Tendències de màrqueting de WordPress: un enfocament més important en el procés de vendes de tacte

Consells i tendències del màrqueting de WordPress

Compte! Aquest és un altre post sobre màrqueting. Però no us decebreu. Parlarem de coses agradables: com atreure més clients als vostres productes i serveis WordPress, oblidant-vos dels anuncis de Google i dels enviaments de backlinks per un moment.


Esborrem primer alguns aspectes menys emocionants.

Hi ha 3 passos principals en l’evolució del màrqueting, que ara són parts integrants d’una presentació adequada de l’element: dir, mostrar i donar una oportunitat de provar.

Es poden implementar fàcilment al món real. L’exemple més senzill: un client que vol comprar una peça de vestir arriba a qualsevol botiga de roba, pot veure la descripció del producte, per descomptat, pot veure el producte en si (mostrar) i, el que és realment important, és capaç de encaixar-lo (provar). Escenari perfecte.

En una situació similar però realitzada al món d’Internet, hi ha més possibilitats que es demani la devolució. Tot això perquè l’últim pas (“intentar”) sovint s’ignora.

Per què és tan important “provar”? Senzill, és una eina natural per guanyar el client. Una arma de màrqueting orgànica real és la que es pot implementar fins i tot sense un venedor. És capaç de proporcionar un resultat satisfactori sense tones d’anuncis.

En resum, el pas “provar” les roques perquè:

 • Aquesta estratègia estableix dos moments importants per a un client: confiança i transparència. Les relacions basades en la confiança i la seguretat són l’objectiu constant d’ambdues parts. És la filosofia principal de WordPress també. Probablement, la següent història ho explicarà millor:
  Crèdit d'imatge: Sadhana Balaji

  Crèdit d’imatge: Sadhana Balaji

 • Proporciona un “procés de vendes de més toc” i proporciona al client un control sobre el procés de compra.
 • Es tracta d’un tipus de verificació amb el vostre públic objectiu i amb la possibilitat que aquest producte particular resolgui les necessitats d’un client real.

Aleshores, què són? els mètodes més efectius i de moda “donar oportunitat de provar” a bord dels clients i demostreu que val la pena utilitzar els vostres productes i serveis de WordPress? Parlem de tres principals:

 1. Garantia de devolució
 2. Prova gratuïta
 3. Demostració + prova gratuïta

Garantia de devolució de diners

Garantia de devolució de diners

Es tracta d’un tipus de solució de l’estratègia de “provar”: els usuaris paguen el producte / servei considerant-lo realment com a test drive. Per què no, estan segurs que podran recuperar els diners si hi ha alguna raó.

Sí, els complements de WordPress, els temes i altres productes digitals no són tangibles. Com es poden reemborsar? Això és el que alguns proveïdors de programari encara asseguren complir amb la política anti-reemborsament al món digital. Però aquesta és una manera d’enllocar-se, ja que ja han demostrat molts populars mercats en línia SaaS (no només a la indústria de WordPress)..

Els clients desgraciats que no rebin cap reemborsament no tornaran a comprar coses noves, no recomanaran res a altres i, en el pitjor dels casos, deixaran comentaris negatius al públic sobre recursos independents. La vostra reputació no necessita aquesta càrrega.

StudioPress, un dels proveïdors més segurs i professionals de temes de WordPress, és un bon exemple d’atenció al client i d’estratègia empresarial d’alt nivell. Si els clients no estan contents, poden obtenir un reemborsament durant 30 dies segons el que reclameu al document pàgina de polítiques oficials.

La vostra propera pregunta és probablement com treure el màxim partit d’aquesta estratègia?

No us retornem només els diners; al principi, intenteu assolir la destinació del client desitjable oferint una mà en qualsevol tasca difícil que no puguin competir mentre usaven els vostres productes. Això significa oferir suport de primera qualitat. Si això no funciona, utilitzeu els passos següents per deixar al client una impressió positiva:

 1. Comporteu-vos de la mateixa manera que si traguessis una pregunta pre-venda.
 2. No hi ha preguntes molèsties aquí!
 3. No tracteu de canviar d’opinió del client, sinó que us proposi una solució útil.
 4. Disculpeu que el producte no va satisfer les seves necessitats; agraïu el client per haver sol·licitat ajuda i per intentar-ho.

Alguns gestors encara creuen que qualsevol correu electrònic poètic i sofisticat pot canviar d’opinió del client. Normalment això no funciona. Tanmateix, si teniu una proposta tangible com a consol (descompte, cooperació, etc.), pot ser que sigui una manera efectiva d’atraure un client a quedar-se.

Prova gratuïta

Període de prova gratuïta

Es tracta d’un so tan dolç per a les orelles d’un client. És possible que els assajos gratuïts i el “proveu abans de comprar” no siguin un estàndard de la indústria, però són una tendència enorme. I és una gran notícia tant per a empreses com per a compradors.

El sentit principal d’aquesta estratègia és proporcionar el “procés de vendes de tocs més alts” ja esmentat.

Molts proveïdors de WordPress encara consideren un risc. Però, depenent del producte i del públic objectiu, per què no ampliar l’accés a les coses que fan que el vostre producte sigui excel·lent?

Lincoln Murphy, una persona que ajuda les empreses SaaS a augmentar les taxes de conversió de prova gratuïtes, va proporcionar una gran comparació:

“La prova de conducció d’un Ferrari redueix el valor d’un Ferrari? No … si hi ha res, això és el que segella l’acord per a la majoria dels compradors. “

Com a experts de MàrquetingExperiments la demanda, l’oferta de prova gratuïta i la garantia de devolució de diners són realment similars en la funcionalitat, però la seva percepció per part dels usuaris pot ser absolutament diferent. Proveu d’oferir-ne les dues coses. Per exemple, comenceu amb a prova gratuïta i continueu afegint garantia de devolució de diners per obtenir encara més confiança dels clients potencials i fer-los sentir més segurs.

Però no deixeu que la vostra prova gratuïta es llisqui, creeu una estratègia al seu voltant. Considereu els següents punts clau.

1. Definiu una vida perfecta d’un compte de prova

Tenint en compte que aquesta estratègia s’aplica amb diferents tipus de productes i serveis de WordPress, que es comporten de manera diferent, intenta provar les funcions i les funcions per si mateix. La norma de la indústria de WordPress té 30 dies, però òbviament no és una direcció a seguir per a tothom. Aquesta ha de ser la quantitat de temps perfecta per no perdre l’interès pel que oferiu. A més, si s’escurça el període de prova, això crea una sensació d’urgència fent que els usuaris actuïn més ràpidament.

Conclusió: proveu de trobar el vostre mitjà feliç. Per exemple, un dels coneguts experts de WordPress que hi va trobar WPMUDEV va trobar aquest mitjà en 14 dies.

2. Interacció amb un comprador potencial

Alguns estrategs de màrqueting afirmen que s’estableix un període de prova per reduir la interacció humana necessària per fer una venda. Però esperem que ja estigui clar que el “focus en un usuari”, que és el principal lema de Google, és un factor clau per crear una relació de confiança amb un client i, sobretot, un client potencial. Per tant, no us oblideu de:

 • Oferiu mà de mà personal en lloc d’un enllaç a una guia o a una pàgina de preguntes freqüents.
 • Envia missatges de seguiment. Si és possible, personalitzades (sí, heu esperat aquesta paraula), que en el nostre cas són correus electrònics automatitzats basats en el comportament. Per exemple, Zendesk les tecnologies de vendes envien correus electrònics de seguiment proposant assistència als usuaris que més participen durant els tres primers dies (se centren en els usuaris més actius i prometedors). Això els ajuda a ser més efectius per als seus clients. En combinació amb les trucades telefòniques, això va contribuir a augmentar les conversions de prova fins a un 30%. Aquest percentatge prové de la recerca de Totango, una empresa que va ajudar a Zendesk a fer un seguiment del comportament dels usuaris. Per obtenir una analítica similar al comportament dels vostres usuaris, podeu utilitzar una plataforma analítica gratuïta per a empreses SaaS com HeapAnalytics o MixPanel (ambdós tenen plans gratuïts).
 • No molesteu L’estratègia d’atenció al client “sempre preparat per ajudar” ja ha proporcionat la seva eficiència. A més de la “brossa spam” del client potencial, es va demostrar la seva ineficiència.
 • Envieu correus electrònics de recordatori quan faltin 2-3 dies. Per escriure un correu electrònic millor, prova de provar les trucades a l’acció (proveu diferents etiquetes de botons / enllaços): aquests correus electrònics creen sensació d’urgència, però no han de ser contundents.

3. targeta de crèdit o no targeta de crèdit

És una discussió a llarg termini per a les proves gratuïtes. L’única cosa és òbvia: una sol·licitud d’introducció d’informació de la targeta de crèdit mentre es registra una prova gratuïta espanta el client. A menys que la vostra empresa estigui entre els anomenats “Els millors líders de la classe SaaS” (empreses ja populars i autoritàries), probablement sigui millor posposar aquest mètode durant algun temps.

Un dels principals Informe de Totango Les investigacions encara són rellevants:

Comparacions de conversions

Si no esteu segurs de quina manera de seguir, torneu a provar i més proves. Doneu als vostres usuaris dues opcions: amb o sense informació de targeta de crèdit necessària i realitzeu proves A / B per fer el seguiment de conversions.

Per exemple, després de baixes taxes d’inscripció amb les dades de la targeta de crèdit, l’empresa CrazyEgg va assabentar-se que els visitants simplement tenien por de proporcionar aquests detalls. Així que van crear i provar una altra pàgina de registre amb les explicacions que no es produiran càrrecs automàtics: aquesta millora va suposar un augment del 116% en les inscripcions de prova..

Moz l’empresa també demana informació de targeta de crèdit per proporcionar l’explicació necessària:

Detall Explicació

Demostracions + Proves de neteja

Demostració i judici

Què és una prova demo? És similar als comptes de prova gratuïts des del punt de vista del màrqueting, però técnicament té una forma d’implementació diferent.

Si bé els assajos gratuïts són una bona eina per a grans comunitats de WordPress com WPMUDEV, l’estratègia de prova demostrada és més eficient i assequible per a petits desenvolupadors de plugins WordPress, proveïdors de temes, dissenyadors web o qualsevol altra persona que només publiqui el seu primer producte / servei comercial de WordPress..

Per exemple, heu desenvolupat un nou complement lliscant de WordPress. No s’allotjarà al vostre servidor i els usuaris no necessitaran cap compte personal al vostre lloc web per treballar-hi. Tens l’oportunitat de no només mostrar el funcionament del complement (en un exemple real de front-end o en presentació de vídeo promocional), sinó que pots permetre que els clients potencials accedeixin al vostre backend del plugin per provar el complement de primera mà. Oferir una àrea de proves de caixa de sorra i una descripció del producte assassí pot funcionar molt millor.

No sabeu com podeu configurar un procés de demostració per al vostre producte? No hi ha cap problema. Hi ha un bon grapat d’eines de WordPress que permeten aquesta màgia.

Una de les eines que s’ha llançat recentment per crear fàcilment una demostració front-end i una prova gratuïta per als vostres productes de WordPress és el connector de demostració per a qualsevol producte de WordPress. Aquí podeu trobar instruccions clares sobre com començar a treballar amb ella i quines oportunitats us ofereixen com a administrador de complements:

Constructor de demostracions

Per començar a crear presentació de demostració tant / qualsevol (exemple en viu del vostre producte de WordPress en acció) com / o retrocedir l’accés perquè els usuaris ho posin a prova, haureu de començar per crear una xarxa multisitu de WordPress per a provar proves (caixes de sorra que seran més automàticament netejat).

Amb el complement Demo Builder, podeu crear un atractiu exemple en viu del vostre producte que els clients potencials poden inspeccionar en detall (sobretot si es tracta d’un complement complex amb moltes funcions). Aquí hi ha un demostració en directe com funciona el Demo Builder (la demostració mostra la prova d’un Visual Builder).

Aquest Demo Builder funciona per a qualsevol producte de WordPress i permet als usuaris la possibilitat de registrar un compte de prova gratuït per provar els instruments necessaris des del seu propi tauler de control personal de WordPress. Al cap d’un període de temps (que definiu), aquests comptes es netejaran automàticament, de manera que no emmagatzemeu comptes innecesaris i els clients potencials tinguin un motiu per actuar després de treballar amb el producte..

En realitat, obteniu moltes eines de gestió fantàstiques per configurar els comptes de prova i mostrar als usuaris tots els avantatges del vostre producte:

Funcions del constructor

Com veieu, a part de la configuració, també podeu millorar les vostres oportunitats de màrqueting mitjançant una tècnica de màrqueting de correu electrònic més estàndard: automatització MailChimp. Això us ajudarà a fer un seguiment dels usuaris (llegiu: no spam) els usuaris si cal.

Podeu provar com funciona aquest compte de prova de backend per a un usuari aquí.

Alguns petits proveïdors de WordPress adopten aquesta estratègia de proves gratuïtes amb un gra de sal: què passa si el client potencial no li agrada el producte o no satisfà les seves necessitats, de manera que no el compren? Aquesta preocupació pot ser realment una gran notícia per al vostre negoci. Amb una prova de demostració, podeu evitar devolucions injustificades o comentaris negatius i demostrar que el vostre producte és tan bo “com s’anuncia”.

A més, en aquest cas és possible que tingueu probabilitats majors de convertir un client en un client fidel, capaç d’ajudar-lo sincerament a millorar el producte a llarg termini.

No suposeu quina és la millor opció per a un client: permeteu-los donar forma al vostre producte segons les seves necessitats.

Conclusions

Garantia de devolució de diners, proves gratuïtes i demostracions són les prometedores estratègies de màrqueting que han de seguir totes les grans i petites marques comercials de WordPress. Ajuda a enfortir la vostra marca als ulls dels consumidors, així com a crear relacions entre creadors de WordPress i els seus clients.

Les estratègies que hem descrit no són necessàries ni són perfectes per a cada botiga o producte de comerç electrònic, haureu de fer la vostra pròpia investigació i proves de mercat per determinar quina és la vostra adequada. Considereu les recomanacions descrites com a variants per a altres experiments de màrqueting.

Tant de bo, aquesta redacció fos útil per a aquells que només reflexionen sobre l’ús d’alguna d’aquestes estratègies o ja s’han amistat amb ells. Per cert, tens alguna experiència per compartir sobre el tema? Més consells, o potser una pregunta? Deixa’ns un comentari!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map