Si, per què i com afegir contingut premium al vostre lloc de WordPress

La primera pregunta que us heu de fer sincerament es plantegeu, tot i contemplant que el vostre contingut estigui disponible només per a lectors de pagament. El seu contingut realment val la pena? Moltes persones que inicien negocis solen tenir expectatives molt optimistes pel que fa a les seves perspectives de negoci. L’optimisme és bo en dosis petites, però el pragmatisme i el judici crític sovint mantenen les empreses en joc durant una durada prolongada del temps. Les millors empreses tenen un optimisme de dosi saludable temperado pel pragmatisme.


Google seria un excel·lent exemple. Inverteixen constantment en tecnologies extravagants (optimisme) i no obstant això El 96% dels seus ingressos s’atribueix a la publicitat a partir del 2011. Tenen la riquesa i els recursos que els permetrien permetre’s tenir uns singulars ajuts econòmics..

Si comenceu per primera vegada com a blogger, és possible que no tingueu recursos econòmics per aprendre dels errors. Assegurem-nos que no en feu cap!

La gent paga el seu contingut?

Aquesta és la pregunta més bàsica i, alhora, la més important de les preguntes que us heu de plantejar. I és molt fàcil arribar a un “Sí fàcil”. És primordial abordar aquesta qüestió complicada, però molt important.

diners

Quan em refereixo a contingut, em refereixo a tutorials de vídeos, cursos en línia, imatges, imatges d’imatges, audiollibres, llibres electrònics, articles senzills, notícies i qualsevol forma de comunicació que es comunica amb una audiència. I necessiteu persones que estiguin disposades a lliurar els seus ingressos assolits per obtenir informació o informació que us proporcionareu. I no és fàcil. Aquí teniu unes quantes bones preguntes per fer-vos si voleu decidir si els usuaris ajudaran el vostre contingut:

 • Podeu trobar el mateix contingut que vengueu als lectors gratuïtament en qualsevol lloc d’Internet? Si la resposta és afirmativa, atureu-vos aquí mai podreu vendre el vostre contingut per diners. Si algú pot obtenir alguna cosa de forma gratuïta, no hi ha cap incentiu a comprar-la (suposant avantatges temporals). 
 • Té alguna credibilitat en aquest camp en què ofereixes informació? Ja teniu un bloc o un lloc web que porteu anys en funcionament donant informació específica sobre determinats temes? Teniu títols avançats en un camp concret o en camps relacionats? Majoritàriament, quantes persones visiten el vostre lloc web? Qualsevol cosa que aporti credibilitat és molt rellevant per a la discussió.
 • És el moment adequat? L’afegit de costos per a la visualització de contingut afectarà l’eficàcia que pugueu escalar al vostre negoci. Si heu arribat a una massa crítica d’audiència o si els costos de l’adquisició de nous mecenes han disminuït els rendiments i si el creixement s’alenteix perquè està a la part superior del vostre nínxol / indústria, en termes de quota de mercat, aleshores és un bon moment per crear contingut premium.
 • La informació que voleu vendre té algun coneixement interessant o actuable? Els continguts que ofereixen poc o gens beneficis en termes d’enriquiment financer / emocional solen tenir una dificultat al mercat. 

Seguiu els diners, molt poques vegades us deixeu perdre. Podeu jutjar la valorització del vostre nínxol o quina competència hi ha al vostre nínxol, si enteneu com funciona la recerca de paraules clau. Podria escriure sobre la recerca de paraules clau aquí, però el tema és vast i mereix una discussió a fons: us recomano que el feu una ullada Guia de Moz per a la investigació de paraules clau.

Si no es pot identificar una manera de vincular el valor de mercat a l’equació, serà molt difícil que la vostra empresa sigui rendible. Sense un número, una resposta a alguna de les preguntes esmentades és només una conjectura salvatge que no us ajudarà. Les empreses amb èxit guanyen diners, l’optimització dels vostres ingressos ha de ser el vostre objectiu. Haureu de saber com la publicació de contingut només disponible per als usuaris pagats afecta els vostres ingressos i l’abast.

Tot plegat es redueix a la mida del pastís que s’ha de tenir en qualsevol nínxol, la competitivitat del dit nínxol, la vostra capacitat d’aportar una gran proposta de valor a les audiències i compensar entre escalar negocis i produir millors marges d’ingressos..  

Com guanyen diners les empreses web?

Ara, quan parlo de vendre contingut i crear contingut premium, em refereixo a empreses que es basen exclusivament o en gran part en vendre coses a un mercat.

BusinessCalc

Aquesta discussió esdevé radicalment diferent amb diferents negocis. Ara per a un negoci en línia, quines són les diferents possibles fonts d’ingressos? Els més comuns són:

 • Publicitat
 • Màrqueting d’afiliació
 • Serveis o Productes
 • Contingut de primera qualitat

Essencialment la majoria de negocis web funcionen a través d’un dels quatre canals per generar ingressos. Per exemple, prengueu WPExplorer: per què WPExplorer contracta escriptors per crear contingut, només per no vendre aquest contingut?

Primer motiu – No som l’única font de notícies del WP. Tenim contingut bastant impressionant al nostre lloc web per ajudar les empreses en línia que utilitzen WordPress. Tenim gran contingut en una varietat de temes que inclouen màrqueting, optimització de motors de cerca, allotjament i gairebé tots els altres aspectes de la realització d’un negoci amb èxit a través de llocs web alimentats per WP..

Segona raó – Un bon contingut del nostre blog es tradueix en un gran màrqueting. Recordeu que he parlat de construir credibilitat, aporta molt a la nostra credibilitat. Posar el contingut només disponible per als lectors de pagament s’obtindria.

Tercera raó – El negoci principal de WPExplorer és vendre temes, no contingut. WPExplorer és un casa de temes que produeix temes fantàstics que han venut més de 35.000 còpies en els darrers anys. I, a part de vendre temes, també fem servir màrqueting d’afiliació per afegir una mica als nostres ingressos. Un cop més, crear contingut premium no és compatible amb les nostres fonts d’ingressos, sinó que s’aconseguiria.

La majoria dels llocs web que venen el seu contingut poden oferir alguna cosa que altres llocs web no poden, ni amb la publicació puntual de notícies ni amb opinions i articles interessants que no trobareu enlloc més. També és per això que tants diaris i revistes en línia utilitzen un model de subscripció per generar ingressos. 

Com vens contingut premium?

Si vens un llibre electrònic molt diferent si comparem amb el tipus de coses que parlem aquí. En el cas que estic descrivint, estem parlant d’una empresa que genera contingut excel·lent i fresc cada dia / setmana. Així, fins i tot si un lloc web no guanya diners mitjançant publicitat i no actua ni com a afiliada ni com a venedor de serveis, pot vendre contingut produït de manera puntual per guanyar diners.

Models de subscriptors i membres

A subscripció modeled està orientat a produir gran contingut i, a continuació, hi ha molt poca interacció entre proveïdor i lector. Aquest és el model d’elecció per a la majoria de revistes i diaris premium com The New Yorker o WSJ.

A membres El model és apte per a empreses web que vagin més enllà de proporcionar contingut, per a llocs web que tinguin una base de membres activa que també siguin receptors d’un servei o d’un producte que ofereix el negoci web. Es pot accedir al contingut exclusiu per a membres de la mateixa membre.

Hem estat discutint sobre la venda del vostre contingut i la intenció no és impulsar un producte ni vendre un servei. Per tant, estem parlant de subscriptors, no de membres. Hem de crear una base de subscriptors. Els llocs web solen tenir grans públics, però només un petit percentatge són subscriptors i aquest percentatge disminueix encara més en els abonats de pagament..

Es pot complicar una mica, així que ho tindré senzill. Hi ha algunes maneres de fer-ho. Però la millor manera seria.

 1. Crea contingut excel·lent
 2. Construeix una audiència i aconsegueix escala
 3. Creeu contingut premium
 4. Convertiu un percentatge reduït d’una audiència que no paga a subscriptors de pagament
ordinadors gràfics

El creixement és més important que la monetització.

T’imagines intentar vendre contingut en un nou lloc web amb un domini que té poc o sense trànsit? A no ser que sigui famós, no funcionarà. Així que heu de revelar algun contingut. Però quant?

 • Feu servir un enfocament que proporciona a cada lector un nombre específic d’articles al mes. Aquesta és una bona idea, si produïu molt contingut mensualment.
 • Mostra a la teva audiència un fragment detallat de l’article o fragments de l’article que fa afirmacions indignants. Animeu al vostre públic a comprar el contingut.

Certament, això us ha de recordar el funcionament dels desenvolupadors de programari, que us mostren un nombre suficient de funcions per tal d’atraure-vos a comprar la versió premium del programari. La proposta aquí és molt semblant; mostra al públic prou com per aconseguir que paguin la resta.

A més, he de subratllar aquí que haureu d’esbrinar com afectarà això a la vostra optimització de motors de cerca. Si el vostre lloc web es basa en motors de cerca de trànsit com fan la majoria de llocs web, bloquejant l’accés al contingut quan els rastrejadors del motor de cerca fan un cop d’ull, podeu enviar els rànquings del motor de cerca al vostre lloc..

Plugins de WordPress per crear els vostres subscriptors i membres

Ara a les coses bones! Com podeu vendre el vostre contingut premium. La manera més senzilla és utilitzar l’ajuda d’uns quants bons plugins perquè pugueu centrar-vos en el vostre contingut. Primer cap amunt, necessiteu una extensió de subscripció i subscripció. I tot i que la majoria dels plugins s’anomenen plugins “membres”, també funcionen bé per crear diversos nivells de subscripcions i nivells d’accés diferents al vostre lloc web. A continuació, es mostren els nostres plugins de subscripció i subscripció favorits de WordPress:

 • Restringiu el contingut Pro és una de les millors maneres de generar ingressos del contingut. Hi ha funcions fàcils d’utilitzar per crear i gestionar els nivells de subscripció o membres, i opcions per restringir publicacions, pàgines o contingut específics.
 • MemberPress és una altra gran opció de complement que integra més opcions de membres, eines d’informació i l’opció de vendre productes venuts digitals i contingut premium.
 • MemberMouse és un altre extens i potent plugin que podeu utilitzar per vendre membres, subscripcions i productes. Amb funcions afegides per a la gestió de clients, llistes de distribució, àrees de membres només, automatització de suport, informes i molt més, és una eina potent per vendre contingut premium.

A més d’un connector d’adhesió, voldreu una opció fantàstica i un complement emergent per promoure el contingut premium. Aquí hi ha alguns que ens encanten:

 • Monstre Optin és, amb molt, un dels serveis optin més coneguts del web. Amb tones d’opcions per a formularis, dissenys, colors, intenció de sortida, proves de divisió d’A / B i tones d’informes, és una gran inversió per a qualsevol empresa.
 • Floreu és una altra opció més popular per Elegant Themes, ja que ofereix funcions fàcils, dissenys sensibles i opcions de personalització, a més d’una marca tan coneguda.
 • Popup Pro de WPMU és un complement senzill d’optin. Només heu d’utilitzar les plantilles i opcions fàcils de colors, animacions i molt més per promocionar el vostre butlletí o les ofertes als vostres lectors.

I si voleu veure’n més informació, consulteu aquests útils complements de complements de membres i optin:

 • Restringiu el contingut per membres al vostre lloc de WordPress
 • Millors complements de membres de WordPress
 • Domineu els principals plugins emergents de foment de la conversió de WordPress
 • Complements útils de WordPress per fer créixer la vostra llista de correu electrònic

Embalatge

Això és tot per ara. Hem parlat de si hauríeu de vendre contingut premium als vostres lectors i algunes de les millors eines de WordPress que us permetrien vendre fàcilment el vostre millor contingut als subscriptors. Si teniu dubtes sobre el tipus de contingut que les persones estiguessin disposades a pagar, llegiu Miles Galliford s’adreça a MarketingProfs. M’agradaria escoltar el vostre comentari sobre els que he comentat en els comentaris a continuació ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map