Si voleu afegir desenvolupament a la vostra llista de serveis de WordPress?

Si voleu guanyar-vos la vida de desenvolupar llocs de WordPress, les probabilitats són bones, com a mínim, coneixeu amb PHP i, molt probablement, una mica més.


Potser podeu personalitzar temes (o fins i tot, crear-ne un des de zero) i actuar com a administrador adequat per als vostres clients. Tot i així, és probable que trobis en una ocasió en què el conjunt d’habilitats no coincideixi amb el que el client vol. I això pot ser un autèntic rebombori. Vostè està obligat a subcontractar una part del projecte o anul·lar-lo del tot. Cap dels dos escenaris és ideal.

Si us trobeu més freqüentment amb aquest problema, potser és hora de plantejar-vos afegir desenvolupament de fons a la vostra llista d’ofertes. Hi ha algunes coses que hauríeu de tenir en compte abans de saltar al desenvolupament de fons.

Desenvolupant fora de WordPress

El desenvolupament de fons vol dir que us aventureu fora del territori de desenvolupament de WordPress amb qui coneixeu més. Això pot fer por, ja que aventurar-se a qualsevol cosa nova fa por. El que estic intentant dir és que no tot s’assembla funcions.php. I està bé, sempre que sapigueu que entrarà en això.

Una de les coses més importants que trobareu es diu Programació orientada a objectes (o OOP per a breus). WordPress no l’utilitza, però és possible que l’afegis a la vostra llista de serveis per la seva flexibilitat. A més, la utilitzen molts altres marcs que hi ha (més endavant).

Així, per als no iniciats, OOP utilitza classes per agrupar funcions. Aquestes funcions es poden referir més endavant per posar-les en pràctica. En lloc d’escriure una sèrie de funcions com ho fas a PHP (un enfocament de causa i efecte immediat) amb OOP, has de seure i pensar en com s’estructurarà el teu codi abans d’escriure una sola línia. Això pot semblar desconcertant, però si teniu un gust per l’organització, realment podeu excel·lir.

Jay Hoffman ofereix un excel·lent exemple d’aquest tipus de desenvolupament Parell motor. És el Boilerplate de plugins de WordPress de Tom McFarlin, que ofereix una visió gran angular de com es pot fer servir l’OOP. Primer es tracta de crear estructura i després de crear qualsevol cosa que vulgueu fer.

Quan creeu amb WordPress, és fàcil tenir moltes coses per descomptat. Ve equipat per fer moltes coses sense que hagis d’elevar un dit. De les quals definitivament no em queixaré. Si us aventureu fora de WordPress, però, notareu ràpidament que altres marcs no tenen tot integrat, cosa que significa que haureu de crear-los vosaltres mateixos. El que creeu serà menys inflat que WordPress, però es necessitarà molt més feina. Es tracta només d’un avís realista i no vol descoratjar-vos a provar-ho. Només sóc un gran creient que aborda les coses amb els ulls ben oberts.

Carry-Overs de desenvolupament de front-end

Com a desenvolupador front-end, és probable que tingueu molta experiència treballant amb PHP i, en general, us expliqueu el codi als fitxers de temes de WordPress. I, tot i que, sens dubte, us ajudarà a fer el salt cap al desenvolupament de fons, no ho serà tot i no acabareu de preparar-me, em sap greu dir-ho.

Segur, aportareu una comprensió sòlida de HTML i PHP a la taula. Tant de bo també hi hagi Javascript. Sabreu tot sobre com es combinen tots els bits importants de codi per crear un lloc web. Probablement podreu mirar el codi de la majoria de llocs i comprendre el que estava fent el desenvolupador, fins i tot si no podeu escriure aquest fragment de codi en aquest moment..

I com que aquí parlem de coses relacionades amb el servidor, em recordaria si no mencionés el fet que tot el temps que heu passat per arreglar llocs de WordPress us resultarà útil. Si mai heu tractat amb un lloc trencat, qui no? – coneixeu l’ordre d’operacions a realitzar per arreglar-lo. Aquest procés pas a pas és quelcom que s’aplica directament al desenvolupament de fons i que probablement l’utilitzeu de manera regular.

Apreneu alguna cosa nova

Tot i que no hi ha cap raó per què tenir per entrar en desenvolupament de fons, pot ser un moviment intel·ligent per a molts desenvolupadors de WordPress. Per què? Es redueix a un terme clau: diversificació.

Quantes més àrees de desenvolupament tingueu familiaritzat, més treballs tindreu. Podeu pensar com a eines afegides a la caixa d’eines. Totes aquestes habilitats que obté traduïu directament en dòlars i cèntims en termes de què podeu crear per als vostres clients. I menys vegades necessiteu subcontractar aspectes d’un projecte o fins i tot rebutjar projectes, millor us quedarà.

Per descomptat, hi ha alguna cosa a dir per ser especialista. Sens dubte, també té els avantatges, sobretot si es coneix com el millor del joc. Però, atès que aquest títol està reservat per a pocs limitats, pot ser una millor opció diversificar la vostra cartera i oferir una varietat més àmplia de serveis perquè pugueu atendre una gamma més àmplia de clients.

Aleshores, per on heu de començar? En quin aspecte del desenvolupament de fons es pot aprofundir en primer lloc? Bé, depèn de tu. Hi ha moltes opcions disponibles, que poden resultar una mica desconcertants. De vegades, moltes opcions poden suposar una càrrega. Prova a pensar en quins aspectes del desenvolupament et trobes còmode en aquest moment i en què vols explorar més. Si ja esteu bé amb PHP, potser voldreu provar-ho Laravel. Si esteu bé amb Javascript, Expressa pot ser una bona opció per perseguir-lo.

Si us agrada viure perillosament, busqueu-hi Rubí sobre carrils. I això només rascen la superfície. Hi ha molts marcs per anomenar aquí. Sabeu només que no hi ha cap llei que digui que heu de ser capaços de ser capaç de desenvolupar-ho. Però si tu voler esdevenir més pràctic amb el desenvolupament de fons, les opcions són molt obertes. I cadascun té una àmplia documentació de suport i implicació de la comunitat per ajudar-vos a sortir a cada pas. A mesura que aprengueu, més descobrireu com funcionen tots aquests marcs juntament amb un objectiu present: crear millors llocs web.

Conclusió

És normal que tingueu dubtes davant la possibilitat de continuar amb un desenvolupament de fons quan treballeu com a desenvolupador de WordPress front-end durant algun temps. Però el fet que es pugui percebre que és un repte, no vol dir que cal evitar-ho. De fet, aprendre noves habilitats pot reforçar les vostres ofertes de serveis i convertir-vos en un desenvolupador més exigent i vital per a una gamma més àmplia de clients.

Com a mínim, hauríeu de millorar les vostres habilitats de desenvolupament de front-end. Com millor enteneu com funcionen les coses al fons, més adeptes sereu escrivint codi net i preveureu possibles problemes. Bàsicament, el que dic és això: fins i tot si decideix no oferir aquest servei als clients, encara no serà dolent aprendre’l.

Oferiu desenvolupament de fons com a treball final? Estàs pensant a ampliar el teu conjunt d’habilitats? O bé, estàs content d’on vas estar? M’agradaria escoltar els vostres pensaments!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map