Trencament de barreres: per què és clau l’accessibilitat del lloc web de WordPress

Trencament de barreres: per què és clau l’accessibilitat del lloc web de WordPress

En aquesta publicació us mostraré per què és tan important fer més accessible el vostre lloc web de WordPress i presentaré eines senzilles que qualsevol pot utilitzar per augmentar l’accessibilitat per tothom. Per què? Perquè el vostre objectiu final és aconseguir que la major quantitat de persones pugui visitar el vostre lloc web. Com podeu esperar fer-ho si no feu accessible el vostre lloc per a tothom?


A més, la majoria de nosaltres ens centrem en trobar maneres màgiques de conduir alts volums de trànsit al nostre lloc mitjançant les últimes estratègies de màrqueting en mitjans socials Optimització del Motor de Cerca mètodes, però el que molts oblidem és això: Els usuaris que ja us han trobat cal que pugueu navegar fàcilment pel lloc web.

Això és extremadament important, ja que de la mateixa manera que en un negoci de maó i morter, la gent arriba de tot tipus, forma i mida. En última instància, voleu que els que han trigat a visitar el vostre establiment passin una estona mirant al seu voltant, gastin alguns diners, tornin sovint i, el millor de tot, torneu els altres amb ells.

Si abans no us interessava l’accessibilitat al lloc web, hauríeu de ser ara. Amb això, deixem-ho!

Què és l’accessibilitat al lloc web?

Prenem un moment per entendre de què parlem.

Accessibilitat del lloc web fa referència a la pràctica d’eliminar barreres que impedeixen la interacció amb o l’accés a llocs web per part de persones amb discapacitat. Quan els llocs estan dissenyats, desenvolupats i editats correctament, tots els usuaris tenen accés igual a informació i funcionalitats.

Així que realment estem parlant de la pràctica d’eliminar barreres. Pot semblar complicat, però realment no. Per exemple, a barrera al vostre lloc web pot ser quelcom tan senzill com no crear un títol visible i significatiu (és a dir, un text que apareixerà com a indicador) per a un enllaç.

Si ets un viatger mitjà d’Internet i de sobte es deixa sentir amb la falta d’un petit esforç per part del dissenyador de llocs web i / o administrador web per facilitar la navegació del seu lloc, imagina quina és una persona amb una visió. la discapacitat se sent ara mateix.

Internet a través dels ulls d’altres

Alguna vegada us heu preguntat com és per navegar per Internet amb una persona amb discapacitat o amb discapacitat física o física? Possiblement no. Us animo a prendre un temps per fer-ho ara mateix, perquè podria canviar la manera de crear i executar llocs web a partir d’ara. Examinem alguns dels reptes que tenen molts usuaris web:

 • Visual: deficiències que inclouen ceguesa, diversos tipus comuns de visió baixa i poca vista, diversos tipus de daltonisme.
 • Motor / Mobilitat: per exemple. dificultat o incapacitat d’utilitzar les mans, inclosos tremolors, lentitud muscular, pèrdua de control del múscul fi, etc., a causa de malalties de Parkinson, distròfia muscular, paràlisi cerebral, ictus.
 • Auditori: Sordesa o deficiències auditives, incloses les persones amb problemes auditius.
 • Convulsions: Convulsions epilèptiques fotogràfiques causades per estroboscopis visuals o efectes intermitents.
 • Cognitiu / Intel·lectual: Discapacitats en el desenvolupament, discapacitats en l’aprenentatge (dislèxia, disàlcul, etc.) i discapacitats cognitives de diversos orígens, que afecten la memòria, l’atenció, la «maduresa», la resolució de problemes i les habilitats lògiques, etc..

El les notícies hi ha moltes tecnologies assistencials disponible per a persones amb discapacitat que els permeti gaudir navegant a la xarxa. La vostra tasca com a dissenyador de llocs web consisteix a assegurar-se que el vostre lloc segueix algunes directrius que permetran funcionar.

Eines populars d’accessibilitat a Internet

Parlant de tecnologies d’assistència, aquí teniu una selecció dels complements d’accessibilitat a Internet més populars que s’utilitzen sovint:

 • Programari de lector de pantalla que utilitza un discurs sintetitzat per llegir el que passa a l’ordinador.
 • Pantalles braille actualitzables que representen el text com a caràcters braille.
 • Programari d’ampliació de pantalla que amplia el que es mostra al monitor.
 • Softwar de reconeixement de la veue que converteix la veu en text.
 • Superposicions del teclat per fer la mecanografia més fàcil i precisa

I sí, hi ha fins i tot una aplicació per a això:

 • Tecnologia d’assistència gratuïta des de Accessibilitat eSSENCIAL ajuda les persones que tenen problemes per escriure, moure un ratolí o llegir una pantalla.

Ara que enteneu què tenen les persones amb discapacitat quan estiguin llegint un bloc o que aprenen què és un Echidna (* suggeriment * sembla un eriç picant extra) i què és el que li agrada menjar, o potser simplement compren per aquell regal perfecte. en línia, podem mirar algunes eines que us poden ajudar a aconseguir un disseny de llocs web completament accessible. Al cap i a la fi, si el vostre lloc és correctament accessible per a persones amb discapacitat, només penseu com serà de fàcil tothom per navegar.

Com triar un tema de WordPress accessible

El primer pas cap a un lloc web completament accessible és triar un tema que estigui preparat per a l’accessibilitat. Molts desenvolupadors de temes aprofiten el temps per implementar les directrius del directori Manual d’accessibilitat de temes de WordPress, així que la millor aposta és simplement preguntar a l’autor si un tema en concret està preparat per a l’accessibilitat.

Test d’accessibilitat WAVE

Per exemple, aquí a WPExplorer hem estat treballant estretament amb el programa Universitat de Hawaii per fer més accessible el tema de WordPress. Voleu fer una ullada? Si utilitzeu el lloc web de la UH mitjançant el Eina d’avaluació d’accessibilitat web WAVE podeu veure com han implementat les funcions del tema per fer que el seu lloc web sigui útil per a tots els seus estudiants.

Directori temàtic principal de WordPress.org

També podeu trobar temes accessibles gratuïts a WordPress.org, només cal fer clic a la tecla Temes enllaç de menú a la part superior de la pàgina per obrir el directori temàtic. Cerqueu el submenú titulat Filtre de funcions. Al costat tindrà una mica d’engranatge. Feu clic a això.

D’aquesta manera, s’obté un munt d’opcions que podeu triar quan filtreu la cerca. Sota Característiques, feu clic a la característica superior que és, ja ho heu suposat. Disponibilitat a punt.

Filtre d'accessibilitat del directori de temes principals de WordPress.org

A continuació, podeu seleccionar tants altres filtres que vulgueu. A l’esquerra, veureu la secció Apliqueu filtres botó que us mostrarà quants filtres heu aplicat. Feu clic a Apliqueu filtres. Mantingueu les mans i els peus dins del vehicle en tot moment.

Temes preparats per a l’accessibilitat de WordPress.org

Ara heu arribat al vostre destí. Mantingueu-vos asseguts fins que el vehicle hagi acabat de parar i les portes s’hagin obert completament. A continuació, trieu un tema.

És important tenir en compte que només perquè el tema està marcat com a Disponibilitat a punt no vol dir que sigui “completament accessible”. Tanmateix, si un desenvolupador de temes s’ha convertit en el problema de marcar el tema com a accessible, és probable que hagin fet algun treball en aquest front. I si teniu problemes, informeu-los perquè puguin actualitzar el tema per a altres usuaris.

(Gratuït) Solucions de complements de WordPress per a l’accessibilitat

Accessibilitat WP

Potser estàs creant el teu propi tema de WordPress, o potser vols fer servir el que vulguis. No tinguis por. Una de les coses més sorprenents del món de WordPress és la disponibilitat de desenes de milers de plugins. Sempre que necessiteu alguna cosa, normalment hi ha un complement per ajustar-vos a la factura.

La meva elecció personal és Accessibilitat WP, que inclou una varietat d’eines per ajudar-vos a cercar i destruir molts dels problemes habituals d’accessibilitat que podeu trobar mitjançant temes de WordPress. Requereix molt pocs coneixements experts i una quantitat mínima de configuració.

WP Accessibility Helper (WAH) és una altra opció que inclou una sèrie de funcions útils per saltar els enllaços, redimensionar la font, escanejar DOM, mode de contrast, etc. És una manera ràpida d’afegir diverses funcions accessibles al vostre lloc en un sol tros..

Unes altres que pot ser que vulgueu fer la comanda per satisfer necessitats d’accessibilitat més específiques.

Tipus accessibles

El Giny d’accessibilitat crea un giny de commutador de mida de font per a les barres laterals. D’aquesta manera, els lectors del vostre lloc poden canviar fàcilment la mida del text segons les seves necessitats.

Una segona opció per llegir més fàcil és la Zizer Resizer. El complement permet als administradors del lloc establir opcions de redimensionament de tipus de lletra (mida mínima i màxima, redimensionar passos en augmentar i caràcter), així com una durada de la galeta. D’aquesta manera els usuaris veuran el tipus de lletra correcte quan tornen al vostre lloc.

Text a discurs

Els lectors amb deficiències visuals que tenen opcions d’àudio són imprescindibles. Un complement m’agrada és Altaveu: pàgina a discurs. Aquest complement pot crear una versió d’àudio de les vostres publicacions i pàgines. El millor de tot, el connector ofereix 190 veus de qualitat humana per triar, suporta més de 30 idiomes i funciona excel·lentment amb la majoria de temes.

Solució de text a parla GSpeech és una opció gratuïta per a l’accessibilitat d’àudio. Funciona amb qualsevol text de les vostres pàgines i afegeix un bloc d’àudio al vostre lloc. A continuació, podeu utilitzar opcions per canviar colors, veu d’altaveus i molt més.

Formes

Podeu preparar l’accessibilitat dels vostres formularis de contacte amb plugins com Formulari de contacte 7: Predeterminats accessibles i Camps del formulari WCAG per als formularis de gravetat, o simplement utilitzant un complement de formulari llest accessible com els formularis formidables.

A part, hi ha diverses eines i complements útils disponibles per ajudar-vos amb diversos problemes relacionats amb l’accessibilitat del lloc web. Aquesta és una gran pàgina per consultar una llista completa d’eines de desenvolupament recomanades.

Prova de l’accessibilitat del vostre lloc web

Un cop hàgiu creat el lloc web, pot ser que us recomanem provar els canvis. Hi ha molts mètodes i programes que podeu utilitzar per provar l’accessibilitat, però hi ha un parell que facilita la prova.

Eina d’avaluació d’accessibilitat web WAVE

Un que ja mencionem en aquest article és el Eina d’avaluació d’accessibilitat web WAVE per WebAIM. Aquesta eina útil mostra tots els errors, alertes, funcions, elements estructurals, etiquetes ARIA i errors de contrast per poder ajustar-lo en conseqüència.

tota l’eina d’accessibilitat

Una altra eina per als desenvolupadors és Tota11y, un conjunt d’eines de visualització d’accessibilitat desenvolupat per la Khan Academy. Només cal afegir aquest fitxer JS al vostre lloc per habilitar l’eina d’accessibilitat, que apareix a la pestanya de la icona de petites ulleres de la part inferior de la pantalla. Només cal fer clic per visualitzar els elements accessibles de la pàgina i els errors o violacions que vulgueu arreglar.

Conclusió

L’accessibilitat al lloc web és tan important, si no és així més per tant, que només dirigiu trànsit al vostre lloc. Ara podeu entendre per què és fonamental assegurar-vos que tothom que arribi al seu destí pugui comprendre i navegar de manera completa per tota la informació molt divertida i divulgativa que és la teva web.

Aleshores, què esteu esperant?? Aprofiteu aquesta oportunitat per fer que el vostre lloc sigui més accessible ara mateix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map