Si escolliu un tema de WordPress gratuït o premium

Si escolliu un tema de WordPress gratuït o premium

Si acabeu d’iniciar un projecte nou, pot ser difícil decidir si opteu per un tema de WordPress gratuït o premium. Tot i que generalment es considera que els temes premium són l’opció superior, aquest no és el cas sempre.


En aquest article, comparem temes gratuïts i premium segons els criteris de preu, suport, seguretat i actualitzacions, usabilitat i qualitat. També considerem els avantatges de l’elecció d’un tema freemium. Començem

Relació qualitat preu

Total

El preu és la diferència òbvia a l’hora d’escollir un tema de WordPress gratuït o premium. Moltes persones, que només comencen, es preocupen de pagar un tema nou quan no saben si el seu projecte realitzarà una tasca.

Tot i que, tot i que un tema gratuït és inicialment “gratuït”, la realitat és que si voleu crear un lloc web professional o lucratiu, probablement haureu de fer compres en qualsevol altre lloc. En general, els temes gratuïts no ofereixen funcions àmplies. Per tant, pot suposar un cost superior al preu d’un tema premium per actualitzar el vostre lloc web amb els plugins premium necessaris per a un lloc web completament efectiu.

Els temes premium sovint també tenen molts extres ocults, cosa que els converteix en una gran relació qualitat-preu. Molts temes premium inclouen plugins premium ja incorporats. Per exemple, el nostre propi tema Total inclou Visual Composer, Slider Revolution i molt més, inclosos sense cost addicional (a més, les actualitzacions del tema són gratuïtes per a tota la vida).

ThemeForest ofereix una selecció d’ofertes de hosting i dominis si compreu un dels seus temes premium. O si us uniu a un club temàtic com WPMU DEV, podreu accedir a diversos accessoris, com ara plugins, suport, seguretat i molt més.

Suggeriment: Investigueu exactament el que s’inclou amb un tema abans de baixar-lo per evitar decepcions i despeses addicionals.

Suport dels desenvolupadors

Assistència

Un dels contrastos més brillants entre temes gratuïts i premium és el suport que s’ofereix. Els desenvolupadors de temes gratuïts tenen un pressupost extremadament limitat. Això pot provocar que no puguin proporcionar assistència immediata de gran qualitat. Tot i que normalment es disposa d’ajuda, l’assistència 24 hores / 7 no solen oferir-se temes gratuïts per serveis.

En general, els temes premium tenen equips de desenvolupadors més grans, sistemes de suport millors o una combinació dels dos. Generalment s’ofereixen tutorials de vídeo i documentació, fòrums i suport de correu electrònic i molts ofereixen assistència durant tot el dia. Per tant, si teniu una empresa en línia o no teniu una àmplia experiència de WordPress, pot ser que el tema a seguir sigui un tema excel·lent amb suport màxim..

Suggeriment: Comproveu sempre com es recolza un tema abans de prendre una decisió final.

Seguretat i actualitzacions de llocs web

Dipòsit de WordPress

Generalment se suposa que els temes premium són més segurs que els gratuïts. Tot i això, no sempre és així.

Temes gratuïts de WordPress a la web Dipòsit de WordPress passar per un rigorós procés de revisió. D’aquesta manera, es garanteix que els temes disponibles al dipòsit siguin d’alt nivell i els elements de seguretat són una part principal dels criteris.

Els temes premium poden ser més que una bossa mixta amb seguretat, ja que qualsevol pot crear un tema premium i vendre-ho. Tanmateix, si compreu el vostre tema de desenvolupadors de renom o d’una botiga temàtica coneguda (com Themeforest, StudioPress, Anariel Design, Elegants Temes, etc.), haureu de dormir fàcilment..

Els temes premium de desenvolupadors de renom són, en general, els temes més segurs disponibles. Aquestes empreses tenen grans pressupostos i nombrosos desenvolupadors dedicats a la seguretat. Els errors es troben i s’arreglen ràpidament, ja que qualsevol incompliment de seguretat podria afectar greument les vendes futures del tema.

Els temes premium normalment s’actualitzen amb més freqüència. Les actualitzacions sovint responen als canvis bàsics de WordPress i a les vulnerabilitats de seguretat més recents. El cicle d’actualització sol no ser tan regular ni coherent amb els temes lliures. De manera que com més vell el tema, més obert és a les infraccions de seguretat.

Suggeriment: Adquireu sempre temes premium de fonts de bona reputació i temes gratuïts al dipòsit de WordPress per garantir un tema segur i de gran qualitat.

Qualitat del disseny i funcionalitat del tema

TemaForest

La qualitat del disseny pot diferir molt entre un tema de WordPress gratuït o premium. En conjunt, els temes premium populars ofereixen un nivell més alt de qualitat. Els dissenys són professionals en la seva composició i estètica, les funcions avançades i la funcionalitat estan integrades.

Dit això, alguns temes premium van massa lluny, com ara funcions que millor serveixen els plugins. Això farà que el tema s’influri, alenteixi el vostre lloc i afecti el seu rendiment. I si decidiu canviar temes en el futur, migrar el contingut no serà un procés fàcil.

Un altre punt a tenir en compte a l’hora d’escollir entre un tema de WordPress gratuït o premium és que, efectivament, no necessiteu moltes de les funcionalitats que ofereixen molts temes premium. Si opteu per un tema lliure i lleuger, podeu instal·lar uns quants complements de WordPress fàcilment per millorar algunes impressions. Invertint en creador de pàgines i altres complements avançats, podeu actualitzar ràpidament l’aspecte del vostre lloc i afegir les funcions addicionals que pugui necessitar.

Suggeriment: Llegiu les ressenyes del tema per entendre millor la qualitat i el rendiment global d’un tema.

Usabilitat

Vint i disset

La usabilitat d’un tema de WordPress és un factor molt important a tenir en compte a l’hora de seleccionar un tema nou per al vostre lloc web de WordPress. Malauradament, la usabilitat per als creadors de llocs i per als usuaris del lloc pot ser alguna cosa que manca d’un tema gratuït. Tanmateix, si teniu experiència limitada utilitzant WordPress, això us pot resultar a favor. La simplicitat dels temes gratuïts i la falta de funcions, solen fer que siguin fàcils de configurar.

Els desenvolupadors de temes premium solen centrar-se en dissenyar temes amb una usabilitat impressionant, tant a la part frontal com a la posterior. La usabilitat de fons proporcionarà un estalvi molt de temps i esforç quan treballeu el vostre lloc. I és important que us permetrà gaudir del procés de personalització. Una experiència d’usuari eficaç i eficaç per als vostres visitants també augmentarà el temps dels usuaris al lloc i millorarà les conversions del lloc.

Suggeriment: Feu una ullada a les demostracions de temes per obtenir experiència sobre els usuaris del visitant.

Pensaments finals sobre un tema de WordPress gratuït o premium

Encara no tens dubtes de pagar un tema premium des del primer moment? Aleshores, un tema freemium pot ser una bona opció per a vosaltres. Un tema freemium és un tema gratuït que es pot actualitzar en qualsevol moment. Això vol dir que si en algun moment del futur decidiu que necessiteu les funcions i funcionalitats avançades d’un tema premium, podreu canviar fàcilment a la versió premium sense haver de migrar realment a un tema nou..

Ara hauríeu de tenir una bona idea del que ofereixen temes gratuïts i premium de WordPress. Qualsevol opció que trieu, assegureu-vos que feu la vostra recerca. I sempre descarregueu el vostre tema d’una font respectable.

Trieu un tema de WordPress gratuït o premium per al vostre projecte? O és que el tema freemium és la millor opció per a vostè? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map