WordPress vs Squarespace: diferències i funcions

WordPress vs Squarespace: diferències i funcions

Voleu dissenyar un lloc web nou però no esteu segurs de quina plataforma heu d’utilitzar? Després heu arribat al lloc adequat. En aquesta guia WordPress vs Squarespace, comparem aquestes dues solucions per ajudar-vos a prendre una decisió informada sobre quina és la millor per al vostre projecte.


Avui el nostre objectiu és presentar-vos a WordPress i Squarespace: dues potents i populars plataformes de llocs web. Veurem preus, com són allotjats, les opcions de temes o plantilles, personalització, funcions o integracions afegides, seguretat i suport disponible.

Preparat per començar? Som-hi…

Una introducció a WordPress

WordPress vs Squarespace

WordPress.org és un popular sistema de gestió de contingut (CMS) de codi obert que serveix suport a més de 60 milions de llocs web. Quan parlem de WordPress en aquest article ens referim a WordPress.org. Per obtenir més informació sobre WordPress.com i com es diferencia de WordPress.org, consulteu el nostre article a WordPress.com i WordPress.org.

WordPress.org l’utilitzen alguns grans noms, com Microsoft, Mercedes Benz, Walt Disney i TED Blog, per citar-ne alguns. Hi ha moltes raons per a què gaudeix la popularitat de WordPress, però el control i la flexibilitat que proporciona aquesta solució són un dels principals col·laboradors. Aquí hi ha algunes de les seves funcions més importants …

 • Gratuït d’ús
 • Milers de temes gratuïts i premium
 • Milers de plugins per afegir funcionalitats addicionals
 • Hi ha nombroses opcions de personalització, inclosos constructors d’arrossegar i deixar anar, panells d’opcions de temes i l’oportunitat de codificar
 • Pròspera comunitat de WordPress
 • Total propietat i control sobre el vostre lloc web

La comunitat de WordPress és una entitat global, que treballa constantment i millora WordPress, sense oblidar la creació de noves eines i productes. Això garanteix que WordPress no només està per davant del seu joc, i també el vostre lloc web.

Una introducció a l’espai

Espai d’espai

Espai d’espai és una solució tot-en-una que alimenta milions de llocs web en centenars d’indústries. Els seus dissenys de plantilles moderns i moderns permeten a les empreses crear llocs web professionals, belles cartfoles o botigues en línia rendibles.

Actualment utilitzada com a plataforma d’elecció per Keanu Reeves, Sadie Williams i John Malkovich, Squarespace és una solució ideal per a tots, des de l’humil blogger fins a marques establertes. Conté nombroses funcions per ajudar-vos a dissenyar un lloc web, inclòs …

 • Allotjament il·limitat gratuït
 • Infraestructures de màxima qualitat
 • Plantilles precioses
 • Intuitiu generador de llocs web per arrossegar i deixar anar
 • Seguretat de primera línia
 • Assistència 24/7

Un cop creat el vostre lloc web, Squarespace també proporciona un conjunt d’eines de màrqueting que us ajudaran a relacionar-vos amb el vostre públic, a trobar-vos en diferents llocs de cerca i en xarxes socials i fer créixer el vostre següent.

Preu de WordPress

Com ja s’ha dit, el programari de WordPress és lliure d’utilitzar. Els únics costos necessaris són les tarifes d’allotjament i domini (que s’explica més endavant). Tanmateix, la bellesa de WordPress és que es pot augmentar o reduir segons les vostres necessitats, i això és cert també per a despeses monetàries.

WordPress proporciona tot el que necessita gratuïtament, des de temes i complements fins a eines de generació i màrqueting. No obstant això, també hi ha disponibles productes premium avançats per a tots els aspectes de WordPress, i és possible que valgui la pena actualitzar-los a mesura que el lloc web creixi.

Preu de l’espai

Preu

Squarespace és un servei premium que cobra de forma continuada quota mensual per utilitzar la seva plataforma. Hi ha quatre plans per triar, a partir de la secció Personal un pla dirigit a aquells que tinguin blocs o petits llocs web, ampliant-los fins al Avançat pla creat per a botigues professionals de comerç electrònic.

Tots els plans inclouen l’allotjament i les tarifes de domini dels primers anys, així com l’accés a les plantilles de Squarespace i el creador d’arrossegar i deixar anar, suport 24 hores i molt més. Els plans avançats inclouen eines de màrqueting i comerç electrònic, que permeten créixer i mantenir un negoci lucratiu.

Squarespace ofereix una prova gratuïta de 14 dies, que permet crear un lloc web i tenir contacte amb la plataforma. Aquesta és una manera excel·lent de veure si aquesta solució és adequada per vosaltres i us recomanaria que us registreu i que pogueu jugar si teniu en compte utilitzar Squarespace a llarg termini.

Noms de domini i allotjament de WordPress

WordPress vs Squarespace: allotjament

El programari de WordPress és lliure d’utilitzar i sempre ho serà. Això la converteix en una opció atractiva per a moltes empreses, ja que poden crear un lloc web amb la seguretat que el cost del lloc no augmentarà any rere any.

Dit això, WordPress no és una solució tot-en-una. Aleshores, quan utilitzeu WordPress, tot el que obteniu és el programari. Per registrar-se i utilitzar un nom de domini i allotjar el vostre lloc, haureu de pagar una quota mensual o anual.

Nom de domini – La majoria de noms de domini costen uns quants dòlars a l’any i no rompen el banc. Podeu registrar un nom de domini a través de diversos proveïdors de tercers (podeu obtenir un domini GoDaddy per només 0,99 cèntims de dòlars el primer any) i teniu un control complet sobre el domini que trieu pel vostre lloc..

Hosting – Amb l’allotjament s’obté el que paga. Els plans comencen a partir d’un parell de dòlars a l’any (com Bluehost per només 2,95 dòlars / mes), però per a llocs més grans amb grans conseqüències, haureu d’optar per plans més cars que proporcionin suport per a grans volums de trànsit i emmagatzematge de llocs..

Hosting específic de WordPress – El millor allotjament de WordPress és l’allotjament de WordPress gestionat sovint. Això es proporciona amb diversos serveis d’allotjament i és una bona elecció, ja que els servidors estan optimitzats, especialment per a WordPress. Per obtenir més informació sobre l’elecció d’un amfitrió web per al vostre lloc de WordPress, consulteu el nostre article sobre què cal cercar al hosting de WordPress.

A més de pagar els allotjaments, hi ha un ampli assortiment de serveis i plans, per la qual cosa, el que tingueu en compte el vostre pressupost i lloc necessiteu, hi trobareu alguna cosa que s’ajusti.

Espai d’allotjament i noms de domini

Com a Squarespace és un completament gestionat servei web, tots els llocs de Squarespace estan allotjats al seu cloud hosting. No hi ha cap límit a l’emmagatzematge o l’ample de banda, i Squarespace utilitza la seva pròpia xarxa de CDN global per assegurar temps de càrrega ràpids per a tots els usuaris del lloc web on es trobin.

Els noms de domini també es registren i es compren a través de Squarespace. El vostre domini inclou un certificat SSL i sempre es pot renovar al mateix ritme, estalviant-vos qualsevol sorpresa no desitjada. Podeu comprar diversos dominis i connectar-los al vostre compte de Squarespace. I si ho necessiteu, podeu transferir fàcilment un nom de domini de tercers a Squarespace.

Temes de WordPress

WordPress vs Squarespace: Temes

Si us plau a WordPress vs Squarespace, WP hi ha una gran quantitat de temes que us permetran crear llocs web bonics i elegants. Gairebé tots els temes moderns són sensibles, fàcils d’utilitzar i contenen diverses funcions per ajudar-vos a assolir els objectius del vostre lloc.

Tema Gratuït o Premium?

Quan trieu un tema de WordPress, hi ha molt a considerar. En primer lloc, heu de decidir si voleu utilitzar un tema gratuït o premium. Podeu trobar temes gratuïts de WordPress als llocs web de desenvolupadors de tot el web. O podeu instal·lar temes des de la secció Dipòsit de WordPress des del vostre tauler de control de WordPress. Aquests temes estan ben construïts, segurs i fàcils de mirar, la qual cosa és una bona elecció qualsevol que sigui el vostre projecte.

Els temes premium de WordPress solen tenir funcions més avançades i solen incorporar plugins premium com a part de la quota de compra. En comprar un tema premium, sempre assegureu-vos de seleccionar el tema entre un comprador respectable. Els desenvolupadors de WordPress com StudioPress o Elegant Themes són una bona opció. ThemeForest és també un popular mercat de temes que ven una àmplia gamma de temes. Aquí podeu consultar avaluacions i ressenyes, donant-vos una bona idea de com usarà el tema abans de realitzar una compra.

Per obtenir més informació sobre l’elecció d’un tema gratuït o premium, llegiu el nostre article sobre temes gratuïts o premium?

Tema integrat amb propòsit o polivalent?

El segon factor important a tenir en compte a l’hora d’escollir un tema de WordPress és si heu d’optar per un tema integrat amb propòsit o polivalent.

Els temes de nínxol integrats per a propòsits de WordPress serveixen per a propòsits únics i contindran funcions rellevants i específiques. Per exemple, un tema de blocs alimentaris integrats per a propòsits incorporarà probablement un fabricant de receptes, que us permetrà mostrar fàcilment receptes en un format llegible al vostre lloc. Si utilitzeu un tema WordPress integrat per a propòsits, el procés de disseny i creació és ràpid i molt senzill, ja que totes les funcions que necessiteu són immediatament útils..

Un tema polivalent us donarà les eines necessàries per crear qualsevol tipus de lloc web. Els temes polivalents, que solen contenir creadors de pàgines avançats, us permetran personalitzar fàcilment qualsevol i totes les parts del vostre lloc web, permetent-vos dissenyar un lloc realment únic. Un excel·lent exemple és el tema total de WordPress, creat per WPExplorer per les ments intel·ligents.

Característiques i funcionalitats

Tenir en compte quines funcions i funcionalitats necessiteu és l’últim aspecte clau a tenir en compte a l’hora de seleccionar un tema de WordPress. Penseu detingudament sobre el que necessita el vostre projecte i assegureu-vos de fer la vostra investigació per esbrinar què inclou un tema abans de realitzar una compra o instal·lació.

Recordeu que es poden afegir funcionalitats addicionals a través de plugins (més endavant comentats). Però la compra de plugins premium per separat pot acabar costant més a llarg termini que simplement comprar un tema premium a partir del primer moment.

Consulteu el nostre article on es mostren els millors temes de WordPress per fer-vos una idea del que hi ha.

Plantilles d’espai

WordPress vs Squarespace: Plantilles

La selecció de plantilles Squarespace és impressionant (tot i que no es compara amb WordPress). Totes les plantilles de Squarespace estan incloses en tots els plans. Tots estan construïts pel guardonat equip de disseny de Squarespace i estan dissenyats per utilitzar-los exclusivament a la seva plataforma.

Les plantilles es divideixen en diverses categories, incloent botigues en línia, serveis professionals, fotografia, comunitat i sense ànim de lucre i moltes altres. Cada plantilla és un punt de partida i, amb centenars de funcions personalitzables, podeu posar-lo com a estil desitjat.

Squarespace facilita la selecció de la plantilla adequada. Simplement feu clic a la categoria que coincideix amb el nínxol del vostre lloc web. A continuació, visualitzeu cada demostració en directe, comprovant el seu disseny, maquetació, funcions i experiència de l’usuari. Això us ajudarà a comprendre què ofereix cada plantilla i com interactuaran els vostres usuaris amb el vostre lloc.

Si està satisfet amb una plantilla, només cal que seleccioni Comenceu amb aquest disseny a la part superior dreta i la nova plantilla s’obrirà al creador de llocs web arrossegar i deixar anar Squarespace. Si canvieu d’opinió, podeu canviar les plantilles en qualsevol moment.

Personalització de WordPress

Com hem comentat anteriorment a la secció Introducció, WordPress té diverses opcions de personalització. En funció del tema que trieu, podreu personalitzar el vostre lloc web a través del tauler d’opcions de tema o el personalitzador de WordPress, mitjançant un creador de pàgines arrossegar i deixar anar i / o afegir i modificar el codi..

La conclusió amb WordPress és que es pot personalitzar 100% via codificació o instal·lant i utilitzant les eines adequades. Així, si voleu un control complet sobre el vostre lloc web, WordPress és l’opció adequada per a vosaltres.

Personalització de l’espai

Constructor de llocs web

Per realitzar personalitzacions a la vostra plantilla a Squarespace, fareu servir el seu creador de llocs web arrossegador i solt integrat. En realitat, és molt fàcil d’utilitzar i ofereix una divertida experiència de disseny. Al creador de llocs web, podeu afegir pàgines al vostre lloc web, afegir elements de disseny com un títol i logotip, escriure publicacions de bloc, comprovar les vostres analítiques, gestionar les eines integrades i molt més..

Es poden modificar elements visuals d’una plantilla mitjançant l’Editor d’estil. Cada plantilla difereix quant als ajustos d’estil que podeu fer. Generalment podeu canviar la tipografia, colors, imatges de fons, capçalera i barres laterals. També hi ha un editor CSS que us permetrà afegir el vostre propi codi personalitzat si ho necessiteu.

No hi ha dubte que el creador de llocs web de Squarespace és intuïtiu i pot ser una bona opció per als que tinguin una experiència limitada en disseny web. Tot i això, les personalitzacions que podeu fer són limitades i això pot tornar frustrant, sobretot a mesura que el vostre lloc creixi.

Plugins de WordPress

Plugins de WordPressQuan vam parlar de temes de WordPress, vam tocar la idea de triar un tema integrat per a fins que tingui funcions integrades. La majoria de temes moderns compten amb nombroses funcions i funcionalitats integrals ja incorporades. Però hi ha vegades que caldrà una funcionalitat addicional que no es proporciona a través del tema. De la mateixa manera, es pot incloure una característica específica al tema, però el vostre lloc necessita una versió més avançada.

La bellesa de WordPress és que qualsevol funcionalitat addicional que necessiteu es pot afegir ràpidament i fàcilment mitjançant un complement de WordPress. Hi ha milers de connectors disponibles i, per a cada funció que desitgeu instal·lar, sempre hi ha una sèrie de complements útils per triar, que poden fer la feina bé. Aquesta flexibilitat que proporciona WordPress, que permet als usuaris integrar qualsevol eina addicional necessària, és inestimable per ampliar llocs web i empreses.

Quan escolliu els complements adequats per al vostre lloc web, assegureu-vos de fer la vostra recerca. Hi ha un ampli assortiment de plugins gratuïts i premium, de manera que el millor lloc per iniciar una cerca és el Dipòsit de WordPress o CodeCanyon.

Característiques i integracions de l’espai

Quan es tracta de WordPress vs Squarespace, després es presenten nombroses funcions integrades per utilitzar-lo. Això inclou…

 • Blocs de galeria: mostra galeries, dissenys de graella, lliscants i molt més.
 • Fons de vídeo: afegeix el vídeo que triïs per crear un fons atractiu.
 • Col·leccions d’àudio: pugeu i compartiu els vostres àlbums al vostre lloc web.
 • Barra d’anuncis (també coneguda com a Hello Bar): ressalteu les promocions o anuncieu novetats a la pàgina principal del vostre lloc.
 • Blocs de formularis: afegeix un formulari per capturar les dades del visitant o permet que entrin en contacte amb tu.

Integracions d’espai també estan integrats a la plataforma i configuració a punt per utilitzar. D’aquesta manera, us estalvieu que heu de navegar pels llocs de mercat per trobar qualsevol funció addicional que necessiteu i, a continuació, instal·lar els complements. Per a un creador de llocs web tot en un, la selecció d’integracions que ofereix Squarespace és notable. Aquí només hi ha una selecció del que s’ofereix…

 • Disqus: utilitzeu aquest sistema avançat de comentaris en lloc del sistema de comentaris Squarespace per defecte.
 • Stripe, Apple Pay i Paypal: accepteu els pagaments al vostre lloc de diverses maneres.
 • Mitjans socials: connecteu-vos amb els vostres comptes de xarxes socials, inclosos Facebook, Twitter, Instagram, iTunes Store, LinkedIn, Tumblr i molt més..
 • Tipus de lletra i Typekit de Google: tots dos incorporats a l’Editor d’estil.
 • L’editor d’imatges de Creative Creative Cloud: us permet editar i millorar imatges directament a Squarespace.
 • YouTube i Vimeo: incrustar vídeos al vostre lloc des d’aquests canals.

També podeu integrar-ne d’altres serveis de tercers, inclosos Google AdSense, Etsy, Eventbrite i el Facebook Pixel. Tot i això, Squarespace no ofereix cap suport per a integracions de tercers i no pot garantir la compatibilitat total amb les seves plantilles. L’opció d’integracions de tercers tampoc està disponible per a les persones del pla Personal, així que haureu d’actualitzar.

Rendiment i seguretat de WordPress

Tot en One WP Security and Firewall

Si opteu per utilitzar WordPress, el rendiment i la seguretat del vostre lloc són responsabilitat vostra. L’elecció d’un proveïdor d’allotjament eficaç pot ajudar-vos, però també haureu d’instal·lar diversos connectors per garantir que el vostre lloc sigui segur, segur i funciona correctament en tot moment..

Seguretat – Instal·leu el complement gratuït de WordPress Tot en One WP Security and Firewall i per obtenir més consells sobre seguretat, llegiu el nostre article sobre com millorar la seguretat del vostre lloc de WordPress.

Velocitat – Hi ha molt per fer per millorar la velocitat del lloc web de WordPress, des de mantenir actualitzat el lloc, fins a utilitzar un optimitzador d’imatges i un complement de memòria cau. Consulteu el nostre article sobre com accelerar WordPress per obtenir més detalls.

Rendiment – Els llocs web que reben alts volums de visitants o que contenen gran quantitat de suports han de vigilar el rendiment. El lloc sempre es carrega ràpidament, la qualitat de la reproducció de suports és constantment alta i el temps d’inactivitat és baix? Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és “No”, potser haureu de plantejar-vos utilitzar una xarxa de lliurament de contingut (CDN)..

Mantenir-vos al capdavant del manteniment del lloc i vigilar la seguretat i el rendiment del vostre lloc és obligatori per als propietaris de llocs web de WordPress. Tot i així, hi ha un munt de desenvolupadors i agències web que ofereixen aquests serveis si prefereixes externalitzar aquest treball.

Rendiment i seguretat de l’espai

Com que Squarespace és una solució allotjada en un, es tindran en compte tots els problemes de seguretat i de rendiment del lloc web. A continuació es detallen algunes de les seves funcions de seguretat i rendiment…

 • Squarespace s’associa amb els proveïdors DNS per proporcionar-vos un encàrrec de trànsit superior, fiabilitat i funcionament.
 • El CDN de Squarespace global gestiona milers de milions d’èxits cada mes.
 • Tots els llocs web de Squarespace tenen certificats SSL, que permeten la connexió dels visitants al vostre lloc.
 • Les tècniques avançades de mitigació de DDoS s’utilitzen per protegir el vostre lloc contra el trànsit maliciós.
 • Els llocs web de l’espai són controlats cada minut des de més de 20 llocs de tot el món, amb un equip d’operacions a la mà les 24 hores i preparat per respondre a qualsevol incident detectat..

Suport de WordPress

WordPress.org ofereix una extensa oferta documentació al seu lloc web. Tot i això, això no es compara amb la informació compartida i discutida per la comunitat global de WordPress.

Els blocs, com els nostres aquí a WPExplorer, ofereixen articles útils, tutorials i guies per a principiants fins als desenvolupadors professionals de WordPress. Fòrums, on es poden fer preguntes i compartir problemes, són habituals. I per a problemes més urgents, podeu provar un servei de manteniment de WordPress o contractar un desenvolupador.

Per a aquells que decideixin adquirir un tema de WordPress premium, plugins o altres eines, el suport inclòs amb aquests productes sovint pot valer la pena el preu. El correu electrònic individual o el servei de recepció 24 hores tot sovint no és infreqüent per als productes més cars, cosa que pot ajudar a garantir que el vostre lloc funciona al màxim de la seva capacitat en tot moment..

Suport a l’espai

Suport a l’espai

Squarespace ofereix suport personalitzat Equip d’atenció al client. El servei d’assistència és 24 hores durant un xat en directe o un missatge de correu electrònic. El Centre d’ajuda també està complet de guies i temes populars, vídeos i seminaris, que us expliquen totes les funcions de Squarespace i com utilitzar-les al vostre lloc.

WordPress.org vs Squarespace: una comparació

Així, ara entenem el que ofereixen totes dues plataformes. Però, com es mesuren els uns amb els altres? Vegem les principals àrees de comparació …

WordPress vs Squarespace: preus

WordPress és una solució gratuïta, amb els únics costos mensuals continus de hosting i registre de noms de domini. Tot i això, hi ha moltes eines premium disponibles, que us permeten ampliar la funcionalitat del vostre lloc com vulgueu. Bàsicament, WordPress és un tipus d’oferta “que pagueu tant o menys com vulgueu”.

En comparació, per utilitzar Squarespace, haureu d’optar a un pla mensual. I si seleccioneu un pla d’alta gamma, amb el temps això us costarà. Dit això, les eines, el suport i les funcions integrades de l’oferta fan que Squarespace sigui una bona relació qualitat-preu.

WordPress vs Squarespace – Temes, plantilles i funcions

WordPress ofereix milers de temes i plugins gratuïts i premium, amb funcions i funcionalitats integrades i instal·lables. Qualsevol que vulgueu afegir al vostre lloc, WordPress pot satisfer les vostres necessitats de projectes. Això fa que sigui una gran plataforma perquè els llocs web creixin i es desenvolupin amb el pas del temps.

Squarespace també ofereix una impressionant selecció de plantilles, funcions i integracions. Especialment en comparació amb altres plataformes integrades en un, com Wix i Weebly, Squarespace queda per davant de la competència. Tanmateix, encara esteu limitant als límits de Squarespace i no trobareu la mateixa flexibilitat que proporciona WordPress.

WordPress vs Squarespace: personalització i facilitat d’ús

WordPress guanya la personalització. Aquesta plataforma us proporciona un control final sobre el vostre lloc web. Tot i això, l’inconvenient és que no proporciona la mateixa facilitat d’ús que el quadrat i que té una corba d’aprenentatge abrupta per a principiants..

Squarespace té més restriccions, però el seu intuïtiu creador de llocs web d’arrossegament i funcions i funcions integrades fan que el disseny d’un lloc web sigui una experiència ràpida i divertida.

WordPress.org vs Squarespace: assistència

Tant WordPress com Squarespace tenen una forta xarxa de suport que els envolta. L’assistència de Squarespace està més centralitzada, amb un Centre d’ajuda dedicat i un equip d’atenció al client. Això pot ser adequat per a principiants, o per a aquells que vulguin tenir un suport i una seguretat a l’abast.

WordPress.org no ofereix un suport d’un en un com a tal, tot i que sovint està disponible com a part dels paquets de productes premium. Tanmateix, el poder de la comunitat de WordPress garanteix que qualsevol que sigui el vostre problema o pregunta, trobareu la resposta en línia. L’assistència hi és; només cal que la busqueu.

Pensaments finals sobre WordPress vs Squarespace

Les dues plataformes us permetran crear llocs web bonics, professionals i fàcils d’utilitzar. De manera que la solució que trieu ha de dependre exclusivament de les vostres pròpies necessitats i de la del vostre lloc web. Tingueu en compte el vostre pressupost, les restriccions de temps, les vostres habilitats personals de disseny web i, sobretot, les aspiracions a llarg termini del vostre projecte..

WordPress vs Squarespace: quin triareu per al vostre projecte? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris següents …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map