10 millors complements de carretons abandonats de WordPress

Millors complements abandonats del carretó per a botigues WordPress

Coneixíeu entre 7 i 10 persones que afegeixen productes a una cistella de compra solen sortir sense completar la compra? Tant si el client es distreia a mitja transacció com si simplement navegava, els carros abandonats constitueixen un repte enorme per a molts comerços electrònics grans o petits.


Des dels estudis de comerç electrònic, els carros abandonats representen una part important de les vendes perdudes. Un estudi, en concret, va descobrir que els carros abandonats costaven més que empreses en línia 2 trilions de dòlars a l’any, i noi, és que és una xifra enorme?

La bona notícia és que podeu recuperar almenys el 30% dels carretons abandonats a la vostra botiga electrònica basada en WordPress. En el procés, acabes oferint als teus clients una millor experiència d’usuari, promocions el negoci de devolució i guanyes més diners.

Podeu provar de recuperar manualment els carretons abandonats, però no veig per què voldríeu fer-ho, especialment quan tenim un bon grapat de plugins per fer la càrrega pesada. I en el servei d’avui, us mostrem 10 dels millors complements de carros abandonats de WordPress per estalviar el dia. Brillem llum tant sobre les opcions gratuïtes com per excel·lent de complement de carro abandonat de WordPress. Però, independentment de l’opció que trieu, sempre us recomanem seleccionar un complement que s’adapti a les vostres necessitats. Dit això, ajudem-vos a recuperar els carretons abandonats com a professional!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Carro abandonat Lite per a WooCommerce

Carro abandonat Lite per a WooCommerce

El primer complement de la nostra llista no és altre que Abandoned Cart Lite per a WooCommerce by Tyche Softwares. D’alguna manera hem aconseguit esprémer la versió lite a la revisió de Cart Abandoned Pro Pro només l’altre dia, així que intentaré que les coses siguin curtes.

Amb una bonica suite de funcions, Abandoned Cart Lite per a WooCommerce és un complement fàcil d’utilitzar que us ajuda a recuperar les vendes amb pilots automàtics. A més d’ajudar els clients a completar les compres directament des de les bústies, el complement us permet visualitzar la informació de la comanda abandonada, inclosos els productes abandonats, etc..

El connector també pot recuperar carros de convidats abandonats, és a dir, els carros que han deixat els clients que no s’han registrat. A més, podeu crear plantilles de correu electrònic il·limitades, configurar els intervals d’enviament i fer molt més sense haver de suar la sudoració.

Cart Abandoned Lite for Woocommerce és genial i fa exactament el que promet. Feu una unitat de prova a la versió lite per entendre el que ofereix la versió professional.

2. Desa els carretons abandonats

WooCommerce Live Guardar carros abandonats

Conegut oficialment com a camp de captura Pro de WooCommerce Live Checkout, el connector és la versió més gran i dolenta d’un nom similar versió gratuïta.

Amb un preu actual de 37 dòlars actuals, Save Carts Abandoned us ajuda a recuperar els carretons abandonats amb funcions com ara notificacions de correu electrònic automatitzades, integració sense fils de MailChimp, sortida emergent de la intenció de sortida, disseny net i lleuger, suport en diversos idiomes, etc..

Potser heu de consultar per què només el connector té valoracions de 5 estrelles. Per què? Com que alguns usuaris diuen que funciona com un encant, d’altres diuen que és una veritable obra mestra, i diem Maravilloso! Potser la propera vegada un nom de complement més curt?

3. Recuperar el carret abandonat de WooCommerce

Recollir carretó abandonat de WooCommerce

A continuació, l’autor d’elit FantasticPlugins agafa el protagonisme amb un complement de recuperació del carretó com cap altre. Podeu dir clarament que el desenvolupador és seriós per ajudar-vos a recuperar els vostres carretons, gràcies a una bonica suite de funcions que han fet que WooCommerce Recuperar el carret abandonat sigui un estimat de més de 3,9k clients..

El complement és una extensió de WooCommerce que permet enviar automàticament correus electrònics de seguiment mitjançant plantilles en moments específics.

A més, podeu recuperar els carretons abandonats pels membres que inicieu la sessió o pels convidats. En tercer lloc, podeu crear un nombre il·limitat de plantilles de correu electrònic que us ofereixi moltes opcions per recuperar vendes mitjançant cupons i altres incentius. A més, podeu fer un seguiment dels clics dels usuaris, cosa que significa que podeu indicar les plantilles de correu electrònic que tenen més impacte.

Si no voleu enviar correus electrònics de recuperació automàticament, podeu utilitzar l’opció manual, que us ofereix encara més control sobre la programació. El connector també pot capturar números de telèfon si voleu fer-ne el seguiment via telèfon. El complement està preparat per a la traducció i inclou nombrosos codis ràpids entre altres funcions.

4. CartBack

CartBack - Cistell abandonat de WooCommerce

A tots no ens encanten les solucions que aprofiten el poder de la tecnologia actual? Les coses milloren encara més si la tecnologia en qüestió és alguna cosa que ja coneixeu. Senyores i senyors, saludar-se a CartBack, un extens complement que aporta el poder de Facebook Messenger a la recuperació del carretó.

És a dir, CartBack us permet recuperar els carretons abandonats i augmentar les vostres taxes de conversió mitjançant l’aplicació Messenger, que té una taxa oberta superior al 85%. En qüestió de segons, podeu enviar missatges de recuperació a tots els usuaris que tinguin els vostres productes al carretó. La tarifa oberta mitjana de CartBack és del 90%, ja que podeu accedir als usuaris directament a tots els dispositius amb Facebook Messenger.

Fins i tot podeu enviar cupons als usuaris automàticament, cosa que significa grans coses per als vostres percentatges de conversió. I gràcies als dreceres, podeu mostrar el botó “Enviar a missatgeria” a qualsevol lloc del vostre lloc web. Podeu fer servir aquest botó per crear CTA per a articles, llibres electrònics, cupons, etc. gratuïts.

A més, CartBack s’envia amb un tauler de control d’analítica que us ofereix informació útil per a la recuperació i el remàrqueting del carretó. Podeu personalitzar fàcilment el missatge que envieu i definir intervals de temps per als recordatoris.

5. Reiniciar

Torna a reiniciar el programa WooCommerce

Després tenim Recart, un fantàstic complement gratuït que porta el vostre joc de recuperació del carretó al següent nivell. Amb sis potents funcions, Recart us ajuda a guanyar més diners, permetent recuperar els carros i remàrqueting als usuaris.

Per començar, Recart arriba amb Facebook Messenger, que és una bona manera d’incrementar les vendes, segons un article de OptinMonster. Recart us ofereix campanyes de Messenger automatitzades, ideals per recuperar carros abandonats i enviar rebuts, així com per enviar notificacions amb codis de descompte.

A més d’això, podeu utilitzar aquesta funció per enviar recordatoris de cupons i fer missatges de seguiment després de la compra. Addicionalment, el connector us ajuda a fer créixer el vostre públic de Messenger sense molestar als usuaris a registrar-se mitjançant correu electrònic, cosa que és un avantatge excel·lent.

Si voleu recopilar adreces de correu electrònic, podeu fer servir la funció Afegeix a la cistella. En cap moment, no podeu crear una llista de correu electrònic molt rendible que estigui formada per clients interessats o per ser clients. Podeu personalitzar la finestra emergent mitjançant plantilles per adaptar-se a la vostra marca.

A més, podeu exportar la llista de correu electrònic que creeu mitjançant Recart a qualsevol programari de correu electrònic, que us permet enviar butlletins de notícies en curs per impulsar encara més vendes. Altres funcions inclouen campanyes de correu electrònic amb carro abandonat automatitzat, notificacions push, ompliment de formularis, seguiment de check-out, missatges de text (properament), moltes integracions i molt més.

6. Informes de carro abandonat per a WooCommerce

Informes de carro abandonat de WooCommerce

Si no és impossible, intentar rastrejar manualment els carretons abandonats sense una eina. Els informes de carro abandonats de WooCommerce faciliten el procés com A, B, C. Com? El complement us ofereix molta informació sobre el nombre de carretons abandonats que enregistra la vostra botiga.

Inclou un tauler de control d’analítica i pàgines de dades que us ajudaran a estar al capdamunt de tots els carretons abandonats de la vostra botiga. Els informes de carretes abandonades de WooCommerce recullen moltes dades sobre usuaris, inclosos el correu electrònic i l’adreça IP.

A més, us mostra els carretons i la quantitat de diners que podeu recuperar entre altres coses. A continuació, podeu fer el seguiment i recuperar els carros manualment. És una eina senzilla i eficaç per veure què volien comprar els clients.

El que necessitem per fer. Ens dóna dades perquè puguem prendre mesures i reduir l’abandonament. Vam tenir un parell de preguntes i el desenvolupador va ser increïblement útil. – mjnewman

7. retingut

Retainful - Recuperació del carretó abandonat de WooCommerce

Pel que fa a la recuperació dels carros abandonats, els recordatoris de correu electrònic produeixen els millors resultats, ajudant-vos a recuperar al voltant del 40 – 50% de tots els carretons abandonats sense haver de suar. El desenvolupador de Retainful ho entén clarament i ha agilitzat el procés de recordació per correu electrònic per aconseguir més negocis durant la marxa.

El connector és més conegut per funcions com ara correus electrònics de recuperació automàtica del carro abandonat, recuperació d’un clic amb un enllaç únic al correu electrònic del carret abandonat, plantilles i recordatoris de correu electrònic il·limitats, detalls de la comanda en correus electrònics de recuperació, cupons, dreceres i informes extensius entre d’altres..

Retainful és com alguns dels complements de carretons abandonats de WordPress de la nostra llista, però brilla més amunt gràcies a un procés de recuperació de correu electrònic més eficient i optimitzat.

8. YITH WooCommerce Recuperar el carretó abandonat

YITH WooCommerce Recuperar el carretó abandonat

Si bé podeu fer canvis de disseny a les vostres pàgines de compra per reduir les taxes d’abandonament del carretó, n’hi ha d’altres causes de l’abandonament del carretó que estan completament fora de control. Tanmateix, el que està sota el vostre control és contactar amb els abandonadors i donar-los la mà per tornar-los i completar la compra.

YITH WooCommerce Recuperar el carro abandonat es va crear amb aquest propòsit exacte. Amb un conjunt de funcions útils, podeu reduir significativament les taxes d’abandonament i millorar l’experiència dels usuaris.

Es pregunta què esperar?

El complement s’envia amb un interval de temps, un correu electrònic personalitzable (contingut, tema i emissor) i l’opció d’enviar un correu electrònic únic o massiu. Si en voleu més, YITH WooCommerce Recuperar Carro abandonat Pro inclou funcions brillants com ara les notificacions per a les comandes recuperades, diverses plantilles de correu electrònic, generador de cupons, programació de correu electrònic per al lliurament automàtic, estadístiques detallades, llest per a WPML i recuperació del carretó per a membres / convidats, entre d’altres..

Plugin meravellós, amb només les opcions que necessitava. Vaig fer la meva recerca i el fet que el suport suposava ser bo a YITH, em va empènyer a la vora per comprar-lo. No s’ha trobat moltes diferències entre aquest complement i l’original woo, però efectivament, pel que fa al suport, estic 100% satisfeta. Gràcies. – Robin Veld

YITH ofereix tres subscripcions per al seu complement Pro amb un preu de 79 $ per un sol lloc, 112 dòlars per a 6 llocs i 190 $ per 30 llocs. També podeu obtenir una subscripció per al club de 278 dòlars anuals que us permetrà accedir a tots els temes i plugins YITH. També ofereixen una versió gratuïta.

9. Recuperació del carretó per WordPress

Recuperació del carretó per WordPress

Lee Willis, comprador de desenvolupadors i col·laborador de renom de WordPress que va comprar per vostè, és un altre complement de carro abandonat ben rebut, ben valorat i ben mantingut a WordPress.org.

El complement comença a fer el seguiment de noms i correus electrònics a mesura que els clients introdueixen aquests detalls al finalitzar la caixa. En segon lloc, rebreu correus electrònics de recuperació i recuperació del carretó totalment automatitzats. La recuperació del carretó per a WordPress és compatible amb les eines de descàrregues digitals fàcils, Restringir contingut de Pro, e-commerce WP, WooCommerce i GDPR..

Per oferir-vos una visió perfecta dels ocells sobre els vostres esforços en recuperació del carretó, obteniu estadístiques detallades al tauler de taula de WordPress. La versió gratuïta de Cart Recovery per a WordPress és fantàstica per començar a recuperar carretons com un cap. Però la versió premium inclou més funcions.

10. Conversió per a WooCommerce

Conversió per a WooCommerce

Per últim, però no per això menys important, tenim Conversio per a WooCommerce. Això, per cert, és més que un complement de carro abandonat. És una eina d’automatització de màrqueting de tota la qualitat. Segons l’autor, ajuda “a“ augmentar el valor de la vida del client enviant campanyes de màrqueting, correus electrònics automatitzats mitjançant funcions basades en dades i una forta segmentació ”.

El complement inclou funcions com la integració perfecta amb WooCommerce, la segmentació sobrealimentada amb grans opcions de personalització, plantilles de conversió altes, mètriques detallades, rebuts, correus electrònics abandonats, correus electrònics de seguiment, butlletins informatius, ressenyes de productes i un gran suport per endolcir l’oferta..

Conversio s’ha convertit en una eina essencial per a la nostra botiga en línia i màrqueting d’esdeveniments. Plantilles racionalitzades, fàcils d’utilitzar i dissenyades de meravella. Suport extremadament sensible i útil. – emcini


Els carros abandonats representen un problema real per a molts propietaris de botigues de WordPress. Ara amb l’ajuda d’aquesta llista, esperem que ara pugueu triar el complement perfecte del carretó abandonat per reduir les taxes de carretó abandonats, oferir una millor experiència als usuaris i guanyar més diners.

Quin és el vostre complement de carro abandonat de WordPress preferit? Feu-nos-ho saber als comentaris. Gràcies per endavant i animes a la recuperació del carretó amb èxit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map