Quin tipus de fitxer d’imatge s’utilitza per a WordPress

Quin tipus de fitxer d'imatge s'utilitza per a WordPress

Si heu estat executant un lloc de WordPress durant un temps, probablement us preguntareu quin tipus de fitxer d’imatge és el millor per al vostre lloc web. Hauria d’utilitzar JPG o PNG? Potser voleu utilitzar un tipus d’arxiu d’imatges diferent com ara WebP, però no esteu segurs de què fer. Si no és així, potser voldríeu penjar una imatge PSD, AI o INDD i queden bloquejats.


No importa el motiu pel qual esteu aquí, la publicació d’avui us ajudarà a triar el tipus de fitxer d’imatge adequat per al vostre lloc web de WordPress. Per què cal triar el tipus d’arxiu d’imatge adequat? Això també el portem a la publicació. A més d’això, destaquem els tipus de fitxers d’imatges acceptats, com afegir altres tipus de fitxers i tocar diverses pràctiques d’imatges de WordPress..

Si això sona molt, pesem i anem a navegar ja que hi ha molt per aprendre.

Per què és vital escollir el tipus de fitxer d’imatge adequat?

Triar el tipus de fitxer d’imatge perfecte és més difícil del que pensàveu, i ho aconsegueixo. Però heu de prestar molta atenció al tipus de fitxer que feu servir, ja que es correlaciona amb el rendiment del vostre lloc web. Per tant, per què és important tenir en compte el tipus de fitxer d’imatge que trieu?

 • Velocitat i rendiment – Alguns tipus de fitxers d’imatges ocupen més espai que d’altres. Si utilitzeu formats d’imatges grans, alenteu el lloc web i incrementeu les despeses del servidor. Cerqueu imatges lleugeres que garanteixin un millor rendiment i velocitat de la pàgina experiència d’usuari òptima (UX).
 • Puntuació SEO – Sabíeu que la velocitat de la pàgina és a senyal de classificació directa SEO? Si utilitzeu imatges pesades o de baixa qualitat al vostre lloc web, no us ofereixen els millors UX i els avantatges de SEO relacionats. L’elecció d’imatges d’alta qualitat i de qualitat SEO optimitza les vostres pàgines per obtenir millors resultats de SEO.
 • Estètica – Alguns formats d’imatge conserven detalls millor que d’altres, fins i tot després de la compressió. Voleu un format d’imatge que tingui un aspecte excel·lent per a un aspecte polit, d’alta qualitat i professional. �� Cada format d’imatge és perfecte per a un ús particular, així que trieu amb prudència.
 • Disseny responsiu – Actualment, els usuaris visiten el vostre lloc web en diversos dispositius amb diferents navegadors i mides de pantalla. Heu d’anar a buscar tipus de fitxers d’imatge responsius que s’admeten a la majoria de navegadors. A més a més, cal imatges que semblin increïbles en diverses pantalles. Més sobre això més endavant.
 • Coherència – Per motiu de la coherència, us recomanem que us adjuntem a un tipus de fitxer principal per a les vostres imatges. Podeu utilitzar altres formats de fitxers segons la demanda o segons les vostres necessitats, però un o dos formats haurien de ser abundants.

A part, parlem de tipus de fitxers d’imatges disponibles.

Tipus de fitxers d’imatges disponibles

Oculta a molts principiants és el fet que hi ha un món de formats d’imatge. Sí, n’hi ha centenars de tipus d’arxiu d’imatges que necessitaríem un llibre electrònic per cobrir-los. No et preocupis, però; només ens centrem en formats d’imatges perfectes per a llocs web de WordPress.

Els formats d’imatge es classifiquen en dues grans categories: RasterVector imatges.

Les imatges més ràpides estan construïdes per una sèrie de píxels per formar una imatge. Per aquest motiu, les imatges ràsters solen perdre la resolució quan es comprimeixen o s’estenen. Els tres formats d’imatges més populars (JPG, PNG i GIF) són imatges ràsters, que constitueixen la major part de totes les fotos que veieu en línia..

Les imatges vectorials, en canvi, es construeixen mitjançant fórmules matemàtiques en lloc de píxels, cosa que significa que són més flexibles pel que fa a un canvi de mida freqüent. Els tipus d’imatges vectorials més populars inclouen l’EPS d’Adobe (PostScript encapsulat), el SVG (gràfics vectorials escalables), el PDF, el WEBP i el format d’Id Adobe Illustrator, entre d’altres..

Per a un ús regular del lloc web, aneu a buscar imatges ràsters. Al mateix temps, podeu crear imatges vectorials dels vostres logotips i altres imatges que requereixen modificacions freqüents i redimensionament. L’ideal seria que hagueu de convertir totes les imatges vectorials en imatges ràsters abans d’utilitzar-les al lloc web de WordPress.

Per què?

Com que les imatges ràsters són més lleugeres i són compatibles amb tots els navegadors, hauríeu d’anar a JPG o PNG. Si necessiteu animacions, teniu el format GIF. Ara, només queden tres dels centenars de formats d’imatge que hi ha.

Això fa la pregunta: però, quins tipus de fitxers d’imatges admet WordPress?

Tipus de fitxers d’imatges acceptats

D’acord amb la Còdex, WordPress accepta els formats d’imatge JPG, JPEG, PNG, ICO i GIF de manera predeterminada. Si us confongueu, JPEG és només JPG i ICO és el format d’imatge que feu servir per a les icones. En un lloc web de WordPress, normalment es fa servir una icona per a la vostra llista de preferència, no pas imatges de les teves publicacions o pàgines.

De manera predeterminada, només podeu penjar JPG i PNG a les vostres pàgines i publicacions. Si voleu afegir altres tipus de fitxers d’imatges per qualsevol motiu, podeu utilitzar un complement com ara Tipus de fitxers addicionals WP. Si no us agraden els complements, podeu afegir el següent codi al vostre wp-config.php dossier.

define ("ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS", cert);

Per obtenir un mètode alternatiu, afegiu el codi següent a la vostra funcions.php dossier:

El codi anterior afegirà suport per a les extensions SVG i JSON. Si voleu afegir extensions per a altres formats d’imatge, editeu el codi anterior en conseqüència. Per obtenir més informació, consulteu-ne com pujar tipus de fitxers addicionals a WordPress.

Si teniu problemes per afegir nous tipus de fitxers, poseu-vos en contacte amb el proveïdor d'allotjament perquè puguin tenir limitacions. A part, que és el millor format d’arxiu d’imatge que cal utilitzar?

Quin és el millor tipus de fitxer d'imatge que cal utilitzar?

Per a la següent secció, considerem els tres formats d’imatge més populars dels llocs web. Cobrim JPG, PNG i GIF, destacant el millor format per a diversos usos. Comencem amb JPG.

JPG

JPG (també conegut com a JPEG) significa Joint Photographic Experts Group. Les imatges JPG s’adapten molt a nivells elevats de compressió i poden mostrar milions de colors, fent-les perfectes per a fotografies i imatges amb colors vius.

Aquest format d'imatge admet una compressió amb pèrdues, cosa que es tradueix en una lleugera disminució de la qualitat de la imatge després d'optimitzar. Tanmateix, podeu controlar el nivell de compressió per garantir una millor qualitat i rendiment. Les imatges JPG no admet fons transparents.

PNG

PNG és breu per a portàtils de gràfics de xarxa, un format d’imatge que inicialment estava dissenyat per transferir imatges a Internet. Les imatges PNG mostren milions de colors, però poden ser més pesades que les JPG. Són fantàstics per a captures de pantalla, logotips, infografies i gràfics de capçalera principals que identifiquen una marca.

PNG suporta compressió sense pèrdues, cosa que significa que no es perden dades durant l'optimització. Com a tal, les imatges PNG són més nítides i nítides que les imatges JPG després de la compressió. A més, el tipus de fitxer d’imatge PNG admet fons transparents.

GIF

GIF és una abreviació del format d’intercanvi gràfic. És un format d'imatge que admet imatges animades i estàtiques. La majoria d’animacions que veieu a les xarxes socials són imatges GIF. A diferència de JPEG i PNG, el tipus de fitxer d’imatges GIF només admet 256 colors, cosa que el fa inadequat per a fotografies en color i altres il·lustracions amb gradients de color..

GIF utilitza compressió sense pèrdues per reduir les mides dels fitxers sense perdre la qualitat visual. A més, GIF admet etiquetes de text i fons transparents, cosa que fa que el format sigui perfecte per animacions senzilles i vídeos de baixa resolució..

Per tant, entre els tres, quin ha d’utilitzar? Tot depèn de les vostres necessitats. PNG és perfecte per a logotips, captures de pantalla, gràfics, infografies i imatges de marca d’alta qualitat. JPEG és ideal per a les imatges petites del vostre lloc web, així com per a fotografies amb colors vius. GIF és fantàstic per a animacions i vídeos senzills.

Però escollir un tipus d’arxiu d’imatges no és suficient si acabes fent servir imatges descuidadament. A la secció següent, descobrirem un parell de bones pràctiques i consells sobre la imatge de WordPress.

Bona Pràctica de la imatge de WordPress

Seguiu les millors pràctiques i consells d’imatge següent per aprofitar al màxim les vostres imatges. Abastem breument àrees com la mida de la imatge, la mida de càrrega màxima, SEO d’imatges, l’optimització i com utilitzar Google Analytics per informar sobre la vostra estratègia d’imatge de WordPress.

Mida de la imatge

Ja hem establert que la mida de les imatges que utilitzeu pot afectar la velocitat del vostre lloc web. Com a tal, heu d’apuntar a l’ús d’imatges lleugeres. Al mateix temps, no abandoneu la qualitat visual mentre intenteu crear imatges lleugeres, és a dir, heu d’anar amb compte amb la compressió.

A més, no redimensioneu les imatges amb HTML o CSS. Si necessiteu una imatge de 300px per 300px, no utilitzeu una imatge de 400px per 400px. A més, trieu hosting de WordPress d’alta qualitat, implementació de la memòria cau i un CDN per augmentar la velocitat al vostre lloc web.

Mida màxima de càrrega

De vegades, potser haureu d’utilitzar un fitxer d’imatges gran per un motiu o altre. Però podeu tenir problemes per carregar el vostre fitxer ja que WordPress inclou una mida de càrrega predeterminada de 2 MB. No us preocupeu, ja que podeu augmentar ràpidament la mida de càrrega màxima.

Mida de càrrega del fitxer CLoudways

En molts casos, els proveïdors d'allotjament ofereixen una configuració integrada que podeu editar per augmentar la mida de càrrega del fitxer. Per exemple, a Cloudways només cal que inicieu la sessió al vostre compte, aneu a Administració del servidor i seleccioneu la secció Configuració i paquets (com es veu més amunt). A partir d’aquí, podeu augmentar manualment el límit de mida de càrrega de fitxers editant la mida permesa de MB.

Però això pot variar segons l'amfitrió. GoDaddy utilitza una opció en el seu panell C, Media Temple, haureu de modificar fitxers php.ini, i amb WP Engine heu de contactar amb el seu equip d'assistència per sol·licitar un augment..

Imatge SEO

A banda de passar un missatge i fer que el vostre lloc estigui bé, sabíeu que podeu utilitzar imatges per augmentar els vostres resultats SEO? És correcte; podeu utilitzar la imatge SEO per generar més trànsit al vostre lloc web. Com? Per començar, nomeneu les imatges adequadament. Per exemple, en lloc de "picture001.png", utilitzeu "how to to image-seo.png", etc. A més, afegiu textos alts a totes les imatges després de penjar-les. Gràcies a textos alts, motors de cerca i lectors de pantalla poden "veure" les teves imatges.

Connectors útils d’optimització d’imatges de WordPress

WordPress és el CMS molt fàcil d’utilitzar gràcies als plugins. Tot i que és útil optimitzar les imatges mitjançant un programari de manipulació d’imatges (per exemple, Photoshop) abans de penjar-ho, podeu aprofitar els complements per optimitzar les imatges després de penjar-les.

Els plugins d’optimització d’imatges de WordPress notables inclouen Smush, EWWW Optimitzador d’imatges, i Imaginar, entre altres. Trieu el connector que sigui perfecte per a les vostres necessitats, ja que cadascun inclou un conjunt únic de funcions.

Utilitzeu Google Analytics

Si tot això s'ha dit, voldreu oferir la millor experiència a l'usuari que possiblement pugueu. Per això, heu de conèixer els vostres visitants i els dispositius que utilitzen per accedir al vostre lloc web. D’aquesta manera, podeu triar formats i mides perfectes. Per exemple, si la majoria dels vostres visitants utilitzen el navegador Apple Safari, haureu de proporcionar suport addicional per utilitzar fitxers d’imatges WEBP a WordPress.


L’elecció del tipus d’arxiu d’imatges perfecte per al vostre lloc web de WordPress és vital quant a velocitat, UX, rendiment del lloc web, SEO i consistència..

No us podeu permetre deixar aquesta zona sense vigilància, ja que podreu beneficiar-vos quan desenvolupeu una bona estratègia d’imatge. La vostra guia d’estil ha de proporcionar directives d’imatge a tots els usuaris.

Per últim, comprimeix i optimitza les teves imatges per aconseguir un equilibri perfecte entre qualitat i rendiment.

Tens alguna pregunta sobre els tipus d’arxiu d’imatges? Ho fem saber a l'apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map