Usos impressionants per a potents complements de control lliscant de WordPress

Usos impressionants per a potents complements de control lliscant de WordPress

Hi ha molts elements que podeu incorporar al vostre lloc web per millorar el compromís dels usuaris i millorar la publicació del vostre contingut. Tanmateix, un element sovint oblidat, el control lliscant, és el que pot tenir més impacte en el disseny i la funcionalitat.


Les corredisses són presentacions de diapositives portàtils que poden realitzar moltes tasques (com ara mostrar la vostra cartera de fotografies o mostrar testimonis d’empresa). Si s’utilitza correctament, podeu crear una experiència interactiva i atractiva per als visitants del vostre lloc web.

En aquesta publicació, discutirem què és un control lliscant i per què l’heu de fer servir. A continuació, us mostrarem com triar el millor control lliscant de WordPress per a les vostres necessitats, així com quatre maneres impressionants d’utilitzar-lo al vostre lloc. Comencem!

Què és un control lliscant (i per què hauríeu d’utilitzar-ne un al lloc web)

Tema total de WordPress (demostració del bloc de viatges)

Les presentacions de diapositives s’utilitzen en diversos llocs web de diverses maneres, inclosa la demostració del bloc de viatges totals, on s’utilitza un control lliscant per mostrar articles.

Un control lliscant és una presentació de diapositives interactiva que s’utilitza en llocs web per a diverses tasques i, tot i que solen ser força pesats, no us limitareu a circular per una sèrie d’imatges o vídeos. A més, hi ha una sèrie de avantatges per utilitzar els control lliscant. Per exemple, poden:

 • Desgloseu el contingut del vostre lloc web.
 • Comprometeu els visitants del vostre lloc web.
 • Permetre-vos lliurar informació de manera fàcil i digerible.

En resum, la tasca principal d’un control lliscant és millorar la manera en què els visitants interaccionen amb el contingut. Això és cert si el contingut és visual (com ara amb imatges i vídeos) o no (inclòs contingut escrit, com ara testimonis).

Com triar el millor control lliscant de WordPress per a les vostres necessitats

Els lliscadors no es fan iguals, de manera que és important decidir quin és el més adequat per a les vostres necessitats. Cadascuna té les seves pròpies característiques que la fan adequada per a propòsits diferents. Algunes de les funcions de control lliscant més populars inclouen:

 • Suport de presentacions de diapositives de gran amplada.
 • Reordenació arrossegable de les diapositives.
 • Ginys i dreceres integrats.
 • Opcions de configuració (com ara efectes de transició i velocitat).
 • Suport multimèdia (inclosos vídeos, GIFs, HTML i molt més).

Les funcions exactes variaran segons el control lliscant. Per exemple, Slider Revolution (que comença a partir de 25 dòlars) és conegut per les seves transicions de diapositives a diapositives i complements de complements. Això la converteix en una bona opció per a presentacions de diapositives molt creatives. A més, s’ofereixen amb molts temes premium de WordPress, inclòs el total. Meta lliscant (gratuït i premium) és popular pel seu retallat d’imatges intel·ligent i la capacitat d’incrustar vídeos de Youtube a diapositives.

Smart Slider 3 (també amb plans gratuïts i de pagament) també incorpora moltes de les funcions anteriorment esmentades, a més de suport i excel·lència 100 diapositives pre-construïdes:

Pàg. Exemples del control lliscant Smart Slider 3

Trobareu que la majoria de control lliscant ofereixen molta flexibilitat i potència, tot i que l’opció correcta depèn de les vostres necessitats i de l’ús que s’espera. Tenint en compte això, fem una ullada a algunes de les situacions úniques a les que es pot trobar un control lliscant ideal.

4 usos fantàstics per a un poderós complement lliscant

Per inspirar-vos, aquesta secció us oferirà quatre usos fantàstics per a un potent complement lliscant. També us oferirem alguns consells útils sobre com implementar de forma òptima cada mètode. Anem a capbussar-nos!

1. Mostra elements visuals amb un control lliscant d’imatges

Exemple de control lliscant d’imatges

Un control lliscant d’imatges és una oportunitat per compartir imatges impressionants.

Com el seu nom indica, un control lliscant d’imatges mostra una col·lecció de fotografies fixes. Aquests control lliscants són excel·lents per mostrar fàcilment elements visuals, com un portafoli o un àlbum de viatges. Tot i que els lliscadors d’imatges són una manera senzilla de mostrar els vostres elements visuals, tingueu cura d’assegurar-vos que els implementeu bé:

 • Utilitzeu només imatges d’alta resolució. En poques paraules, com més gran sigui la resolució de les imatges, més gran serà la percepció de qualitat. Tenint això en compte, podeu trobar moltes imatges en línia gratuïtes en línia.
 • Optimitza les teves imatges. Amb eines gratuïtes com ara TinyPNG, podeu assegurar-vos que les vostres pàgines es carreguen ràpidament i que les imatges ocupin poc espai al vostre servidor, tot això sense que això afecti la qualitat. També podeu utilitzar aquesta guia d’optimització d’imatges per perfeccionar encara més les imatges.

Pot pensar en les lliscadores d’imatges com una aplicació avorrida i en excés. Tot i això, l’ús d’imatges belles i d’alta qualitat captivaran els lectors i reforçaran l’experiència que tindran al vostre lloc web.

2. Mostra els testimonis de clients amb un control lliscant per carrusel

Exemple de lliscant carrusel

Una barra lliscant de carrusel permet incorporar perfectament testimonis i altres fragments de contingut.

Una barra lliscant de carrusel és la que funciona en llaç. Com que els testimonis solen ser breus, un control lliscant de carrusel ofereix la millor manera d’entregar aquests fragments de contingut als visitants del vostre lloc web. No obstant això, per fer-ho amb la màxima eficàcia, voldreu dur a terme aquests consells:

 • Utilitzeu un carrusel manual. No tothom llegeix a la mateixa velocitat. Com a tal, el millor és deixar que els vostres visitants decideixin quan es traslladaran al següent testimoni de la barra lliscant.
 • Inclou botons destacats. D’aquesta manera és fàcil que els lectors es puguin moure entre cada testimoni.

El millor d’un lliscant carrusel és que proporciona una percepció de la quantitat. Mentre treballeu en la creació de testimonis per a la vostra empresa, encara podeu mostrar amb orgull els que teniu, sense que això afecti negativament la vostra prova social.

3. Mostra el teu millor treball amb un control lliscant de portafoli

Exemple de control lliscant de cartera

Podeu utilitzar un control lliscant de portafoli per a fotografia, videografia, o fins i tot contingut no visual.

En poques paraules, un control lliscant de cartera és aquell que us permet mostrar els vostres treballs. Està construït per tal de mostrar diferents elements multimèdia, cosa que el fa ideal per ressaltar els diferents aspectes dels vostres serveis. Per descomptat, la vostra preocupació principal hauria de mostrar-se només el vostre millor treball. Tot i això, hi ha un altre consell a tenir en compte:

 • Incorpora enllaços per a contingut no visual. No totes les peces del portafoli seran visuals (sobretot si sou un escriptor o un blogger). Tot i això, encara podeu utilitzar elements visuals (com ara captures de pantalla del vostre treball) dins del control lliscant i incorporar enllaços al projecte real. Això augmenta la interactivitat del vostre lloc.

Si utilitzeu un control lliscant de cartera, no hi ha cap límit a la feina que podeu compartir amb els visitants. Això és excel·lent per al vostre negoci, sobretot si els vostres suports són polifacètics i també aporten un toc únic al vostre lloc.

4. Crear contingut interactiu amb un control lliscant Paral·lelax

Exemple de control lliscant de paralaxis

Utilitzeu els botons lliscants paral·laxi per crear una experiència atractiva per als visitants.

L’efecte paralaje és aquell on la imatge de fons es mou aparentment en 3D. Mitjançant aquest efecte, podeu oferir profunditat a un lloc web altament estàtic i crear contingut interactiu i atractiu. A més, cridarà l’atenció dels visitants, de manera que ajuda a implicar-los. Si voleu crear l’experiència més interactiva per als vostres visitants, aquí teniu alguns consells que heu de tenir en compte:

 • Tria el teu estil. Aquests inclouen el control lliscant, desplaçament, ratolí i 3D. Cadascuna tindrà un impacte en la forma en què es carrega i es mostra el control lliscant, per la qual cosa és important.
 • Seleccioneu atentament la vostra imatge. Les imatges amb espai negatiu són ideals per evitar embussos, així com les imatges que s’escalen bé en pantalles més petites.

Per descomptat, no voleu que la vostra pàgina web sigui aclaparadora per als visitants. Això significa limitar l’ús de control lliscant de paralaxis i idealment enganxar-se a una instància per pàgina.


Si bé els botons lliscadors tenen la seva crítica, no hi ha dubte que són ideals per a diverses aplicacions. Amb l’afegit d’efectes complexos (com el desplaçament de paralaxis) i una gran quantitat d’aplicacions aparentment interminables (com ara mostrar el vostre propi treball o testimonis empresarials), l’ús d’un control lliscant pot millorar significativament la funcionalitat del vostre lloc web..

Tens alguna pregunta sobre com triar el millor control lliscant de WordPress per al teu lloc? Què cerques en un control lliscant de WordPress? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map