Si voleu afegir subscripcions pagades al vostre lloc web de WordPress?

Si voleu afegir subscripcions pagades al vostre lloc web de WordPress?

Si fa un temps que ha estat blogging, probablement haureu intentat utilitzar anuncis de visualització per obtenir ingressos del vostre bloc. Però, utilitzar anuncis de visualització no és tan lucratiu ni fàcil com ho era abans. Segons la investigació, percentatges de clics els anuncis gràfics han estat en caiguda recentment. Si voleu una forma fiable de generar diners amb el vostre lloc, l’ús de contingut de pagament mitjançant membres abonats és una solució viable.


En aquest article, parlarem de per què hauríeu de considerar el contingut, els avantatges i els contres de pagament per crear una àrea “només per a membres” per a contingut remunerat i compartirem consells sobre com facilitar el procés de transició.

Què és el contingut pagat i per què cal tenir-ho en compte

El contingut pagat és qualsevol contingut que es col·loca darrere d’un paperet de pagament, a la “zona de membre” del vostre lloc. Pot ser articles addicionals, llibres de treball descarregables, plantilles, llistes de comprovació, àudio, vídeo o qualsevol altre tipus de contingut que aporti un valor addicional als vostres lectors. També podeu utilitzar-lo conjuntament amb la creació d’una llista de correu electrònic i promocionar-la mitjançant pàgines de compressió, aparences emergents amb intenció de sortida i altres estratègies de màrqueting amb idees de conversió que ja podríeu fer..

Quan finalitzeu bé, els membres de pagament poden ajudar-vos a distingir-vos de la resta de la vostra indústria, obtenir ingressos al vostre lloc o afegir una altra font d’ingressos. També us pot ajudar a impulsar més compromís al vostre lloc alhora que us permetrà construir millors relacions amb els vostres clients. Anem a detallar els avantatges més a fons.

Podeu oferir contingut exclusiu als vostres lectors

Si afegiu una secció de contingut de pagament per als membres, podeu oferir als vostres lectors existents contingut exclusiu que compleixi allò que ja hi ha. Dóna als vostres continguts un valor millor percebut i podeu fer servir des de diferents suports com ara àudio i vídeo a llistes de control o plantilles simples.

Afegeix una altra font d’ingressos

Si ja venen productes o serveis, una àrea de contingut de pagament afegeix un altre flux d’ingressos de forma recurrent. Podeu cobrar per accedir a una programació mensual, anual o fins i tot trimestral o crear diferents membres de pagament que donin accés a diferents tipus de contingut.

Condueix les relacions de compromís i foment.

Tenir una àrea només per membres condueix els lectors al vostre lloc de manera que puguin accedir al contingut tal com es publica. Si associeu l’àrea del vostre membre amb un complement com bbPress vs BuddyPress, podeu participar als vostres membres en discussions i permetre que no només interactuin amb vosaltres, sinó amb altres membres..

Quins són els inconvenients de les membres pagades?

No hi ha dubte que afegir membres abonats amb membres exclusius només el contingut pot ser beneficiós per al vostre lloc. Tot i això, hi ha alguns desavantatges abans de saltar.

El desenvolupament de contingut addicional pot consumir temps

Si teniu previst oferir una àrea de contingut de pagament com a bonus per al contingut lliurement disponible, tingueu en compte que haureu de dedicar una mica del vostre temps a produir i desenvolupar contingut addicional. Com a bloggers i propietaris d’empreses, ja tenim poc temps, així que si no podeu dedicar un temps a la vostra programació a treballar amb més contingut, pot ser que aquesta solució no sigui per a vosaltres..

El contingut pagat pot exercir un paper al vostre rànquing de SEO

Quan s’acabi de forma precipitada, posar tot el vostre contingut darrere d’una caixa de pagament pot afectar negativament el vostre SEO. Si tot el contingut de pagament es defineix com a noindex, Google no tindrà interès a enviar persones al vostre lloc. Una manera senzilla de posar-hi remei és oferir fragments del vostre contingut abans de protegir la resta del contingut i assegurar que els motors de cerca els puguin indexar tots dos..

Àrea de membres requereix un manteniment addicional

Per acabar, tingueu en compte que una àrea membre requerirà un manteniment addicional. És un altre complement per actualitzar i assegurar-se que funciona bé amb altres complements del vostre lloc. També haureu d’assegurar-vos que els usuaris no registrats no puguin accedir o abusar del contingut de pagament, cosa que pot requerir uns quants passos addicionals de seguretat..

4 Consells per passar al contingut pagat

Actualitza WordPress

Si heu determinat que el pas al contingut de pagament és l’opció adequada per al vostre lloc, aquí teniu uns quants consells perquè el procés sigui una experiència fluida per a vosaltres i els vostres lectors..

1. Dóna als teus lectors un munt d’avís

Abans de fer un canvi brusc, assegureu-vos d’explicar als lectors per què heu decidit cobrar per accedir a contingut addicional amb molta antelació. Doneu-li un cop d’ull al que poden esperar i passaran gradualment al contingut de pagament. Avisar-los amb antelació els permet comprendre el seu raonament i fer qualsevol pregunta que pugui ajudar-los a decidir si volen invertir en el contingut de pagament.

2. Mantingueu gratuïtament part del vostre contingut

Penseu en conservar alguns dels vostres continguts de manera que els visitants nous es puguin familiaritzar amb la vostra marca abans de registrar-se per accedir al contingut de pagament. També podeu utilitzar el contingut gratuït per conduir trànsit al vostre lloc i promoure el pagat.

3. Estigui a punt per ajudar els usuaris

A mesura que introduïu membres de pagament, assegureu-vos que els vostres membres coneguin els termes de pagament, les polítiques de cancel·lació i com poden contactar amb vosaltres. Penseu a crear una pàgina de preguntes freqüents on puguin obtenir respostes immediates o afegir un complement de xat en viu a la pàgina de registre.

4. Trieu el connector adequat

Per últim, assegureu-vos que trieu el connector adequat per protegir el vostre contingut de pagament. No hi ha escassetat de complements de membres de WordPress que puguin gestionar-ho, però assegureu-vos que tinguin la funcionalitat que necessiteu. Aquestes són algunes de les funcions que cal cercar:

 • La possibilitat de mostrar estadístiques d’ingressos – això us ajudarà a mesurar l’èxit del vostre lloc d’adhesió i el contingut o els plans que millor funcionen, de manera que podreu plantejar-ne afegir-ne més.
 • Diferents formes de pagament – una de les pitjors coses que podríeu fer és oferir un mètode de pagament únic. Les persones són molt protectores amb la seva informació financera, així que assegureu-vos d’oferir diversos mètodes de pagament perquè puguin triar amb la que se senten més còmodes
 • Preu flexible – si acabeu de començar, trieu un complement que permeti donar suport als vostres membres mentre continua creixent, en lloc d’invertir immediatament en el pla més car. Això estalviarà diners a llarg termini i l’ajustarà en conseqüència.
 • SEO-friendly – trieu un complement que no emmascara o revestirà el contingut per als motors de cerca tot i que permet als no subscriptors veure una vista prèvia del contingut..
 • Opcions de personalització – Assegureu-vos d’escollir un complement que s’integri perfectament amb el vostre lloc web i mantingui el reconeixement de la marca perquè els vostres lectors puguin reconèixer la secció de contingut de pagament com a àrea del vostre lloc web.
 • La capacitat de gestionar els rebuts i devolucions – tractar els pagaments no és fàcil, de manera que opteu per un complement que us permeti no només recollir pagaments sinó enviar rebuts als usuaris. Assegureu-vos que podeu emetre reemborsaments si cal o cancel·lar la subscripció d’algú fàcilment, així com controlar l’accés de tots els vostres membres.

Encara no esteu segurs de quin complement heu d’utilitzar? A continuació es mostren les nostres recomanacions principals per afegir membres abonats al vostre lloc web de WordPress.

Restringiu el contingut Pro per a WordPress

Restringiu el contingut Pro és un dels principals connectors disponibles. Configureu subscripcions i subscripcions gratuïtes o gratuïtes, feu un seguiment dels usuaris i renovacions amb informes integrats o afegiu més funcions amb complements per a la creació de formularis, BuddyPress, sistema de gestió d’afiliació d’AffiliaWP, e-commerce de descàrregues digitals fàcils, Monitor de campanya, bbPress i més Llegiu la nostra ressenya Restrict Content Pro per obtenir més informació.

Membre de WordPressPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

La nostra segona recomanació és MemberPress – un complement complet de gestió de subscripcions i subscripcions al lloc web. MemberPress és fàcil i ràpid de configurar. N’hi ha prou d’instal·lar, afegir plans o nivells d’adhesió, seleccionar les passarel·les de pagament i afegir els enllaços de registre / registre al vostre lloc. El connector inclou també configuració d’integració de correu electrònic, cupó o descompte, analítica integrada i molt més. Encara no es ven? Consulteu quina facilitat és utilitzar en la nostra revisió MemberPress.

Descarrega la restricció de membres i de contingut: subscripcions de membres pagades

I per acabar – Subscripcions membres pagats Pro és una altra opció. Aquest complement ofereix una manera ràpida d’acceptar pagaments, crear plans de subscripció, afegir un paperet a contingut premium i molt més. La compatibilitat WooCommerce, la comoditat d’utilitzar codis breus i els informes integrats fan que aquest complement sigui una elecció fantàstica. Hi ha un versió gratuïta disponible que podeu utilitzar per provar les aigües, o podeu (com les altres opcions que hem esmentat) fer una ullada a la nostra revisió de subscripcions de membres pagats per veure més funcions del complement.

Però aquesta és només la punta del iceberg del complement de membres Hi ha tones de grans Complements de membres de WordPress, aprofiteu per llegir les funcions, les compatibilitats dels complements (ja que voldreu que funcioni amb qualsevol complement que hàgiu instal·lat actualment al vostre lloc de WordPress) i, el més important, les ressenyes més recents dels clients per trobar el connector adequat per a vosaltres..


Afegir contingut de pagament al vostre lloc és una manera fantàstica d’atraure els vostres lectors i generar ingressos amb el vostre contingut. Tot i això, requereix una mica d’inversió i manteniment addicional per fer-ne la pena. Utilitzeu els consells d’aquest article per ajudar-vos a decidir si heu de passar a l’ús de contingut de pagament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map