Un model senzill per incrementar la participació en el vostre bloc de WordPress

El blocger mitjà acostuma a tenir una obsessió pel trànsit i, més concretament, per treure’n més profit. La quantitat és la clau, oi? Potser, però sovint prefereixo recórrer a la fruita amb poca capacitat de millora qualitat de trànsit als meus llocs. Això es pot fer de dues maneres:


 1. Atreu trànsit més rellevant (és a dir, persones amb més probabilitats de relacionar-se amb el contingut)
 2. Feu un millor treball de “venda” del vostre bloc a nous visitants

En aquesta entrada vull centrar-me en el segon mètode dels dos, la bellesa del qual és que no cal treballar per atreure més trànsit, només cal optimitzar el que ja es té. En un món obsessionat amb la quantitat, el concepte de millorar el que ja teniu és sovint poc apreciat.

Fa poc vaig tractar com crear enllaços al vostre bloc de WordPress per incrementar-vos la participació (és a dir, que la possibilitat que algun visitant es doni enganxa al voltant) i en aquesta publicació, essencialment vaig a fer aquesta estratègia un pas més en oferir-vos un model amb el qual podreu incrementar-vos. la “enganxeria” del vostre bloc. Això hauria d’afectar directament un benefici en les tarifes de subscripció i valor per visitant (si el vostre blog està obtingut amb ingressos).

Comencem!

Seccions del vostre lloc que augmenten el compromís

El model es divideix en les quatre seccions que formen la majoria de blocs de WordPress:

 1. Capçalera i barra de navegació
 2. Contingut
 3. Barra lateral
 4. Peu de pàgina

Cadascuna de les seccions té una part a jugar pel que fa a mantenir un visitant al vostre lloc o convertir-lo en subscriptor o comprador i us explicaré com hauríeu d’optimitzar-les per aconseguir el màxim impacte beneficiós..

El primer pas és llegir la meva publicació anterior sobre la creació d’enllaços i garantir que el vostre lloc estigui configurat adequadament per maximitzar la retenció del lector. En poques paraules, cap enllaç hauria d’eliminar la gent de la pàgina que llegeixen (independentment de si un enllaç al qual fan clic és intern o extern), tret que estigui segur que s’acabi amb aquesta pàgina..

Amb això, deixem-ho!

1. Barra de capçalera i navegació

La primera pregunta que us heu de fer és: “El meu lloc supera la prova d’eliminació de la capçalera?” Aquesta prova (cortesia de Derek Halpern) és senzill: només imagineu que l’encapçalament i l’etiqueta es treuen de la pàgina d’inici i pregunteu-vos si un visitant nou encara pot esbrinar de què tracta el vostre lloc..

Si la resposta no és així, probablement hauríeu d’intentar que sigui més evident. Si bé és obvi vostè, En general, els nous visitants han de tenir el missatge a casa. Una de les millors maneres de fer-ho és tenir un quadre de funcions, directament a sota de la capçalera i la navegació o a la part superior del quadre de contingut. Aquí teniu un excel·lent exemple de caixa de funcions facilitada per ingressos passius intel·ligents:

Captura de pantalla de la pàgina d'inici d'ingressos passius intel·ligents.

Tot i que el quadre de funcions no explica en realitat el que es tracta del lloc, sí que ofereix un enllaç directe a una explicació completa. Destaca a la pàgina i anima immediatament als nous visitants a endur-se al lloc.

Us recomano que tots els blocs tinguin un quadre de funcions, com el de dalt (integrat al quadre de contingut principal) o una versió d’amplada completa com aquesta de Social Triggers:

Una captura de pantalla de la pàgina principal de Social Triggers.

Un cop hàgiu esbrinat com implementeu una casella de funcions al vostre lloc, heu de cridar l’atenció sobre la vostra barra de navegació. En general, els enllaços no haurien de limitar-se a un màxim de:

 • Inici
 • Sobre
 • Comença aquí
 • Contacte
 • Subscriviu-vos a la pàgina directiva (si escau)
 • Pàgina del producte (si escau)
 • Contracta’m (si convé)

Evidentment, el vostre quilometratge pot variar, però el principi primordial és que els enllaços de la barra de navegació han d’apuntar a pàgines d’alta circulació que ajuden la gent a conèixer millor el vostre lloc o convertir-los en subscriptor o client. Tot el que sigui és superflu i és més propens a reduir el compromís que a tenir un impacte beneficiós.

2. Contingut

Quan es tracta de cap pàgina o publicació en concret del vostre lloc, l’atenció s’ha de centrar en el que podeu fer per mantenir el visitant compromès. Us recomano que ho feu desbordant-los d’opcions de contingut (però de bona manera). En un món perfecte, el vostre visitant no pot ajudar-vos a tenir obertes diverses pestanyes mentre naveguen pel contingut i feu clic als enllaços relacionats i al contingut associat.

La clau per crear aquest efecte és tenir molt contingut al vostre lloc i enllaçar entre publicacions i pàgines regularment. Tot i això, és de vital importància que cada enllaç sigui rellevant, en cas contrari, corre el risc d’irritar el visitant. Si el focus del vostre bloc és relativament ajustat (i hauria de ser així) i produïu contingut de forma coherent, no haureu de tenir cap problema per crear molts enllaços contextuals a les publicacions del vostre bloc..

Però no us hauríeu de deixar només d’enllaçar. També vull oferir una selecció de contingut relacionat a la part inferior de cada publicació (mitjançant excel·lent Un altre complement de publicacions relacionades (YARPP)) juntament amb les etiquetes relacionades.

Un altre logotip del complement de publicacions relacionades.

YARPP és un dels pilars principals de la majoria de llocs de WordPress on treballo.

Finalment, cada publicació hauria d’acabar amb una crida a l’acció (CTA) que permet al visitant l’opció de subscriure’s o convertir-se en client. No cometreu l’error d’assumir que els vostres visitants sempre notaran el CTA a la vostra barra lateral o a un altre lloc; la part inferior d’una publicació és un lloc ideal per captar la seva atenció. Al cap i a la fi, si han llegit fins al final d’una publicació, probablement estiguin en un bon estat d’ànim per prendre mesures.

3. Barra lateral

Una captura de pantalla de la barra lateral de Leaving Work Behind.

La barra lateral del meu bloc.

La barra lateral potser és la secció més maltractada de la majoria de blocs de WordPress. Es supera enormement amb un gran nombre de widgets de baix impacte que ofereixen poc a l’usuari i contribueixen encara menys a l’objectiu principal del vostre objectiu (és a dir, atraure subscriptors i / o clients).

La clau per millorar el rendiment de la barra lateral és que tingui el màxim de poblament possible. Simplement, com menys opció tingui un visitant, més gran és la possibilitat que facin les coses bé (és a dir, completin un CTA). Tanmateix, també voleu que la barra lateral ofereix una oportunitat perquè els visitants puguin aprendre més informació sobre el vostre bloc i explorar més. Tenint en compte això, us recomano que inclogueu una combinació dels widgets següents (que no figuren en cap ordre específic):

 • Formulari de subscripció
 • Enllaç al producte (idealment gràfic)
 • Enllaç a la pàgina (es) de diners (és a dir, a les pàgines que generen més ingressos directes)
 • Llista de categories / etiquetes o enllaços a pàgines de recursos
 • Botons de xarxes socials
 • Un quadre de cerca
 • Una mini caixa bio

A l’esquerra d’aquesta secció, veuràs una captura de pantalla de la barra lateral del meu bloc, que inclou tots els elements anteriors. Cadascú ofereix a l’usuari una oportunitat d’explorar més endavant el bloc, subscriure’s o comprar. Totes aquestes accions et beneficien.

4. Peu de pàgina

Per ser sincer, inclús més el peu de pàgina perquè és un element del lloc que realment no podeu ignorar, a diferència d’un potencial llit de possibilitats de conversió i de conversió. El fet és que la majoria de la gent no presta molta atenció al seu peu de pàgina i que té un potencial limitat.

Molts peus de pàgina es limiten a un simple avís de drets d’autor i, per ser sincer, no veig cap problema amb això. Si voleu afegir una mica més de llom al vostre lloc, podeu incloure el peu de pàgina amb una combinació dels widgets esmentats anteriorment i molt més.

El peu de pàgina de WPExplorer és en realitat un bon exemple del que podeu fer amb un peu de pàgina (si es tracta d’un visitant ho fa arribar al final de la pàgina i els ofereix una bona oportunitat per passar a una altra secció del lloc:

Una captura de pantalla del peu de pàgina WPExplorer.

El peu de pàgina ha de ser la teva darrera prioritat, però si tens el temps, pots plantejar-lo poblar-lo amb alguns ginys que augmentin la participació..

Resum d’ampliació de blocs

He inclòs un gran nombre de consells accionables més amunt, però el més important és comprendre el raonament fonamental que hi ha al darrere dels meus consells: que l’usuari sempre hauria d’obtenir-hi un munt d’oportunitats contextuals rellevants per explorar el lloc o subscriure’s. Aquesta és la clau, sempre que tingueu en compte que és poc probable que aneu molt malament, fins i tot si adopteu un enfocament diferent al que he recomanat.

Tenint en compte això, m’agradaria saber quines estratègies utilitzeu per optimitzar la vostra participació i conversions al vostre bloc. Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map