenar fitxers i imatges mitjançant la càrrega de fitxers únics o múltiples directament a la carpeta que voleu, crear carpetes, subcarpetes, etc. . A més, aquest complement us permet filtrar els vostres suports segons la mida del fitxer o el tipus o el títol, i qualsevol cosa. Voila, la vostra biblioteca quedarà neta i ordenada un cop obriu la vostra biblioteca de mitjans de comunicació de WordPress la propera vegada.

Val la pena consultar-ne la llista de característiques:

 • Creeu una galeria a partir d’una carpeta multimèdia
 • Afegir automàticament a la galeria amb nous suports des de la carpeta
 • Definiu la mida de la imatge de la galeria
 • Seleccioneu la mida de la imatge
 • 4 temes: configuració predeterminada de WordPress (millorada), maçoneria, control lliscant, cartera

3. Ajudant de la mediateca

Mediateca assistent

L’Assistent de biblioteques de mitjans és un altre gran complement de la biblioteca de suports que permet gestionar els vostres fitxers multimèdia. A més, també es pot utilitzar per afegir no només imatges sinó altres fitxers multimèdia a les publicacions.

El complement us permet afegir presentacions de diapositives, tires de miniatures i efectes especials a les noves galeries sense haver de tenir cap problema. A més, és semblant a la forma en què feu servir la biblioteca de mitjans de comunicació predeterminada de WordPress, no us haureu de preocupar d’aprendre un nou procés.

4. Organitzador de la mediateca

Organitzador de la mediateca

El nom ho diu tot. L’Organitzador de biblioteques de mitjans no us permetrà fer servir la seva interfície d’usuari senzilla d’utilitzar i funcions potents. Ajuda a categoritzar i filtrar fotografies, vídeos i altres tipus de suports a la biblioteca de suports de WordPress.

Algunes altres funcions fascinants i notables d’aquest complement inclouen:

 • Ordena els fitxers per data o nom
 • Treballa amb totes les vistes de la mediateca
 • Importa i exporta dades de biblioteca o WordPress

5. Carpetes

Plugin de carpetes

Esteu buscant un complement de gestió de la biblioteca de suports de WordPress que mantingui les coses dels suports de la forma més organitzada possible. Per tant, donem un tomb al següent complement, que es diu Carpetes. El complement us permet organitzar ràpidament totes les vostres pàgines, publicacions i fitxers multimèdia en carpetes.

La carpeta és una eina senzilla d’utilitzar que permet crear subcarpetes per a diferents continguts i mantenir les coses en ordre. La característica destacada de les carpetes és que podeu arrossegar i deixar anar fitxers a qualsevol lloc i canviar la vista de l’arbre de carpetes com vulgueu. Les funcions addicionals inclouen:

 • Seleccioneu massivament les imatges i els fitxers multimèdia i arrossegueu-los a qualsevol carpeta
 • Afegir i eliminar el menú de carpetes de les pàgines, publicacions i suports
 • Minimitzeu l’àrea de carpetes si necessiteu més espai

6. Carpeta de la Mediateca de WordPress

Carpeta de la Mediateca de WordPress

El nom ho explica pràcticament tot, amb les carpetes de la Mediateca de WordPress, podeu crear carpetes a la mediateca per mantenir organitzades les imatges o altres fitxers. Aquest complement és ideal per si voleu afegir categories als vostres fitxers multimèdia.

Característiques d’un cop d’ull:

 • Afegiu i creeu carpetes noves de la biblioteca de suports de WordPress
 • Moure, copiar, canviar el nom i suprimir fitxers i carpetes amb una interfície arrossegar i deixar anar
 • Regenera les miniatures
 • Imatges de SEO per especificar els atributs ALT i TITLE al penjar

7. Organitza la Mediateca per carpetes

Organitzeu Mediateca per carpetes

El nom d’aquest complement és força explicatiu. Organitza Media Library per carpetes és un tipus de suplement per al vostre tauler de WordPress que us permet crear diferents carpetes per al vostre contingut. A més, és molt més fàcil saber on trobar exactament els elements multimèdia si feu mapes diferents.

A més, podeu utilitzar nous URL que creeu per a les vostres carpetes del contingut i és molt beneficiós per als blocaires o els propietaris de revistes o revistes en línia. Les funcions addicionals inclouen:

 • Organitzeu fitxers a la carpeta especificada
 • Es poden crear carpetes
 • Pot filtrar la cerca per carpetes

8. Categories de la mediateca

Categories de la mediateca

Aquest potent complement de la biblioteca de suports permet la utilització de categories més flexibles a la Mediateca de WordPress. Podreu canviar, afegir o eliminar la categoria de diversos elements alhora.

Mitjançant aquest complement, podeu organitzar categories de missatges mitjançant administració de la mateixa manera que controleu les categories de publicacions. També us permet filtrar fitxers multimèdia a la biblioteca de suports de WordPress mitjançant una taxonomia personalitzada tant a la vista de la llista com a la graella.

Característiques d’un cop d’ull:

 • Canvieu la categoria de diversos elements alhora amb accions massives
 • Categoritzar opcions i gestió a la Mediateca
 • Filtra les categories de la mediateca

9. Gestió de la categoria de suports de la WP

Gestió de categories de mitjans de WP

WP Media Category Management és un complement gratuït i fàcil d’utilitzar que alleujarà la vostra ansietat quan es tracta de la gestió de categories de mitjans, incloses les accions massives.

Podeu organitzar categories de suports mitjançant administrador tal com controleu les categories de publicacions. El complement també us permet ordenar els elements multimèdia a la biblioteca de suports de WordPress mitjançant la taxonomia tant a la llista com a la vista de la graella. Mentre carregueu fitxers multimèdia, podeu triar una categoria predeterminada. Les característiques vitals addicionals inclouen:

 • En massa, canvieu qualsevol tasca de taxonomia de suports de la Media Library a l’administrador
 • Utilitzeu codi curt o nou o existent per filtrar els suports de les galeries de publicacions
 • Utilitzeu una categoria predeterminada mentre pengeu

10. Habilita Substitució de suports

Activa la substitució de suports

El membre final de la llista d’avui és de ShortPixel amb un complement gratuït, lleuger i súper fàcil d’utilitzar, Enable Media Replace. Aquest complement us permet substituir fàcilment una imatge o fitxer existent a la biblioteca de suports per una de nova. No és necessari eliminar els fitxers antics, canviar-los el nom o tornar-los a carregar a partir d’avui. Prou fàcil, no?

El complement funciona força bé per si voleu substituir o actualitzar més fotos de la vostra mediateca. Ja no us sentiu tediós i irritat cada vegada que suprimiu un fitxer i, a continuació, pengeu-ne un amb el mateix nom exacte cada vegada que vulgueu actualitzar alguna cosa. Un estalvi de temps tan fantàstic!

11. Mediateca real

Mediateca real de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

WP Real Media Library (RML) és un complement de WordPress molt útil per organitzar milers de fitxers multimèdia a la mediateca. Permet crear una estructura de carpetes individual i il·limitada a la vista de la biblioteca de suports de WordPress. El millor d’aquest complement és que el sistema de gestió de suports natiu de WordPress s’utilitza per organitzar tots els vostres fitxers multimèdia existents com Imatges, Àudios i PDFs.

El principal problema de la vista de la mediateca és que heu de cercar molt de temps per trobar una imatge. No amb WP RML! Només cal arrossegar i deixar anar els fitxers a les carpetes creades i utilitzar-los en tots els diàlegs del selector de suports, com per exemple, el missatge “Imatge destacada” a les publicacions. Amb un simple clic en una barra d’eines de disseny clar, podeu crear, canviar de nom, suprimir i reorganitzar les carpetes.

Què aporta RML al frontal del vostre lloc web? RML us permet crear una relació àlbum-galeria al costat de les carpetes normals. Això significa que podeu mostrar galeries de carpetes dinàmiques al vostre lloc web. Si voleu fer un ús més avançat d’aquest concepte de la galeria d’àlbums, heu de comprovar la compatibilitat amb el complement premium “Just Grid Image Image” (JIG). Juga conjuntament amb les galeries de JIG.


Imatges, vídeos i altres suports ocupen una gran quantitat d’espai dins d’un lloc web de WordPress. Mantenir la biblioteca de suports de WordPress organitzada amb carpetes facilita la gestió d’imatges. D’aquesta manera podeu evitar penjar les mateixes imatges dues vegades o trobar i substituir banners per la vostra barra lateral. Els anteriors complements de suports us ajudaran absolutament a gestionar millor la biblioteca de suports de WordPress i a mantenir-la neta i ordenada. Ajuden a classificar i afegir taxonomies perquè pugueu cercar i ordenar les imatges molt més fàcilment.

Feu servir algun d’aquests complements o algun altre complement per gestionar la vostra mediateca? Compartiu la vostra experiència a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map