10+ complements útils de WordPress per fer créixer la vostra llista de correu electrònic

“Si voleu créixer el vostre negoci, la creació d’una llista de correu electrònic eficaç hauria de ser la vostra prioritat màxima.” – Aquest és el consell que vaig rebre fa uns anys, quan vaig començar a fer blogs. I encara és valuós fins avui.


Molts de vosaltres ja podreu entendre per què és un consell valuós. Quan teniu una llista creixent de subscriptors de confiança, és més fàcil conduir trànsit i obtenir més accions socials a les darreres publicacions del vostre bloc. No només això, també podeu guanyar molts diners enviant ofertes especials a la vostra llista.

En aquest article, vaig a compartir alguns dels millors complements gratuïts i gratuïts de creació de llistes premium per a WordPress que us ajudaran a generar més subscriptors amb menys trànsit. També he inclòs un parell de complements gratuïts a la llista per a aquells que acaben de començar amb els blogs o no disposen de diners addicionals per gastar.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol: aparells emergents de WordPress, Optins, enquestes i molt més

Getsitecontrol és ideal per a principiants i professionals experimentats, Getsitecontrol és un complement emergent, forma d’optin, enquesta i trucada a l’acció dissenyat per ajudar-vos a créixer ràpidament la vostra llista de correu electrònic. Amb totes les funcions integrades, podeu dissenyar el popup o el formulari perfecte per a les vostres necessitats (fins i tot un avís de cookies).

Getsitecontrol ofereix plantilles de widgets fàcils d’utilitzar, de manera que podeu crear formularis d’optin ràpidament. Només heu de seleccionar la plantilla que voleu utilitzar i ajustar els colors, el text, les animacions i fins i tot les posicions dels elements. O podeu dissenyar el vostre propi formulari mitjançant CSS personalitzats. També podeu importar imatges d’Instagram, afegir elements d’enquesta (caselles de verificació, botons de ràdio, escales de qualificació) o utilitzar l’API per afegir funcionalitats avançades als vostres formularis, com ara mostrar missatges personalitzats als visitants. Quan hagueu acabat amb el vostre widget, simplement inseriu-lo al lloc de WordPress mitjançant el complement!

Però el que fa de Getsitecontrol una eina especial per desenvolupar-ne la llista és que està integrat amb 29 plataformes de màrqueting diferents. Inclou Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse i molt més. I per als desenvolupadors, també hi ha un parell d’hooks web que podeu utilitzar per veure dades en temps real dels vostres widgets de Getsitecontrol.

Característiques:

 • Creador de formularis pas a pas
 • Opcions de personalització
 • Galeria de plantilles amb dissenys predefinits
 • Surt de control de la intenció per capturar els cables abans de sortir
 • Prova de divisió A / B fins a 5 variacions
 • Estadístiques en temps real i integració de Google Analytics
 • Possibilitat de compartir formularis de subscripció mitjançant enllaç directe

Preu: Els plans comencen a partir de 9 dòlars el mes

2. MailOptin

MailOptin: aparells emergents, formularis i butlletins d'informació per correu electrònic Optin

Informació i descàrregaVeure la demostració

Per fer créixer la vostra llista de correu electrònic, cal centrar-se en la generació de plom i MailOptin ho fa. Aquest complement inclou un potent creador de formularis que podeu utilitzar per crear una varietat d’optins per al vostre lloc. Personalitzeu el disseny del formulari optin, el text, els camps, les animacions i, fins i tot, definiu les regles de visualització (com ara un disparador d’intencions de sortida o després d’un temps definit al vostre lloc). Amb opcions per a caixes de llum, barres de notificació, en contingut (abans / després o incrustat en línia), més és fàcil crear un formulari d’optin adequat per a la vostra audiència. I ja que hi ha analítiques integrades i suport per a la prova de divisió A / B, realment podeu optimitzar la vostra estratègia per fer créixer la vostra llista de correu més ràpidament.

Però això no és tot: MailOptin ofereix integracions per a gairebé tots els serveis de correu electrònic i CRM en què es pot pensar. Podeu enllaçar fàcilment els vostres formularis d’opinió a MailChimp, Monitor de campanya, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet i molt més. MailOptin també funciona perfectament amb Google Analytics i els complements de traducció populars, Polylang i Weglot. Si bé hi ha una gratuïta MailOptin Lite la versió disponible a WordPress.org, necessiteu la versió premium per desbloquejar totes les funcions impressionants del complement.

Característiques:

 • Estils Optin: lightbox, barra de notificacions, widget de la barra lateral, diapositiva, abans / després, en línia
 • Activadors: sortida, temps al lloc, visualitzacions de pàgines, desplaçament, clic en llançament, orientació al dispositiu
 • Accions de conversió amb les opcions per redirigir els usuaris a una URL específica
 • Prova de divisió A / B per a optines
 • Detecció del bloc d’anuncis
 • Protecció intel·ligent contra el correu brossa de Honeypot
 • Integració amb proveïdors de correu electrònic populars, CRMS, complements de traducció i Google Analytics
 • Gestió de butlletins (inclosa automatització, programació i molt més)

Preu: A partir de 79 dòlars / any

3. Afavorir els seus avenços

Prosperen els seus clients

Informació i descàrregaVeure la demostració

Thrive Leads és el complement de creació de llistes creat pels desenvolupadors de Thrive Themes. Aquest complement inclou un cop de puny i inclou pràcticament cada tipus de formes d’inclusió que pugueu pensar: podeu crear finestres emergents, formularis inclinats, formularis en forma de cinta que apareixen a la part superior o inferior de la pantalla, en dos passos. enllaços o botons d’inclusió, formularis d’ompliment de pantalla, el formulari “Mat de desplaçament”, similar al de l’estora de benvinguda de SumoMe, podeu inserir formularis d’inclusió a la part inferior de les publicacions, a les zones de widget o a qualsevol lloc del contingut..

L’àmplia selecció de formularis i l’editor d’arrossegar i deixar anar inclòs suposa molta flexibilitat per crear i mostrar formularis d’inclusió al vostre lloc. Tanmateix, les principals funcions anunciades per Thrive Leads tenen a veure amb l’optimització de conversions. Al connector s’incorporen proves A / B avançades i informes detallats. Un altre element destacat és que podeu ocultar automàticament formularis d’inscripció als visitants que ja s’han subscrit a la vostra llista i fins i tot podeu mostrar contingut alternatiu als subscriptors existents, en lloc dels formularis d’inclusió habituals..

Característiques:

 • Desenes de plantilles pre-dissenyades + creador de plantilles arrossegar i deixar anar
 • Cada tipus de formulari amb opció en què pugueu pensar
 • Funció de còpia de seguretat i exportació de la vostra llista de subscriptors
 • A / B posa a prova diferents formes d’opció, diferents ofertes, diferents tipus de formulari i permet que el complement triï automàticament un guanyador
 • Mostra contingut diferent als subscriptors existents
 • Intenció de sortida, SmartExit, desencadenants de desplaçament, disparadors de clic, disparadors cronometrats, etc.
 • Moltes, moltes opcions d’animació

Preu: A partir de 59 dòlars / any

4. Sumo

Butlletí SumoMe

El Sumo de AppSumo és un útil complement per mostrar aparells emergents senzills, que no us costarà ni un sol centèric. Ofereix una gran quantitat de funcions que normalment trobaràs en un complement premium com OptinMonster o Popups Ninja.

Aquest és un complement perfecte per a un blogger principiant o algú no vol gastar diners, ja que es pot integrar fàcilment amb Mailchimp, un servei de resposta automàtica gratuïta (fins a 2000 subscriptors). Tot i que els correus electrònics estan limitats a 12.000 per mes. Mailchimp porta molts anys al mercat i té una reputació de servei de qualitat.

Nota: necessita que us registreu en un compte al lloc web de Sumo.

Característiques:

 • La càrrega asíncrona que no afectarà la velocitat de càrrega de la pàgina
 • Cronòmetre emergent del correu electrònic intel·ligent (com ara Exit Monitor)
 • Configureu el vostre propi calendari de sortida
 • Control complet de HTML del contingut popover
 • Consulteu les estadístiques de subscripció de correu electrònic de tots els temps

Preu: Gratuït

5. Captura de correu electrònic de WP

wp-emailcapture-wordpress-plugins

WP Email Capture l’ha creat el meu bon amic Rhys Wynne. El complement és una excel·lent solució per a aquells que no vulguin utilitzar serveis de resposta automàtica per recopilar correus electrònics. Afegeix un formulari de 2 camps (nom i correu electrònic) per capturar correus electrònics.

La gran diferència amb aquest complement és que no haureu de gastar diners en serveis de tercers (Aweber o GetResponse), tot es fa directament a la pàgina de configuració de WordPress. La versió gratuïta té una funcionalitat limitada, que pot ser útil si voleu provar el connector abans de comprar.

Característiques:

 • Exporta fàcilment la teva llista als principals serveis de resposta automàtica
 • Utilitza la funció wp_mail interna de WordPress per enviar correus electrònics.
 • Doble optin per a la verificació
 • Creeu diverses llistes per al vostre lloc
 • Feu un seguiment dels visitants al vostre lloc i d’on provenen les vostres inscripcions.
 • Suport per a tipus de publicació personalitzats

Preu: Gratuït (amb funcions limitades)

6. OptinMonster

Formes OptinMonster WordPress Optin

Informació i descàrregaVeure la demostració

OptinMonster és un altre complement potent que fa que sigui molt fàcil afegir formes emergents de moda. També us permet afegir formularis personalitzats a sota de publicacions, widgets de la barra lateral, pàgines, a la part inferior del lloc i en forma de diapositiva. Es pot descriure fàcilment com a complement de creació de llistes tot en un per a WordPress, però no és per a tothom (almenys no per a aquells que tot just comencen), ja que és bastant car en comparació amb altres complements d’aquest segment..

Per exemple: la majoria dels plugins emergents disponibles al mercat no costen més de 50 dòlars, un complement és Ninja Popups, l’he utilitzat el meu propi lloc durant 6 mesos i mai he tingut cap problema. Però el preu no és l’únic que distingeix OptinMonster d’altres plugins, sinó que també inclou una tecnologia Exit-Intent, que detecta el comportament dels visitants i els proposa una campanya dirigida en el moment precís del punt de sortida. Crec que el principal motiu pel qual el connector és tan car és perquè ve amb una tecnologia de intenció de sortida, cosa que abans només podríeu trobar a Bounce Exchange.

Característiques:

 • Bells dissenys de forma Optin
 • Proveu fàcilment diferents continguts, titulars, dissenys i estils amb mòdul de prova A / B
 • Sortir de la Intenció Tecnològica
 • Analitzeu clics, visualitzacions i taxes de conversió generals amb les nostres analítiques integrades.

Preu: 199 $

7. Hola Bar

HolaBar

Hello Bar us permet crear barres de notificació boniques que es destaquen a la part superior de la pantalla per als visitants del vostre lloc web. Podeu utilitzar la barra per generar nous clients o bé mitjançant un embut de venda o un formulari d’optin personalitzat.

Genera codi personalitzat que es pot afegir mitjançant un complement de WordPress, o si no voleu utilitzar un plugin, podeu inserir el codi manualment al tema. Actualment està limitat a quatre serveis principals de resposta automàtica: Aweber, Mailchimp, Monitor de campanya i Contacte constant.

Característiques:

 • Analytics integrat
 • Formes Optin ben dissenyades
 • Plugin de WordPress autogenerat

Preu: Gratuïu fins a 10 clics

També hi ha una versió premium per 4,95 dòlars al mes disponible amb funcions addicionals: suport SSL, sense marca, RSS i Twitter i fins a 100 clics.

8. OptimizePress

OptimizePress plugin de membres de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

OptimizePress és el meu complement de WordPress preferit a l’hora de crear pàgines de destinació amb aspectes professionals. No serveix només per crear pàgines de destinació i embuts de venda; OptimizePress també es pot utilitzar per crear portals d’adhesió.

Té un editor arrossegar i deixar anar molt fàcil d’utilitzar, però també podeu crear pàgines de destinació sense haver de submergir-vos en totes les opcions.

Un dels grans avantatges d’OP: inclou dues opcions, un complement i un tema. Podeu utilitzar la versió del complement si voleu mantenir el vostre disseny actual del bloc.

Característiques:

 • Editor Arrossegueu i deixeu anar
 • Suport als codis curts
 • Integració de resposta automàtica simple
 • Tutorials i formació fàcils de seguir
 • Funcions de SEO integrades
 • Més de 30 plantilles per triar

Preu: 197 dòlars

9. Subscriptors i butlletins per correu electrònic

Captura de pantalla del complement de subscriptors de correu electrònic i butlletins de notícies.

Subscriptors i butlletins de correu electrònic és un complement gratuït de correu electrònic, butlletí de notícies i generació de ploms. Tot i que no és tan personalitzable, aquesta és una excel·lent i senzilla opció d’enviar butlletins de notícies amb WordPress (tot i que recomanem consultar aquest article als butlletins de butlletins WordPress per obtenir més opcions). Amb aquests complements podeu enviar notificacions d’articles, crear una llista de subscriptors i afegir mètodes d’opció única i doble.

Tot i que no és el més personalitzable exteriorment, aquest complement és una opció fantàstica per començar si no voleu utilitzar una plataforma com MailChimp o MadMimi..

Característiques:

 • Guardeu les vostres dades al vostre servidor
 • Creeu formularis il·limitats, plantilles de correu electrònic i notificacions
 • GDPR a punt
 • Correu electrònic de benvinguda automàtic
 • Editor HTML fàcil d’utilitzar

Preu: Gratuït

10. Formes Ninja

Captura de pantalla del connector Ninja Forms.

Ninja Forms Lite és estrictament un creador de formularis, però inclou la seva pròpia integració de llistes d’abonats premium en forma de MailChimp, un complement que comença a partir de 29 dòlars.

Un cop configureu MailChimp amb els formularis Ninja, aquesta extensió us permet crear formularis per al vostre compte MailChimp mitjançant la potència i la flexibilitat proporcionades per Ninja Forms.

Necessiteu el complement per configurar una llista de subscriptors mitjançant aquest complement, però les funcions que proporciona valen el cost raonable. A més, la pròpia funcionalitat de Ninja Forms us permet crear formularis de subscripció atractius, a través del seu creador de formularis arrossegables i soltants..

Característiques:

 • Formulari de subscripció personalitzable
 • Plantilles pre-construïdes
 • Arrossegueu i deixeu anar el creador de formularis
 • Subscriptors del grup
 • Diverses subscripcions a MailChimp per formulari
 • Opció d’importar / exportar la vostra llista de subscriptors

Preu: 29 $ (per al complement de MailChimp: el formulari Ninja és gratuït)

11. Jetpack

Plugin de WordPress Jetpack

L’últim de la nostra llista és Jetpack, desenvolupat per Automattic, la mateixa empresa que hi ha darrere de WordPress. La seva Mòdul de subscripcions permet als visitants registrar-se a les actualitzacions de correu electrònic des del vostre bloc. Els vostres subscriptors s’actualitzaran quan hi hagi noves publicacions al bloc i quan s’afegeixin nous comentaris a una publicació que siguin.

No hi ha manera d’exportar tota la llista de subscriptors amb Jetpack, però podeu exportar la informació dels que es van registrar mitjançant les seves adreces de correu electrònic en lloc del seu compte de WordPress. Si us agrada la possibilitat de gestionar les vostres subscripcions, Jetpack podria ser ideal. A més, la seva facilitat d’ús i l’amplitud d’opcions de subscripció només el converteixen en un complement valuós, i hi ha una versió premium amb encara més funcions..

Característiques:

 • Configuració ràpida (sobretot si ja utilitzeu Jetpack al vostre lloc)
 • Opcions fàcils de “subscriure’s al lloc” i “Subscriure’s als comentaris”
 • Giny del formulari de subscripció
 • Codi curt per afegir formulari a publicacions i pàgines

Preu: Gratuït

Per què és crucial la creació d’una llista de correu electrònic

Formulari d’inscripció al butlletí de WPExplorer

Ens agradaria mantenir-ho senzill aquí a WPExplorer, escollint utilitzar un formulari de registre de la barra lateral per generar subscriptors.

Una llista de subscripcions per correu electrònic (o butlletí informatiu) és exactament el que sona: una llista de clients o clients que han triat rebre correus electrònics de màrqueting de vosaltres. Alguna vegada heu rebut butlletins o ofertes especials de la vostra botiga favorita per correu electrònic? Si ho teniu, probablement sigui perquè formeu part de la llista de subscripcions.

Tot i que aquests correus electrònics poden semblar molèsties quan en reben massa, des de la perspectiva empresarial són una eina útil. Amb una llista de subscriptors, podreu:

 • Genereu més conversions i vendes. Com més gent vegi les vostres ofertes i truqui a l’acció, més compres i registres haureu d’atraure. Prenem per exemple Amazon: una manera d’aconseguir que segueixi comprant productes és enviant-los per correu electrònic de forma regular a les ofertes.
 • Augmenta el trànsit. Sempre que publiqueu una publicació nova o actualitzeu el vostre lloc amb informació important, podeu notificar-ho immediatament als vostres subscriptors. Això ha d’ajudar a augmentar el trànsit de repetició i mantenir el vostre públic compromès amb el contingut.

El més bonic de la llista de subscriptors és que et posa en contacte directe amb el públic. No hi ha cap intermediari implicat i no heu d’assegurar-vos que us atengueu a les diverses regles i directrius de les plataformes de xarxes socials. Tens el control de la teva llista i pots utilitzar-la de la forma que sigui millor per a tu i els teus subscriptors.

Afortunadament, amb un o dos pàgines pròpies d’aquests complements segur que potenciareu els vostres subscriptors de la llista de correu electrònic. Si heu utilitzat algun d’aquests complements, feu-nos saber les vostres opinions a la secció de comentaris. O si teniu una recomanació de complements, hauríem d’afegir, feu-nos saber què és i per què!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map