Tendències de vídeo el 2020 per impulsar el màrqueting de vídeo de WordPress

Tendències de vídeo 2017 per fer créixer el vostre màrqueting de vídeo de WordPress

Si busqueu les últimes tendències en vídeo per impulsar els vostres esforços de màrqueting, preneu una combinació adequada perquè esteu al lloc adequat. Sabem que el màrqueting en vídeo ens espanta els propers dies, però a nosaltres també ens espanta.


Què fer? Per on començar? Com trobeu les millors eines per crear i promocionar vídeos per obtenir un màxim rendiment de la inversió (ROI)? Quines tendències de vídeo poden augmentar l’impacte del vostre màrqueting de vídeo? Aquestes són realment preguntes fantàstiques.

Resulta que el màrqueting de vídeo és molt fàcil de piratejar avui dia. Si bé els propietaris d’empreses de Yore havien d’invertir molt de temps i diners, la realització de resultats tangibles amb el vostre màrqueting de vídeo és relativament barat i fàcil en aquests dies. I és molt efectiu: Brednbeyond Estadístiques de màrqueting en vídeo La guia mostra que el 93% dels negocis guanya un nou client només publicant un vídeo a les xarxes socials. Ni tan sols comptem totes les altres maneres d’aprofitar els vídeos!

I en aquesta publicació, destaquem les tendències de vídeo que podeu utilitzar per fer créixer el vostre lloc de negoci el 2019 i més enllà. Aquestes tendències de vídeo són barates i fàcils de piratejar, però produeixen grans resultats pel que fa al màrqueting en vídeo. Cap al final, deixem un parell de estadístiques per conduir el punt cap a casa, de manera que us quedem més bé ��

Sense més detalls, anem cap endins.

Tendències de vídeo per fer créixer el vostre màrqueting de vídeo el 2019 i més enllà

Alguna cosa a considerar: Si voleu treure més profit de la vostra campanya de màrqueting de vídeo, llegiu la nostra guia detallada de vídeo en vídeo i condueu més trànsit de cerca al vostre lloc web (utilitzant vídeos) sense passar-hi cap centenar.

Finalment, si us queda enganxat o necessiteu més informació sobre aquestes tendències de vídeo o qualsevol altra cosa relacionada amb el màrqueting de vídeo, només cal que accediu a la secció de comentaris o a la safata d’entrada i us farem arribar de seguida.

Retransmissió en directe

Retransmissió en directe

De totes les tendències en vídeo que tractem avui en dia, el vídeo en directe mostra moltes promeses quant a la creació de consciència, favorabilitat i confiança de la marca. El vídeo en directe també ofereix meravelles per a demostracions i promocions de productes. Aquestes raons són exactament per què la transmissió en directe està agafant vapor més que qualsevol altra tendència de vídeo que hi hagi.

Coneixíeu la gent dediqueu 3 vegades més vegeu vídeos en directe de Facebook en comparació amb vídeos que ja no són en directe? Es tracta d’una xifra difícil per discutir, i amb l’entrada de molts altres serveis i aplicacions de reproducció en directe, res no us hauria d’evitar que guanyeu grans amb vídeo en directe.

La transmissió en directe també inclou allotjaments web, i tots estem d’acord amb que els seminaris són màgia pura pel que fa a la participació. Molts empresaris en línia ja ho saben, i és per això que se us convida als seminaris de tant en tant. Les probabilitats que hi acudeu normalment i, el que és més important, us ho passeu molt bé.

El vídeo en directe és relativament barat i, en la majoria dels casos, gratuït. Els vídeos en directe de Periscope i Facebook són gratuïts, i també ho és el streaming en directe de YouTube. Només necessiteu connexió a Internet i us convé anar bé. Fins i tot, Facebook enviarà notificacions als vostres seguidors, cosa que significa que podeu colpejar el terreny en els pròxims cinc minuts.

Podeu obtenir creativitat i utilitzar-les per a exhibicions de producte, demostracions, sessions de Q&A o simplement deixar que la gent miri el vostre procés com a agència creativa, com a professional independent o com a fabricant. – Brenda Stokes Barron, Envato

Com afegir la transmissió en directe a WordPress

Afegeix streaming en directe a WordPress

Voleu afegir una transmissió en directe al vostre lloc de WordPress? Proveu un complement! Per exemple, amb el gratuït Complement de YouTube Embed podeu generar un codi incrustat automàticament cada vegada que actiu a YouTube en directe. O podeu donar la Complement de transmissió en directe / emissió proveu d’acollir el vostre propi streaming en directe!

Vídeos de pàgines de destinació

Vídeos de pàgines de destinació

Avui dia, és habitual trobar vídeos gratuïts en pàgines de vendes, pàgines d’inici i altres pàgines de destinació. Si proveu les tendències de vídeo al vostre següent disseny de màrqueting, penseu en afegir vídeos a les vostres pàgines de destinació.

És probable que els vostres visitants s’hi quedin més temps si teniu un bon vídeo a la pàgina principal o a la pàgina de vendes. També és més probable que participin amb la vostra marca, que es tradueix en millors conversions per a la vostra empresa.

De fet, incloure un vídeo a les vostres pàgines augmenta el vostre percentatge de conversions en un augment del 34% segons Bloc Corona Blava. El millor és combinar vídeo i text, s’ha oposat a centrar-se en un a costa de l’altre.

Els vídeos de les pàgines de vendes són força efectius simplement perquè aquest mitjà incideix més en els nostres sentits. Els vídeos d’explicació de la pàgina principal ofereixen peces d’introducció excel·lents ja que els clients poden tenir una sensació de la vostra personalitat. Això ràpidament estableix una relació i genera confiança amb els vostres clients.

I amb serveis com Wistia, és cada vegada més fàcil incloure vídeos a les vostres pàgines de vendes i obtenir anàlisis detallades sobre com interactuen realment els vostres futurs clients amb aquests vídeos. Aquesta combinació és essencial. – Collin nouvingut, Temes elegants

Com afegir vídeos a WordPress

Voleu incorporar un vídeo a una de les vostres publicacions o pàgines de WordPress? És sorprenentment fàcil! WordPress presenta un suport integrat per a més de 30 fonts de vídeo. Tot el que heu de fer és copiar i enganxar l’enllaç del vídeo i WordPress formatarà / visualitzarà automàticament el vídeo.

Podeu tenir opcions de vídeo addicionals segons la configuració del tema. Per exemple, el tema Total de WordPress inclou opcions fàcils en la configuració de la meta / de la publicació per afegir un vídeo al lloc d’una imatge destacada, un mòdul creador de pàgines de vídeo fàcil d’utilitzar i arrossegar, opcions per a fons de vídeo i un control lliscant premium que inclou assistència per a vídeos!

Realitat virtual

Vídeo de realitat virtual

Benvinguts als futurs nois, on podreu tenir experiències de vídeo en 3D immersives gràcies a la tecnologia de realitat virtual. No fa gaire, realitat virtual era sinònim de IMVU i Els Sims on podríeu construir algun tipus de vida virtual. En realitat, això estava lluny de la realitat virtual que tenim avui en dia.

Avui podeu submergir-vos en videojocs i en realitat sentir-vos com si estiguéssiu al joc. Aquesta tendència s’ha convertit en el màrqueting en vídeo i, segons l’aspecte de les coses, només podem esperar que creixi i potser superi moltes altres tendències en vídeo. Sí, també és al cinema i és fantàstic.

Probablement estigueu a l’abast d’equips VR com ara Oculus Rift i Google Cardboard entre d’altres. Com a comercialitzador de vídeos, podeu aprofitar aquesta tecnologia per impulsar els vostres productes a la ment dels vostres clients. Podeu oferir demostracions de productes immersius que facin sentir el client com si es troba realment a la vostra botiga.

La realitat virtual és cada cop més accessible als consumidors, cosa que significa que hi ha un nou i emocionant noi publicitari a la xarxa. La gran pregunta passa de “És possible la realitat virtual?” a “Esteu disposats a aprofitar i aprofitar aquesta tendència?” La teva resposta millor seria un gran efecte “HO SÍ!”

Vídeo de 360 ​​graus

Vídeo de 360 ​​graus

M’encanten els vídeos de 360 ​​graus, però només sóc jo. Tanmateix, sabíeu que els vídeos de 360 ​​graus reben un 30% més de visualitzacions que els dels vídeos habituals? Tot i això no és el final. El mateix informe de Magnifyre demostra que el doble de persones veuen vídeos de 360 ​​graus fins al final.

Si em pregunteu, hi ha molts immobles de vídeo per anunciar les vostres ofertes. Què és millor que un vídeo que els espectadors no baixin de mitja gamma? És correcte, un vídeo de 360 ​​graus que és fàcil i senzill de fer. Realment, tot el que necessites és una càmera de 360 ​​graus, que és relativament barata d’adquirir.

Mentre que moltes altres tendències de vídeo vindran i aniran, tenim la sensació de vídeos de 360 ​​graus per arribar. Pots endevinar per què? Per estalviar-vos el problema, els vídeos de 360 ​​creixen en popularitat perquè obtenen resultats reals. I si és útil, és pràcticament no desapareixerà en cap moment, almenys no el 2019.

El vídeo de 360 ​​graus és una gran alternativa a la realitat virtual en el sentit que podeu proporcionar una experiència 3D similar als espectadors sense una engranatge VR costós. A més, els espectadors poden veure vídeos de 360 ​​graus en dispositius mòbils simplement fent lliscar o capgirar els dispositius. Quin moment fantàstic per estar viu.

Com afegir 360 vídeos a WordPress

WP VR - Panorama 360 i creador de visites virtuals per WordPress

Podeu afegir els vostres propis vídeos de 360 ​​graus i imatges d’esfera fotogràfica WP VR – un creador de visites panoràmiques i visites virtuals per a WordPress. Només heu d’instal·lar el complement i utilitzar les funcions incloses per personalitzar com s’insereix el vostre vídeo 360. El complement també inclou opcions per integrar i personalitzar els hotspots per tenir un efecte interactiu, així com el suport de Gutenberg i Elementor per afegir els vostres vídeos fàcilment a publicacions o pàgines..

Vídeos optimitzats per a mòbils

Vídeos optimitzats per a mòbils

Com que només hem tocat les experiències en vídeo mòbil, és important afegir un parell de paraules a aquesta tendència de vídeo emergent. Gran part de la navegació web s’ha convertit en dispositius mòbils. Només heu d’anar a buscar allà on esteu i deixar que aquest punt s’enfonsi.

Probablement heu assenyalat que els dispositius mòbils seran la mort de la humanitat. Gairebé tothom dels teus voltants mira algun tipus de dispositiu mòbil. Com moltes altres, probablement heu llegit aquesta publicació en un dispositiu mòbil.

On anem amb això? És tan senzill. De la mateixa manera que ens hem afanyat a optimitzar els nostres llocs web per a usuaris mòbils, no podeu deixar els vostres vídeos enrere. Ha arribat el moment per optimitzar els teus vídeos per a dispositius mòbils. Què vol dir això??

Simplement, creeu vídeos més curts (fa més de 5 minuts que s’executa) que es poden compartir fàcilment a les xarxes socials. Mireu diversos llocs de les xarxes socials i observeu que els vídeos més populars tenen menys de 3 minuts. Els vídeos de 30 segons es fan virals gairebé de manera instantània.

Mantingueu els vídeos més curts i lleugers per als usuaris de telefonia mòbil i toqueu el trànsit mòbil creixent. Necessiteu una estadística per anar-hi? Google els informes que el volum de cerca per a mòbils va superar les cerques a l’escriptori el 2015. Més del 55% de les cerques provenen de dispositius mòbils ara, així que optimitzeu ja el rebot.

A menys que utilitzi wifi ilimitada i tingui el temps, probablement no veureu un vídeo de 15 minuts de durada mitjançant el pla de dades del meu operador de telefonia mòbil. No ho faré. Un vídeo de 5 minuts de durada? Probablement. Un vídeo llarg de 30 segons? Conta’m en qualsevol moment. Estàs seguint?

A més, aquesta tendència de vídeo mòbil és el pinso que alimenta aplicacions populars de vídeo com Snapchat i Instagram. I aquestes aplicacions prosperen i prosperen bé en vídeos mòbils. Sí, Snapchat va generar 10 mil milions de visualitzacions de vídeo al dia a les 3rd trimestre del 2016 i endevineu qui és el seu rival més gran? Instagram Stories.

Vídeos de marca

Vídeos de marca

Probablement us subscriviu a un parell de canals de YouTube de les vostres marques i personalitats preferides. Sempre que publiquin un nou vídeo, rebeu una notificació i probablement acabareu veient aquest vídeo. Una majoria de mil·lenaris (finalment, faig servir aquest terme) ho deixarà anar tot el temps que la seva personalitat favorita de YouTube publiqui un vídeo.

Els vídeos no són necessàriament tot això, però l’estratègia funciona com la màgia. És el poder d’un vídeo de marca en funcionament i no podeu discutir amb els números. La meva dona Chelsea (sí, sóc casada haha) segueix un parell de videos de YouTube i deixarà tot per veure tots els vídeos que publiquen al seu telèfon intel·ligent!

Home, mai no ens va acabar amb això, cosa que demostra la nostra tendència anterior de vídeos mòbils. També ha penjat un munt de vídeos (a través del telèfon intel·ligent) al seu canal i ha començat a créixer força després. Està treballant en la seva marca, tal com ho podeu fer.

Podeu dedicar-vos a funcionar aquesta tendència de vídeo. Com podeu utilitzar vídeos per promocionar la vostra marca? Només podeu respondre a aquesta pregunta. Si voleu treballar, potser podeu demostrar els vostres productes o mostrar el vostre procés com Brenda, suggerit anteriorment. El Club d’afaitar dòlar és un bon exemple de vídeos de marca a la feina.

Necessiteu un altre exemple? Publicem vídeos tutorials al nostre canal de YouTube de WPExplorer. “Tutorial” és la paraula operativa aquí. Fins i tot podeu tornar a posar de contingut el vostre contingut en vídeo, cosa que significa que heu ordenat el contingut fins a la mesura. Què més? Un vídeo fantàstic sempre funcionarà a favor, així que invertiu temps o diners si voleu. Apuntar per a la singularitat.

Vídeo en màrqueting per correu electrònic

Vídeo en màrqueting per correu electrònic

El màrqueting per correu electrònic té la seva part de pros i contres: tot ho té. És desconcertant per al principiant o algú pressionat pel temps. No obstant això, la taxa de clics (CTR) mitjana és molt millor que moltes formes de màrqueting. Tot i així, la vostra campanya podria disparar, com fan molts.

Com millorar les seves possibilitats? Et sembla gran; penses multimèdia. Ja hem establert que col·locar vídeos a les pàgines augmenta els percentatges de conversions i el CTR. Parella que us enviarà per correu electrònic el màrqueting i teniu una arma poderosa a les mans. Obtenir subscriptors és fàcil, no us ho sento. Quina proclama descarada?!

Si voleu, utilitzeu un vídeo a les vostres pàgines d’inscripció, només sabreu que tindreu resultats sorprenents. També, oferiu alguna cosa (un llibre electrònic, una sèrie de vídeos (la bombeta s’encén) o una altra cosa) com a recompensa per inscriure’s. Incloeu el terme “vídeo” a la vostra assignatura de correu electrònic i més persones obriran els vostres butlletins, això és una garantia.

No és tan fantàstic?

Si podeu, inclou un vídeo als vostres butlletins per a l’adrenalina. Si esteu pensant a testimonis, vídeos de formació, demostracions de productes, etc., aneu pel camí correcte. Bàsicament, afegeix vídeos rellevants als teus butlletins. Amfitrió de vídeos a YouTube (per a nadons per compartir-la i visibilitat) i enllaçar, incrustar o fer tot el que sigui possible. És cosa senzilla.

Què en penses d’incloure el vídeo al teu màrqueting per correu electrònic? Avisa’m a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Oh, sí, utilitzeu vídeos curts per al vostre màrqueting de correu electrònic. Els vídeos llargs o GIF animats de 30 segons són perfectes per al màrqueting per correu electrònic. Avançant ràpidament.

Bonus: GIF animats

Heu de viure sota la roca si no sabeu què són els GIF o no heu vist la popularitat que tenen. Probablement el vostre calendari de Facebook està inundat de GIF al respecte i es comparteixen àmpliament. Segurament, de totes les tendències de vídeo que toquem avui, podeu veure els GIF en funcions fins i tot sense provar-ho.

Els resultats són correctes perquè tothom ho vegi; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Traducció: a la intempèrie com els ullals dels llops). Aprofiteu els GIF per crear activitat a les vostres pàgines de xarxes socials. Redirecciona el trànsit que vulguis i somriu per mi. A més, poden ser GIF sobre qualsevol cosa, així que sí.

En aquest moment, els GIF animats troben un lloc entre les tendències de vídeo a seguir, ja que són ultra lleugers, breus i fàcils de fer. Són el mitjà perfecte per a la virilitat en els llocs de xarxes socials i s’estenen de manera àmplia. D’acord, m’aturaré. Ja ens veurem? Sí, cap conclusió. Igual que un cap.

Simplement bromejant. Li vam prometre un parell de estadístiques de màrqueting de vídeo per mantenir-lo en marxa quan el difícil sigui difícil. Ja ho sabeu, aquest tipus de coses.

Estadístiques d’estadístiques de màrqueting de vídeo

Hi ha alguns dades interessants aquí. Aposto que no teníeu ni idea que:

 1. El mes passat només, els usuaris van penjar més vídeos que contingut elaborat per a TV des dels anys ’70.
 2. Més del 50% de les persones en línia veuen vídeos cada dia sense fallar.
 3. Afegir el terme “vídeo” a la línia d’assumpte de correu electrònic augmenta les seves tarifes obertes en un 19%.
 4. YouTube té més d’1 mil milions d’usuaris i sí, això és mil milions amb una B.
 5. “See You Again” va superar l’estil de Gangnam com el vídeo de YouTube més vist amb més de 2.900 milions de visualitzacions en el moment d’escriure (bé, potser ho sabíeu).
 6. Facebook superava els 8.000 milions de visualitzacions de vídeo al dia al novembre de 2015. És a dir que porten més de 11.415 anys de vídeo al dia!
 7. El 60% dels usuaris de YouTube seguirien comprant consells al seu canal favorit.
 8. El vídeo al voltant d’un esdeveniment en directe augmenta la seva favorabilitat de marca en un 63%.
 9. El 80% dels consumidors creuen que els vídeos demostratius són útils.
 10. Podeu utilitzar GIF a Facebook Ads per sobrecarregar la participació dels usuaris.

Paraules finals

Hem acabat. Quines tendències de vídeo utilitzeu per impulsar el vostre màrqueting de vídeo de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris. Salutacions i màrqueting de vídeo feliç ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map