10+ Millors complements de WordPress de YouTube per millorar el compromís amb els usuaris

Millors complements de YouTube per a WordPress per millorar el compromís amb els usuaris

Si sou mi, probablement heu apartat una part important del pressupost del vostre lloc web per a activitats promocionals. Al capdavall, la norma 80-20 diu que el 80 per cent del nostre temps i esforç s’hauria de dedicar a la promoció del nostre contingut (suggeriment: aquí és on poden ajudar els complements de WordPress de WordPress).


Suposem que heu gastat 50 dòlars en anuncis de Facebook per aconseguir que la gent visiti la vostra pàgina de destinació o la publicació del vostre blog. Però d’alguna manera, les taxes de rebot són massa elevades! La gent sembla sortir fins abans de fer la meitat de la pàgina!

No estem sols En un món on el contingut digital es produeix a un ritme explosiu, és difícil cridar l’atenció de la gent. Però hi ha un gran sant que sembla cridar l’atenció de la gent d’avui, i el contingut de vídeo.

Amb el contingut de vídeo adequat, el percentatge de rebots disminueix i les persones solen dedicar més temps al vostre lloc a veure el vídeo i, eventualment, augmentar les vostres conversions. Quan incloguem vídeos al contingut del nostre bloc, és probable que els nostres lectors s’enganxin i vegin el vídeo. Si el vídeo soluciona el seu problema, tenen molta més predisposició a compartir-lo. Tenint en compte això, fem una ullada a alguns dels millors complements de WordPress de YouTube.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Plugin de WordPress Freemium de YouTube Embed Plus

Plugins de WordPress Freemium de YouTube YouTube Plus Plus

YouTube Embed Plus és un dels complements més populars de YouTube amb més de 200.000 instal·lacions actives. Amb aquest complement, podeu crear canals de YouTube o galeries de llistes de reproducció amb diverses opcions de personalització. Afegiu la reproducció automàtica, integreu automàticament els fluxos en viu, personalitzeu la configuració d’inici de vídeo, creeu contingut preparat per a l’avaluació d’accessibilitat (FAE) i molt més.

Característiques destacades:

 • Creeu canals de resposta i canal de reproducció de YouTube
 • Afegiu el botó de subscripció al canal a les miniatures de la galeria
 • Suport de localització
 • La versió Pro és compatible amb la càrrega mandrosa de vídeos de YouTube

2. Plugin essencial de WordPress Premium Grid

Plugin essencial de WordPress de la graella

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu integrar una graella dels vostres vídeos de YouTube, un dels millors complements de WordPress de YouTube per a la feina que realitza la graella essencial. Aquesta solució de creació de quadrícules tot en un per al vostre lloc web de WordPress facilita la integració de vídeos de YouTube en qualsevol publicació o pàgina com una graella dissenyada (juntament amb altres formats de contingut com ara bloc, preus, cartera, lliscadors, etc.). El complement també inclou un editor de pell en viu perquè pugueu editar ràpidament l’aspecte de la vostra composició, disseny, colors i molt més de la graella de suports de YouTube.

Característiques destacades:

 • Admet Youtube, Vimeo, vídeo que s’allotja de manera autònoma, iFrames, imatges, publicacions, pàgines, tipus de publicacions personalitzades, WooCommerce i galeries
 • Editor de pell visual
 • Tipus d’animació integrats i carregadors previs
 • Sensible i optimitzat per a mòbils
 • Suport premium

3. Visual Compositor de canel de YouTube amb Carrusel Premium Plugin

Visual Composer YouTube Cannel amb Carrusel Plugin WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb aquest complement, és fàcil afegir el vostre canal de Youtube a qualsevol publicació o pàgina mitjançant el popular creador de pàgines WPBakery. El canal de YouTube Visual Composer amb Carrusel afegeix nous mòduls perquè pugueu inserir una sensació de canal personalitzable. Afegiu una graella de vídeos recent, creeu una llista del vostre contingut principal o, fins i tot, afegiu un carrusel de vídeo per facilitar als visitants del vostre lloc la possibilitat de navegar pel contingut.

Característiques destacades:

 • Extensió del creador de pàgines visuals de WPBakery
 • Disposicions de quadrícula o carrusel
 • 7 Estils predefinits
 • Estil completament personalitzable
 • Maçoneria i configuració de fila d’ajustament
 • 132 Element animacions
 • Desplaçament infinit, carrega més o la paginació tradicional
 • Compatible amb el Tema de WordPress Total

4. Showcase de YouTube: complement de WordPress de la galeria de vídeos

Showcase de YouTube Galeria de vídeo Plugin gratuït

YouTube Showcase us permet crear pàgines de galeries responsives plenes de vídeos de YouTube. Podeu crear una pàgina de galeria de vídeo on es mostren els vídeos posteriors a sota del vídeo original amb paginació. També podeu crear una galeria de quadrícules de vídeo on es mostren els vídeos en un disseny de quadres de quatre columnes. Aquest complement és excel·lent per mostrar diversos vídeos relacionats, com ara un curs en línia, sèries de vídeo pràctiques, vídeos de demostració i aplicacions de productes.

Característiques destacades:

 • Possibilitat de construir dues galeries de vídeo separades: galeria de vídeo bàsica i galeria de graella de vídeo
 • Estableix la proporció de vídeos en miniatura personalitzada: tria bé 16: 9 o 4: 3
 • Ginys de la barra lateral per mostrar vídeos recents i destacats
 • Opció de paginació disponible per a sèries de vídeo més llargues

5. Galeria de YouTube de Yottie YouTube per a YouTube

Yottie YouTube Galeria WordPress de YouTube

Informació i descàrregaVeure la demostració

Yottie és un complement premium per integrar el teu canal de YouTube amb el teu blog de WordPress. Amb més de 100 paràmetres regulables per configurar el vostre feed de YouTube, múltiples esquemes de colors prèviament dissenyats i 16 idiomes compatibles amb l’actualitat, el complement Yottie és ideal per a gairebé qualsevol vlogger. A més, és compatible amb el popular creador de pàgines de Visual Composer, de manera que podeu dissenyar fàcilment un disseny de pàgina personalitzada amb el vostre vídeo inclòs.

Característiques destacades:

 • Admet YouTube, Vimeo i Dailymotion
 • Creeu galeries de vídeo altament personalitzables
 • Complements innovadors, com ara reproduir vídeos privats de Vimeo
 • Trieu entre la solució que s’allotgi o s’allotgi en núvol. Última és compatible amb diverses plataformes i inclou accés a tots els complements i funcions

6. Complement de WordPress Premium Flow Flow Flux Social Premium

Flux de flux social de Youtube Flow-Flow

Informació i descàrregaVeure la demostració

Flow-Flow és un dels principals complements de flux de flux social per a WordPress i, sobretot, és compatible amb diverses fonts de vídeo: Youtube, Vimeo i fins i tot Instagram. Aquest complement és una forma senzilla i ràpida d’afegir-vos vídeos recents a la publicació o a la pàgina de formigues. Només heu de sincronitzar el vostre compte i, a continuació, afegir el flux de canals de YouTube amb els dreceres incloses (o l’element creador de pàgines de Visual Composer). Això és! Tots els vídeos nous s’afegiran automàticament al lloc de WordPress quan els publiqueu.

Característiques destacades:

 • Integra vídeos de YouTube, Vimeo i Instagram
 • Admet totes les xarxes socials principals (YouTube, Facebook, Twitter, etc.)
 • Compatible amb el complement del creador de pàgines de Visual Composer
 • CSS3 Transformacions i galeries lightbox
 • Disseny responsiu
 • Traducció a punt

7. Youtube Video Gallery per Visual Composer Premium WordPress Plugin

Galeria de vídeos de Youtube per a Visual Composer Premium Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement de la galeria de vídeo de YouTube es va crear específicament com a complement per al creador de pàgines hte WPBakery Visual Composer (que significa que serà un compliment excel·lent per a qualsevol tema compatible de Visual Composer, com ara Total). Amb aquest complement podeu inserir de manera ràpida i senzilla vídeos, canals o fins i tot les vostres llistes de reproducció. Hi ha opcions integrades per a columnes, paginació, estil de graella, llistes, carrusels, retallar imatges, agradar comptadors i molt més.

Característiques destacades:

 • Complement per a WPBakery Visual Composer
 • Opcions publicitàries integrades
 • Sensible i retina a punt
 • Opcions de personalització de graella i pàgina

8. Amagueu els vídeos relacionats amb YouTube. Plugin gratuït de WordPress

Amagueu els vídeos relacionats amb YouTube. Plugin gratuït de WordPress

En la majoria dels casos, volem que els nostres visitants visualitzin el vídeo del producte i es desplacin cap avall per llegir el contingut real, que podria ser la publicació del bloc o la còpia de la pàgina de destinació. Correcte?

Tanmateix, a WordPress, els vídeos de YouTube s’incorporen mitjançant la solució predeterminada oEmbed. En aquest cas, YouTube acaba mostrant vídeos relacionats un cop acabat la reproducció del vídeo original. Això sol distreure els usuaris mostrant-los vídeos divertits sobre gats, just després que hagin vist el vostre vídeo de tall de producte de Long Tail SEO. (Parlo d’experiència personal jaja!)

Realment no ho volem, ara? Amagar els vídeos relacionats amb YouTube impedeix que això passi, evitant que YouTube oEmbed mostri vídeos relacionats.

Característiques destacades:

 • Impedeix que es mostrin vídeos relacionats amb YouTube després de la reproducció del vídeo original

Nota: De vegades, quan actualitzeu el connector pot no funcionar a causa d’un problema de memòria cau. Una solució senzilla és desactivar i tornar a activar manualment el connector. Això esborra la memòria cau i torna a funcionar.

9. Plugin de WordPress Freemium de YouTube incrustat

Plugin de WordPress Freemium de YouTube

YouTube Embed WordPress us ofereix tones de millores i opcions de personalització per incrustar vídeos de YouTube a WordPress.

Per començar, podeu incorporar vídeos a publicacions, pàgines i tipus de publicacions personalitzades. També podeu obtenir missatges de creació creatius i incrustar vídeos de YouTube en àrees de widget, com ara la capçalera del lloc, les barres laterals i els peus de pàgina personalitzats (tot i que no puc pensar en un lloc web que utilitzi un vídeo al peu de pàgina!

La versió premium del connector inclou funcions com ara ocultar vídeos relacionats relacionats amb la publicació al final del vídeo, configurar opcions per a vídeos individuals, etc..

Elements destacats

 • Mostra vídeos a publicacions, pàgines, tipus de publicacions personalitzades i àrees de widgetized
 • Configureu les opcions predeterminades com ara les dimensions del reproductor, la pantalla completa, les anotacions i les llegendes
 • Personalitzeu el color de la barra de progrés del reproductor per aconseguir la coherència de la marca

10. Plugin de WordPress gratuït de widget de Youtube

Complement de WordPress gratuït de widget de Youtube

Fins ara, en aquesta publicació dels millors complements de WordPress de YouTube, hem compartit plugins que us permeten incrustar vídeos de YouTube al vostre lloc de WordPress. Si només voleu mostrar el canal o els vídeos de YouTube a la barra lateral, només aquest widget de YouTube gratuït és el complement per a vosaltres.

El complement afegeix un widget de YouTube personalitzat al vostre lloc de manera que podeu inserir els vostres vídeos fàcilment a la barra lateral o al peu de pàgina en només un parell de clics. A més, hi ha un codi curt que podeu utilitzar per inserir els vostres vídeos a les publicacions o a les pàgines si ho trieu.

Característiques destacades:

 • Ginys i opcions d’inserció de codi curt
 • Controlar el tema de la barra i configurar el color de la barra de progrés
 • Habilita el seguiment de vídeo per a analítiques
 • Afegiu descripcions personalitzades

11. Vídeos de Youtube a publicacions de WordPress Plugin de WordPress premium

Vídeos de Youtube a publicacions de WordPress Plugin de WordPress premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Principalment ets un YouTuber, però vols promocionar els teus vídeos al teu propi bloc? Cap problema! El complement de YouTube Videos to WordPress Posts importarà automàticament els vostres darrers vídeos de YouTube al lloc de WordPress com a publicacions. Importeu vídeos segons l’usuari, el canal, l’ID o la consulta personalitzada. Tens l’opció d’importar, paginar o programar a granel per mantenir les publicacions de WordPress actualitzades amb el teu canal.

Característiques destacades:

 • Crea automàticament publicacions de WordPress a partir dels vostres vídeos de YouTube
 • Importació o programació a granel
 • Admet totes les incorporacions de vídeo de WordPress (YT, Jw, etc.)
 • Comproveu si hi ha vídeos trencats o eliminats
 • Admet fragments rics en vídeo

12. YourChannel: plugin de WordPress gratuïts per a canals de YouTube

YourChannel: YouTube Video Gallery Plugin gratuït de WordPress

YourChannel us ajudarà a mostrar una versió personalitzada d’un canal de YouTube a WordPress. Per començar, haureu d’obtenir la vostra còpia Clau de l’API de YouTube, nom d’usuari i identificador de canal i guardeu-los a la configuració del complement. Aleshores, podeu configurar diversos paràmetres de configuració, com ara utilitzar un reproductor de vídeo lightbox o habilitar / desactivar funcions com ara mostrar imatges de pancartes, llistes de reproducció, vídeos totals, visualitzacions i molts altres.

Característiques destacades:

 • Possibilitat de mostrar de manera selectiva diversos elements, com ara informació de canals, recompte de subscriptors / vídeos, llistes de reproducció, imatge de banner de canals, etc..
 • Creador visual que funciona amb un codi curt
 • Mostra les miniatures de vídeo en set estils diferents, que tenen una resposta sensible

Creació dels millors complements de WordPress de YouTube

Què és el que fa que un bon complement de WordPress de YouTube? Bé, per respondre a aquesta pregunta, hauríeu de fer-ho “Què necessito?” Diferents persones tenen requisits diferents d’un tipus de producte particular. És per això que hi ha més de deu complements de WordPress de YouTube desenvolupats activament a la categoria “YouTube per a WordPress”.

Tant de bo hagis trobat útil la nostra llista dels deu millors complements de WordPress de YouTube. Només heu de trigar un minut per triar el connector adequat. Recomanaria no triar un complement amb deu funcions, de les quals només en faràs servir una. Anoteu què voleu aconseguir amb el connector. Un cop hàgiu establert els requisits, aneu a la llista i seleccioneu un complement que compleixi els vostres criteris.

Vam trobar a faltar algun complement important? Sou desenvolupador i voleu veure el vostre complement en aquesta llista? Feu-nos-ho saber als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map