10+ complements de WordPress per optimitzar el rendiment d’imatge

Un lloc web sense imatges és boig. Ja ho sabeu, avorrit. Un lloc web amb no optimitzat les imatges són completament arrossegades, i augmentarà el vostre preuat ample de banda, alentir gairebé tot i arruïnar l’experiència de l’usuari (UX).


Tot propietari del lloc web s’ha d’esforçar per oferir la millor experiència d’usuari als seus visitants en tot moment. L’ús d’imatges pesades que tinguin edats per carregar no és la manera de proporcionar una experiència d’usuari racionalitzada. I si teniu imatges pesades al vostre lloc, probablement no haureu optimitzat el mateix per als motors de cerca. Perdiu els punts UX i SEO a l’esquerra, a la dreta i al centre, i el vostre negoci en línia és l’objectiu d’allò més important.

La publicació d’avui us mostrarà com optimitzar les vostres imatges amb un millor rendiment i lloc SEO. Vull dir, quin és el sentit de tenir un lloc web súper ràpid que tingui imatge de SEO descarada? A més, descobrireu útils complements d’optimització d’imatges que milloraran el rendiment del vostre estimat lloc de WordPress. Gaudeix de la publicació i comparteix els teus pensaments (o qualsevol cosa realment) als comentaris. Sempre esperem això ��

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Com optimitzar les imatges per a WordPress (abans de penjar-les)

Abans de mirar els complements d’optimització d’imatges de WordPress, deixem algunes coses fora del camí. L’optimització d’imatges de WordPress per obtenir un millor rendiment i SEO supera les extensions. Per exemple, heu d’assegurar-vos:

 • Les vostres imatges s’anomenen adequadament (genial per a SEO)
 • Les imatges tenen la mida adequada (per què carregar un fitxer enorme quan un més petit pot fer el truc?)
 • Es trosseja les imatges (redueix la mida dels fitxers d’imatges)
 • Afegiu alt i títol atributs a les teves imatges (genial per a SEO)

Anomenar les imatges apropiadament

Heu d’anomenar les vostres imatges com a venedor de mercat o bé tenint en compte el SEO. El raonament aquí és molt senzill: les imatges de nombres correctes apareixeran als resultats de cerca de Google Images, cosa que us permetrà un gran impuls en el trànsit. A més, les imatges amb nom correctes són més fàcils de rastrejar i trobar. Per a SEO: si treballeu amb paraules clau, estaria bé incloure una paraula clau al títol de la vostra imatge.

No pengeu les imatges que semblin PHOTO101.jpg o alguna cosa similar, poseu nom a totes les imatges adequadament. Tècnicament parlant, anomenar les imatges correctament no té cap efecte en el rendiment del lloc, però és bo per a SEO.

Ús d’imatges amb mides adequats

Si pengeu imatges grans i es tornen a dimensionar mitjançant HTML, crec que estigueu perdent el temps i reduireu el ritme de lloc de WordPress al mateix temps. Si voleu mostrar una imatge de 300 x 300, per exemple, assegureu-vos que la imatge mesura 300 x 300 abans de penjar-la.

Si podeu fer que la imatge sigui més petita i redimensioneu-la a 300 x 300 amb HTML sense comprometre la qualitat, millor. Simplement, no feu que les vostres imatges siguin més grans del que realment necessiteu.

Imatges esmunyedís

Smushing redueix considerablement la mida de les imatges. El procés consisteix en eliminar les imatges de dades complementàries com ara coordenades GPS, tipus de càmera utilitzada i data de creació entre d’altres.

Usant Sprites

Sprites, una tècnica CSS bastant coneguda, us permet utilitzar una sola imatge per aconseguir dissenys diferents al vostre lloc web. Al contrari de carregar diverses imatges (el que necessita temps), Sprites carregarà una sola imatge, estalviant-te molts segons en el temps de càrrega de la pàgina..

Afegiu sempre l’atribut ALT a les vostres imatges

Afegint el alt l’atribut a les imatges no fa que el lloc web de WordPress sigui més ràpid, però definitivament és bo per a la vostra campanya de SEO. Les aranyes dels motors de cerca no veuen les teves imatges de la mateixa manera que ho fan els lectors humans. Es basen en la informació adjunta a la vostra imatge (per exemple, el títol de la imatge i el contingut de la versió) alt atribut) per classificar i classificar finalment la imatge.

Mentre que alt L’atribut s’ha d’utilitzar per contenir un text alternatiu per a una imatge (si la imatge no es pot carregar per un motiu o altre, el text alternatiu es mostra al seu lloc), podeu utilitzar aquest atribut amb finalitats de SEO. Podeu introduir una paraula clau o una frase clau en el text alternatiu i veure com el vostre SEO augmenta.

Deu millors 10 (10) complements d’optimització d’imatges de WordPress

Amb aquesta primera part fora del camí, potser hauria de deixar de revelar els secrets del comerç de SEO i passar a la part més suculenta d’aquest post; Complements d’optimització d’imatges de WordPress!

EWWW Image Optimizador de complement de WordPress

EWWW Optimitzador d’imatges Optimització d’imatges Plugin de WordPress

Amb més de tres-cents mil (300k) descàrregues i una magnífica qualificació de 4,8 / 5,0 estrelles, EWWW Image Optimizer és el connector d’optimització d’imatges que estalviarà el vostre lloc web de WordPress. Programat per funcionar automàticament, podeu utilitzar l’Optimitzador d’imatges EWWW per optimitzar les imatges quan les pengeu al lloc, així com les imatges penjades anteriorment.

A més d’això, podeu convertir fàcilment imatges en formats de fitxers de mida més petita. El complement utilitza les eines d’imatges gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout i optipng per optimitzar les imatges sense perdre qualitat. Els avantatges d’utilitzar l’Optimitzador d’imatges EWWW inclouen:

 • Còpies de seguretat més ràpides
 • Les pàgines web es carreguen més ràpidament
 • Menys ús de l’ample de banda
 • El complement és molt ràpid i fàcil d’instal·lar i d’utilitzar (ho vaig provar jo mateix)
 • Millor optimització PNG
 • Etc

CW Image Optimizer WordPress Plugin

CW Image Optimizer Image Optimization Plugin de WordPress

Esteu buscant un complement d’optimització d’imatges eficaç i segur? CW Image Optimizer és la vostra resposta. CW Image Optimizer utilitza una eina d’imatges de Littleutils Linux per reduir la mida dels fitxers d’imatges al seu torn, millorant el rendiment del vostre lloc de WordPress.

A més, Jacob Allred (l’autor) vol que ho sàpigues mentre el plugin es basa en WP Smush.it, no necessites que et preocupis amb la política de privadesa de Smush.it i les TOS (termes del servei), ja que les imatges no abandonaran mai el servidor. . La instal·lació de petitsutils Linux pot ser una mica difícil per als principiants de WordPress, però amb una impressionant qualificació de 4,4 / 5,0 i més de vint mil (20k) de descàrregues, CW Image Optimizer val la pena consultar-ho..

WP Smush.it Plugin de WordPress

WP Smush.it Optimització d'imatges Plugin de WordPress

Gestionat i mantingut per WPMU DEV, WP Smush.it permet optimitzar les imatges comprimint-les individualment a Mediateca o a granel de Mitjans de comunicació menú a Administrador de WordPress (Tauler de control). WP Smush.it integra WordPress amb l’API Smush.it, que és la plataforma que permet aquest complement d’optimització d’imatges per:

 • Tira dades addicionals de JPEG
 • Optimitza la compressió JPEG
 • Converteix GIF en PNG
 • Retireu colors que no s’utilitzin d’imatges indexades

WP Smush.it optimitza automàticament les imatges entre bastidors. El complement pot optimitzar les imatges a mesura que les afegiu al vostre bloc i podeu optimitzar les imatges existents amb només uns clics. WP Smush.it ha estat descarregat més de 800 k, té una qualificació de 4,1 / 5,0 i podeu esperar una bona assistència i més funcions de l’equip professional de WPMU DEV.

Plugin de càrrega despertada de WordPress

Plugin de WordPress d’Otimització de la Imatge de Càrrega Llarga

És un nom pràctic per a un complement que ofereix una excel·lent optimització d’imatges per millorar el rendiment del lloc. El millor és que Lazy Load funciona fora del quadre, cosa que significa que no cal que configureu opcions que consumeixen temps. El complement, que compta amb més de vuitanta mil (80k) de descàrregues i una qualificació de 4,5 / 5.0, funciona automàticament i utilitza jQuery.sonar per carregar imatges només quan són visibles per a l’usuari. Les imatges apareixeran una després de l’altra mentre l’usuari es desplaça per la pàgina.

Lazy Load és el resultat impressionant dels esforços combinats de Jake Goldman de 10up LLC, Automattic i TechCrunch. Lazy Load és un gran reflex del poder de jQuery.sonar i un excel·lent plugin d’optimització d’imatges per a WordPress.

Plugin de WordPress Imatges de SEO amigable

Imatge de SEO amigable Optimització d'imatges Plugin de WordPress

Si us quedeu enrere amb la vostra imatge de SEO, esteu a punt de descobrir per què SEO Friendly Images és el connector d’optimització d’imatges de WordPress que necessiteu. També es classifica com a complement de SEO de WordPress, SEO Friendly Images afegeix automàticament la secció alt i títol atributs a les vostres imatges. Només has de configurar el teu alt títol opcions fàcilment i el vostre treball es realitza!

Com vam veure anteriorment, la alt l’atribut és molt important per a l’optimització del motor de cerca. El títol l’atribut conté el text (consell d’eines) que apareix quan feu un ratolí sobre una imatge. SEO Friendly Images va ser desenvolupat per Vladimir Prelovac (reconegut autor de complements de WordPress d’altres complements populars com ara Smart Pro Pro de YouTube i Unitat de prova temàtica) té una qualificació de 4.0 / 5.0 i més d’un milió (1m) de descàrregues.

Plugin de WordPress Hammy

Hammy Image Optimization Plugin de WordPress

Voleu proporcionar una imatge d’imatge optimitzada en diversos dispositius, especialment en telèfons mòbils? Si dius que sí, Hammy t’interessarà. En lloc de reduir la mida de les teves imatges, Hammy agafa imatges de les teves publicacions i pàgines i genera un parell d’imatges més petites. Quan un lector arriba al vostre lloc web, Hammy serveix automàticament la imatge més adequada. Això permet als usuaris de mòbils una millor experiència.

El complement es basa en jQuery, però, si aquest no està disponible, Hammy tornarà a aparèixer a la imatge original. Això pot presentar un problema i potser és l’únic motiu pel qual el connector té una qualificació de 3,8 / 5,0 i només uns disset mil (16,9 k) descàrregues. Hammy també agafa metadades alt títol atributs de la imatge original, cosa que suposa un avantatge més. Malauradament, el complement no és compatible amb els tipus de publicacions personalitzades, i requereix una mica de configuració per funcionar.

Plugin WordPress Imsanity

Plugin de WordPress d’Optimització d’imatges Imsanity

Esteu cansats de penjar col·laboradors (o usuaris) imsanely fotos enormes? Bé, ja no heu de reduir les imatges manualment perquè ara teniu Imsanity. Podeu configurar fàcilment la màxima, alçada i qualitat de la imatge que ajuden a Imsanity a mantenir totes les imatges penjades. El complement canvia les imatges grans a la mida preconfigurada i després substitueix les originals. El complement inclou una opció de redimensionament massiu que té cura de les imatges carregades prèviament. Els vaixells Imsanity amb altres funcions no esmentades anteriorment i tenen una qualificació de 4,9 / 5,0.

Prizm Image WordPress Plugin

Prizm Image Optimization WordPress Plugin

Segons Accusoft, l’autor, aquest complement d’optimització d’imatges de WordPress us permet “reduir la mida del fitxer de les vostres imatges fins a un 70% …” sense perdre resolució i qualitat visual. Amb només quatre mil descàrregues (4k) i una qualificació de 3,5 / 5,0, podem argumentar que el complement d’optimització de Prizm Image s’aconsegueix pas a pas, o més aviat imatge per imatge.

Prizm Image us ajuda a optimitzar la compressió JPEG, a optimitzar PNGs i GIF, a eliminar metadades dels fitxers JPEG i molt més. Per utilitzar el connector cal registrar-se en un compte gratuït Prizm Image. Si em pregunteu, aquest complement d’optimització d’imatges té un aspecte excel·lent, però les poques descàrregues i la classificació de menys de quatre estrelles donen un mal ambient.

Imatge de PB Sensive Plugin de WordPress

Plugin de WordPress Optimització d’Imatges PB Responsive

M’hauria encantat dir que el disseny web responsiu és el futur, però és just aquí amb nosaltres, en el present. Si encara no ho sabeu, el disseny sensible us permet crear llocs web que semblin excel·lents a tots els dispositius, independentment de l’amplada de la pantalla.

Per obtenir el millor resultat, el contingut textual i les imatges han de tenir resposta. Aquí és on entren les imatges PB Responsive. El complement reformata les imatges segons les consultes estàndard de suports CSS, oferint una gran flexibilitat. Podeu personalitzar les vostres consultes multimèdia per imatge, per publicació o per disseny. PB Responsive Images va ser desenvolupat per Jacob Dunn i Phenomblue i té una qualificació de 4,5 / 5,0.

Fitxer multimèdia Renamer WordPress Plugin

Fitxer multimèdia Renamer Optimització d'imatges Plugin de WordPress

Probablement heu notat un fitxer d’imatges etiquetat incorrectament al lloc web de WordPress almenys una vegada en el passat. Si canvieu el nom del fitxer de manera manual, heu d’editar totes les referències a aquesta imatge. Si em pregunteu, això em molesta sobretot si teniu lloc a un lloc web gran.

Què passaria si poguessis obtenir un complement d’optimització d’imatges de WordPress que tingui cura de l’enorme augment de la teva tasca? Bé, suposo que, Media File Renamer és només aquest complement. Aquest complement us ajuda a canviar el nom de les vostres imatges sense haver de suar la sudoració. A més, Media File Renamer actualitza automàticament totes les referències (enllaços de publicacions i pàgines, etc.), cosa que facilita la vostra feina. Fins i tot es pot canviar el nom de tots els fitxers alhora. Només heu de pensar què significaria això per als vostres esforços de SEO per imatge.

ShortPixel

Optimitzador d’imatges ShotPixel

ShortPixel és un complement de compressió d’imatges que només funciona: instal·leu-lo i oblideu-lo. Amb més de 20.000 instal·lacions actives segons WordPress, és una opció popular per a aquells que siguin conscients de la importància de tenir imatges optimitzades al seu lloc..

És un factor important per a SEO tenir un lloc que es carrega ràpidament i les imatges generalment siguin el recurs més gran de qualsevol lloc. Els potents algorismes de ShortPixel asseguren que les imatges (JPEGs, PNG i GIF) i PDF es redimensionen i optimitzen correctament. Això condueix a llocs web més ràpids que Google adora. Per no parlar de la seva millor experiència d’usuari per als visitants.

ShortPixel no només pot redimensionar i comprimir les imatges / PDF més antigues del vostre lloc, sinó que també fa automàticament el mateix per a cada imatge nova que afegiu al vostre lloc. Així només cal instal·lar el complement, configurar-lo i oblidar-se’n. Simplement farà la seva màgia en segon pla mentre treballeu les altres coses del vostre lloc.

Per a tu …

Ara teniu moltes opcions quant als complements d’optimització d’imatges de WordPress. Trieu un que s’adapti perfectament a les vostres necessitats. Si esteu disposats a experimentar, podeu provar dos complements alhora, però no serveix per a res. Un complement d’optimització d’imatges hauria de ser suficient.

Quin complement d’optimització d’imatges feu servir per millorar el rendiment del vostre lloc web de WordPress? Si us plau, comparteix amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map