WordPress és com un paradigma de cynosure entre diverses plataformes de sistema de gestió de continguts (CMS). L’ús i l’avantatge d’aquest gènere particular sempre han estat exigents. No obstant això, ja sigui una empresa de petita escala, un mitjà o un maneig individual; tothom és l’únic empresari d’aquest tipus. Significativament, s’ha fomentat un atribut al sistema de WordPress, la qual cosa motiva un usuari a realitzar l’assignació de diversos llocs al seu mateix nom d’usuari o domini. Aquesta afirmació específica ha donat lloc a una nova era del desenvolupament de llocs web, en què tots els usuaris obsessionats en tecnologia i usuaris laics gaudeixen de la viabilitat..
La funció atribuïda es coneix com a WordPress multisitu. En aquest article, començarem amb una visió general de WordPress Multisite, per què potser ho necessiteu, com habilitar l’assistència multisectorial a WordPress i els diversos avantatges d’utilitzar multisitu per a la vostra instal·lació de WordPress. Anem a començar!
Contents
Visió general de multisiteus de WordPress
Multisite és un algoritme avançat dins de la plataforma WordPress, introduït el 2010, que permet a l’usuari crear múltiples comptes per a blocs o llocs relacionats. A causa d’aquesta versàtil funció, podeu crear més de 1000 blocs en una instal·lació de WordPress. A més, es pot gestionar judicialment una combinació de diversos llocs web d’empreses a gran escala aprofitant aquest sistema distintiu. Diversos accessoris de contingut que es podrien gestionar aquí inclouen les xarxes socials, el contingut de blocs, diverses anotacions de subdomini, etc..
Dins d’un servidor tot està habilitat; posteriorment, des del 2010 hi ha hagut alguns canvis de terminologia que es destaquen a continuació per al coneixement de l’usuari:
- WordPress MU, que es coneixia com a multisoli o MS ara es coneix com a WordPress amb habilitat multisol
- Bloc es coneix com a lloc (és a dir, un bloc que un usuari pot utilitzar per registrar-se)
- A Lloc es coneix com a Xarxa (és a dir, un grup de blocs suportats pel bloc pare on es fan les inscripcions). Una instal·lació de diversos llocs web només té una xarxa, tret que un usuari utilitzi un complement especial que habilite més d’una xarxa
- Administrador del lloc es coneix com a Super Administrador, que proveeix l’accés a tot a través d’una xarxa completa
- Tauler de control d’administració de xarxa Es coneix com a canvi clau amb la publicació de WordPress 3.1, el camp Super Admin es reubica en un tauler de control independent. Aquesta zona és accessible fent clic a la pestanya Administrador de xarxa presentada a la barra d’administració de WordPress
- Tauler d’administració del lloc és l’àrea d’administració de WordPress que veuen els usuaris i usuaris habituals i on es pot accedir fàcilment a tota la funcionalitat estàndard de WordPress
La següent secció d’aquest contingut posa en relleu el requisit bàsic d’un lloc web de WordPress. Generalment, hi ha dos tipus d’escenaris en els quals un usuari exigeix diversos llocs web per al seu domini, com ara:
- Convida el públic als llocs amfitrions: Una persona pot crear un compte multisituari sense cap tipus de problemes amb l’ajuda de l’administrador. I els “blocs” o sub-llocs s’allotjaran a site.com/new-site o a new-site.site.com (subdirectoris o subdominis) en funció de la configuració / configuració.
- Allotjament d’una cadena de xarxes internes: En aquesta categoria, una empresa petita o a gran escala crea el seu inici de sessió multiservei a la plataforma WordPress per obtenir la mateixa tasca de gestió de contingut. Una gran quantitat de llocs web s’inicien mitjançant una instal·lació de WordPress, que fa que el procés sigui fàcil d’utilitzar i sense risc. Per exemple, una escola que tingui diverses branques pot requerir una plataforma Multisol·lus per tal de mostrar el contingut del servei i mantenir-lo actualitzat.
Com habilitar el lloc web de WordPress
De manera significativa, el tercer aspecte d’aquest article destaca un punt important: com habilitar WordPress Multisite? Una breu connotació d’assignació d’un lloc multisector es recopila, que es descriu als sis passos següents.
Pas 1: crea una nova instal·lació de WordPress que s’allotgi de manera autònoma
Aquest és el primer pas cap al viatge per permetre un multispai a la vostra xarxa (si encara no teniu WordPress instal·lat). En conseqüència, si ja teniu una instal·lació de WordPress, encara podeu convertir-la en un lloc multisector, només assegureu-vos de desactivar (si només és temporalment) tots els vostres complements actius per evitar possibles conflictes (sempre els podeu reactivar després que la xarxa multiservei s’hagi configurat).
Pas 2: Habilita diversos llocs web
Per autoritzar la funció del menú de configuració de la xarxa, primer heu d’activar el lloc multisuvi al fitxer wp-config.php. Per fer-ho, obriu el fitxer wp-config.php i inseriu el codi següent a on es mostra / diu “Això és tot, deixeu d’editar-ho! Happy blogging “:
/ * Multispai * /
define ("WP_ALLOW_MULTISITE", cert);
Un cop fet això, inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress o si ja teníeu la sessió iniciada per actualitzar la pàgina per continuar als passos següents.
Pas 3: Instal·lació d’una xarxa
El pas anterior autoritza l’element de configuració de la xarxa al vostre menú Eines, de manera que podeu navegar a Administrador / Eines / Configuració de xarxa al tauler de WordPress on trobareu la nova pàgina “Crea una xarxa de llocs de WordPress” per poder configurar les coses..
La imatge de dalt és per a una instal·lació d’amfitrió local. Veureu que se us ofereix l’elecció de subdominis i subdirectori (sovint l’elecció no s’ofereix quan la configuració del servidor existent prohibeixi la vostra elecció; la instal·lació local que es mostra anteriorment utilitza un directori). A subdomini és una plataforma de xarxa basada en un domini, en la qual s’utilitzen llocs sota demanda. A subdirector és un camí, basat en llocs on demanda. Seleccioneu qualsevol que preferiu, també podeu tornar a configurar el vostre compte de xarxa per utilitzar-la en qualsevol opció després de la instal·lació. (La configuració pot ser poc ajustada)
Els detalls de la xarxa s’omplen de manera predeterminada, però segur que es poden fer canvis:
- Adreça del servidor: L’URL de domini que un usuari utilitza per accedir a la seva instal·lació de WordPress
- Títol de la xarxa: El títol de la xarxa s’utilitza en conjunt
- Adreça de correu electrònic d’administrador: Adreça de correu electrònic dels usuaris com a super administrador de la xarxa
Finalment, reviseu els elements i feu clic a la instal·lació!!
Pas 4: Habilitar la xarxa
Per activar la vostra xarxa, només cal que seguiu les indicacions que proporciona WordPress, tal com es mostra a la pantalla que es mostra a continuació.
Ara, feu una còpia de seguretat dels fitxers wp-config.php i .htaccess accessibles abans de fer les següents edicions només incloen alguna cosa que no funciona..
1. Afegiu les línies esmentades a sota del fitxer wp-config.php:
define ('MULTISITE', cert);
define ("SUBDOMAIN_INSTALL", fals);
define ("DOMAIN_CURRENT_SITE", "wordpressintegration.com");
define ('PATH_CURRENT_SITE', '/');
define ('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
define ("BLOG_ID_CURRENT_SITE", 1);
2. Afegiu les línies esmentades a continuació als fitxers .htaccess:
ReescriuEngina activada
RewriteBase /
RewriteRule ^ índex \ .php $ - [L]
# Afegeix una barra rastrejant a / wp-admin
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? Wp-admin $ 1wp-administrador / [R = 301, L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -f [OU]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (Wp- (contingut | administrador | inclou). *) $ 2 [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (. * \. Php) $ 2 [L]
RewriteRule index.php [L]
Després d’inicialitzar i executar aquests passos, inicieu la sessió de nou mitjançant l’enllaç proporcionat. Es pot esborrar la memòria cau i les cookies del navegador per iniciar la sessió.
Pas 5: Configuració de l’administració de xarxa
Ara, cercareu l’enllaç Administrador de xarxa al menú desplegable de l’opció El meu lloc o a la barra d’administració de WordPress.
Amb aquest, es pot canviar de forma àgil i ràpida l’administrador de la xarxa al quadre de comandament d’administració del lloc. Això es fa fent clic a l’opció de l’enllaç de tauler de comandament a qualsevol dels vostres llocs preferits a Els meus llocs.
Pas 6: administració
Heu creat una xarxa multisoca. Hi ha una mica més d’informació que heu de revisar. Mireu la pàgina Administració de xarxa multiservei Guia creada per WordPress per ajudar-vos a comprendre el funcionament de la vostra instal·lació multisites.
Conclusió
El lloc multisoft de WordPress és una excel·lent eina amb molts avantatges. Alguns dels diversos mèrits de tenir un lloc multisoft de WordPress inclouen:
- Creació automàtica de blocs o llocs per a qualsevol tipus d’usuari (ja sigui individual, petita o gran empresa)
- Desenvolupament il·limitat de llocs per a un usuari
- Diversos temes en diferents parts del vostre lloc
- Els usuaris tenen la possibilitat de col·locar ginys, capçaleres, fons i menús al lloc respectiu, independentment del seu tema
- Els llocs es poden integrar o separar entre ells
- Aquest sistema i procediment complet no contenen risc i estan definits per l’usuari, cosa que manté la comoditat absoluta
Així, doncs, en la cloenda es pot dir segurament que un WordPress Multisite és una plataforma notable, que ha permès a molts usuaris crear llocs complexos per multitud de raons. Feu-nos saber com us passa el procés multisitu als comentaris a continuació. O compartiu com heu utilitzat multisector per a la vostra instal·lació de WordPress.